iwa47 01.12.05, 20:16 Koszmar. Jak ona wygląda? Toż to ekshibicjonizm w najgorszym wydaniu. Jak się czuje jego syn i pierwsza żona. A to sformułowanie "Będziemy mieli syna". Przecież on ma juz syna.Jestem zniesmaczona!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa47 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 20:22 viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=387&Itemid=88 Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 20:35 zaiste - żenada zdjęciowa natomiast sformułowanie - będziemy mieli syna - jest prawdziwe, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
moderatorrr Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 21:13 Ha moze i ekshibicjonizm, przy okazji zagranie dodatkowo byłej zonce Ibisza na nosie ,ale nie za frico, "becikowe" drugiego syna będzie full wypas;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 21:18 ja dzisiaj kupiłam Vive,zeby obejrzec te zdjecia.Co jak co ,ale Viva ma niezla reklame i o to chodzi.Zdziwilam sie bo pamietam jak Ibisz kiedyś mowił,ze drugi raz nie zrobiłby slubu na pokaz,a teraz chyba jeszcze bardziej sie odkrył.Zdjęcia jak dla mnie są fajne,ale nie powinny byc wytawiane na pokaz.Maja kase i mogli sobie zrobić taka sesję do użytku prywatnego.Reasumując niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 21:44 Nie podoba mi się to zdjęcie, jest zimne, w żaden sposób nie oddaje bliskości, intymności związku (a takie pozowanie to spore odkrycie!), jest jakieś takie zimne, wyrachowane. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 22:29 Jak to jak wygląda? Jak piękna kobieta w ciąży. A jak się ma czuć jego syn? Myślisz że K.Ibisz mu mówił że dzieci znajduje się w kapuście? Jego pierwszy syn cieszy się że będzie mial brata - tak sądzę. A jak się czuje pierwsza żona? No jak się może czuć? Jeśli ich małżeństwo nie istnieje to zapewne za obopólną zgodą nastąpił rozwód .. może już dawno ma nowego partnera, może jest żoną, może ją i K.Ibisza łączy przyjaźń, a może obojętność .. A cóż Ty taka Dulska, iwo? Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 22:34 bm_ka napisała: > Jak to jak wygląda? Jak piękna kobieta w ciąży. Piękna?! Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 00:11 piękna pewnie w sensie, ze sama ciąza jest piekna jako fantastyczne działo powstawania nowego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa47 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 22:55 Ja po prostu uważam, ze we wszystkim powinien być umiar. Sa pewne intymne sprawy ,z których nie powinno się robić widowiska tylko dla kasy. Te zdjęcia sa obrzydliwe. Ciąza kobiety z klasą powinna byc jej "własnościa " a nie pod publiczke. Niedobrze mi... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 23:09 mnie sie bardzo podoba zdjecie Demi Moore w ciazy, ale pani Nowak-Ibisz juz niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 17:27 kinia1987 napisała: > mnie sie bardzo podoba zdjecie Demi Moore w ciazy, ale pani Nowak-Ibisz juz > niekoniecznie Mam dokładnie to samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 01.12.05, 22:33 Mysle ze on ma juz takie doswiadczenie jak Jacson,no i malzenstwa sa tak samo prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 01.12.05, 22:37 Pardon - wysłało się za wcześnie. Duga żona Ibisza ma tak samo na imię jak pierwsza - to nawet interesujące. Zupełnie jak w "Misiu": "Skombinuj sobie jakąś Irenę, ożeń się z nią i masz Irenę Ochódzką". Odpowiedz Link Zgłoś
hulagula1 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 02.12.05, 08:14 > Zupełnie jak w "Misiu": "Skombinuj sobie jakąś Irenę, ożeń się z nią i masz > Irenę Ochódzką". Świetne skojarzenie! :)) Ibisz to żałosny komediant... Czego on nie zrobi dla kasy ipopularności? Pamiętacie jak był deputowanym Polskiej Partii Przyjaciół Piwa? :/ Co do urody pani Nowak - to weźmy pod uwagę, że zdjęcia są PO korekcie... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 02.12.05, 10:00 Dla mnie to tez zbyt duza dawka intymnosci, choc kobieta jak na swoj wiek i ciaze nie wyglada zle. najbardziej drazni mmie tekst-koci- lapci puci-puci, jeszcze do przyjecia u bardzo mlodych ludzi, ale w tym przypadku przypomnial mi sie wywiad z Fibakiem i jego zona. Wszysko jest IDEALNE-duzo pieniazkow, zadnych klopotow-kwintesencja zycia bohaterow kolorowych magazynow. Nie kupuje Gali bo tam wszystko jest sztuczne do obrzydliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_krolowa Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 02.12.05, 10:58 tym bardziej, że artykuł i zdjęcia są w VIVIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazaa1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 11:10 Hm... żadnych emocji na tym zdjęciu nie widze, mysle ze jeśli już pani Ibisz chciala sie pokazać w ciąży to mogła sama wystąpić, bo z mężem Ibiszem jej nie wyszlo. Mam wrażenie, że ktoś krzyknął: Krzysiu, złap Anie za cycki i popatrz w obietyw! Więc on cap! i jest zdjęcie. Ten facet sprawia wrażenie jakby myślał zupelnie o czymś innym. Fajnie by było, gdyby na nią spojrzał, czy chociaż głowę oparl o jej głowe... jednym slowem - widok nieprzyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 12:17 nie wiem czemu, ale w pierwszej chwili wydało mi się, że nowa p. Ibisz przypomina mi Johna Portera. ps. ja się sobie też średnio podobam, ale nie prezentuję się na okładkach. Jeśli ktoś to robi, godzi się na ocenę. mf Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 12:39 No tak, konwencja tej sesji zdjęciowej może być nie do przełknięcia dla tych którzy pojmują ciążę przede wszystkim jako 'stan błogosławiony' :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 14:35 Czyli dewot, moherowych berecikow i szalonych oazowiczek (tak tylko pytam )? A moze sa tez ludzie malo religijni, ktorzy po prostu sa za pewna prywatnoscia w nawet w zyciu publicznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 14:42 Nie, mam na myśli różne typy wrażliwości, mnie to nie szokuje, zwłaszcza jeśli brzuszek jest ładny. A z resztą, o czym chciałabyś czytać w Vivie? O zwyczajach godowych wielorybów? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 15:08 No to ja tez o tym:-) Vivy nie czytam, tylko zachecona tym watkiem przejrzalam w sklepie. Ja nie twierdze,ze brzuszek jest brzydki, ale moze na okladce mogloby byc to zdjecie nieco bardziej stonowane-z szacunku dla tych "innych", ktorych jak na razie podejrzewam jest wiekszosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 15:10 Ale ciekawa rzecz- Monika Belucci tez miala gole zdjecie w ciazy na okladce-podobala mi sie BARDZO. Moze ten facet po prostu jest zbedny? Odpowiedz Link Zgłoś
mazaa1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 15:31 baba67 dokładnie! masz racje! też uwazam ze on jest zbędny :-) (tyle tylko ze to on jest gwiada :-) jej samej w ciąży nikt by nie dal na okładke!), tyle tylko, że żeby zdjęcie miało TO COŚ to trzeba pokazac tę bliskość, jakies intymne spojrzenie swiadczace że ich coś łączy. a ibisz patrzy w oddal jakby był nieobecny myślą. Nie mam nic przeciwko zdjęciom pań w ciąży, ale niech to na Boga bedzie wysmakowane! zdjecie nie ma klimatu a miec powinno, bo zamysłem napewno bylo Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Niesmaczne!! 02.12.05, 16:12 Za karę nie kupię Vivy, tylko przeczytam w Empiku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Niesmaczne!! 02.12.05, 16:14 ...i jeszcze - ta Pani przypomina z twarzy Johna Portera... dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
iwa47 Re: Niesmaczne!! 02.12.05, 17:10 A zdjęcia w środku sa jeszcze "ciekawsze". Te suknie z odkrytym brzuchem??? To tak jakbym wyszła na ulicę z odkrytym tyłkiem / sorry/ Elegancka suknia z dziurą na... A w ogóle te zdjecia nie maja NIC!!! z dobrego smaku, klimatu, ciepła i intymności. Upadek totalny Ibisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
listyznod Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 17:19 Miękną wam giczały na widok podstarzałego Ibisza a ja się zastanawiam ile Krzysiu kaski wybulił by załapać się i szurnąć sobie takie lansowe odkurzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 17:34 listyznod napisał: > Miękną wam giczały na widok podstarzałego Ibisza a ja się zastanawiam ile > Krzysiu kaski wybulił by załapać się i szurnąć sobie takie lansowe odkurzanie. Wiesz co? Chyba efekt został osiągnięty, bo coraz bardziej mam ochotę zakupić egzemplarzyk tytułowego periodyku. Zdjęcie jest kontrowersyjne, więc chyba się opłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
don.fekallo Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 18:01 Ja lubie Vive za to ze jak patrze na zdjecie Maryli Rodowicz na okladce to wyglada na 30 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery A czy p.Ibisz... 02.12.05, 18:44 to jeszcze funkcjonuje gdzieś na szklanym ekranie? Bo przyznam szczerze, od czasu niezapomnianego "Czaru Par" jakoś nie natrafiam zbyt często na niego podczas moich wędrówek pilotem po (bez)dennych zasobach mojego operatora tv kablowej... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: A czy p.Ibisz... 06.12.05, 14:20 > to jeszcze funkcjonuje gdzieś na szklanym ekranie? Tak - w Polsacie - prowadzi reality show "Bar" i jakiś teleturniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 19:15 Jest pewna kategoria ludzi, którzy po kawałku sprzedają swoje życie. Ibisz do nich należy Odpowiedz Link Zgłoś
ajtb żenada???/? 03.12.05, 22:18 Jeju jakbym czytała opinie po zebraniu kółka gospodyń wiejskich...żenada i żenada...może i nowa pani Ibisz nie jest cud pieknością ale w żadnym wypadku fotografowanie kobiety w ciąży nie jest żenadą...nie jestem fanką Ibisza, jest ok prezenterem i robi sobie to co uważa za stosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
miss-pink-vomit Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 18:14 moim zdaniem zdjecia wewnatrz numeru sa bardzo udane.podoba mi sie taka zartobliwa stylizacja. niestety strasznie wkurza mnie wywiad z Ibiszem.rozumiem ze skoro jest juz po rozwodzie to chce sobie na nowo ulozyc zycie ale dlaczego sie odcina od zony i synka?tam bylo jakies pytanie o zachcianki jego nowej zony a on odpowiedzial ze nie,ona nie ma,ze nawet sie pytal swoich kolegow czy ich zony maja.w tym momencie nasuwa sie pytanie:ale przeciez juz raz przygotowywal sie do roli ojca dlaczego wiec o takie rzeczy musi pytac sie kolegow a nie wspomni o swoim pierwszym porodzie syna? ok niech zyje jak chce ale niech nie naraza sie na smiesznosc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lojalna_jola Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 18:54 Znam Ankę Nowak z czasów szkolnych, to była naprawdę fajna dziewczyna. Nic wtedy nie wskazywało, że chajtnie się z takim kabotynem i że weźmie udział w takiej żenadzie. Same zdjęcia mi się podobają (oprocz dziur w sukienkach:), Anka fajnie wygląda, natomiast sam wywiad i idea sesji są do d... Co do "będziemy mieć syna" to nei bardzo rozumiem problem - czy rozwiedziony facet, który już ma syna, nie może spłodzić drugiego syna czy jak? Że się odcina od pierwszej żony to mu się akurat wcale nie dziwię... Odpowiedz Link Zgłoś
dublin2 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 19:55 dlaczego sie nie dziwisz, ze sie odcina od pierwszej zony? Mowiac szczerze ja tez sie nie dziwie, ale ciekawi mnie opinia innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 19:56 Faktycznie - koszmar. Ale cóż, ani ta pani to nie Demi Moore, ani autor tych zdjęć to nie Annie Leibovitz! Patrząc na oblubienicę Ibisza trudno uwierzyć,że ona gdzieś na świecie (chyba w Niemczech) robi karierę. Ciekawe, że niemal wszystkie zdjęcia z tym wyciętym brzuchem plus wytrzeszcz oczu - może to przejaw jakiegoś kompleksu na tle późnego macierzyństwa czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
cyyrkiel Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 10:12 Uważam ,że Ibiszowa w tej ciąży wygląda rewelacyjnie. Nie jest przecież goła. Zdumiewa mnie fakt, że w kraju gdzie tak sie walczy o życie poczęte, obrzydzenie może wzbudzać goły brzuch kobiety ciężarnej. Ten Brzuch to życie. Kobita wyglada lepiej niż niejedna rozlazła dwudziestoparolatka. Akurat sesje zdjęciowe Ibiszów, te przedślubne i potem takie niestylizowane w Pani albo w jakims innym miesięczniku i te teraz, są dowodem na poczucie humoru chyba nawet bardziej Ibiszowej niż Ibisza. Odwalcie sie . Kobieta jest w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
hulagula1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 10:39 Człowieku, ale tu nie chodzi o ten brzuch! Wiele takich można zobaczyć w lecie na plaży - nawet, a może zwłaszcza u panów :)) - i z pewnością tamte brzuchy to tez życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 12:02 Dokładnie. Tu nie o brzuch chodzi... i dziwię się, że po przeczytaniu czterdziestu paru wypowiedzi nadal można tego nie rozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 10:50 Oj już nie przesadzajcie, Demi Moore to znowu wielka "piękność" hehe. Nowak wyglada fajnie, jest imo o wiele fajniejsza od pierwszej Ibiszowej i jakoś w tym przypadku łatwiej mi uwierzyć w milość (a raczej przyjaźń, jeśli plotki o jego uspodobaniach seksualnych to prawda) z Krzychem Ibiszem niż w przypadku tamtej dziumdzi. A z tym późnym macierzyństwem to też nie przeadzajcie, kobieta ma 38 czy 39 lat, a żyjemy nie w XVIII a w XXI wieku. A w Niemczech Nowak nie jest "gwiazdą" i nigdy tak nie twierdzila, tylko gra od lat w najpopularniejszym serialu typu "Klan" i jest po prostu znana. Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 11:03 www.anna-nowak.de/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 15:59 Drogi serku.topiony nie chodzi mi wcale o sam fakt ciąży co zdjęcia eksponujące goły brzuch (trzy na cztery plus jedno na okładce),które - w pełni zgadzam się z osobą, która zaczęła ten wątek - są wyrazem ekshibicjonizmu w najgorszym wydaniu. Sorry, tak sądzę. Przecież oni musieli autoryzować wywiad i wybierać zdjęcia, nie? To, że ona się cieszy pierwszym dzieckiem to mogę zrozumieć (38 czy 39 lat to - bez względu na to czy kobieta żyje w XVIII czy w XXI wieku - spóźnienie zegara biologicznego),ale on oblewający się mlekiem dla swojego "Pitulka" jest żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka87 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 12:54 Od czasu jak Demi Moore dała sobie zrobić zdjęcie gołego brzucha to wszystkie cizie i cipuchny natychmiast chcą tak samo. Jakaś gwiazda będzie pozować do fotografii pchając kupę i na okładkach zaraz pojawią się zdjęcia jakiś tam serialowych pindulek robiących to samo, a kochający mąż obok stoi i podaje papier. Odpowiedz Link Zgłoś
lojalna_jola Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:04 Nowak to taki Steffen Moeller na odwrót, tyle, że ładniejszy, byla nawet na okladce niemieckiego Playboya. cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6986520622&category=23241#ebayphotohosting Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:39 Nie wiem, może to jest jakiś układ korzystny dla obojga? Ibisz wciąż, od lat, jest pomawiany o homoseksualizm, mimo, że ma niby już jedno dziecko. Może tamtej żonie się znudziła ta gra? W kazdym razie sesja dla Vivy była chyba wymuszona przez Ibisza, zwazywszy na wypowiedź Anny Nowak z czatu (z fanami serialu Lindenstrasse): 14:16] <Bommel> Anna, warum bist Du eigentlich nie in deutschen Talkshows oder warum steht über Dich so gut wie nie was in den Zeitungen? Meidest Du die Öffentlichkeit bewußt und magst Du keine Homestories? [14:19] <anna_nowak> ich gehöre nicht zu den menschen, die in der presse und zeitschriften zeigen , wen sie geheiratet haben, wie ihre kinder aussehen, wohin sie in den urlaub fahren und mit wem sie gerne zusammen kochen. Tja... Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:42 serek.topiony napisała: > 14:16] <Bommel> Anna, warum bist Du eigentlich nie in deutschen Talksho > ws oder > warum steht über Dich so gut wie nie was in den Zeitungen? Meidest Du die > Öffentlichkeit bewußt und magst Du keine Homestories? Anno czemu nie ma cię w talk showach, nie pisze się o tobie w gazetach? Unikasz celowo mediów czy nie lubisz artykułów o życiu prywatnym? > [14:19] <anna_nowak> ich gehöre nicht zu den menschen, die in der press > e und > zeitschriften zeigen , wen sie geheiratet haben, wie ihre kinder aussehen, > wohin sie in den urlaub fahren und mit wem sie gerne zusammen kochen. Nie należę do ludzi, którzy pokazują w prasie swoje sluby, swoje dzieci, ktorzy opowiadają, gdzie jadą na urlop i z kim chetnie gotują Odpowiedz Link Zgłoś
iwa47 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:36 Myślałam, że spadnę z krzesła ze śmiechu. Już wiem skąd u niej te skłonności do ekshibicjonizmu. To zdjęcie ma być erotyczne???!!!! Toż to wychudzona , brzydka bidula epatująca obwisłym biustem. Kogo to ma podniecić. Jeszcze raz żenada!!! Czy ona już nic wiecej nie potrafi oprócz pokazywania swojego ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 20:51 Chuda to sie zgodze, ale biust jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 23:13 ale ale , pierwsza zona byla duzo brzydsza,a i ozenek raczej oparty na biznesie niz milosci , a teraz podobno jest inaczej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 12:43 Co Wy z tą urodą ex-zony KI?! To ladna kobieta, kupcie sobie Shape i jest tam jej zdjecia jako naczelnej. Nie sadze, ze jest duzo i brzydsza od obecnej AN-I Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 12:48 paero123 napisał: > Co Wy z tą urodą ex-zony KI?! To ladna kobieta, kupcie sobie Shape i jest tam > jej zdjecia jako naczelnej. > Nie sadze, ze jest duzo i brzydsza od obecnej AN-I Nie rozśmieszaj mnie, tamto zdjecie jest na maxa obrobione w photoshopie, w rzeczywistości to paskuda, a naczelna z niej taka jak z koziej dupy Reisentasche. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 12:45 ksas napisała: > ale ale , pierwsza zona byla duzo brzydsza, Oj tak, paskudne babsko, widuję ja na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 13:46 no ta pierwsza naprawde jest brzydka, tez ja znam , i to widzialam pare razy bez makijazu , paskudna, serio ,a w shapie jakladnie zrobili i tyle... no a przed operacja nosa , zanim zostala Pania Ibiszowa, to dopiero wygladala... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 10:20 ten biust jest ok.??? Dla mnie o krok od anoreksji Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 19:33 zamienilabym sie z nia natychmiast(na biusty, nie meza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Anna Ibisz #1 na zdjęciu 07.12.05, 14:11 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/82/04_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 15:01 Z linka wnioskuję, że pierwsza żona Ibisza jest dużo ładniejsza od obecnej o kościstej twarzy i zapadłych oczkach. I rzeczywiście - wypisz, wymaluj John Porter.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_malutka Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 16:42 A ja z linka wnioskuję, że pierwsza żona Ibisza to dopiero był pasztet, matko jedyna. Druga może nie piekna, ale jednak duzy postęp. Co tamta ma z nosem? I jakieś te usta paskudne, fuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 17:01 i.wp.pl/a/f/pjpeg/8223/hubert_urba,_adnna_ibisz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hyde Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 17:48 Ło matko, była żona dużo ładniejsza, nie wiem czemu żeście się tak jej przyczepili. Za to obecna ma twarz jak koń. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 17:58 Też tak uważam. Dlatego dałem drugie zdjęcie. Bo na tym pierwszym faktycznie jakoś dziwnie wyszedł jej nochal, a poza tym ma tam nieciekawy fryz. Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 09.12.05, 20:36 michal_82 napisał: > i.wp.pl/a/f/pjpeg/8223/hubert_urba,_adnna_ibisz.jpg Matko boska, człowieku, ja kolację jem:) Co za końska szczęka! Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 20:56 Nie wiem gdzie niektórzy maja oczy. Obecna Ibiszowa to dopiero pasztet, ta poprzednia to całkiem do rzeczy kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 moda 09.12.05, 06:22 chyba w Polsce nastala moda na takie zdjecia sex.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?626953 Odpowiedz Link Zgłoś
ma.li.1993 Re: moda 01.09.13, 15:23 Robię zakupy tylko w zaufanych sklepach internetowych - między innymi w sklepie z bielizną www.4lejdi.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 09.12.05, 13:20 byla zona to z rak chirurga nie wychodzila swego czasu ,a bez makijazu wyglada poprostu jak szara zwykla mysz, nie mowiac o tym jak wyglada na plazy , kiedy widac koszmar jej cery,/ widzialam to osobiscie/,a ta druga to nie jakas peiknosc ,ale ma w sobie cos ciekawego, intrygujacego..., Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hyde Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 09.12.05, 14:03 Ta druga bez makijażu musi wyglądać koszmarnie. A jedyne co ma w sobie intrygującego to to, że wygląda dziwacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kade82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 18:10 Też mi się ta baba nie podoba! (W przeciwieństwie do byłej żony K. Ibisza.) Moja koleżanka, kiedy zobaczyła tą okładkę, w pierwszym momencie pomyślała,że to John Porter:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 19:04 uscislijmy , tzn pierwsz zona Ci sie podobala, a druga nie???? bo my tu pisalysmy ,ze ta pierwsza jest smoczyca Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 21:16 Obecna żona Ibisza jest mało urodziwa. Na tym zdjęciu z okładki wyszła fatalnie. Ta poprzednie żonka Ibisza była zdecydowanie ładniejsza, a przynajmniej taką ją zapamiętałem. Odbierało się ją z fotek jako osobę pozytywną i ciepłą. Obecną wręcz przeciwnie. A na zdjęciu, które ktoś przywołał, wyszła bardzo niekorzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dublin2 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 21:52 No, z fotek to faktycznie ciepla byla i sympatyczna. Tez tak myslalem... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 10:16 dla mnie obie wyglądają identycznie (wiem, diabeł tkwii w szczegółach) - ten sam typ urody, to samo imię - Ibisz może nawet nie zauważył, że żyję już z kimś innym? PS: biorąc pod uwagę, że ta obecna, to Wielka Miłość z lat młodości, to potem Krzysztof I. tylko kopii szukał. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 11:03 no troche podobienstw jest ,ale w toffaszystwie sie mowi,ze pierwsza zona to kupila sobie Krzysia, by medialna sie stac, a ze bogata z domu , to Krzysio sie skusil...,a ta to niby wielka milosc z mlodzienczych lat , wiec pewnie masz racje ,ze szukal kopii ,a teraz wrocil do oryginalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.gienia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 13:54 Może to i prawda, bo starzy tej pierwszej Ibiszowej to są nadziani, a Krzychu z domu bidny. Ja jakoś kilka lat temu miałam takie zezowate szczescie, że gdzie nie poszłam, tam Ibisze (to znaczy on i pierwsza). W Galerii Mokotów - są, na promocji perfum - są, no dosłownie jakby mnie śledzili:) I nie zauważyłam między nimi ŻADNEGO cieplejszego gestu, usmiechu - ba, oni nawet ze sobą nie rozmawiali! W GM byli z dzieckiem i starsza kobietą, pewnie matką owej pierwszej żony - panie sobie plotkowały, dziecko coś tam gaworzyło, a Ibisz zamyślony popijał kawkę. Na promocjach i premierach - ożywiali się tylko na widok paparazzich, brali za ręce i pozowali z uśmiechami. Gdy paparazzich nie było w zasięgu wzroku, uśmiechy znikały, odwracali się do siebie plecami i zachowywali jak obcy. A co do drugiej żony to tak sobie brzydko może myślę, że może ona - znana w Niemczech a u nas ani trochę - też chce się stać "medialna"? Ale może ja wredna Gienia jestem:D i miłości prawdziwej nie doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 13:22 wiesz co MIchal, jak to media oszukuja, no wszystko mozna o niej powiedzeic, tylko nie to ,ze jest ciepla i mila, wierz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
kahor Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 10:31 uważam, że zdjęcia są obleśne. na wszystkich Ibisz ma oczy jakby się właśnie zadławił. a ten biały sweterek...koszmar, że nie wspomnę już o ogórku i jaiejś niezydentyfikowanej mazi...dramat. Pani żona powinna oszczędzić widoków sojego brzucha w tych wydekoltowanych czy może podartych suknaich, szczególnie, że pępek ma nie najpięknieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
piroksena Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 12:53 Nie podoba mi sie ani pierwsza ani druga zona (choc media lansowaly ta pierwsza na pieknosc...). Ale najgorszy sam bohater ,,skandali'' - przeokropny ciptok, fryzjerczyna-gej i co kto jeszcze chce... Z takim miec dziecko, brrr. Czego nie robi sie dla kariery i tych okladek w Vivie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:01 Dżizas, nie oceniajcie tych dwóch kobiet na podstawie zdjęć! Ja widziałam obydwie na żywo i mogę was zapewnić, ze pierwsza jest antypatyczna i strasznie brzydka, a druga niezła (typ kobiety, która, przy odpowiednim makijażu, fryzurze może być śliczna,a jak ma zły dzień - brzydka). EOT Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:19 Jezeli Ibiszowa nr 1 jest w realu brzydka, to ja chce tego fotografa, ktory jej to drugie zdjecie robil !!!! Natychmiast !!! Bede cud pieknoscia na jego zdjeciach :-))) Ta druga nie jest brzydka-w zadnym razie- ma w sobie to cos, co mozna wydobyc bez makijazu a la Doda.Nie jest klasyczna pieknoscia, ale...wiele interesujacych, seksownych kobiet nie jest pieknosciami-popatrzcie na Rene Zellweger chocby. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:29 wiesz Kaprysiu , ludzie sie naczytali,ze ta pierwsza taka sliczna, sama pamietam artykuly o slicznej zonie Krzysztofa Ibisza i juz! wierzyc sie nie chce ,ze to taki pasztet, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:41 Jak czytam słowa krytyki na temat Ibiszowej nr. 1 i zachwyty nad Ibiszową nr. 2 to wydaje mi się, że teraz jest taka moda, że co ładne to brzydkie a co brzydkie to ładne, turpizm jest na topie czy co? A może kobiecość wyszła z mody i teraz podobają się męskie babki o końskich szczękach? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 15:22 Ja mam inne wytłumaczenie. Ibiszowa nr 1 jako naczelna dwóch pism wygryzła inne kandydatki na to stanowisko oraz pewnie zrobiła reorganizację w redakcjach. Kilka panien wyleciało i do dziś jej nie mogą wybaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 15:50 ja akurat poznalam ja prywatnie , ja i jej kolezanki , to zlosliwe , bogate majatkiem rodzicow,a nie wlasnorecznie zarobionym, zadufane w sobie panny , aco do kariery Ani jako naczelnej to chyba wszysycy wiedza ,ze to nie z powodu kompetencji dostala ta prace:))) takze michal, pudlo!!! a ze jest niesympatyczna po pracy , to pewnie i w pracy nie nalezy do najmilszych , w to akurat wierze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 16:47 Ale my tu o wyglądzie a nie o miłym bądź niemiłym usposobieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 17:00 Ależ skąd! Dyskusja o charakterze i argumenty, że to jednak wredne babsko też się co jakiś czas przewijają. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 17:30 A jaka się z tego tematu dyskusja zrobiła!!!!! VIVA z Ibiszami była już tydzień temu a tu ciagle gorąco. Może dajmy już spokój, bo jeszcze Pitulek wcześniej na świat przyjdzie i znowu Ibisze będą na pierwszych stronach. Dosyć już mają tej popularności, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:24 michal_82 napisał: > Ależ skąd! Dyskusja o charakterze i argumenty, że to jednak wredne babsko też > się co jakiś czas przewijają. Bo też i najwieksza uroda nie pomoże, jak ktoś ma paskudny charakter, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 17:44 Droga Yaponko , zacznij czytac ze zrozumieniem , wiemm,ze to nielatwe,ale wart... po pierwsze nikt tu sie nie zachwycal uroda drugiej pani Ibisz, jak stweirdzilas w jednej ze swoich wypowiedzi. po drugie moj komentarz co do wygladu pierwszej Anny I. wynika z etgo ,ze znam ja i widuje w realu , i to najczesciej nie na bankietach , tylko na zakupach , w sklepie , czy wakacjach / bywamy w tym samym miesjcu i mamy wspolnych znajomych/ wiec wiem,ze bez makijazu , fryzjera i ubrana codziennie wyglada tak ,ze mozna sie przestraszyc, natomiast co do drugiej PAni Ibisz widzialam ja tylko dwa razy na zywo i wygladala ciekawie, miala w sobie cos co sprawialo,ze sie zwracalo na nia uwage... oczywiscie o gustach nie ma co dyskutowac, bo to gorzej niz o polityce czy religii,ale.... pierwsz zona Ibisza to produkt chirurgiczno - kosmetyczny, a makijaz czyni cuda i tyle:)... Odpowiedz Link Zgłoś
alto.mare Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 19:24 Ale tak mówiac między nami to najładniejsza była Zosia(chyba z nazwiska panieńskiego Rogankiewicz albo podobnie) pierwsza narzeczona Ibisza, którą zostawił w mało elegancki sposób i zemściło sie to na nim powójnie, co z reszta sam ostatnio w wywiadzie przyznał, dobre i to ,ze chłop przynajmniej umie przyznac się do porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 19:35 Poszukałem. Zofia RAgankiewicz. I to jest teraz żona Roberta Smoktunowicza. Tu jakiś link, ale nie wiem czy to ona. www.supermodelki.pl/strona/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=481&tt=1 Odpowiedz Link Zgłoś
piroksena Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:07 zgadzam sie - Ragankiewicz bardzo ladna, delikatna blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
alto.mare Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:16 No niewiele sie pomyliłam;)tak, to obecna żona Roberta Smoktunowicza,mają zdaje się synka, oboje po przejsciach, oboje podobne i nienajlepsze doświadczenia, skądinąd świetna para, a Zosię pamietam, jako bardzo sympatyczną i urodziwą kobietę, szkoda mi jej było jak Ibisz potraktował ją z pozycji podkutego buta, bez słow ,po kilku latach narzeczeństwa wniósł do ich wspólnego mieszkania rzeczy swej byłej już o ironio żony...Zosia została postawiona w niezręcznej mówiąc delikatnie sytuacji...jakim skur.... trzeba byc, by tak postąpić, szkoda gadać, było , minęło, moze się zmienił z naciskiem na "może". Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:13 Może przesadziłam z tym zachwycaniem się, ale jednak druga żona jest określana jako ciekawa a pierwsza jako pasztet co wydaje mi sie dziwne. > bez makijazu , fryzjera i ubrana codziennie wyglada tak ,ze mozna sie > przestraszyc Nie wyglada na taką u której byłoby aż tak źle. Poza tym niewiele kobiet wygląda naprawdę dobrze bez makijażu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kade82 ksas 09.12.05, 20:50 Cóż za kompetencja! Jaka drobiazgowość! Profesja i rzeczowość w jednym! A do tego obraca się wśród medialnych osób! Fiu, fiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: ksas 10.12.05, 16:09 ciekawe dlaczego WAm sie wydaje,ze zeby znac osoby z gazet czy Tv , to trzeba sie obracac w towarzystwie medialnym... , uwazacie ,ze te osoby nie maja innych znajomych , kolezanek ze szkoly, studiow , czy kursu angielskiego??? ja akurat chodzilam do szkoly z kilkoma osobami , ktore teraz sa medialne i stad wspolne imprezy, znajomi itd.. zreszta niewazne... nic juz nie bede pisala na ww temat , a i zadna wieslawa jakas tam nie jestem:) przykro mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:35 michal_82 napisał: > Ja mam inne wytłumaczenie. Ibiszowa nr 1 jako naczelna dwóch pism wygryzła inne > > kandydatki na to stanowisko oraz pewnie zrobiła reorganizację w redakcjach. > Kilka panien wyleciało i do dziś jej nie mogą wybaczyć :) Hm, zaczynam podejrzewać, że to sama Anna Exibisz się tu zalogowała jako Michał. Dziewczyno, kup sobie lusterko i przestań p... A jeśli Michał jest autentykiem, to dowiedz się Michałku, że Anna Ibisz nie ma takiej mozliwości, żeby kogokolwiek zwolnić:) Taka z niej naczelna. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 21:13 > Hm, zaczynam podejrzewać, że to sama Anna Exibisz się tu zalogowała jako Michał. > Dziewczyno, kup sobie lusterko i przestań p... A ja podejrzewam, że Siemiankowska przyszła na stare śmieci. Ten sam styl. Powinna jednak mnie choć trochę kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 14:19 michal_82 napisał: > > Hm, zaczynam podejrzewać, że to sama Anna Exibisz się tu zalogowała jako > Michał. > > Dziewczyno, kup sobie lusterko i przestań p... > > A ja podejrzewam, że Siemiankowska przyszła na stare śmieci. Ten sam styl. > Powinna jednak mnie choć trochę kojarzyć. Czyżbyś Aniu miała także innych adwersarzy an forum? Jakie to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
dublin2 Pierwsza Ibiszowa 09.12.05, 21:17 Zapewniam Cie serku topiony, ze ma mozliwosci by wyrzucic kogos na bruk, zrobila to w najbardziej ohydny sposob... Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:23 yaponka napisała: > Jak czytam słowa krytyki na temat Ibiszowej nr. 1 i zachwyty nad Ibiszową nr. 2 > > to wydaje mi się, że teraz jest taka moda, że co ładne to brzydkie a co > brzydkie to ładne, turpizm jest na topie czy co? A może kobiecość wyszła z mody > > i teraz podobają się męskie babki o końskich szczękach? Czyli twoim zdaniem ta pierwsza żona jest "kobieca"? Przecież ona jest jeszcze chudsza od Anny Nowak, ma wielgachnego nochala na dodatek jak się spojrzy z profilu to tworzy on z czołem linię prostą, jak u człekokształtnych:) Może ci się nie podobac druga żona Ibisza, ale na litośc boską, sama sie nie zapedzaj w kozi róg. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:42 Na pewno jest bardziej kobieca niż żona numer 2. Nie patrzylam aż tak dokładnie żeby dojrzeć "wielgachnego nochala który tworzy z czołem linię prostą, jak u człekokształtnych". Może nie oglądałam jej zdjęć przez lupę albo nie zwracam uwagi na takie detale. Bo to się tak nie rzuca w oczy, a szczęka żony numer 2 przeciwnie.:) Z postów wnioskuję, że pierwsza żona nie jest lubiana i nie jest uważana za osobę sympatyczną. Pewnie stąd ta krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:43 Aha - w mojej opini opieram się na zdjęciach z wątku i z vivy bo poprzednio obu pań z wyglądu raczej nie kojarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 00:51 Zdjęcie na okładce żenujące... a w srodku jeszcze bardziej. Sczególnie to z dziurą w sukience szkoda ze jszecze se na tylku i cyckach nie wycięła... Nie chodzi mi tu o to że ona mi sie nie podoba. Ale ogólnie o to ze nie widze powodu obnoszenia się z tym ze jest w ciąży... ogólnie jest teraz taka tendencja ze kobiety w ciąży chodza w biodrówkach i topach powyżej pempka... Żenujące i ochydne. Czy ona nie mogła być ubrana ??? myśli ze w ubraniu nie widać ze w ciąży ? Zero uczucia i intymności na tych fotkach... W Japonii koiety w 5 miesiącu mają zawiązaną na brzuchu kokarde i nie mogą wychodzić z domu i się pokazywać aż do porodu... Nie uważam by tak miało być w szędzie ale sa jakieś granice dobrego smaku... To nie dziecko czy była żona Ibisza powinni się wstydzić ale Ibisz że sprzedaje żonę i ona że kupczy nie tylko swoim brzuchem ale i dzieckiem. Ciekawe co bedzie cuzło po latach widząc te fotki... Odpowiedz Link Zgłoś
piroksena Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 02:01 a tak a propos - pierwsza zona ma jakiegis faceta? Ktos z tv? Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 14:18 A to ciekawe, bo mi jakoś bardziej się rzucają w oczy zaciśnięte szczęki żony nr 1, czy ona nigdy nie pokazuje zębow uśmiechając się? No i ten nochal też trudno przeoczyć, bo zajmuje 3/4 zdjęć. A szczęki zony nr 2 z kolei ja jakoś nie widzę, jest IMO zupełnie normalnych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 11.12.05, 09:30 Hehe, mój kolega twierdził że widział w kiosku okładkę Vivy na której Krzysztof Ibisz ściska ciężarnego Johna Portera za cyce. Powiedizałam żeby nie jarał wiecej tego swiństwa, a tu się okazuje że miał rację :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_gienia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.03.06, 21:54 No i po idylli buhehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś