opsops 07.08.05, 14:12 "Rzecz dzieje się w wojsku. Kapral do szeregowego: - pamiętajcie Majewski, żeby na każde moje pytanie odpowiadać >>tak jest!<<. Wy Majewski jesteście z Radomia? - tak jest!" KONIEC. :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojapoczta7 Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 14:58 no co ty chcesz ja spadlam z krzesla i oplułam monitor... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 17:36 To raczej było tak: "Rzecz dzieje się w wojsku. Kapral do szeregowego: - Pamiętajcie, Majewski, żeby na każde moje pytanie odpowiadać >>tak jest!<<. Wy Majewski jesteście z Radomia? - Tak jest! (pauza) Z Olsztyna!" I od razu Strasburger zaczął mówić: "Z Olsztyna przyjechała do nas rodzina X!" Ta pechowa pauza faktycznie zepsuła mu cały dowcip. :D Odpowiedz Link Zgłoś
opsops Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 23:16 > Wy Majewski jesteście z Radomia? > - Tak jest! (pauza) Z Olsztyna!" O rany, to był kawał z drugim dnem ;)) Ale i tak przez 5 minut zbierałam szczękę z podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 20:10 Karol mi w ogóle na lekkiego kaca wyglądał Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 21:32 Po ponad 1200 Familiadach nie dziwota, że tak wyglądał :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 22:30 Dowcpiy abstrakcyjne są przecież popularne Odpowiedz Link Zgłoś
opsops Re: dzisiejszy dowcip Strasburgera 07.08.05, 23:18 r.richelieu napisała: > Dowcpiy abstrakcyjne są przecież popularne Karl jest trędi&dżezzzi! może doczeka się reklamy z własną radosną twórczością? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt eee taam, 07.08.05, 23:21 nie pierwszy i nie ostatni taki dowcip od Hamburgera. I żeby mu zaraz osobny wątek, ku czci, poświęcać? Przesada... ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś