diegoa1 19.07.05, 10:33 Co się stało, że nasza "szacowna" TVP nie puściła drugiego odcinka o Napoleonie? Czy puszcza go co dwa lub więcej tygodni? Czy też znów zrobiła nas w balona? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad.boryczko Re: Co z NAPOLEONEM?? 19.07.05, 11:08 To byl pilot. Bylo na forum ze 3 dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaliena1 Re: Co z NAPOLEONEM?? 19.07.05, 12:03 Pilot czteroodcinkowego serialu? To chyba kpina! Mogli chociaż to gdzieś zaznaczyć. W tę niedzielę zamiast Napoleona była "Córka Maharadży" pierwszy z dwóch odcinków, wedle opisu. Ciekawa jestem czy to też pilot! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.niec Re: Co z NAPOLEONEM?? 19.07.05, 13:43 ja też byłem niemile zaskoczony - włączam w niedzielę telewizor a tu Córka maharadży - porażka. może wiecie kiedy będą nastepne odcinki Napoleona? Odpowiedz Link Zgłoś
kylly Re: Co z NAPOLEONEM?? 19.07.05, 14:08 na jesieni tvp 1 będzie pokazywać cały serial (aż 4 odcinki ;))) ale w jakim celu teraz nadali pierwszy tego w żaden sposób pojąć nie umiem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś