Dodaj do ulubionych

SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.01, 14:44
Nie wiem co o tym sądzicie drodzy internauci, ale moim zdaniem obecne
uczestniczki big brother są (przynajmniej dla mnie) niezbyt pociągające
seksualnie. o żadnej nie mogą powiedzieć, że od zaraz skoczyłbym z nia do
łóżka. mógłbym się zająć karolą i agą, ale najwcześniej po czterech browarach.
w bb 1 jarała mnie ala, sewioło i karola. były jakieś bardziej seksapilne.
Obserwuj wątek
    • Gość: PENISEK Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:05
      w BB2 - puknalbym Karoline a w BB1 - Sewiolo :-)))) Ta druga jest oczywiscie
      lepsza od tej pierwszej
      • Gość: Pukacz Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:19
        Sewiolo przynajmniej golila sobie cipe. A Karola pewnie sie nawet nie myje i z
        wlochow na cipie jej juz strasznie smierdzi.---
        • Gość: PENISEK Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:24
          no pewnie...Sewiolo to musi sie niezle rznac, nie? Ale bym ja puknal, oj
          bardzo!!!!
          • Gość: kara Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.01, 15:29
            ty puknij sie lepiej w glowe ośle. ale rzeczywiscie nawiazujac do tematu, to
            tylko chyba aga ma cos, co mozna nazwac seksapilem.
            • Gość: PENISEK Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:31
              chyba ten konski smiech...:-))))))))))))))
              • Gość: Pukacz Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:33
                I zbyt waski garnitur zebow w stosunku do szerokosci ust. Brakuje jej chyba juz
                nawet szostek. Ciekawe kiedy stracila.
                • Gość: janka Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.01, 15:43
                  chcialabym zobaczyc ciebie, przystojniaczku. kobiety w bb bez dwoch zdan
                  bezbarwne. za to bardzo seksowni sa faceci na czele z moim ukochanym jureczkiem
                  • Gość: Pukacz Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:47
                    Moze i "Twoj" Jureczek jest przystojny, ale "pizdus" z niego straszny.
                    Taka "ciotka" a nie facet z jajami. Jakos nie moge sobie wyobrazic go jako
                    strazaka w mundurze rzucajacego sie w ogien dla ratowania czyjegos istnienia.
                    Moze on pracuje w strazy ale jako ciec?----
                    • Gość: PENISEK Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:50
                      Jureczek to pewnie przynosi facetom ze strazy papierosy z kiosku. Taki etat :-)
                    • Gość: Zenek Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: 204.95.211.* 26.09.01, 15:53
                      Oprócz tej jednej grubszej, która jest b. sympatyczna to uważam, że na wygląd
                      te są lepsze od poprzednich . Mnie bardziej podniecają. A to co w środku to
                      sprawa ich facetów a nie moja.
                      • Gość: PENISEK Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 15:56
                        kurcze dla mnie najfajniejsz to Sewiolo. Glupia ale dupa niezla.
                        Karolinke trza wykapac i tez bedzie dupa sie nadawala na jeden raz :-)
                      • Gość: majkel Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.01, 16:03
                        stary napisz mi kto cie podnieca w bb2, bo jakos ciezko mi sie domyslic
                        • Gość: PENISEK Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 16:05
                          no przeciez mowie: Karolina
                          • Gość: majkel Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.01, 16:08
                            ale to bylo pytanie do zenka, bo jemu sie bardziej podobaja obecne laski
                            ty to wiem ze bys fural sewiolo az by wiory lecialy.
            • Gość: starek Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.wp-sa.pl 26.09.01, 16:02
              co do Agi, to zgadzam sie z toba calkowicie, no moze jeszcze Marzena ma to cos,
              ale nie podoba mi sie to ze nie jest soba i ciagle gra, ale coz taki zawod.
              • Gość: Pukacz Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 16:07
                A czy mozna gdzies znalezc gole zdjecia z BB2, chocby podobne do tych jakie
                byly publikowane w trakcie trwania BB1?
                • Gość: majkel Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.01, 16:10
                  no co ty zwariowales, kogo ty bys chcial ogladac. boguske?
                  • Gość: Pukacz Re: SEKS Z WIELKĄ SIOSTRĄ IP: *.*.*.* 26.09.01, 16:19
                    Wiem, ze troche to zboczone, ale zobaczylbym z checia co ma Buchaczowa miedzy
                    nogami. Na buzie, ktora rzeczywiscie przypomina mi "Zajaca poziomke" polozylbym
                    gazetke. Ale jej dupy jestem ciekaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka