kubissimo 02.10.05, 21:43 dzis rusza na dobre fatalnie wybrana godzina emisji :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: BOZA PODSZEWKA 2 02.10.05, 23:12 niestety Kinga Preis mi nie pasuje :/ blizej jej do Gelsominy z LA STRADY Felliniego, niz do Maryski w wykonaniu Agnieszki Krukowny, ktora byla byla genialna do tego strasznie zaluje, ze przez mniejszy budzet wybrano tansza tasme :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: BOZA PODSZEWKA 2 02.10.05, 23:15 wlasnie jakos beznadziejnie jest zrealizowany ten serial-oglada sie jak teatr telewizji a nie jak serial-mnie to przeszkadzalo... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: BOZA PODSZEWKA 2 02.10.05, 23:17 mnie by moze nie przeszkadzalo, gdyby nie to, ze pierwsza seria miala genialne zdjecia teraz mamy jakas mizerie desperacko maskowana poprzez (nad)uzycie filtrow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: BOZA PODSZEWKA 2 03.10.05, 18:54 zgadzam się z poprzednimi komentarzami, też mi brakuje A. Krukówny, zdjęcia też słabsze, ale i tak obejrzę cały serial Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: BOZA PODSZEWKA 2 04.10.05, 09:57 Krukówna grała tak, że szaleństwo jej bohaterki wyglądało na przekleństwo od losu, które jednak pozwala widzieć i czuć więcej. szaleństwo Preis już tylko upadla, odczłowiecza. może o to chodzi - coraz bardziej postepującą chorobę w miarę upływu czasu. serial jest nagrany na beznadziejnej taśmie. nie wiem, czy dam radę obejrzeć kolejne odcinki. dobrze, że czytałam książkę i wiem co będzie dalej. PS: jeśli się będą trzymać wiernie książki ciekawe, czy teraz odezwą się przeciwnicy aborcji, po jednym z odcinków? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: BOZA PODSZEWKA 2 04.10.05, 10:00 > PS: jeśli się będą trzymać wiernie książki ciekawe, czy teraz odezwą się > przeciwnicy aborcji, po jednym z odcinków? dzieki nie wszyscy czytali drugi tom jeszcze powiedz jakiego koloru jest czerwony kapelusz zabojcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: BOZA PODSZEWKA 2 04.10.05, 15:30 to wyjawię jeszcze jedne szczegół: Stalin umrze w marcu 1953... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: BOZA PODSZEWKA 2 04.10.05, 18:49 o nie! o nie!!!! zepsulas mi niespodzianke :P Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: BOZA PODSZEWKA 2 04.10.05, 13:28 Pelne rozczarowanie niestety :( Godzina wybrana tak, aby jak najmniej osob bylo w stanie obejrzec ten serial, ktoremu i tak ktos po budzecie mocno polecial (cyfrowy zpis). Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: BOZA PODSZEWKA 2 04.10.05, 13:52 Dobrze że w ogóle jest :o) W tym zalewie chłamu to i tak perełka chociaż pierwsza część była o niebo lepsza :((( PS Dobrze że nie emitują filmu po 24 godzinie ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: BOZA PODSZEWKA 2 10.10.05, 00:03 cos mam wrazenie, ze sila napedowa drugiej serii bedzie Jozia. Sleszynska jest swietna w tej roli :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: BOZA PODSZEWKA 2 10.10.05, 00:21 pamiętam, jak Olga Lipińska skomentowała zarzuty dotyczące udziału niezbyt urodziwej Śleszyńskiej w "Kabareciku" mówiąc, że aktor ma przede wszystkim przyciągać uwagę widza, w tym przypadku miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo zapomniana siostra 16.10.05, 23:44 no wlasnie dzis wspomniano Elzunię jezeli sie nie myle, to grala ja Fraszynska i zupelnie nie kojarze co sie z nia stalo ktos pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś