kobiecinka 04.09.05, 21:13 Cieniutki Piasek wygrywa. Mandaryna druga w głosowaniu publiki. Czas umierać. Totalna manipulacja. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: Żenada w Sopocie 04.09.05, 21:20 ja myslalam, ze nagrode jury dostanie kiljanski albo flinta... widac mam kiepskie gusta. de gustibus non est disputantum Odpowiedz Link Zgłoś
romulusundremus tandeta, kicz, szmira 04.09.05, 22:56 no nie wiem co jeszcze dodać ------ the rest is silence Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus To cała demokracja 04.09.05, 23:01 Hołota decyduje, bo większośc ludzi to motłoch bez gustu i rozumu. Motłoch chciał mandaryny i dody (celowo z małej litery) to dostał. Kupi później ich płyty, zapłaci za SMS-y w audiotele i interes się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
romulusundremus p.Bozena Walter - wstyd 04.09.05, 23:19 kiedyś 1-sza lady polskiej telewizji, prawdziwa Dama ! Dziś po liftingach twarzy, szyi...ale gustu i koniunkturalizmu nie da się "podciągnąć"- podliftingować. Sic transit gloria mundi Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: p.Bozena Walter - wstyd 04.09.05, 23:20 romulusundremus napisała: /ciach/ Alez pieprzysz, babo! Odpowiedz Link Zgłoś
romulusundremus Re: p.Bozena Walter - wstyd 04.09.05, 23:27 bm_ka napisała: > romulusundremus napisała: > /ciach/ > > Alez pieprzysz, babo! > > Nie zrobię ci "ciach" nawet z twego wulgaryzmu. I nie dziwię się, że nie kumasz bazy. Baba to może ty? ( BMW ? ) Ja jestem samiec, nie samica. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: p.Bozena Walter - wstyd 05.09.05, 00:28 maska zamiast twarzy świadczy raczej o modnym botoksie Odpowiedz Link Zgłoś
romulusundremus Re: p.Bozena Walter - wstyd 05.09.05, 00:50 dona.a napisała: > maska zamiast twarzy świadczy raczej o modnym botoksie Tu nie o to chodzi, jak i po co ktoś się liftinguje. Na zdrowie. To była tylko parabola....jak może taka osobowośc - bo była to wielka osobowość telewizyjna lat 70-80-_tych - tak zde-liftyngować swoje poczucie smaku, tak zeszmirzeć? Dopuścić do takiego panopticum w konkursie? Przecież tajemnicą poliszynela jest, że Ona ma wielki wpływ na to, co dzieje się w TVN a tym samym, i w Sopocie/festival/. Nie oczekiwałem nic po Walterze ( którego największym hobby jest czyszczenie butów!!!!) i jego synu, ale Ona jest tam, w tym rodzinnym biznesie, najważniejszą, choć "szarą eminencją". A juz tak złośliwie...to mogła by kasę dać na tę swoją Fundację a nie na te amatorskie botoksy ( słaba robota, nota bene ) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: p.Bozena Walter - wstyd 07.09.05, 22:42 romulusundremus napisała: > bm_ka napisała: > > > romulusundremus napisała: > > /ciach/ > > > > Alez pieprzysz, babo! > > > > > Nie zrobię ci "ciach" nawet z twego wulgaryzmu. > I nie dziwię się, że nie kumasz bazy. > Baba to może ty? ( BMW ? ) Ja jestem samiec, nie samica. Kumam, kumam bazę ale nie jestes mężczyzną, jesteś kobietą, wiele na to wskazuje - sama się za kobiete uważasz, przynajmniej tak o sobie myślałaś zakladając konto. hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Żenada w Sopocie 04.09.05, 23:19 Ja tam kocham Piaska. I lubie słuchać. I oglądać. Cieszę się że po tym koszmarze z eurowizją doszedł do siebie i trzyma słowika w ręku. ps. nie znaczy to że nie doceniam Kiljańskiego i Flinty, przyjdzie czas i na nich. A tak poza festiwalem to mógłby mi Kiljański pomruczeć i poszeptać muzycznie nawet codziennie przed snem! Bossssssski jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: Żenada w Sopocie 08.09.05, 09:32 miałam okazję oglądać niedzielny koncert na żywo. Piątkowego i sobotniego nie widziałam (w telewizji też nie). ALe nawet jeżeli żenadą była wygrana Piaska to wszystko mi wynagrodził koncert Bajmu oraz (w dużo większym stopniu) Simply Red - są to dowody na to że muzyke można tworzyć z pasją i spiewać z sercem ,a nie ze słowikiem w ręku. P. Odpowiedz Link Zgłoś