kasikk2 21.06.05, 13:18 Jak dla mnie kosmitą roku jest nikt inny tylko ROLAND !! Ten gość powinien zrobić karierę! "Fobia" też był niezły, a " kukucha kukucha" to w już w ogóle no comments Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia515 Re: Kosmici w Idolu 21.06.05, 13:37 ... a 'przyjaciel mój... przyjaciel mój... przyjaciel mój wyjeżdża... pzryjaciel mój wyjeżdża...'.. Ja pierniczę! Odpowiedz Link Zgłoś
seszenen Re: Kosmici w Idolu 21.06.05, 16:34 Szymek nie spiewał wcale gorzej niż Nina Cieslińska, a momentami nawet lepiej. To Nina powinna zająć pierwsze miejsce wśród kosmitow. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi9 Re: Kosmici w Idolu 21.06.05, 16:41 Dla mnie 1 miejsce wśród kosmitów powinna mieć "Fobia", a 2 ten gościu z długimi włosami co się tak wydzierał... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kdukla Re: Kosmici w Idolu 22.06.05, 23:51 jak sie nazywa chłopak, który był pierwszy wśród kosmitów, bo nie mogę sobie przypomnieć. Nieźle go wspominam, bo pamiętam jak Kuba zawsze siłą go przepychał dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Kosmici w Idolu 25.06.05, 11:12 Wiem, dawno nikt nie napisał: masz rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kosmici w Idolu 25.06.05, 11:16 jak to dawno? myslisz, ze dzis jestes pierwsza? :P Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Kosmici w Idolu 25.06.05, 11:22 To daj linka na dowód. A Twoje podejrzenia są niedojrzałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kosmici w Idolu 25.06.05, 11:23 nie moge sprzedac na forum publicznym mojego ulubionego forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
kdukla Re: Kosmici w Idolu 26.06.05, 18:29 dzieki "agata_to_ja"za Szymona Błaszaka.masz racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_blue ET go home!!! rulezzz ;))) 24.06.05, 10:02 Na drugim miejscu jak dla mnie Roland, na trzecim Pączek i jej "Crazy in love". A wiecie, ze jak ona po tym wystepie plakala za kulisami i wszyscy ja pocieszali, to Rock powiedzial do niej "Moja ty mala Erykha Badu..." Co za porownanie, normalnie rotfl, rotfl razy tysiac :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosasharn Re: ET go home!!! rulezzz ;))) 25.06.05, 09:27 Tyle że to było w odniesieniu do jej turbana na głowie - podobny nosi Erykah. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aviviah Re: Kosmici w Idolu 25.06.05, 10:43 A ja miałam nadzieje, że pierwsze miejsce zajmie Kuba W. śpiewający: "jak jesteś w Tak-Taku dłuuuuuużeeeeej" :P Odpowiedz Link Zgłoś