Dodaj do ulubionych

KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM "GULCZASA" !!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 10:31
PIOTR GULCZYŃSKI MA STANĄĆ PRZED SĄDEM CYWILNYM W POZNANIU, POZWANY PRZEZ
PRODUCENTA PROGRAMU BIG BROTHER, FIRMĘ ENDEMOL - NEOVISION ZA RZEKOME ZŁAMANIE
WARUNKÓW UMOWY, W KTÓREJ BYŁA MOWA O TAJEMNICY DOTYCZĄCEJ KULISÓW PROGRAMU.
INFORMACJE O PRGRAMIE "GULCZAS" ZDRADZIŁ W KSIĄŻCE PT. "TAJEMNICE W DOMU W
SĘKOCINIE". GROZI MU KARA 50 TYS.ZŁ.
INFORMACJĘ PODAŁ "SUPER EXPRESS"
Obserwuj wątek
    • Gość: AUTOR Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.*.*.* 27.09.01, 11:24
      To Gulczas umie pisac?
      • Gość: Jasio Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 07:55
        Jeśli przegra to ciekawe czy wyjdzie ze sprawy na plusie?
        • Gość: Ja Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:31
          Na jakim plusie? On nic prawie na ksiazce nie zyskał.......(TVN zgodnie z umowa
          podpisana z kazdym z mieszkanców domu BB zgarną połowe szmalu.) Wiec teraz
          został Gulczasowi tylko kredycik albo moze bratowa(Ostrowska)pomoze?
    • Gość: Jaro :o) Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 00:29
      Zwykla reklama ksiazki. Pewnie zysk ze sprzedazy zostanie podzielony takze z
      Endemolem.
      • Gość: Zibi Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.09.01, 00:49
        Przecież super ekspres współpracuje z tvn-m. poza tym co takiego on mógł tam
        napisać ze program jest rezyserowany, a wynik byl z góry ustalony. przecież o
        tym wie kazde dziecko.
        osobiscie znam świetlika, który pracuje w sękocinie. podobno gulczas
        awanturował sie z WB o alkohol itp. co zostało wycięte i za to wyleciał.
        • Gość: gonzo Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 10:22
          pierdolić TVN
          • Gość: waldek Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 10:28
            Pierdolić Gulczasa i Karolinę!!!
            • Gość: P-likan Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 12:53
              Fujjjjjjjjj......
    • Gość: Jan Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 10:55
      Ludzie, szanujcie się trochę. Nie umiecie normalnie pisać? Przecież inni
      czytają.
    • Gość: mistrzu Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.pl 29.09.01, 12:46
      ten cały gulczas to burak cukrowy i małomiasteczkowy playboy.
      niech lepiej jedzie ze swoimi pedalskimi koleżkami
      na swoim motorku dokazywać z Klaudio(co za pedalskie imie)
      • Gość: Jelen Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.waw.cdp.pl 29.09.01, 13:27
        Jesli Klaudio to pedalskie imię, to co powiedzieć o twojej "ksywie", cepie!
        • Gość: Wolf Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.osi.gda.pl 29.09.01, 18:51
          Jeleń ty pedale , za samego nicka kula w łeb.
        • Gość: mistrzu Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: *.pl 03.10.01, 19:21
          Gość portalu: Jelen napisał(a):

> Jesli Klaudio to pedalskie imię, to co powiedzieć o twojej "ksywie", cepie!

pierdol sie jeleniu!!!!!!!
    • Gość: kaska Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM IP: 10.130.195.* / *.acn.pl 29.09.01, 16:46
      Kto czyta tego szmatlawca "Super Expres"?
      Czytanie i wierzenie w bzdury tam wypisywane nie swiadcza najlepiej o jego
      czytelnikach!
      A Gulczas?! Co was to obchodzi co sie z nim dzieje ? Czy to ma jakis wplyw na
      wasze zycie?
      • k4rk Re: KOLEJNA SENSACJA !!! TYM RAZEM Z UDZAŁEM 30.09.01, 04:10
        Gość portalu: kaska napisał(a):

> Kto czyta tego szmatlawca "Super Expres"?
        > Czytanie i wierzenie w bzdury tam wypisywane nie swiadcza najlepiej o jego
        > czytelnikach!
        > A Gulczas?! Co was to obchodzi co sie z nim dzieje ? Czy to ma jakis wplyw na
        > wasze zycie?

Kocham Cię za to, Kasiu... no właśnie, osły i chultaje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka