Dodaj do ulubionych

Magazyn Idea(Orange)Ekstraklasa

17.09.05, 11:07
Co o nim śadzicie,dla mnie za dużo gadania,i troche póżna pora,nie moża dawać
powtórek np na nastepny dzien o np.17??
Obserwuj wątek
    • adam81w Re: Magazyn Idea(Orange)Ekstraklasa 17.09.05, 12:48
      jako kibic ktory 3 lata nie widzial bramki z polskiego stadionu poiqwem ci
      szczerze ze program jest za.......ty . zreszta o to w nim chodzi o bramki .
      niestety nie moglby byc nadawany nastepnego dnia o 17 z prostegho powodu .
      kazdy kibic czeka na te bramki jak najszybciej sie tylko da je puscic . a wg
      umowy z firma ktora sprzedawala prawa do skrotow mozna puszczac magazyn
      najwczesniej 3 godziny po zakonczeniu ostatniego meczu ligowego a ostatni mecz
      ligowy przewaznie jest o 17 , lub 19 w niuedziele . wiec najwczesniej mozna
      program magazyun ligowy puscic w niedziele o 22.05 na tvn24 i tvn o 23.30 . nie
      wyobrazam sobie by czekac caly dzien do godziny 17 w poniedzialek na skroty ja
      bym po prostu tego nie przezyl . daltego czekam juz na magazayn ligowy w
      niedziele najblizsza
      • trekker21 Re: Magazyn Idea(Orange)Ekstraklasa 17.09.05, 13:12
        Chodziło mo o to by po wyemitowaniu magazynu w niedizele była Powtórka w
        poniedziałek.O to mi chodzi:).
        • adam81w Re: Magazyn Idea(Orange)Ekstraklasa 17.09.05, 13:27
          aha trekker . zgadzamsie z toba calkowicie . juz o tym pisalem pare razy w
          takich watkach poswieconych temu magazynowi . tez bym chcial zeby byla powtorka
          magazynu w pon. to moze bym nie musial nagrywac magazynu ligowego :D
          • zurek77 Re: Magazyn Idea(Orange)Ekstraklasa 17.09.05, 20:51
            Powtórki są w poniedziałek o 18 w TVN Turbo
            • devote Re: Magazyn Idea(Orange)Ekstraklasa 19.09.05, 04:25
              program beznadziejny.skroty sa za krotkie i czesto pokazywane sa tylko
              bramki.panowie prowadzacy sa beznadziejni.glupie dowcipy i zarty.dzisiaj ze
              strzelba do bednarza w studio.ludzie ale paranoja.Liga Plus z C+ jest najlepsza.

jedynie co jest super w tym programie to studio
              naprawde klasa swiatowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka