Dodaj do ulubionych

Molek - to bylo do przewidzenia

24.08.05, 21:30
ze poprowadzi festiwal w Sopocie...
Kto bedzie jej towarzyszyl ? Soltysik, Janiak, Urbanski a może ten od Ciau
Darwin ???????
Kogo obstawiacie ?
www.gala.pl/gala2/index.jsp?place=Lead02&news_cat_id=93&news_id=5169&layout=1&forum_id=221&page=text
Obserwuj wątek
    • agatha1986 Re: Molek - to bylo do przewidzenia 24.08.05, 22:10
      precz z mołek!!
      • xkiszkax Re: Molek - to bylo do przewidzenia 24.08.05, 22:26
        obstawiam janiaka
        • annyonne Re: Molek - to bylo do przewidzenia 26.08.05, 11:50
          tez obstawiam janiaka. a co do molek, to niunia, ladna... i tyle. to wszystkie
          jej atuty. zupelnie nie przemawia do mnie jako prezenterka, dziennikarka. wrecz
          wkurza mnei swym blyskiem zebow w usmiechu (a robi to ciagle). jak ja porownam
          do takiej torbickiej to wniosek chyba jest oczywisty. molek to takie ladne
          beztalencie. gwiazdka. poza tym woda sodowa uderzyla niuni do glowy.
      • deczko Re: Molek - to bylo do przewidzenia 24.08.05, 22:28
        Moim zdaniem Molek pokazala jaka jest cieniaska w tvp. Tam chcieli zrobic z niej
        gwiazde i d... Miala prowadzic wlasny program i wtedy wyszlo, ze ta laska nie
        umie nawiazywac kontaktu z gosciem, potrafi tylko wdziecznie usmiechac sie do
        kamery. To stanowczo za malo...

Samym anorektycznym wygladem nic nie wskora, a ze tvn nie ma zadnej innej
        ciekawszej prowadzacej (pewnie nie chce nasladowac tvp i zatrudnic jakiejs
        gwiazdki), to padlo na Molek.
        • feminasapiens Magda Mołek 25.08.05, 09:42
          Pani Magda podoba mi się jako kobieta, jest dystyngowana, elegancka, myślę że
          nadaje się do tej pracy.
          Miałam okazję śledzić jej karierę prawie od początku, pamiętam ją jescze z
          wczesnych lat pracy we wrocławskiej telewizji. Widziałam jak z szarej
          niedoświadczonej myszki przemienia się w profesjonalną prezenterkę/dziennikarkę.
          Najmniej podobała mi się w "Tancu z gwiazdami" - to chyba rzeczywiście nie dla
          niej. Po prostu za niski poziom programu, tak samo jak "Moja krew".
          Nie wiem czy ktoś pamięta jak Magda prowadziła program w Canale+, nie pamiętam
          tytułu, ale to były takie programy-wywiady ze znanymi ludźmi. Świetnie sobie
          tam radziła, w ogóle fajny program. To były rozmowy nie o "d. maryni", tylko na
          poziomie. Właśnie w tym programie oraz jak prowadziła wiadomości na RTL7 - tam
          najbardziej zabłysła.
          Myślę że osoby, które ją krytykują po prostu jej zazdroszczą tego co osiągnęła.
          Weźcie się za siebie, ruszcie d...ę z fotela i zróbcie taką karierę jak ona.
          Wtedy będziecie mogli krytykować.
          • sergevna Re: Magda Mołek 25.08.05, 09:46
            > Myślę że osoby, które ją krytykują po prostu jej zazdroszczą tego co
            osiągnęła.
            > Weźcie się za siebie, ruszcie d...ę z fotela i zróbcie taką karierę jak ona.
            > Wtedy będziecie mogli krytykować.

Typowa argumentacja małolat - mówisz, że ktoś jest be, bo zazdrościsz. :)))
            • the_dzidka Re: Magda Mołek 25.08.05, 10:06
              Dokładnie :)) Fanatykom jakiejś postaci w głowie się nie mieści, że można
              krytykować ich idola (idolkę) i stać ich tylko na "a bo zazdrościcie" :)

Jak ja sobie pomyślę, że miałabym zazdrościć np. Tadeuszowi Droździe, to az mi
              włosy dęba stają... Czego miałabym mu zazdrościć?!
              • setorika Re: Magda Mołek 25.08.05, 20:14
                Córek trzech - bo tylko zuchy mają dziewuchy! ;)
              • feminasapiens do Dzidki 29.08.05, 12:28
                Tylko jedna uwaga: nie jestem fanką ani pani Mołek ani nikogo/niczego. FANATYZM
                to za ciężkie słowo jak na taką lekką dyskusję.
                Doceniam po prostu profesjonalistów, a za taką uważam Magdę M.
          • reniferek1 Re: Magda Mołek 25.08.05, 11:02
            Twoja obrona Mołek mnie powaliła. Ona jest za dobra na programy telewizyjne? To
            po co w nich występuje? Niech szuka ambitniejszych propozycji a nie nakłada
            tonę makijażu i wdzięczy się do publiczności?
          • dziennikarztv Re: Magda Mołek 25.08.05, 11:25
            ten program w canal+ nazywal sie chyba 'reflektor'
          • cherry_pop Re: Magda Mołek 26.08.05, 12:10
            ja co prawda z wroclawskiej tv nie kojarze, ale z canal+ jak najbardziej.
            bardzo pozytywne wrazenia - opanowana, spokojna, rozmowy prowadzila bardzo ciekawie.
            teraz nie mam mozliwosci jej ogladac (byc moze nowe programy odbiegaja poziomem od tego w
            canal+) , ale chyba nie mogla wszystkiego zapomniec przez te pare lat ? :)
          • hulagula1 Re: Magda Mołek 29.08.05, 20:47
            He he! Chyba sama to napisałaś Mołek ;)
            Zgadzam się, że jej jedynym atutem jest uroda, ale nic za tą fasadą się nie
            kryje. Nadaje się najwyżej do zapowiadania programów. Śmieszne te jej
            kategoryczne deklaracje, albo zapewnienia jak ciężko pracowała na sukces, jak
            to już 4 lata wcześniej mogła przejść do TVP, albo jak wysublimowane ma
            poczucie humoru (dlaczego tego nie widać? :/ ) bla bla. Ostatni raz tracę czas
            dla tej lali! >:(
        • setorika Re: Molek - to bylo do przewidzenia 25.08.05, 20:17
          zadałam sobie trud i przeczytałam artykuł w linku, który podaje autorka wątku.
          Wniosek jest jeden, kto się tylko przelotnie pokaże w publicznej ma status
          Gwiazdy, a to jest kartą przetargową w jesiennych przetasowaniach w stacjach tv
        • piotr33k2 Re: Molek - to bylo do przewidzenia 25.08.05, 21:30
          deczko napisał:

> Moim zdaniem Molek pokazala jaka jest cieniaska w tvp. Tam chcieli zrobic z
          nie
          > j
          > gwiazde i d... Miala prowadzic wlasny program i wtedy wyszlo, ze ta laska nie
          > umie nawiazywac kontaktu z gosciem, potrafi tylko wdziecznie usmiechac sie do
          > kamery. To stanowczo za malo...
          >
          > Samym anorektycznym wygladem nic nie wskora, a ze tvn nie ma zadnej innej
          > ciekawszej prowadzacej (pewnie nie chce nasladowac tvp i zatrudnic jakiejs
          > gwiazdki), to padlo na Molek.
          dokąłdnie tak jest jak piszesz ,mołek jest co prawda ładna ale to jej wszystkie
          zalety potrzebne do takiej pracy ,zupełnie niekomunikatywna ,sprawia wrazenie
          jak by komuś łaske robila (nie mylic z laską) i pod przymusem uczestniczyła w
          programie oraz że marzy tylko aby dali jej spokój bo ma inne ważniejsze rzeczy
          do roboty.wymuszony sztuczny uśmiech ,rezerwa i brak autentyczności napewno nie
          bedzie dobrze sie prezentował .
    • wasza_bogini mi sie podoba molek 26.08.05, 16:49

• jesienna100 Re: MOŁEK=MATOŁEK 28.08.05, 19:46
        No Panna Mołek juz nawet urodą nie grzeszy, zasuszenie ciała jej nie sprzyja,
        silikon z wargi powinna w policzki zmarszczone wstrzyknąć no ale de gustibus..

najgorsze jest to ze jako prowadząca jest tak potwornie mało spontaniczna,
        naturalna, jakby jej godziny przygotowan zamiast sprzyjać -szkodziły, sztywna
        potwornie i tak skupiona na wyglądzie ze cała reszta najważniejsza czyli
        kontakt z ludzmi jej totalnie umyka, porazka porazaka ale mysle ze ona zdaje
        sobie z tego sprawe i zrezygnuje suma sumarum z telewizji, pewnie zajmie sie PR
        jakigos biura lub dadzą ją do jakiejs gazety ale raczej nie na naczelną...
        • bokaj Re: MOŁEK=MATOŁEK 28.08.05, 20:05
          " No Panna Mołek juz nawet urodą nie grzeszy, zasuszenie ciała jej nie sprzyja..."

samo sedno - kiedyś była ładniutka i świeżutka - teraz jakis taki wiór się z dziewczyny zrobił.
          w dodatku rzeczywiście wiór kompletnie wyprany ze spontaniczności i zdolności nawiązywania kontaktu z drugą osoba na wizji (może w życiu prywatnym lepiej jej idzie?)
          • jesienna100 Re: MOŁEK=MATOŁEK 28.08.05, 20:23
            a co jeszcze mnie potwornie drażni to to że co pół roku tłumaczy się w gali ze
            swego zycia, najpierw ze małżeństwo to wszystko co dla niej najwazniejsze,
            potem krzyk z okładki Gali -Jestem WOLNA..bierzcie mnie chłopaki, małzenstwo
            jest do bani, jestem ambitna przechodzę do TVN, potem znowu- zakochałam sie ale
            wam nic nie powiem bo tak sie powinno robic, jestem zwykła , stoję w korkach i
            paparazzi mnie podgladają tak ciezkie mam zycie zobaczcie jestem jak wy...teraz
            znowu w Gali: to wcale nie TVN mnie wywalil z programu TO JA sama odeszłam bo
            przeciez ja jestem inteligentna a oni tam kazali mi tanczyc i sie usmiechac, w
            sumie szkoda ze nie poszłam jako urzędnik do unii po studiach, no ale teraz
            spelniam marzenia bede miala swoj AMBITNY program z Janiakiem! bedzie ładne
            studio z widokiem na wawę ! takie nowoczesne z szybami;-)))) naprawdę nikt mnie
            tak nie bawi jak słaba Madzia Mołek, tvn ja wyaksploatuje i jak kazdą swoją
            gwiazdkę pozbawi charakteru i samostanowienia o sobie, szkoda ze tak mało u nas
            medialnych z jajami i inteligencją ..no ale sami oglądamy w sumie Ciao Darwin..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka