Gość: Rung IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.04.01, 16:09 To dlaczego śpiewa, na litość boską ?!?!?! A tak w ogóle - co sądzicie o piosence Moniki? Ja spodziewałem się takiego właśnie knota... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Urodziła się by grać IP: *.cezex.pl 24.04.01, 16:16 nie słyszałam jeszcze, agdzie ją puszczali????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Urodziła się by grać IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.04.01, 16:54 W RMF FM piosenka jest do ściągnięcia w Napsterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Urodziła się by grać IP: *.gazeta.pl 24.04.01, 17:01 Gość portalu: Rung napisał(a): > W RMF FM > piosenka jest do ściągnięcia w Napsterze. Legalnie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Urodziła się by grać IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.04.01, 17:17 Gość portalu: bingo napisał(a): > > > W RMF FM > > piosenka jest do ściągnięcia w Napsterze. > > Legalnie? :-) He he he he... Odpowiedz Link Zgłoś