knidyjka 23.09.05, 00:00 obejrzałam dzisiaj wieczorem film z J.Nicolsonem w kablówce , niestety kiedy włączyłam telewizor film już trwał. Kto zna jego tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: HBO 23.09.05, 00:26 A w program to nie można spojrzeć? To prawdopodobnie był Schmidt...Nicholson na emeryturze ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: HBO 23.09.05, 08:39 jaginger napisała: > A w program to nie można spojrzeć? Eeee. Nikt by się nie dowiedział, że ma HBO:) Nara Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: HBO 23.09.05, 16:59 HBO to bryndza?Chyba nieporozumienie.../?/-fakt,że dość drogo trzeba dodatkowo miesięcznie płacić bo około 40 zł,ale dzięki HBO można przecież obejrzeć praktycznie najnowsze hity kinowe lub te z ostatniego roku,2 lat..W ostatnich miesiącach mogłem obejrzeć np.z nowych ,nagrodzonych filmów- "Chicago";znakomitą "Fridę",nie mówiąc o Harrym Potterze czy Matrixowej serii,których to filmów nie widziałem w kinie/ z różnych przyczyn nie moge często bywac w kinie/...Zawsze z ciekawością oczekuje na HBO premier,a nawet jak się przegapi to są powtórki i można utrafic...Widać ludziom się nie dogodzi- w takim razie który kanał filmowy jest lepszy od HBO jeśli chodzi o nowości filmowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
bonawentura99 Re: HBO 24.09.05, 19:18 Facet,te same słowa już do mnie kierowałeś jako bumcyk3. Powtarzasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
saalo Re: HBO 23.09.05, 18:44 HBO jest kanalem PREMIUM a to najwyższa telewizyjna pólka, nie ma tam reklam, telenoweli tylko filmy ktore lądują tam zaraz po graniu w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś