ladydaisy Re: dla mysty 24.10.06, 15:34 zapomniałam coś wkleić ..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36868&w=47331973&a=48765500 Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: dla mysty 24.10.06, 18:15 ha, ha dzięki, właśnie tego szukałam :P. Tyma bardzo kontent z zapoznania z Zosią, przed chwilą opowiadał tacie o dzisiejszym spacerku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Re: dla mysty 25.10.06, 10:51 Zocha też była pod wrażeniem kawalera :-) co prawda przespał pierwszą randkę, ale Zosi i tak sie podobał :-) myslę że trzeba bedzie kontynuować tą znajomość....teściowe bedziemy, jak talala..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: dla mysty 26.10.06, 00:22 oj, czy on przespał tą randkę to nie byłabym tego taka pewna :). Miał zamknięte oczy - ot co. A ucho zbierało jemu tylko potrzebne informacje. Moje dziecko nieustannie mnie zadziwia swoim sprytem ... teraz już nie przesypia wizyt niektórych gości tylko udaje, że nie słyszy i gapi się w okno albo na poster. W ten sposób traktuje jedną ze swoich babć :(. Totalny ignor. Następnym razem uraczy Zosię spojrzeniem, może uśmiechem, a za kilka miesięcy będą sobie wyrywać foremki przy piaskownicy :P A co tam u Zosieńki ?! Dała Wam jakąś poradę ewentualnie skierowanie na badanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy Re: dla mysty 26.10.06, 11:18 nie ma poprawy....dostałam skierowanie na posiew moczu i kupy na bakterie....mam nadzieję że nic z tego nie wyrośnie....ma gorszy niz normalnie apetyt....troche zaczynam się bać...lekarka też miała nietęgą minę jak zobaczyła tą kupę (akurat podczas kontroli w pampku Zosia zrobiła niespodziankę, to mogła sobie zobaczyć "przedmiot" moich obaw....)...ehhhhhh a było tak fajnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: dla mysty 26.10.06, 11:30 Ula, najważniejsze, to myśleć pozytywnie !!! Będzie ok, dobrze, że nie zwaliła wszystkiego na alergię tylko wysłała Was na badanie. To może być e.coli, bakteria kałowa, im szybciej to wykryją tym lepiej. Trzymamy z Biedronem kciuki. Tymek trzyma tak mocno, że zhisteryzowana mama zaczyna go podejrzewać o wzmożone napięcie mięśniowe :P Daj znać co i jak. Poza tym musimy znufffffffff wybrać się na spacer - my dziś siedzimy w domu bo mamusię coś zbiera :( Odpowiedz Link Zgłoś