Dodaj do ulubionych

olivier janiak

24.09.05, 09:22
czy nie macie wrażenia że "prezenter"
Olivier Janiak "onanizuje się" własnym głosem?
Może sam zdaje sobie sprawę,że raczej nie ma nic ciekawego
do powiedzenia i chce "nadrobić" barwą głosu?
Moim zdaniem kompletnie mu ro nie wychodzi.....
Obserwuj wątek
    • aire1 Re: olivier janiak 24.09.05, 19:42
      Masz bardzo ordynarne skojarzenia
    • madana Re: olivier janiak 24.09.05, 19:45
      Mnie pan prezenter trochę śmieszy, jest taki ładniutki,że aż niemęski. Mam wrażenie,że sam siebie całuje w lustrze.
      • aire1 Re: olivier janiak 24.09.05, 20:01
        Ważne żeby twój kochaś był męski!
        • alicia83 Re: olivier janiak 24.09.05, 20:28
          moja kolezanka byla na nagraniu Tanca z Gwiazdami i podobno jest cholernie
          niemeski i niemily,nawet tak wyglada.taki narcyz.nie wiem czemu w tvnie go tak
          lansuja.
          • zla_krolowa Re: olivier janiak 24.09.05, 20:35
            właśnie ja też nie znam powodów lansowania
            tego "prezentera". Przecież jest tylu przystojnych-czytaj
            męskich, a nie ładnych i zakochanych w sobie MĘŻCZYZN!
            Może ktoś to w końcu zauważy....
            • aire1 Re: olivier janiak 24.09.05, 20:51
              Po prostu sprawdza się przed kamerą i ma medialny wygląd, co w zupełności
              wystarczy żeby prowadzić program rozrywkowo-plotkarski albo zapowiedzieć parę
              piosenek na festiwalu. Nie słyszałam żeby aspirował aby prowadzić Fakty o
              19.30. Czy aby nie za dużo wymagasz???
              • aire1 Re: olivier janiak 24.09.05, 20:52
                Fakty o 19 oczywiście ,to tak na marginesie dla czepialskich
              • zla_krolowa Re: olivier janiak 24.09.05, 20:56
                nie sądzę abym za dużo wymagała.
                Pan Olivier nie podoba mi się, drażni mnie jego maniera
                w mówieniu- zachwyca się swoim głosem- stwierdzenie mniej
                drażniące twoje uszy. Moim zdaniem nie jest przystojnym
                mężczyzną- jest tylko ładnym chłopcem. Myślę, że sprawdzałby się jako
                model-dlaczego z tego zrezygnował? No, faktycznie, jego
                wygląd i umięjeętności starczają do prowadzenia plotkarskiego programu,
                niech na tym pozostanie. A do programu informacujnego, to
                boże broń wogóle go nie mieszaj...
                • alicia83 Re: olivier janiak 24.09.05, 21:05
                  a mi się wydaje,ze mozna wiele wymagać nawet od kogos,kto prowadzi plotkarskie
                  programy,bo byloby duzo ciekawiej,gdyby prowadzacy mial cos interesującego do
                  powiedzenia.przeciez tak naprawdę nawet w takim programie mozna się
                  wykazac.O.J. i Magda Mołek w Dzien Dobry TVN to sie dobrali.Oczywiście zaraz
                  moze tu wskoczyc ktoś oburzony nasza krytyka,ale nie jestem na nie do
                  wszystkich i wszystkiego,jest wiele osob w tv,ktore cenię i lubię.może
                  ogranicze się do tvnu teraz:Hubert Urbański,Marzena Rogalska,Justyna Pochanke.
                  • zla_krolowa Re: olivier janiak 24.09.05, 21:24
                    właściwie to masz rację. sam wygląd- może czasem dla niektórych
                    wątpliwy-patrz O.J., nie wystarczą. Chyba my-widzowie robimy się
                    coraz bardziej wymagający-to dobry objaw-szefowie stacji telewizyjnych powinni
                    to wziąć pod uwagę zatrudniając kolejnych olivierów....
                    ja też nie jestem nastawiona na nie do wszystkich, również podoba mi się
                    pan Urbański, pani Rogalska, bardzo lubię pana Kryszaka- a raczej urodą nie
                    grzeszy.I widać, że ładna buzia już nie wystarczy w tv. trzeba mieć to coś i
                    mieć cokolwiek do powiedzenia, oprócz tekstów napisanych przez kogoś innego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka