lenny-g 22.09.05, 12:40 Czy oglądał ktoś wczoraj na TV4? Bo ja niestety tylko końcówke. Czy wie ktoś co się stało z poprzednimi bohaterami: Alexem i Christianem i czy w ogóle było to wyjaśnione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: Komisarz Rex 22.09.05, 13:30 ale jaja...no to niespodzianka -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_ali Re: Komisarz Rex 22.09.05, 16:22 O ile masz na mysli pierwszego wlasciciela Rexa to zginal w starciu z jakims psychopata,wpadl w zasadzke.Rex potem bardzo przezywal,lezal caly czas,nic nie zarł i do nikogo nie podchodzil pare dni i ten drugi policjant byl jedynym ktorym sie Rex zainteresowal czyli pies wybral sobie nowego policjanta Odpowiedz Link Zgłoś
zajefajny1 Re: Komisarz Rex 22.09.05, 16:31 Aaa kotki dwa salobule obydwa. Qrde ludzie wracajcie do piaskownicy. Jak macie takie problemy to potem nie dziwcie się że buraki z kanapowych partii mają po 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_ali Re: Komisarz Rex 22.09.05, 17:00 Dlaczego buraki?Serial jest super,o niebo lepszy od tego glupiego Monka.Mnie - jako wlasciciela podobnego Rexa w realu dodatkowo interesuje fakt wytresowania psa do tego serialu i jego umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_ali Re: Komisarz Rex 23.09.05, 16:23 > A w czym Monk jest głupi? W wygladzie debila i swych debilnych przyzwyczajeniach i urojeniach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_ali Re: Komisarz Rex 23.09.05, 16:22 Nie obrazaj Rexa prosze grzecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lenny-g Re: Komisarz Rex 22.09.05, 18:01 Właśnie nie, chodzi o to że to jest jakaś zupełnie nowa seria, a Rex ma już trzeciego właściciela. Poza tym w trzyoosobowej załodze pojawiła sie teraz jakaś dziewczyna. Ciekawe więc co się stało z poprzednimi bohaterami Odpowiedz Link Zgłoś
moniasko Re: Komisarz Rex 13.10.05, 22:32 mam pytanie: czy jest taka możliwość żeby np zamowic przez internet kasete z odcinkami Rexa?? takie wczesniejsze i obecne??? Odpowiedz Link Zgłoś