Gość: nie pamietam hasla IP: *.bredband.comhem.se 28.10.04, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bez odpowiedzi Re: aktorzy seriali IP: *.bredband.comhem.se 29.10.04, 00:05 Aktor to czlowiek publiczny,powinien liczyc sie z konsenkwencjami zawodu i swojej pularnosci.Sprzwdawca pietruszki na targu jest anonimen.Aktor(serialowy) jest znany ogolowi i o to im chodzi-popularnosc(pieniadze-zajecie).Zwlaszcza aktorzy podajacy swoje: e-mail albo www-sides.Niby zalezy im na kontaktcie z widzami,chca byc popularni -bo to dochod ),ale oni sa arogandzcy. Kilka razy pisalam do 2-3 aktorow(nazwisk nie wymienie) w ciagu 2-ch ostatnich lat.Pisalam do moich ulubiencow,zadnych negatywow tylko pozytywy i zyczenia dalszej kariery .Ilosc odpowiedzi "0" Nie prosilam o randke ,o szegolna specjalna odpowiedz,nie bylam natretna . Wiem,ze odpowiadanie na listy jest praco- i czsochlonne,ale dzisiaj mozna wyslac ten sam list do wszystkich wielbicieli za pomica tylko jednego klawisza ,ale nawet to za duzo dla moich ulubiencow,bo nie lubie arogantow i filmy z ich udzialem bede omijac i odradzac innym. -Dziekuje ,jezeli ktos dal rade dczytac moje uwagi do konca P.S. Chcez buc uznany(a) nie zapominaj dla kogo pracujesz , Przyklad arogancji ,ale uwaga "Wy cudowne gwiazdy " wY EGZYSTUJECIE BO TO my WAS CHCEMY .nA WASZE MIEJSCE SA INNI -SYMPATYczniejsi i i lepiej rozumiejacy prawa rynku I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: aktorzy seriali IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 29.10.04, 16:53 masz rację,ja też pisałam do paru znanych osób i odpisali,co bardzo mnie ucieszyło.Ale też miałam sytuację kiedy skrzynka mailowa była pusta (chodziło o pewnego Anglika)-podpisuje sie pod Twoja wypowiedzią. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: aktorzy seriali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:32 Mi niektorzy aktorzy odpisali,inni nie. Jedna aktorke poznałam nawet osobiscie przez jej stronke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: aktorzy seriali IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.10.04, 20:55 A do jakich pisałaś,zdradzisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: aktorzy seriali 29.10.04, 21:12 Oj tak aktor musi się liczyć z tym że jako tako zatraca swoją prywatność.Już nie jest tak jak np. ja tylko dla przyjaciół i rodziny, ale też dla setek obcych ludzi, którzy lgną do nich i napieraja. Mi jakoś narazie żaden nie odpisał...Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś