feminasapiens 03.09.05, 21:50 Kompletnie nie znam gościa ale już po pierwszych taktach słyszę, że to najbardziej profesjonalny wykonawca dzisiejszego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: właśnie śpiewa Lemar 03.09.05, 22:00 tak, to rzeczywiście niezwykły występ! Kukulska z nim smakuje jak malinowy pomidor z pieprzem! Superrrrr!!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: właśnie śpiewa Lemar 03.09.05, 22:03 Albo jakis dobry, wieloletni koniaczek. Zaraz ide otworzyc kolejny :) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Kukulska 03.09.05, 22:04 Kukulska z nim smakuje jak malinowy > pomidor z pieprzem! Superrrrr!!!!! :-)) Nie wiem czy to był komplement dla Natalii i Lemara czy przeciwnie - ale ja nie o tym. Po babsku obgadam Natalię, chociaż ją lubię: wyglądała beznadziejnie! Sukienka okropna (zielona), do tego fioletowe oczy i fryzura ciotki-klotki. Natalia - popraw się, bo fajna z Ciebie dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Kukulska 03.09.05, 22:11 feminasapiens napisała: > Kukulska z nim smakuje jak malinowy > > pomidor z pieprzem! Superrrrr!!!!! :-)) > > Nie wiem czy to był komplement dla Natalii i Lemara czy przeciwnie - ale ja nie > > o tym. > Po babsku obgadam Natalię, chociaż ją lubię: wyglądała beznadziejnie! Sukienka > okropna (zielona), do tego fioletowe oczy i fryzura ciotki-klotki. > Natalia - popraw się, bo fajna z Ciebie dziewczyna. Ta zieleń jest super kolorem na 'dzis i teraz', zresztą nie tylko ona miala tę barwę na sobie dzisiaj! Cała Natalia była kopią swojej mamy i sądzę że taki był zamysł. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Kukulska 03.09.05, 22:13 feminasapiens napisała: > Kukulska z nim smakuje jak malinowy > > pomidor z pieprzem! Superrrrr!!!!! :-)) > > Nie wiem czy to był komplement dla Natalii i Lemara czy przeciwnie Spróbuj jak smakuje malinowy pomidor z białym pieprzem, rozkosz dla podniebienia! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: właśnie śpiewa Lemar 03.09.05, 22:06 eminasapiens napisała: > Kompletnie nie znam gościa ale już po pierwszych taktach słyszę, że to > najbardziej profesjonalny wykonawca dzisiejszego wieczoru. Prawda, a teraz spiewa najslawniejszy kawalek, tak samo jak na teledysku, a moze i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 08:05 Rzeczywiście Lemar pokazał klasę, to co ten facet z taką lekkością robił ze swoim głosem było imponujące! Piasek mógłby mu samochód myć. Jeśli chodzi o Kukulską, to w tej sukience wyglądała źle, nie chodzi o kolor, ona po prostu wyglądała grubo i niezgrabnie, no chyba że Natalia jest znowu w ciąży a sukienka miała maskowac niedoskonałości figury, jeśli tak, to nie będę się czepiać. Natomiast jej duet z Lemarem był niezły (o niebo lepiej zaśpiewała niż Skrzynecka), ale niestety nie wiem czy to wina nagłośnienia czy jej niedyspozycji głosowej - wokal Nataki ginął, wogóle go nie słyszałam. Z resztą ten sam problem był z większością wokalistów w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
merriveen Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 09:32 Piszesz, że duet Natalii był niezły i jeszcze ten nawias, że o niebo lepiej zaśpiewała niż Skrzynka, a za chwilę piszesz, że W OGÓLE jej wokalu nie słyszałaś - to ja już nic nie rozumiem. Zaraz tu zostanę zgnojona za to, że się czepiam, ale mnie taka niekonsekwencja w tej samej wypowiedzi drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 10:39 merriveen napisała: > Piszesz, że duet Natalii był niezły i jeszcze ten nawias, że o niebo lepiej > zaśpiewała niż Skrzynka, a za chwilę piszesz, że W OGÓLE jej wokalu nie > słyszałaś - to ja już nic nie rozumiem. Znaczy to tyle że Natalka śpiewała calkiem nieźle ale była kiepsko nagłośniona, czy to tak trudno zrozumieć? Być może siedzący w operze leśnej nie odczuwali tego i jest to tylko wina transmisji telewizyjnej ale według mnie głos Kululskiej "ginął w muzyce", musiałam mocno wyteżać słuch żeby ją usłyszeć i to co usłyszałam podobało mi sie, mam jedynie zastrzeżenia co do nagłośnienia, jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
merriveen Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 10:50 taaaa, tylko ja się przyczepiłam do słowa "w ogóle" - które oznacza "wcale" - no więc jak do jasnej ciasnej mogłaś stwierdzić jak ona śpiewała jak w ogóle nic nie słyszałaś. Spoko, po prostu źle napisałaś i tyle :- ), ale śmiesznie to się czytało, humor mi z rana poprawiłaś. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_garbo Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 11:21 " w ogóle" znaczy "wcale"?????????? zawsze mi się wydawało,że "ogólnie". mój światopogląd runął... Odpowiedz Link Zgłoś
une_femme Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 21:43 zgadzam się, nie wchodząc w szczegóły co znaczy słowo "w ogóle" Natalkę KIEPSKO było słychać i tez czułam niedosyt, nastawiałam ucho ale jakoś laska gineła...a Lemra? mmmmmm cukiereczek pierwsza klasa! Poprostu TALENT! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: właśnie śpiewa Lemar 04.09.05, 22:12 lemar?lemar?sraka! sraka !sraka!czym tu sie zachwycać? zlazło z drzewa i pieje! a natalka za gruba w pasie?!?!?!?!!? przynajmniej śpiewa jak diva a nie jak coś co przed 100 laty zlazło z drzewa. pozdrawiam! lemar? sraka! Odpowiedz Link Zgłoś