Dodaj do ulubionych

aktorzy seriali

IP: *.bredband.comhem.se 28.10.04, 23:19
Obserwuj wątek
    • Gość: Bez odpowiedzi Re: aktorzy seriali IP: *.bredband.comhem.se 29.10.04, 00:05
      Aktor to czlowiek publiczny,powinien liczyc sie z konsenkwencjami zawodu i
      swojej pularnosci.Sprzwdawca pietruszki na targu jest anonimen.Aktor(serialowy)
      jest znany ogolowi i o to im chodzi-popularnosc(pieniadze-zajecie).Zwlaszcza
      aktorzy podajacy swoje: e-mail albo www-sides.Niby zalezy im na kontaktcie z
      widzami,chca byc popularni -bo to dochod ),ale oni sa arogandzcy. Kilka razy
      pisalam do 2-3 aktorow(nazwisk nie wymienie) w ciagu 2-ch ostatnich lat.Pisalam
      do moich ulubiencow,zadnych negatywow tylko pozytywy i zyczenia dalszej
      kariery .Ilosc odpowiedzi "0"
      Nie prosilam o randke ,o szegolna specjalna odpowiedz,nie bylam natretna .
      Wiem,ze odpowiadanie na listy jest praco- i czsochlonne,ale dzisiaj mozna
      wyslac ten sam list do wszystkich wielbicieli za pomica tylko jednego
      klawisza ,ale nawet to za duzo dla moich ulubiencow,bo nie lubie arogantow i
      filmy z ich udzialem bede omijac i odradzac innym. -Dziekuje ,jezeli ktos dal
      rade dczytac moje uwagi do konca
      P.S. Chcez buc uznany(a) nie zapominaj dla kogo pracujesz
      ,
      Przyklad arogancji ,ale uwaga "Wy cudowne gwiazdy " wY EGZYSTUJECIE BO TO my
      WAS CHCEMY .nA WASZE MIEJSCE SA INNI -SYMPATYczniejsi i i lepiej rozumiejacy
      prawa rynku

I
      • Gość: Pop Re: aktorzy seriali IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 29.10.04, 16:53
        masz rację,ja też pisałam do paru znanych osób i odpisali,co bardzo mnie
        ucieszyło.Ale też miałam sytuację kiedy skrzynka mailowa była pusta (chodziło o
        pewnego Anglika)-podpisuje sie pod Twoja wypowiedzią. ;-)
        • Gość: gabi Re: aktorzy seriali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:32
          Mi niektorzy aktorzy odpisali,inni nie. Jedna aktorke poznałam nawet osobiscie
          przez jej stronke.
    • Gość: Miriam Re: aktorzy seriali IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.04, 20:55
      A do jakich pisałaś,zdradzisz!!!
    • jakusia Re: aktorzy seriali 29.10.04, 21:12
      Oj tak aktor musi się liczyć z tym że jako tako zatraca swoją prywatność.Już
      nie jest tak jak np. ja tylko dla przyjaciół i rodziny, ale też dla setek
      obcych ludzi, którzy lgną do nich i napieraja.
      Mi jakoś narazie żaden nie odpisał...Pozdrawiam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka