Dodaj do ulubionych

Niestety - jest "Nowy" w BB!

IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 04.05.01, 21:59
Jakis beznadziejny wymoczek - Rafał. Od razu oczywiście napisali, że
już, natychmiast "świetnie" odnalazł się w gronie uczestników.
Akurat! Jak na razie próbuje ich zachwycić opowieścią o swoich
skokach spadochronowych. Po co go dołączyli?!
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerq Re: Niestety - jest IP: *.proxy.aol.com 04.05.01, 22:06
      kutasy i tyle. Samych chujow tam wpuszczaja. Taki sam pierdolec jak ten
      Gulczas. Teraz w talk shole go wypytuja ale chyba zadna laska sie na niego nie
      zgrzeje taki cienki.
      • Gość: Gigi Do QWERQ IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 04.05.01, 22:19
        Gość portalu: qwerq napisał(a):

&#62 kutasy i tyle. Samych chujow tam wpuszczaja. Taki sam pierdolec jak ten
        &#62 Gulczas. Teraz w talk shole go wypytuja ale chyba zadna laska sie na niego nie
        &#62 zgrzeje taki cienki.

A MOŻE BYS POSZEDŁ POBLUZGAĆ SOBIE GDZIE INDZIEJ, CO?!
        Wszystkim by bylo przyjemniej...
    • Gość: Macias Re: Niestety - jest IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.05.01, 14:25
      Oczywiscie, Ty wiesz, ze sie nie odnalazl!

Naturalnie - dla Ciebie kazdy, kto nie nosi dresow i
      skory jest wymoczkiem, prawda? Co jeszcze? Aha - nie
      coxuje, tak? Rzeczywiscie! Wymoczek, jak sie patrzy...

Mysle, ze Wy (z qwerqiem) nadajecie sie w sam raz do
      talk show'ow (bo tak sie to pisze, cwiercinteligencie -
      qwerqu!).
      • Gość: mac Re: Niestety - jest IP: *.ports.pol.pl 05.05.01, 14:40
        Qwerq jest po prostu sfrustrowanym chamem i daje upust swoej frustracji,
        bo to jedyne miejsce gdzie nikt munie przerwie, nie zlekcewaxy. Biedny
        niekochany, ludzki (?) twor
        • Gość: talin Re: Niestety - jest IP: 193.91.75.* 05.05.01, 16:52
          Jesli chodzi o mnie, uwazam, ze powinni dac jakiegos
          psychola. Zrobilby psychoze i od razu byloby ciekawiej.
          Kretynki w rodzaju Karoliny tez wchodza w gre. Co wy na
          to?
          talin

• Gość: Gigi ???????? IP: *.rzeczpospolita.pl 06.05.01, 17:29
        Rozumiem że nie umiesz napisać odpowiedzi z jakąkolwiek odrobiną kultury,
        chamstwo i agresja zbytnio cie zalewają...Wyciagnałeś jakieś dziwne wnioski z
        mojej krotkiej wypowiedzi. Przedziwne. I strasznie żałosnie smieszne. Cox, dresy,
        skóra...O taaaak, cała ja i ktokolwiek z moich znajomych. Może piszesz o sobie?
        No cóż, ja takie typy omijam daaaaalekim łukiem.

• Gość: talin Re: ???????? IP: 193.91.75.* 06.05.01, 17:34
          Gość portalu: Gigi napisał(a):

&#62 Rozumiem że nie umiesz napisać odpowiedzi z jakąkolwiek odrobiną kultury,

Zle rozumiesz. Oczywiscie, ze potrafie napisac tekst wybitnie kulturalny, z
          ktorego bije delikatna nonszalancja intelektualisty.

&#62 chamstwo i agresja zbytnio cie zalewają...Wyciagnałeś jakieś dziwne wnioski z
          &#62 mojej krotkiej wypowiedzi. Przedziwne. I strasznie żałosnie smieszne. Cox, dres
          &#62 y,
          &#62 skóra...O taaaak, cała ja i ktokolwiek z moich znajomych. Może piszesz o sobie?
          &#62
          &#62 No cóż, ja takie typy omijam daaaaalekim łukiem.

Masz do tego prawo. Chodzilo mi o to, ze im bardziej kontrowersyjni sa uczestnicy
          BB, tym ciekawszy jest sam program.
          &#62

• Gość: Gigi Do TALINA - moje poprzednie slowa sa do Maciasa IP: *.rzeczpospolita.pl 06.05.01, 18:32
            To co napisałam przeznaczone było dla Maciasa a nie skierowane do ciebie.
            Zerknij na jego wypowiedź to sie przekonasz.
            • Gość: Macias Re: Do TALINA - moje poprzednie slowa sa do Maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 19:12
              Gdybys jeszcze byl(a?) na tyle inteligentna, zeby odpisywac pod odpowiednia
              wiadomoscia, to nie musialabys sie potem tlumaczyc, a tak - coz...

Co do kultury. Doprawdy, rozbawilas mnie. Nazywasz nie znanego sobie czlowieka
              wymoczkiem po jednym spojrzeniu w telewizji i oskarzasz mnie o brak kultury?!

Leczyc sie, leczyc... napisz na priva - poleca Ci dobrego psychoterapeute -
              abuse@tpnet.pl
              • Gość: Gigi Kolejne Do TALINA IP: *.rzeczpospolita.pl 06.05.01, 20:03
                Kolejno:
                Na poziom inteligencji nie narzekam. Bez komentarza.
                Z postów można dostrzec iż piszę w rodzaju żeńskim - jestem więc kobietą, mój
                nick jest imieniem kobiecym.
                Słowo wymoczek ma może negatywne zabarwienie, lecz przekleństwem, obelgą nie
                jest. Jest epitetem okreslającym wygląd NIE charakter. A wygląd mogę i mam
                prawo ocenić nie znając kogoś.
                Post pisany był na gorąco i nie zawierał żadnych obelg, tylko parę spostrzeżeń.
                Z propozycji skorzystania z zapewne twojego osobistego psychoterapeuty nie
                przyjmę, jak również z "podniecającej" możliwości prywatnego mailowego kontaktu
                z Tobą.
                TO TY oceniasz mnie nie znając osoby. "Wiesz" co lubie - skora, cox itp., znasz
                mój poziom intelektualny. Dzięki.
                Serdecznie pozdrawiam - albowiem agresja to obca dla mnie emocja.
                • Gość: Gigi Poprzedni post jest do Maciasa.... IP: *.rzeczpospolita.pl 06.05.01, 20:09
                  :-))) CIEKAWA jestem bardzo bardzo czy znowu napiszesz o moim poziomie
                  intelektualnym...Taki sprawdzianik :-)))
                  • Gość: Macias Re: Poprzedni post jest do Maciasa.... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 14:19

&#62 :-))) CIEKAWA jestem bardzo bardzo czy znowu napiszesz o moim poziomie
                    &#62 intelektualnym...Taki sprawdzianik :-)))

Mysle, ze jestes doskonala w pograzaniu samej siebie, wiec nie musze niczego
                    dodawac. Mam nadzieje, ze nie bedziesz probowac zrzucic tego na karb
                    roztrzepania, bo wyraznie jest z Toba cos nie tak.

A uzyte przez Ciebie slowo - wymoczek - ma niewatpliwie zabarwienie negatywne i
                    jest (nie tylko w pewnych kregach, ale wszedzie) uwazane za obrazliwe. Jezeli
                    obrazasz czlowieka po jednym spojrzeniu - nie jestes godnym partnerem do rozmowy.

Sprobuj powiedziec swojemu ojcu, wujowi czy kto tam w Twojej rodzinie slabo
                    wyglada (wlasnie, czyli jak? nie jest po solarium i silowni?!) ze jest
                    wymoczkiem. Potem tlumacz mu, iz chcialas jedynie powiedziec, ze slabo wyglada...
                    • Gość: Gigi Ach kochany Maciasie! IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 17:15
                      Kontynuujesz agresywną kampanię. Cóż - twój wybór. Ale po co obrażasz moja
                      rodzinę ? Nie wiem. Nie powiem nic wujkowi. Aktualnie leży w szpitalu po kolejnym
                      zawale. Ojcu też raczej nie powiem - zmarł, kiedy byłam dzieckiem. Źle trafiłeś.
                      A reszta rodziny jako typy siłowniano - solariowe? Brzuch mnie rozbolał ze
                      śmiechu...:-)))))))))
                      Poprzedni post był dowcipem, ironią a nie roztrzepaniem. W niczym nie ukazuje
                      aby cokolwiek bylo ze mną "nie tak". Coś się tak napalił na obronę Rafała? Aż
                      ciekawe, że się tak zaperzasz... Nie widzę powodu aby w tak błahej sprawie
                      wykazywac się napastliwością. Skrócisz sobie żywot tą agresją. Pa pa

• Gość: Gigi Jeszcze slowko, Macias... IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 17:24
                      Zerknij prosze na inne posty na tym forum. Np. "Rafał - gangster" czy "Czy
                      Rafał jest gejem", i inne. Dlaczego one cię tak nie podekscytowały jak mój? Sa
                      znacznie, wprost nieporównywalnie bardziej obrażliwe dla tego człowieka.
                      • Gość: Macias Re: Jeszcze slowko, Macias... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 17:49
                        Tak myslalem, ze w koncu do tego nawiazesz. A nie pomyslalas, ze na przyklad
                        zauwazylem iskre nadziei w zreformowaniu ciebie? Ze jestes jeszcze czlowiekiem,
                        z ktorym mozna bedzie w przyszlosci porozmawiac i ktory nauczy sie szacunku dla
                        innych (chocby mlodszych i zle wygladajacych). To, co obecnie soba
                        reprezentujesz jest karygodne... I nie widze ksztyny obiektywizmu w twoich
                        tlumaczeniach, ze to ocena wygladu, etc. Jestes po prostu bezczelna i
                        korzystasz z tego, ze w miare anonimowo moglas kogos obsmarowac, a tlumaczenia
                        o ironii... Napawa mnie smiechem - szczerze...
                        • Gość: talin Re: Do Gigi i Maciasa IP: 193.91.75.* 07.05.01, 17:56
                          Kto sie czubi ten sie lubi.
                          Na prawde powinniscie sie spotkac i te cala dyskusje zakonczyc wydajnym,
                          spalajacym kalorie sexem (byc moze bylyby potem jakies male, urocze Gigmaciaski :-
                          )? Tak wiec, do dziela - wymiencie sie privadresami i...
                          • Gość: Gigi Hej Talin :-) IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 18:08
                            Och cóż za propozycja! Aż się spłoniłam....:-)He he!! Ale, ale - seks powinien
                            być spontaniczny i przyjemny, a Macias próbuje mnie wychować. Chciałby być
                            raczej moim tatusiem. Ale kojarzyłby mi się głównie z jakimś nielubianym
                            profesorem, a to pewnie zablokowałoby nadmierną ekscytację... :-))))))
                            Pozdrawiam serdecznie, miło że ktoś tu ma pozytywne myśli i poczucie humoru.
                            Gigi
                        • Gość: Gigi do Maciasa IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 17:59
                          Czy twoje przykre słowa na temat mojej rodziny maja byc elementem mojej "edukacji
                          Rity"? Bardzo nieładnie z tymi komentarzami trafiłeś... Czemu nie poszukasz
                          obiektów do reformowania w swoim otoczeniu?
                          Pozdrawiam i życzę radości z tego pieknego, spokojnego wiosennego dnia.
                          Niereformowalna Gigi

• Gość: Macias Re: do Maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 16:44
                            Caly czas szukam, reformuje, naprawiam - wszedzie... ;)
      • Gość: Rung Re: Niestety - jest IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 06.05.01, 20:59
        Otóż tak się nie pisze. Ani "talk show`ow", ani - co chyba miałeś na myśli -
        "talk show`ów". Apostrof "`" uzywany jest w sytuacji, gdy odmieniany wyraz
        obcego pochodzenia kończy się spółgłoską. W szczególności dotyczy to nazwisk.
        Dlatego piszemy: (kogo?) - Johna Doe`a, Billa Livingstone`a, Gary Howie`a itp.
        Przy innych naswiskach odmieniamy normalnie: Billa Clintona, Hugh Granta,
        Robbiego Williamsa itd. Słowo "show" odmienia się zatem normalnie, chociaż na
        ogół unika się tego typu karkołomnych kombinacji i pisze się np. "programów typu
        talk show". I tyle. Pa Pa

Gość portalu: Macias napisał(a):
        &#62 nadajecie sie w sam raz do
        &#62 talk show'ow (bo tak sie to pisze, cwiercinteligencie -
        &#62 qwerqu!).

• Gość: Talin Re: Do Runga IP: 193.91.75.* 07.05.01, 11:08
          RUNGu, jestes inetelktualny widze :-)) I jak, podoba ci sie juz Big Brother?
          Kiedys nie lubiles, ale chyba udalo mi sie ciebie przekonac!! "-)
          Talin (byly Pawcio)
          Motto: "Zmieniaj imiona jak rekawiczki"
        • Gość: Macias Re: Niestety - jest IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 14:15
          Masz racje. Chodzilo i raczej o beznadziejne spolszczenie "talk szol".
          Chociaz do tej pory uzywalem przy show apostrofu stosujac zasade niemej
          koncowki... Sprawdzilem i rzeczywiscie - mylilem sie.
          • Gość: Chmarski Re: Niestety - jest IP: *.digital.co.uk 07.05.01, 17:37
            No i ludzie inteligentnie (moze niezbyt lagodnie, ale zawsze) przeszli od
            (podobno) wymoczka do nauki jezyka polskiego na poziomie profesorskim. Zaczynam
            sie bac jakie beda odpowiedzi na te moje kilka zdan.
            • Gość: Gigi Re: Niestety - jest IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 17:45
              Doprawdy wszystko jedno o czym - oby tylko było grzecznie i bez niepotrzebnej
              napastliwości. Prawda? Pozdrawiam
              • Gość: plumka Re: Niestety - jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.01, 22:03
                To ja proponuje przemiły temacik, jakim jest wiosenka,
                w pełnej swojej krasie i ze swoimi humorkami ;)))
                Pozdrawiam, a co do Rafała...po trzech czy czterech
                zdań trudno poznać człowiek... ;)
        • Gość: kRZYSIEK Re: Niestety - jest IP: *.waw.prokom.pl 08.05.01, 10:48
        • Gość: KRZYSIEK DLA FORMALNOSCI: CHYBA O SAMOGLOSKI - Z APOSTROFEM, A SPOLGLOSKI - BEZ IP: *.waw.prokom.pl 08.05.01, 10:49
        • Gość: Wojtek Re: Niestety - jest , Rung analfabeto, nie wiesz co to spółgłoski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 11:00
          Gość portalu: Rung napisał(a):

&#62 Otóż tak się nie pisze. Ani "talk show`ow", ani - co chyba miałeś na myśli -
          &#62 "talk show`ów". Apostrof "`" uzywany jest w sytuacji, gdy odmieniany wyraz
          &#62 obcego pochodzenia kończy się spółgłoską. W szczególności dotyczy to nazwisk.
          &#62 Dlatego piszemy: (kogo?) - Johna Doe`a, Billa Livingstone`a, Gary Howie`a itp

To żałosne, że pouczasz innych robiąc tak gigantycznego byka. Od kiedy "e" jest
          spółgłoską !? Oczywiście miałeś na myśli samogłoski, ale piszesz szybciej niż
          myślisz, a raczej myślisz wolniej niż piszesz. Miałem Ci nabluzgać, bo od tego
          jest forum, ale sam się pogrążyłeś tak, że na tym poprzestanę.
    • Gość: Gigi KONCOWE SLOWA DO MACIASA IP: *.rzeczpospolita.pl 07.05.01, 23:04
      Witam ponownie. No proszę - taki mały komentarz a tyle postów. Ale drogi
      MACIASIE (i inni, którym nie spodobalo się okreslenie "wymoczek" i poczuli że
      obrażam Rafała ...) Jeszcze raz powiem - spójrz proszę na wątki innych
      uczestnikow Forum. Moje słowo jest łagodne jak pierwiosnek w porownaniu z
      okrutnymi, DELIKATNIE mowiąc przykrymi epitetami nadawanymi uczestnikom BB.
      Podłe epitety wielokrotnie padły pod adresem każdej z kobiet z BB, szalenie
      "przykre" slowa dostały się też mężczyznom z BB. Nie chcę ich cytować. O takich
      okresleniach myślę że to gruba przesada. Patrzę - nie podoba mi się - napisałam
      pierwsze wrażenie, nadal je podtrzymuję. Ale nie rozważam jak inni czy Rafał
      jest gejem, gangsterem czy czyms jeszcze. Nie piszę o uczetnikach per "ta
      k....", "ten h..". Nigdy.
      To Maciasie jest prawdziwa bezczelność i pole do popisu dla ciebie. Popisz
      sobie do tych, co bluzgają. Ich poedukuj. A nie do spokojnej kobiety. I bez
      komentarzy na temat mojej rodziny proszę.
      Jak zwykle pokojowo i optymistycznie pozdrawiam i żegnam definitywnie.
      Jak Plumka napisała - należałoby raczej podyskutować o wiosence. Święta racja!
      • Gość: Macias Re: KONCOWE SLOWA DO MACIASA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 17:36

&#62 I bez komentarzy na temat mojej rodziny proszę.

"I'm sorry ms Jackson
        but I am for real...
        Never meant to make your daughter cry,
        a apologise a trillion times..."

;-)
        • Gość: Gigi DO MACIASA IP: 10.134.10.* / 195.8.129.* 09.05.01, 10:53
          Miałam już nic nie pisać, ale jako że kobieta zmienną
          jest... Tylko jeden komentarzyk taki -&#62 :-)))))))))))
          • Gość: Macias Re: DO MACIASA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 17:08
            Nie ma za co ;)

"'Cause they know where you live and they've seen what ya drive,
            and they say they gonna put one in your helmet...
            'Cause you brag 'bout that watch, and all them things that you got,
            them dirty boys turn your poundcake to red velvet..."

A co odpowiesz na to? :)
            • Gość: Gigi DO MACIASA IP: *.rzeczpospolita.pl 14.05.01, 10:56
              To, czym mogłaby i chciałabym odpowiedzieć zajęłoby na tym Forum zbyt wiele
              miejsca. I zrobilibyśmy z tego wątku prywatną rozmówkę...
              Gigi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka