bm_ka 04.09.05, 23:14 Za ten koncert serdeczne dzięki, TVNie! :-)) Warto było przejśc przez mandarynę, dodę .. żeby dotrwać do Simply Red. Dali z siebie wszystko, to prawdziwi artyści. Za Lemara też dziekuję. Suuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_rzeka Re: Simply Red 04.09.05, 23:17 Wow, Hucknall ruszył cały Sopot i śpiewa skubany jakby ciągle miał 20 lat. Jak nie "siedzę" w takiej muzyce, tak jestem pod wrażeniem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tojaa33 Re: Simply Red 04.09.05, 23:19 Simply Red- RRREEEEWWEELACJJAAAAA, zazdroszczę ludziom ,którzy tam teraz są(mieszkam tak blisko, a nie mogę tam być:-( widać ,ze bawia się rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
romulusundremus no, super ten Lemar+sponsor Lemara:) 04.09.05, 23:23 bm_ka napisała: > > Za Lemara też dziekuję. Suuuuper! www.lemar.tio.pl/3/index1024.html Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Simply Red 04.09.05, 23:31 Jestem pod wrażeniem! To jest koncert roku!!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
attilathehun Re: Simply Red 04.09.05, 23:37 rewelacyjna wersja "fairground"! już chce linka, skąd to mozna wziąć Odpowiedz Link Zgłoś
kade82 Re: Simply Red 22.12.05, 18:50 Też najbardziej zapamiętałam 'Fairground'! Przyzwyczajona do pierwotnej, energetyzującej wesji, przez cały utwór czekałam aż wreszcie wybuchną. Kiedy się doczekałam poczułam dreszcze na całym ciele! Polecam również wersję z płyty "Simplyfied"- cała spokojna i stonowana... Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Simply Red 04.09.05, 23:38 to prawda, a traciłam cierpliwość brnąc przez tysiące reklam, Dody i inne... ale cieszę się że nie wyłączyłam bo koncert świetny! Mike daje z siebie wszystko, facet ma energię! ehhh być tam Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Simply Red 05.09.05, 00:07 Rewelacja.Mnóstwo pozytywnej energii i świeżych aranżacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Simply Red 05.09.05, 00:20 wspaniałe zakończenie dnia, już im daruję te Słowiki Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Simply Red 05.09.05, 00:33 chociaż nie jest to mój ulubiony gatunek muzyczny to rzeczywiscie ten koncert simply red byl wspaniały ,po tym zreszta mozna poznać prawdziwego artyste i prawdziwą sztuke ,nawet jak ktoś za czyms nie przepada a jest pod wrazeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
bellka Re: Simply Red 05.09.05, 00:49 witam wlasnie wrocilam z festiwalu. bylam tam przede wszystkim dla Simply Red :) co tam sie dzialo, cos fantastycznego.mlodsi i starsi wszyscy razem szalelismy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Simply Red 05.09.05, 01:10 To był nie tylko koncert roku. Jakość wykonania i dźwięku taka jak w studiu, żadnej różnicy. Opera Leśna, jeśli w ogóle, dawno nie była tak roztańczona, Dużo ludzi było wręcz w transie. Dwie rzeczy mi się nie podobały: - nachalne, mechaniczne i oderwane zupełnie od nastroju piosenki (spokojnej ballady jazzowej) brawa na początku. Chyba ludzie czekali na hity. Było to irytujące i bardzo przeszkadzało w odbiorze muzyki. - poziom dowcipów i profesjonalizmu prowadzących koncert (szczególnie Majewskiego - po co w ogóle było to chodzenie z mikrofonem po widowni i traktowanie ludzi jak przedszkolaków) oraz niektórych zaproszonych gości ("Simply Red" przetłumaczony jako "prosty czerwony" i porównany do Castro; Miecugow powinien zacząć się uczyć angielskiego). Jeśli badania rynku pokazały TVN że taki jest poziom młodej inteligencji, która jest jakoby grupą docelową tej stacji, to marny nasz los. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Simply Red 05.09.05, 01:34 chciałem też zwrocić uwagę na jakosc dżwieku i akustyke tego koncertu ,faktycznmie żadnej różnicy! w przeciwięnstwie do np. mojego ulubionego myslovitz którego minirecital był bezndziejny pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Simply Red 05.09.05, 12:57 Rewelacyjny koncert - Simply Red. To prawdziwy oddech po Mandarynach i Dodach i powrót nadziei, że jest jeszcze w Sopocie miejsce na prawdziwą muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj Re: Simply Red 05.09.05, 13:57 ja tez takiej muzyki nei slucham na codzien, ale simply red znam od bardzo bardzo dawna, za sprawa mojego taty i jego kumpla ktorzy kiedys ich duzo sluchali. wiec troszke zich tworczoscia bylam zaznajomiona ;) i bardzo ciekawil mnie ten zespol na zywo. is ei nie zawiodlam, dali czadu, byuli swietni! czy ktos posiada ten wystep w wersji elektronicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Simply Red 06.09.05, 12:39 musze przyznać ze MICK Hucknall - REWELACJA !!!!!!!!!!!!!! choc fizycznie sie zmienil raczje na niekorzysc to wokalnie i estradowo DOSKONAŁY !!!!! doskonałe brzmienie ( technicznie koncert bez zarzutu) , ciekawe aranżacje przebojów, (klarnet, trąbka) . A Marylka Rodowicz powinna sie od Micka w końcu nauczyć , jak nalezy sobie wokalnie i wizualnie przygotować chórek , te 2 murzynki były świetne wokalnie , no i jak wyglądały ;))))))). chórek marylki moze im drzwi limuzyny otwierać .... Odpowiedz Link Zgłoś
cubujuqui Re: Simply Red 08.09.05, 10:22 Oj dziewczyno, masz taki ladny nick a takie siano w glowie. Czy na Twoje zycie naprawde taki duzy wplyw ma fizycznosc? W co drugim Twoim watku przewija sie temat "a ta tak wyglada", "a ten ma to na twarzy". Kobieto, przeciez Ty tez z roku na rok bedziesz sie zmieniala, zmien swoj stosunek do otoczenia bo potem trudno Ci bedzie samej sie zaakceptowac. W realu tez tak obgadujesz ludzi w gronie znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Simply Red 20.12.05, 11:48 a do kogo te zarzuty ? czyzby do mnie ? czy w jakimkolwiek wątku napisałam ze ktos ma cos na twarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: Simply Red 08.09.05, 09:50 miałam ogromne szczęście być na tym koncercie. Było to najlepsze przeżycie muzyczne, które mnie spotakało. Wielkie ukłony i szacunek dla wszystkich członków zespołu. P. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Simply Red 19.12.05, 22:50 Powtórka - teraz na TVN! I ciągle daje radę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1983 Re: Simply Red 20.12.05, 00:45 Koncert rewelacyjny... Szkoda, że mnie nie było w Sopocie;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Simply Red 20.12.05, 13:14 Straszne, Hucknall wyglada jak stara baba, ONi jednak powinni odchodzić w odpwoiednim momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka748 Re: Simply Red 20.12.05, 14:47 zaproponujmy kaprysi emetyturę w wieku 40-stu kilku lat,bo też będzie"starą babą" dziewczyno,w tym przypadku nie jego wygląd się liczy ,a telent-a tego mu nie brakuje czego nie można powiedzieć o pseudo-gwiazdkach stworzonych na potrzebę wytwórni Odpowiedz Link Zgłoś