yavorius 06.10.05, 11:19 Jeśli się usuwa post bezpodstawnie, a jego autor pyta, czemu tak się stało, wypadałoby chyba odpowiedzieć, nie? Tak przynajmniej ja postępuję na administrowanych przeze mnie forach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mctiggle yavorius napisał: 06.10.05, 12:37 > nieaktualne /można ten wątek usunąć o, nie ma tak łatwo ! teraz musisz w sposób oczywisty złamać netetykietę, wtedy pomyślimy o przeniesieniu wątku na oślą ławkę ps. proponuję napisać coś o żydach, albo wielkich członkach... Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Szanowny Adminie tego forum 06.10.05, 13:06 yavorius napisał: > Jeśli się usuwa post bezpodstawnie, a jego autor pyta, czemu tak się stało, > wypadałoby chyba odpowiedzieć, nie? Tak przynajmniej ja postępuję na > administrowanych przeze mnie forach... To nic nie znaczy. Tu takie zasady zupełnie nie obowiązują. Admin tego forum ma jedną zasadę - robi co chce. A ponieważ ma umysłowość pracownika ochrony z koła rolniczego w Biadolicach Małych, więc nie licz na jakieś łaski z jego strony. Jeżeli bedzie chciał, to ci odpisze, a jeżeli nie będzie chciał to nie odpisze. Prawdopodobnie po prostu wywali twoj post, bo jest to jedyna czynność, która mu się udaje w 100% Odpowiedz Link Zgłoś