nucleus 28.07.02, 20:45 ...forumowiczów, którym Mallina wysłała viruska, bo Nucleus dostąpił tego zaszczytu... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Nucleus szuka... 28.07.02, 23:22 Nucleus ktory niewiadomo kim jest jakies plotki tu rozsiewa! nigdy nic do Nucleusa nie wysylalam! jakbys poczytal troche forum to bys wiedzial ze wszyscy zostali dotknieci jakims wirusem i otrzymuja codziennie z nim maile! ja tez dostaje od samej siebie i od osob z ktorymi nie prowadze korespondencji oraz i od tych z ktorymi prowadze... www.mks-vir.com.pl pod tym adresem jest opis wirusa jak i sposob aby sie go pozbyc, sama "czyscilam" moj komputer! a poniewaz zadnego z otrzymanych maili nie otwarlam wirus mnie nie zaatakowal.. niech sobie Nucleus poczyta troche a potem rzuca oskarzenia! doprawdy zbyt latwo chyba wydajesz czlowieku wyroki.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Nucleus szuka... 28.07.02, 23:25 acha polecam tez lekture forum komputery "wirusy" jest wiele watkow poswieconych interesujacemu Cie tematowi (wirusa a nie tego ze ja go niby wysylam!) napisanie teraz ze jestem Twoja postawa rozczarowana to naprawde malo! Odpowiedz Link Zgłoś
nucleus Re: Nucleus szuka... 29.07.02, 13:43 Jak już powiedziałem nie mam czasu na siedzenie przed komputerem... Co jakiś czas sprawdzam pocztę, a nadawcą wczorajszej była "mallina"... Wniosek był prosty: to Ty wysłałaś mejla. Najpierw byłem "lekko" zdenerwowany, a później zdziwiony, bo niby dlaczego miałabyś wysyłać mi wirusa... Przepraszam, jeśli to nie Ty Bardzo, bardzo, bardzo... Nucleus (była Redakcja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: Nucleus szuka... IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.02, 14:57 a ciekawe po co mialabym wysylac poczte do "nucleusa"???sadzisz ze w myslach czytac potrafie? ja tez dostalam pare maili niby od "znajomych" nickow a byl tam wirus..ale nie zakladam z tego powodu watkow i nie sugeruje ze to oni mi wyslali wirusa!!!!!!!!!proponuje poczytanie jednak tych tematow ktore Ci polecilam wowczas Twoje watpliwosci powinny sie rozwiac, bo wydaje mi sie ze nadal nie wierzysz w to ze ja nic z tym nie mam wspolnego zycze wiec satysfakcji z pracy i ogolnie wszystkiego dobrego (wiecej wiary w ludzi..) mnie w tym miejscu juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś