Gość: libi IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 14:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirmil Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.zchpolice.com 02.05.01, 14:28 Ten kto lubi. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libi Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 14:35 Mnie nie przeszkadza to czy ktoś lubi czy nie tylko czy ktoś ogląda,bo dyskusji na temat BB jest cała masa a na temat 2S nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.cezex.pl 02.05.01, 14:38 Gość portalu: libi napisał(a): > Mnie nie przeszkadza to czy ktoś lubi czy nie tylko czy ktoś ogląda,bo dyskusji > > na temat BB jest cała masa a na temat 2S nic Widocznie jest kiepski - chyba raz widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypio Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 14:57 Polsatowskie 2s w porównaniu do tvn to prawie jak stan tymiński........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmv Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 15:01 W 2św. mają koze. Po co im koza ???????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 15:42 z Waszych wypowiedzi wynika ze 2Ś to wielka klapa,też tak myśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Dziwne 2 Swiaty IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:12 Dziwne zasady, dziwni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Dziwne 2 Swiaty IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 02.05.01, 16:29 A widzieliście sondarze,podobno 2Ś ogląda zbliżona liczba ludzi... Ja nie wiem skąd oni to biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Dziwne 2 Swiaty IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:42 Z kosmosu jak wiekszosc sondazy tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhu Re: Dziwne 2 Swiaty IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 17:31 Niekoniecznie. Z tego, co ja wiem, stosunek jest jak 3mln do 4,5mln na korzysc BB ale TVN jest chyba na 60% powierzchni kraju tylko. Pozostali nie maja wyboru :( Czyli przewaga w rzeczywistosci jest znacznie wieksza! Poza tym niedlugo moze sie to zmienic na korzysc 2Ś - przesuneli pore emisji (wlasnie ze wzgledu na przegrywanie z BB na wszystkich mozliwcych frontach). Tyle, ze ... wczoraj wlasnie obejrzalem sobie te przesuniete Dwa Swiaty - dyskutowali o tym kto glosniej pierdzi (SIC!). Pozniej Piotr Najsztub ktory, jak sie okazalo, prowadzi to w studio, pokazal artykul w SE z ktorego wynikalo ze dwoch uczestnikow to jacys zadluzeni kolesie ktorzy przed komornikiem uciekli do 2Ś. Fajny mieli dobor uczestnikow, nie ma co. A moze liczyli na to ze ich wierzyciele beda na nich oddawac glosy zeby ewentualnie wygrali nagrode i oddali z niej dlugi? he he he Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Dziwne 2 Swiaty IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 03.05.01, 00:48 A mnie to sie "dwa Światy" podobajom i cała moja wioska je oglonda i naj lepsze było ostatnio jak cały program były pokazane baby pot prysznicem i cycki było im widać. To było cuul. A "Big Brotcher" to gorszy jest zwłaszcza że u mnie nie ma TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Re: Dziwne 2 Swiaty IP: 192.168.0.* / 212.160.156.* 04.05.01, 09:12 U Ciebie to niech i 2Ś zostaną.A skoro nie masz TVN to skąd wiesz ze BB jest gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
caty Re: Dziwne 2 Swiaty 16.05.01, 16:08 Odpowiem Ci ja,dlaczego BB jest gorszy,a 2S lepszy.Bo to nasza produkcja,przez nas wymyslona i nie zmalpowana od nikogo,a z BB sam wiesz jak bylo.Czyz nie fajnie jest miec cos czego inni nie maja? Pozdrawiam.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
caty Re: Dziwne 2 Swiaty 16.05.01, 16:04 Ja tez mieszkam na wsi i tez wszyscy ogladaja.Z tymi cycami bylo super,szkoda tylko,ze ja jestem kobieta i mnie cyce nie interesuja,no chyba ze moje wlasne. Szczerze mowiac wolalabym ogladac plec przeciwna.Ale gdy sie nie ma co sie pragnie to dobre,to co daja.Serdecznie pozdrawiam.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesper Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 18:10 Gość portalu: mmv napisał(a): > W 2św. mają koze. Po co im koza ???????? :) Widocznie jest im potrzebna, inaczej by jej nie mieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.pszczynska.silesianet.pl 03.05.01, 18:27 Mała orgietka z kozą. Czujecie jak Polsatowi by oglądalność podskoczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
em_zet Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? 06.05.01, 23:50 widać panowie nie przepadają za kobietami a taka koza to i mleko da i jest miła itp. Odpowiedz Link Zgłoś
caty Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? 16.05.01, 16:14 Wiec chyba zle patrzalas.Proponuje bys zobaczyla kilka odcinkow,jest wszystko od przyjazni po nienawisc.I leca fajne slowka,to jest samo zycie i wspolzawodnictwo.Pozdrwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hollow Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 130.225.157.* 03.05.01, 13:40 nie znam chyba nikogo, kto oglada. co do samego programu to jako ze polsat wystartowal drugi z pomyslem to czyms musial przebic BB. i tak jest - wiecej kasy do wygrania, bardziej bzdurne zasady i oczywiscie ludzie w srodku... kiedys obejrzalem jeden odcinek - jedna wielka klotnia i wyzwiska ;) generalnie - polsat zupelnie "przypadkiem" produkuje programy na podobienstwo tvn (np. BB, milionerzy)... konkurencja! pozdrawiam, hollow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 195.205.4.* 06.05.01, 15:50 Święta racja: generalnie Polsat naśladuje tvn (Milionerzy - Życiowa szansa; Big Brother - Dwa Światy; Wybacz mi - Zerwane więzi). Tylko jedno pytanie: KOGO NAŚLADUJE TVN jeżeli w identycznej formie (licencja): - Milionerzy emitowani są (lub byli) w 14 krajach Europy - Big Brother był już emitowany w 11 krajach - Wybacz mi - wcześniej emisja w 4 krajach - Agent - wcześniej emisja w 7 krajach itd a ze względu na małą moją złośliwość nawet nie wymienię kolejnych "oryginalnych" produkcji tvn (Trafiony zatopiony, zostań gwiazdą, zwariowana forsa etc). To a propos naśladownictwa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talin Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 193.91.75.* 06.05.01, 15:57 TVN nie nasladuje nikogo. TVN wykupil licencje. POLSAT natomiast bezczelnie kradnie pomysly, i co gorsze z w miare dobrych programow na jakims tam poziomie robi beznadziejne szmiry dla dresiarstwa. Spalic Polsat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 195.116.71.* 07.05.01, 08:31 Gość portalu: misiek napisał(a): > > Tylko jedno pytanie: KOGO NAŚLADUJE TVN jeżeli w identycznej formie (licencja): > - Milionerzy emitowani są (lub byli) w 14 krajach Europy > - Big Brother był już emitowany w 11 krajach > - Wybacz mi - wcześniej emisja w 4 krajach > - Agent - wcześniej emisja w 7 krajach > itd a ze względu na małą moją złośliwość nawet nie wymienię > kolejnych "oryginalnych" produkcji tvn (Trafiony zatopiony, zostań gwiazdą, > zwariowana forsa etc). > To a propos naśladownictwa > Pozdrawiam Misiu, to wszystko prawda, ale jest jedna DROBNA roznica. TVN na wszystkie te programy wykupil za ciezka forse licencje, a Polsat sie po prostu elegancko "podczepia"- dokonuje drobnych zmian, zeby ktos sie nie doczepil i bez ogromnych kosztow licencji radosnie emituje swoja "nowosc", ktora jest zywcem zdarta z konkurencji. Przeciez w "Ibisekcji" Krzysiowi Ibiszowi nie chcialo sie nawet zmienic ustawienia mebli w studiu, zeby nie kojarzyla sie tak "po chamsku" z "Wieczorem z Wampirem", ktorego byl zreszta gosciem! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 195.205.4.* 07.05.01, 13:38 Tak tak bo wykupienie licencji to nie naśladowanie tylko po prostu kopiowanie a że płacą cięzką kasę to znaczy, że są po prostu frajerami... A propos "Ibisekcji" - dobry przykład tylko nie wiem czy wiesz, że "Ibisekcję" emitował TVN a nie Polsat... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talin Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 193.91.75.* 07.05.01, 13:44 Apropo DS. Ostatnio ktos ogladal i oto co zobaczyl: "> hehe, wlaczylem sobie 2 swiaty i co widze ? Dyskusja o pierdzeniu... > Pozdrawiam, Leh. Widzialem, bardzo interesujaca. Jeden z "mezczyzn" mieszkajacych w DS podchodzi do kobiet, nic nie mówi, tylko puszcza baki. Super! Tam musi byc wspaniala atmosfera. :-)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: *.e-point.pl 08.05.01, 17:41 Jest zasadnicza roznica miedzy zakupem licencji i pokazaniem czegos po raz pierwszy w danym kraju (tvn) a nieustannym kryptoplagiatowaniu konkurenta (jak robi głupi polsat z nędznymi skutkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 195.205.4.* 09.05.01, 16:57 To chyba telewidzowie oceniają czy te polsatowskie "podróbki" są nędzne, a prawda jest taka (nawet biorąc pod uwagę mniejszy zasięg tvn): - "Życiowa szansa" pobiła w oglądalności "Milionerów" - "Zerwane więzi" pobiły w oglądalności "Wybacz mi" od kiedy "Dwa Światy" są o 20.45 to wyniki mają zbliżone do BB ... pozdrow Odpowiedz Link Zgłoś
caty Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? 16.05.01, 16:19 Misiu uwielbiam Cie!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: DWA ŚWIATY CZY KTOś TO OGLąDA? IP: 195.94.198.* 01.06.01, 10:18 Wyniki ogladalnosci BB i DS na stronie www.agb.com.pl/data/index.html pozdro Odpowiedz Link Zgłoś