shatmach 20.08.05, 23:36 img389.imageshack.us/img389/4708/ol241uq.jpg Kocham tą piosenkę, kocham Olgę i gratuluje z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzacior Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:37 proponuję duecik z mandaryną NewSisters, jedna tańczy druga śpiewa :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: świetnie by 20.08.05, 23:40 Wyglądałyby jak bliźniaczki. Sistars 2. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt wreszcie 20.08.05, 23:43 śpiewanie i taniec nie właziłyby sobie w drogę. Super pomysł - taki schizofreniczny występ... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:41 Ja myslalam, ze to mandaryna ;) Moim zdaniem, kiepsko spiewala i slychac bylo, ze sie zestresowala, na koniec wypadla najlepiej. Jak na solistke cieniutko... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:44 jaka Olga??Mandaryna a nie Olga. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:50 dr.verte napisał: > jaka Olga??Mandaryna a nie Olga. Wlasnie myslalam, ze Olga to Mandaryna, bardzo podobne. Nawet w spiewaniu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:52 Ja rozumiem, ze jesteście zauroczeni Mandaryną, ale przestańcie dziewczyne (Olgę) która ma talnet porównywać z tą plastikową gwiazdką! Olga to profesjonalna wokalistka po szkole muzycznej spiewająca w teatrze Roma! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:53 deczko czas laryngologa odwiedzić. Musisz zupełnie nie mieć słuchu pisząc takie bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 23:58 shatmach napisała: > deczko czas laryngologa odwiedzić. Musisz zupełnie nie mieć słuchu pisząc takie > > bzdury! Przykro mi, ze inni nie podzielaja Twojego zachwytu nad Olga. Jej partner ratowal te piosenke jak mogl, a Olga dopiero w ostatnim podejsciu zaspiewala nawet ladnie. A coz mi po jej wyksztalceniu, jak kiepsko spiewa i ludzaco przypomina Mandaryne?! Spiewanie w teatrze, a bycie wokalistka, to dwie rozne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 00:10 Znawca się znalazł. Jednak tysiące przed telewizorami i Ci którzy na miejscu podzielają moje zdanie. To mało? Mandarynę będzie przypominała jak sobie piersi napompuje i tapete nałoży. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 00:18 shatmach napisała: > Znawca się znalazł. Telewidzka, ktora ma prawo do krytyki i wlasnego zdania. > > Jednak tysiące przed telewizorami i Ci którzy na miejscu podzielają moje > zdanie. To mało? Jestem pewna, ze 99% zaglosowalo na te piosenke z powodu CHÓRU, a nie piknej Olgi o "anielskim" glosie. > > Mandarynę będzie przypominała jak sobie piersi napompuje i tapete nałoży. Wystarczy podobna twarz i blond wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 00:25 No to faktycznie musisz być jasnowidzem skoro wypowiadasz się za wszystkich. Własciwie dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu skoro Ty piszesz: Wlasnie myslalam, ze Olga to Mandaryna, bardzo podobne. Nawet w spiewaniu ;P Szkoda słów. Spójrz w lustro bo moze sie okaze, ze tam Mandaryna zobaczysz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 00:31 shatmach napisała: > > Szkoda słów. Wlasnie szkoda slow i smsow. Pani, ktora wygrala zaglosowala na Golcow :P Odpowiedz Link Zgłoś
danner Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 05:50 Olga Szomańska dzięki subtelenej urodzie pozostawia zawsze po występie miłe wrażenia, było tak podczas Drogi do Gwiazd i był tak samo dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 10:18 jeżeli już to TĘ piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Olga GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.05, 11:17 Oto ostateczne wyniki podane na Interia.pl 1. "Niech mówią, że to nie miłość" - O. Szomańska, P. Branny, P. Rubik, 2. "Maria" - B. Wrona 3. "Lato rozpala" - Golec uOrkiestra 4. "Senny Szept" - Czerwone Gitary 5. "Siadoj z nami" - Zakopower 6. "Pierwsza łza" - Łzy 7. "Niczego więcej" - Bracia 8. "Na dwa" - Sistars 9. "Chyba na pewno" - M. Szcześniak 10. "Lepsze jutro" - Mezo 11. "My Angel" - Button Hackers 12. "Amazing" - Lusia i Mario Szaban 13. "Pinstin" - PIN. Odpowiedz Link Zgłoś