Dodaj do ulubionych

Pośpieszalski kłamca

22.07.05, 09:19
W Życiu Warszawy Pośpieszalski kłamie, że program Lisa "Co z tą Polską" jest
nagrywany. Kłamca. Pracuję w ekipie. Wszystko jest na żywo. Warto rozmawiać,
herr Pośpieszalski, ale nie warto kłamać.
Obserwuj wątek
    • villac Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 09:49
      A czy ten facet kiedykolwiek budził zaufanie ?
      • bodymen Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 11:05
        villac napisał:

> A czy ten facet kiedykolwiek budził zaufanie ?

On ma za zadanie budzić zaufanie ludu polskiego, jest funcjonariuszem
        KATO-KOMUNY okupującej Polskę po 1989 roku.
    • piotr7777 Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 11:04
      > W Życiu Warszawy Pośpieszalski kłamie, że program Lisa "Co z tą Polską" jest
      > nagrywany.
      Pewne odcinki rzeczywiście były nagrane.
      • wieslawa-siemiatkowska Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 11:40
        No coś podobnego Piotrusie rillly?
    • jag23 Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 11:13
      Nagrane były 2 z 40 odcinków. A Pośpieszalski jasno mówi, że nagrywane są
      wszystkie. Kato-kłamca. Niech gra na gitarze, ćwierćmózg.
      • wislok1 jag23 - wzór tolerancji 22.07.05, 11:33
        Proponuję rozkułaczyć i do łagru
        • wislok1 Taaa 22.07.05, 11:34
          Oczywiście rozkułaczyć wroga ideologicznego, wtedy będzie demokracja i pluralizm
      • wieslawa-siemiatkowska Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 11:42
        2/40??? Że się powtórzę: rillly? Jak ty jesteś z ekipy to moja szwagierka nie
        pracuje w Polsacie a pracuje bo sama ją tam codziennie odwożę jadąc do pracy
        więc prą cię uprzejmię nie kłam!!! Jesli jesteś z ekipy to zweryfikujmy ciebie
        tutaj zbiorowo: prą bardzo: imię nazwisko adres numer buta
      • kataryna.kataryna Re: Pośpieszalski kłamca 23.07.05, 09:44
        jag23 napisała:

> Nagrane były 2 z 40 odcinków. A Pośpieszalski jasno mówi, że nagrywane są
        > wszystkie.

Taaak? A gdzie "jasno mówi, że nagrywane są wszystkie"? Przeczytaj dokładnie:

"Nie, bo jest trochę tego typu programów na żywo: „Forum” Gawrylukowej, sporo
        programów Kamila Durczoka. Ale faktem jest też, że wiele programów z tej
        kategorii, w tym Durczoka i Lisa, jest nagrywanych i potem odtwarzanych,
        chociaż oficjalnie reklamuje się je jako programy na żywo. Tak było chociażby w
        przypadku programu „Debata o kibicach”."

W pierwszym zdaniu mówi, że Durczoka są na żywo. W drugim zdaniu mówi "Ale
        faktem jest też, że wiele programów z tej kategorii, w tym Durczoka i Lisa,
        jest nagrywanych". Ponieważ chwilę wcześniej powiedział, że program Durczoka
        jest na żywo, jasne jest, że w drugim zdaniu "wiele programów" odnosi się do
        odcinków. Wiele odcinków Durczoka i Lisa jest nagrywanych - tylko tak można
        logicznie zinterpretować to co powiedział Pospieszalski, jasne jest, że nie
        mógł mieć na myśli tego co mu przypisujesz bo Lis jest w tym zdaniu razem z
        Durczokiem a o Durczoku zdanie wcześniej powiedział, że jest na żywo.

Za szybko się zagotowałaś.
        • kartezjusz00 Re: Pośpieszalski kłamca 24.07.05, 14:20
          Tyle że Pospieszalski wyraźnie pisze o "typach programów" a nie o odcinkach i można się w tym wszystkim pogubić. Kłopot w tym, że ten facet nie stosuje jednolitej terminologii i żelaznej logiki, a dziennikarz z Kulis tego nie wyjaśnił i nie wyprostował. Pozostają domysły, spośród których uprawniona jest interpretacja jag23, ale i Twoja.
          W wywiadzie są rzeczy znacznie gorsze. Np. uciekanie od niewygodnych pytań i brak znajomości tematu przez Pospieszalskiego (przykład: "wkopanie się" z relacjami mediów z Parady Równości - TVN 24 rzeczywiście pokazywała wielokrotnie i pałowanie, i wyciąganie ludzi; potem te same obrazki widzieliśmy w Faktach i relacjach już nie w TVN24, ale w samym TVN-ie).
          Zupełnym kuriozum jest propozycja reprezentatywnego doboru publiczności w "Warto rozmawiać". Jeśli byłby to np. program o ludziach chorych na cukrzycę, to według p. Pospieszalskiego na widowni powinno być tylko 3% (2-5% w Polsce) "cukrzyków". Czyli w programie o cukrzycy na 100 osób z widowni dyskutowałoby 3 "cukrzyków" i 97 "niecukrzyków". No, chyba że Pan Pospieszalski łaskawie zgodziłby się na "nadreprezentatywność"...
      • dziedzicznacytadelafinansjery Taka wasza tolerancja... 25.07.05, 21:50
        ...jak i "Prawda" sowiecka. Taka sama. A prawda jak tolerancja. Uchroń nas Panie
        przes totalitaryzmem tolerantyzmu! Bolszewików pogonilismy szablą i lancą.
        Nihilizmowi łatwiej wedrzeć się do głów niż Tuchaczewskiemu przez Wisłę...
    • mis291 Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 13:47
      Siemiątkowska, to ta grafomanka i półinteligentyka z działu PR TVN-u?
      • wieslawa-siemiatkowska Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 15:40
        a z kim mam nieprzyjemność? prosze sie przedstawic łaskawie abym mogła cię synu
        traktowac poważnie, ja jak widać naocznie przedstawiam się z imienia i nazwiska
        prawdziwego co należy nadmienić.
        Jestem skromna pańcia i mogłabym być twoją matką wiec szacuneczek pls
      • miroslawa_potrzeba Re: Pośpieszalski kłamca 22.07.05, 20:42
        mis291 napisał:

> Siemiątkowska, to ta grafomanka i półinteligentyka z działu PR TVN-u?

tak!! w dodatku invicta!!
    • umfana Re: Pośpieszalski kłamca 23.07.05, 03:03
      Dlaczego to robi? Nie trawię ludzi z mentalnością Pośpieszalskiego...
      Odrzuca mnie na samą myśl o tym perfidnym typie!
    • kubissimo Re: Pośpieszalski kłamca 23.07.05, 08:53
      caly wywiad:
      www.kulisy.pl/appS/a/tekst.jsp?place=zw_kulisy_list_articles&news_cat_id=2054&news_id=67345

rozwala mnie ten czlowiek
      czysty, nieskalany i cudowny
      i jego koledzy sa tacy sami - nedza ucisniona o rzewnych oczach a la Bambi ;)
      • efad4d Re: Pośpieszalski kłamca 24.07.05, 10:14
        a także inni frydrych (czy jak to sie tam pisze)- który chlał ile się da aż mu
        siadła trzustka czy watroba a serce na pewno, malejonek- który żarł kwasy jak
        cukierki a teraz nagle dpznał oświecenia przez Pana, budzyński -0 kolejny
        nawiedzony - wszyscy oni ostro imprezowali ale przyszedł ten czas, kiedy pojeli
        , że dłużej tak sie nie da jesli chca dożyc starości, ich organizmy tego nie
        wytrzymają i żeby się utrzymać trzeba sobie wykrować nowy image, czy to nie
        dziwne ,że bliscy znajomi stali sie nagle wszyscy tacy świeci???
        ok , żeby chociaż zamknęli sie w pustelniach , czy na wsi i pędzili sobie tam
        nowy , odmieniony żywot , ale oni dalej robią na tym biznes

mnie najbardziej rozbawiła kiedyś myśl janka z "szkoda gadać , niewarto słuchać"
        w debacie na temat mariuchuany , powiedział że: " powinno się jej zakazać , bo
        on palił ,ale go zamulała " hehehe
        • dupek.jak.kazdy.facet Re: Pośpieszalski kłamca 24.07.05, 12:04
          efad4d napisał:

> a także inni frydrych (czy jak to sie tam pisze)- który chlał ile się da aż mu
          > siadła trzustka czy watroba a serce na pewno, malejonek- który żarł kwasy jak
          > cukierki a teraz nagle dpznał oświecenia przez Pana, budzyński -0 kolejny
          > nawiedzony

I do tego Krzysztofa Krawczyka jeszcze możnaby dodać. Tyle że Krawczyk pozuje na
          katolika, a wziął rozwód i znowu ożenił się z tą samą osobą (ciekawe czy
          intercyzę tym razem podpisał). Oficjalna wersja - rozwiódł się bo popełnił
          wielki życiowy błąd, a później zrozumiał że źle postąpił i wrócił do żony.
          • efad4d Re: Pospieszalski kłamca 24.07.05, 14:45
            pozuje na gorliwego katolika a kiedyś o nim jako ojcu wypowiadał się syn i nie
            były to pochlebne słowa... to smutne , że media bezmyślnie jak papugi biorą
            udział w tym otumanianiu słuchaczy i lansują tych nawiedzonych z bożej łaski,
            których życie zawsze cachowała skłonnośc do przesady i pouczania innych co mają
            robić
            przypomniala mi sie jeszcze reklama lodów koral: "taki mały taki duży może lody
            jeść" hehehe
            co o tym sądzicie?
        • umfana Re: Pośpieszalski kłamca 24.07.05, 12:05
          efad4d napisał:

> a także inni frydrych (czy jak to sie tam pisze)- który chlał ile się da aż mu
          > siadła trzustka czy watroba a serce na pewno, malejonek- który żarł kwasy jak
          > cukierki a teraz nagle dpznał oświecenia przez Pana, budzyński -0 kolejny
          > nawiedzony - wszyscy oni ostro imprezowali ale przyszedł ten czas, kiedy pojeli
          > , że dłużej tak sie nie da jesli chca dożyc starości, ich organizmy tego nie
          > wytrzymają i żeby się utrzymać trzeba sobie wykrować nowy image, czy to nie
          > dziwne ,że bliscy znajomi stali sie nagle wszyscy tacy świeci???
          > ok , żeby chociaż zamknęli sie w pustelniach , czy na wsi i pędzili sobie tam
          > nowy , odmieniony żywot , ale oni dalej robią na tym biznes
          >
          > mnie najbardziej rozbawiła kiedyś myśl janka z "szkoda gadać , niewarto słuchać
          > "
          > w debacie na temat mariuchuany , powiedział że: " powinno się jej zakazać , b
          > o
          > on palił ,ale go zamulała " hehehe

Masz racje... Kiedyś wspomniałam na forum, że narkotyki zastąpili Bozią.
          Cóż... umysły zniewolone muszą być zawsze od czegoś uzależnione.
    • orald Re: Pośpieszalski kłamca 24.07.05, 13:43
      Proponuję wprowadzenie telewizji wyznaniowej.
      Szefem kiepski basista pośpieszalski, zastępcą wniebowzięty dworak.
      dyrektorem artystycznym gronkiewicz-eszerichia coli-waltz - ta co się konsultuje
      z duchem świętym.
      • piotr7777 Re: dobra rada 24.07.05, 17:42
        Zajmijcie się swoim życiem a nie czepiajcie się innych. Ich wiara to ich
        sprawa.
        • orald Re: dobra rada 24.07.05, 19:39
          piotr7777 napisał:
          > Zajmijcie się swoim życiem a nie czepiajcie się innych. Ich wiara to ich
          > sprawa.

Kim ty jesteś, żeby mi udzielać rad?
          Właściwym adresatem rad są twoje dzieci, czyż nie?
          pospieszalski chciał się stać osobą publiczną i się stał. Tym samym dał innym
          pozwolenie na ocenę swojego życia i poglądów.
          • piotr7777 Re: dobra rada 26.07.05, 08:11
            > pospieszalski chciał się stać osobą publiczną i się stał. Tym samym dał innym
            > pozwolenie na ocenę swojego życia i poglądów.
            Ty oraz tobie podobni pisząc o Pospieszalskim i innych też dajecie mi
            pozwolenie do oceny swoich osób wyłaniającej się na podstawie waszych postów.
            Otóż mam prawa uważać, że wypowiadacie się w sprawach, które nie powinny was
            interesować.
            Nie interesuje mnie czy Pospieszalski kiedyś był alkoholikiem czy nie - jakby
            chciał o tym opowiedzieć byłoby dobrze, jak nie chce trudno.
            Czytałem książkę "Radykalni" (nawet znam autora) i znam powody dla których
            Budzyński czy Malejonek przeżyli nawrócenie. Oni wcale nie uważają się za
            lepszych dlatego że wierzą, śpiewają o Bogu i religii zamiast o d. Maryni i
            uczciwie zarabiają na życie i rodziny.Dla was jak muzyk rockowy jest głęboko
            wierzący to powinien przymierać głodem.
            Jeśli Krawczyk ponownie poślubia tę samą kobietę albo ma konflikt z synem to
            jest wyłącznie jego sprawa, która interesować może wyłącznie czytelników
            tabloidów.
            Reasumując takie teksty jak tu czytam wywołują u mnie ostre reakcje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka