Dodaj do ulubionych

Karolina wyraźnie czuje się zagrożona obecnością Patrycji

IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 11:29
Witam wszystkich!

Nie mam wątpliwości, że Karolina "Carrera" najchętniej w ogóle nie wpuściłaby
do domu BB Patrycji. Po wypowiedziach Karolci wyraźnie widać, że nowa osoba jej
nie pasuje - jest po prostu zazdrosna. Ponieważ jeszcze nie bardzo ma o co,
więc w ten sposób ujawnia tylko swoje lęki i kompleksy... Może dlatego, że
przykład Patrycji pokazuje, że w przeciwieństwie do Karolci dwudziestolatka
może mieć niezłą figurę ;-) hihi

W każdym razie nieuzasadniona wrogość do Patrycji mnie wkurza. Może Patrycja
jest faktycznie sztywna, beznadziejna i coś tam jeszcze - dowiemy się wkrótce.
Ale żeby stawiać na kimś krechę po 15 minutach? Idiotyzm.

Co sądzicie na ten temat?

Siano
Obserwuj wątek
    • Gość: till Re: Karolina wyraźnie czuje się zagrożona obecnością Patrycji IP: 193.91.75.* 20.04.01, 11:50
      To tak jak sie spotykaja dwa psy, konkretnie suki: najpierw sie obwachuja,
      potem szczerza kly, potem gryza. Tu bedziemy mieli to samo, ciekawe jakimi
      chwytami posluzy sie Karolina by pognebic Pati? I jeszcze jedno, Pati wie co
      sie dzialo do tej pory w domu ALE WIE TEZ co sie dzieje na zewnatrz. Nie
      zazdroszcze jej sytuacji, jest jak w potrzasku :-)
      • Gość: siano Re: Karolina wyraźnie czuje się zagrożona obecnością Patrycji IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 11:55
        Prawda, Patrycja jest w potrzasku... Tym bardziej, że w przeciwieństwie do
        Karolci nie ma "zaplecza". Karolina może liczyć na innych, którzy dla draki
        będą ją podpuszczać obserwując z boku jak szczerzy ząbki na Pati. Swoją drogą,
        twoje porównanie Till do dwóch piesków jest bardo trafne ;-).

pozdrawiam
        siano
      • Gość: pokrak Re: Karolina wyraźnie czuje się zagrożona obecnością Patrycji IP: *.euv-frankfurt-o.de 26.04.01, 15:59
        Gość portalu: till napisał(a):

&#62 To tak jak sie spotykaja dwa psy, konkretnie suki
        ... w czasie cieczki...
    • Gość: siano Karolina wyraźnie czuje się zagrożona obecnością Patrycji - c.d. IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 01:12
      Po drugim dniu pobytu Pati w domu BB muszę dopisać
      ciąg dalszy. Wygląda na to, że Carrera zmieniła
      taktykę i udaje przyjaciółkę Patrycji. Swoją drogą
      bardzo możliwe, że trafiła kosa na kamień - Pati też
      na szczerą do końca nie wygląda.

siano
      • Gość: L@RS Patrycja vs Karolina IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 25.04.01, 07:25
        No coz nic wiecej nie moge powiedziec jak tylko ze Karolina jest najmniej
        myslaca "Kobieta" na SWIECIE.
        Jest totalna IDIOTKA!!!!!!!!!
        Boze jak macha glowa to tylko czekam az jej mozg nosem wypadnie, ale ona i tak
        by tego nie zauwazyla.
        Czekam tylko az zaczna chodzic po Polsce kawaly typu "Przychodzi Karolina do
        fryzjera..."
        Nie powiem ze jakos szczegulnie przepadam za Patrycja ale ona przynajmniej w
        przeciwienstwie do tej idiotki ma walory estetyczne (Ze to tak ladnie ujme).
        Czekam na propozycje kawalow o Karolinie pod adresem lars1984@poczta.gazeta.pl
    • Gość: Momo Pati - to rasowa kobieta IP: *.cezex.pl 23.04.01, 08:47
      Gość portalu: siano napisał(a):

&#62 Witam wszystkich!
      &#62
      &#62 Nie mam wątpliwości, że Karolina "Carrera" najchętniej w ogóle nie wpuściłaby
      &#62 do domu BB Patrycji. Po wypowiedziach Karolci wyraźnie widać, że nowa osoba jej
      &#62
      &#62 nie pasuje - jest po prostu zazdrosna. Ponieważ jeszcze nie bardzo ma o co,
      &#62 więc w ten sposób ujawnia tylko swoje lęki i kompleksy... Może dlatego, że
      &#62 przykład Patrycji pokazuje, że w przeciwieństwie do Karolci dwudziestolatka
      &#62 może mieć niezłą figurę ;-) hihi
      &#62
      &#62 W każdym razie nieuzasadniona wrogość do Patrycji mnie wkurza. Może Patrycja
      &#62 jest faktycznie sztywna, beznadziejna i coś tam jeszcze - dowiemy się wkrótce.
      &#62 Ale żeby stawiać na kimś krechę po 15 minutach? Idiotyzm.
      &#62
      &#62 Co sądzicie na ten temat?
      &#62
      &#62 Siano

Siano, jestem dziewczyną i wiem, jak ja bym się zachowywała, gdybym po tylu
      tygodniach oglądania Karolci, wreszcie mogła pokazać gdzie jej miejsce. A nie
      sądę, że Pati nie ma ochoty nieco urzeć Pustaczkowi głowy, ma warunki i tochę
      oleju w głowie.

• Gość: siano Re: Pati - to rasowa kobieta IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 10:06
        Oj, jednak Pati się nie popisała. Po tylu tygodniach oglądania BB jednak nie
        przekonała się co do Carrery... Nie nominowała jej! Przecież to była wspaniała
        okazja żeby utrzeć jej nosa.
        Ale szkoda, że nie myśli tak jak ty, Momo.

pozdrawiam
        siano
        • Gość: Momo Re: Pati - to rasowa kobieta IP: *.cezex.pl 23.04.01, 10:57
          Niestety nie wiem, na kogo głosowała Pati i inni, bo nie oglądałam w niedzielę
          Ringu. Mam jednak nadzieję, że przyjdzie odpowiedni moment i Pati pokarze co
          potrafi, jakoś jestem dobrej myśli. A tak przy okazji, dzięki za
          poparcie,pozdrawiam,Momo
          • Gość: Ptr Re: Pati - to rasowa kobieta IP: 212.160.29.* 23.04.01, 12:03
            Pati to super laseczka a do tego raczej nie w typie blondynki. Wreszcie jakaś
            ładna i niegłupia jednocześnie dziewczyna w BB. Po Monisi, Pustaku i starej
            prykwie Ance to miła odmiana.
            • Gość: siano Sprytna Karolina? IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 18:44
              Gość portalu: Ptr napisał(a):

&#62 Pati to super laseczka a do tego raczej nie w typie
              blondynki. Wreszcie jakaś ładna i niegłupia jednocześnie
              dziewczyna w BB. Po Monisi, Pustaku i starej prukwie
              Ance to miła odmiana.

Czy to oznaczałoby, że Karolina jest na tyle sprytna, że
              postanowiła się do niej przykleić by przetrwać jak
              nadłużej?

Siano

• Gość: malla Re: Sprytna Karolina? IP: *.gazeta.pl 24.04.01, 23:27
                Gość portalu: siano napisał(a):

&#62 Czy to oznaczałoby, że Karolina jest na tyle sprytna, że
                &#62 postanowiła się do niej przykleić by przetrwać jak
                &#62 nadłużej?
                &#62
                &#62 Siano
                &#62

Ja myślę, że to Patti wykazała się sprytem. To ona musiała do kogoś się przykleić, żeby znaleźć
                sprzymierzeńca i nie wylecieć tak od razu. A że do Karoliny? To akurat nic dziwnego. Są takie do siebie
                podobne. Jak siostry bliźniaczki. Taki sam gust, takie same upodobania, podobny iloraz inteligencji.
                Nawet tak samo niewyraźnie mówią. To smutne, że zamiast TAKIEGO Pici dali nam TAKĄ Patrycję i
                TAKIEGO Wojtusia.
                • Gość: siano Która z nich sprytniejsza? IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 01:22
                  Faktycznie, wygląda na to, że obie panie zaprzyjaźniły się z wyrachowaniem. Ale
                  to chyba długo nie potrwa. Pati przetrwała pierwsze dni w domu BB i
                  zainteresowała sobą Gulczasa i Sznikersa. Choć jest dla nich niedąstępna (nie
                  daje się oglądać pod prysznicem) to jednak chyba ich trochę rusza.

Na marginesie: zgadzam się, że są do siebie podobne choć wydaja się, ze Pati ma
                  jednak więcej oleju w głowie... Aczkolwiek nie powinno to nikogo dziwić
                  ponieważ głupszym od Karoliny być ciężko i każdy komu się to uda winien być
                  wyróżniony specjalną nagrodą.

Siano
    • Gość: mark35 Re: Karolina wyraźnie czuje się zagrożona obecnością Patrycji IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.04.01, 13:08
      karolina to beznadziejna i wojtek ma racje z nia nie ma o czym rozmawiac tylko
      o dupie to takie male kurwiszcze na pobocze drogi ........mysli ze jeszcze poza
      nia ktos mysli o dupie....!!!!! niech pofarbuje wlosy na blad ......
      • Gość: ttt Re: Karolina wyra?nie czuje się zagrożona obecno?ciš Patrycji IP: 192.168.1.* / *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 12:06
        Go?ć portalu: mark35 napisał(a):

&#62 karolina to beznadziejna i wojtek ma racje z nia nie ma o czym rozmawiac tylko
        &#62 o dupie to takie male kurwiszcze na pobocze drogi ........mysli ze jeszcze poza
        &#62
        &#62 nia ktos mysli o dupie....!!!!! niech pofarbuje wlosy na blad ......

Sprawdz zdjecia z reala (chodzi o to farbowanie)
        np.: http://bigbrother.lubie.pl/m/z/z32160.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka