Gość: Apolonia IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 23:09 Gdzie znaleźć adresy telewizyjnych programów literackich?Pomóżcie proszę.Zapragnęłam obejrzeć je wszystkie w tym miesiącu, piszę pracę doktorską na ich temat.Pozdrawiam Apolonia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkie_nic Re: Spis telewizyjnych programów literackich 04.09.02, 15:42 na regionalnej trójce pojawia się czasami taki króciutki programik literacki. jakiś koleś siedzi w empiku i macha przed kamerą tzw. "książką tygodnia". pozatym wytropiłem jeszcze jeden program literacki w naszej cudownej tvp. niestety nie pamiętam nazwy i niestety było to kilka miesięcy temu i niestety późnym wieczorem. a najgorsze w tym jest to, że to był naprawdę dobry program (a prznajmniej ten odcinek, który miałem szczęście obejrzeć). naprawdę chciałbym pomóc... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamiko9 Re: Spis telewizyjnych programów literackich 04.09.02, 18:22 wielkie_nic napisał: > na regionalnej trójce pojawia się czasami taki króciutki programik literacki. > jakiś koleś siedzi w empiku i macha przed kamerą tzw. "książką tygodnia". > pozatym wytropiłem jeszcze jeden program literacki w naszej cudownej tvp. > niestety nie pamiętam nazwy i niestety było to kilka miesięcy temu i niestety > późnym wieczorem. a najgorsze w tym jest to, że to był naprawdę dobry program > (a prznajmniej ten odcinek, który miałem szczęście obejrzeć). > > naprawdę chciałbym pomóc... > pzdr > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mamiko9 Re: Spis telewizyjnych programów literackich 04.09.02, 18:23 wielkie_nic napisał: > na regionalnej trójce pojawia się czasami taki króciutki programik literacki. > jakiś koleś siedzi w empiku i macha przed kamerą tzw. "książką tygodnia". > pozatym wytropiłem jeszcze jeden program literacki w naszej cudownej tvp. > niestety nie pamiętam nazwy i niestety było to kilka miesięcy temu i niestety > późnym wieczorem. a najgorsze w tym jest to, że to był naprawdę dobry program > (a prznajmniej ten odcinek, który miałem szczęście obejrzeć). > > naprawdę chciałbym pomóc... > pzdr > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Spis telewizyjnych programów literackich IP: 149.156.213.* 05.09.02, 14:21 Na TVP3 regularnie jest program o ksiażkach (krótki, jakies 15 minut) Byl ze Szczuka i lubienskim oraz Autograf Zakowskiego na 1 i 2, ale od poczatku wakacji nic nie ma. Program o dobrej ksiazce na Pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Spis telewizyjnych programów literackich IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.09.02, 19:37 No przecież są DOBRE KSIĄŻKI. Co drugi poniedziałek w TVP1. Odpowiedz Link Zgłoś