Dodaj do ulubionych

K.Ibisz z żoną w VIVIE!!!

01.12.05, 20:16
Koszmar. Jak ona wygląda? Toż to ekshibicjonizm w najgorszym wydaniu. Jak się
czuje jego syn i pierwsza żona. A to sformułowanie "Będziemy mieli syna".
Przecież on ma juz syna.Jestem zniesmaczona!!!
Obserwuj wątek
    • iwa47 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 20:22
      viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=387&Itemid=88
    • kwietniowe_cappuccino Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 20:35
      zaiste - żenada zdjęciowa
      natomiast sformułowanie - będziemy mieli syna - jest prawdziwe, czyż nie?
    • moderatorrr Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 21:13
      Ha moze i ekshibicjonizm, przy okazji zagranie dodatkowo byłej zonce Ibisza na
      nosie ,ale nie za frico, "becikowe" drugiego syna będzie full wypas;)
      • marta76 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 21:18

ja dzisiaj kupiłam Vive,zeby obejrzec te zdjecia.Co jak co ,ale Viva ma niezla
        reklame i o to chodzi.Zdziwilam sie bo pamietam jak Ibisz kiedyś mowił,ze drugi
        raz nie zrobiłby slubu na pokaz,a teraz chyba jeszcze bardziej sie
        odkrył.Zdjęcia jak dla mnie są fajne,ale nie powinny byc wytawiane na
        pokaz.Maja kase i mogli sobie zrobić taka sesję do użytku prywatnego.Reasumując
        niesmaczne.
        • madana Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 21:44
          Nie podoba mi się to zdjęcie, jest zimne, w żaden sposób nie oddaje bliskości, intymności związku (a takie pozowanie to spore odkrycie!), jest jakieś takie zimne, wyrachowane.
    • bm_ka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 22:29
      Jak to jak wygląda? Jak piękna kobieta w ciąży.
      A jak się ma czuć jego syn? Myślisz że K.Ibisz mu mówił że dzieci znajduje się
      w kapuście? Jego pierwszy syn cieszy się że będzie mial brata - tak sądzę.
      A jak się czuje pierwsza żona? No jak się może czuć? Jeśli ich małżeństwo nie
      istnieje to zapewne za obopólną zgodą nastąpił rozwód .. może już dawno ma
      nowego partnera, może jest żoną, może ją i K.Ibisza łączy przyjaźń, a może
      obojętność ..
      A cóż Ty taka Dulska, iwo?
      • feminasapiens Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 22:34
        bm_ka napisała:

> Jak to jak wygląda? Jak piękna kobieta w ciąży.

Piękna?!
        • control Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 00:11
          piękna pewnie w sensie, ze sama ciąza jest piekna jako fantastyczne działo
          powstawania nowego zycia.
      • iwa47 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 22:55
        Ja po prostu uważam, ze we wszystkim powinien być umiar. Sa pewne intymne
        sprawy ,z których nie powinno się robić widowiska tylko dla kasy. Te zdjęcia sa
        obrzydliwe. Ciąza kobiety z klasą powinna byc jej "własnościa " a nie pod
        publiczke. Niedobrze mi...
        • kinia1987 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 01.12.05, 23:09
          mnie sie bardzo podoba zdjecie Demi Moore w ciazy, ale pani Nowak-Ibisz juz
          niekoniecznie
          • feminasapiens Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 17:27
            kinia1987 napisała:

> mnie sie bardzo podoba zdjecie Demi Moore w ciazy, ale pani Nowak-Ibisz juz
            > niekoniecznie

Mam dokładnie to samo zdanie.
    • cent-urion Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 01.12.05, 22:33
      Mysle ze on ma juz takie doswiadczenie jak Jacson,no i malzenstwa sa tak samo
      prawdziwe!
      • piotr7777 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 01.12.05, 22:36
      • piotr7777 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 01.12.05, 22:37
        Pardon - wysłało się za wcześnie.
        Duga żona Ibisza ma tak samo na imię jak pierwsza - to nawet interesujące.
        Zupełnie jak w "Misiu": "Skombinuj sobie jakąś Irenę, ożeń się z nią i masz
        Irenę Ochódzką".
        • hulagula1 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 02.12.05, 08:14
          > Zupełnie jak w "Misiu": "Skombinuj sobie jakąś Irenę, ożeń się z nią i masz
          > Irenę Ochódzką".

Świetne skojarzenie! :))

Ibisz to żałosny komediant... Czego on nie zrobi dla kasy ipopularności?
          Pamiętacie jak był deputowanym Polskiej Partii Przyjaciół Piwa? :/

Co do urody pani Nowak - to weźmy pod uwagę, że zdjęcia są PO korekcie...
          • baba67 Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 02.12.05, 10:00

Dla mnie to tez zbyt duza dawka intymnosci, choc kobieta jak na swoj wiek i
            ciaze nie wyglada zle.
            najbardziej drazni mmie tekst-koci- lapci puci-puci, jeszcze do przyjecia u
            bardzo mlodych ludzi, ale w tym przypadku przypomnial mi sie wywiad z Fibakiem i
            jego zona.
            Wszysko jest IDEALNE-duzo pieniazkow, zadnych klopotow-kwintesencja zycia
            bohaterow kolorowych magazynow.
            Nie kupuje Gali bo tam wszystko jest sztuczne do obrzydliwosci.
            • zla_krolowa Re: Ciekawe kiedy sie rozwioda?? 02.12.05, 10:58
              tym bardziej, że artykuł i zdjęcia są w VIVIE :)
    • mazaa1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 11:10
      Hm... żadnych emocji na tym zdjęciu nie widze, mysle ze jeśli już pani Ibisz
      chciala sie pokazać w ciąży to mogła sama wystąpić, bo z mężem Ibiszem jej nie
      wyszlo. Mam wrażenie, że ktoś krzyknął: Krzysiu, złap Anie za cycki i popatrz w
      obietyw! Więc on cap! i jest zdjęcie. Ten facet sprawia wrażenie jakby myślał
      zupelnie o czymś innym. Fajnie by było, gdyby na nią spojrzał, czy chociaż
      głowę oparl o jej głowe... jednym slowem - widok nieprzyjemy.
    • mala.filipinka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 12:17
      nie wiem czemu, ale w pierwszej chwili wydało mi się, że nowa p. Ibisz
      przypomina mi Johna Portera.

ps. ja się sobie też średnio podobam, ale nie prezentuję się na okładkach.
      Jeśli ktoś to robi, godzi się na ocenę.

mf
    • aire1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 12:39
      No tak, konwencja tej sesji zdjęciowej może być nie do przełknięcia dla tych
      którzy pojmują ciążę przede wszystkim jako 'stan błogosławiony' :)
      • baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 14:35
        Czyli dewot, moherowych berecikow i szalonych oazowiczek (tak tylko pytam )?
        A moze sa tez ludzie malo religijni, ktorzy po prostu sa za pewna prywatnoscia
        w nawet w zyciu publicznym ?
        • aire1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 14:42
          Nie, mam na myśli różne typy wrażliwości, mnie to nie szokuje, zwłaszcza jeśli
          brzuszek jest ładny. A z resztą, o czym chciałabyś czytać w Vivie? O zwyczajach
          godowych wielorybów?
          • baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 15:08
            No to ja tez o tym:-)
            Vivy nie czytam, tylko zachecona tym watkiem przejrzalam w sklepie.
            Ja nie twierdze,ze brzuszek jest brzydki, ale moze na okladce mogloby byc to
            zdjecie nieco bardziej stonowane-z szacunku dla tych "innych", ktorych jak na
            razie podejrzewam jest wiekszosc ?
            • baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 15:10
              Ale ciekawa rzecz- Monika Belucci tez miala gole zdjecie w ciazy na
              okladce-podobala mi sie BARDZO.
              Moze ten facet po prostu jest zbedny?
    • mazaa1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 15:31
      baba67 dokładnie! masz racje!
      też uwazam ze on jest zbędny :-) (tyle tylko ze to on jest gwiada :-) jej samej
      w ciąży nikt by nie dal na okładke!), tyle tylko, że żeby zdjęcie miało TO COŚ
      to trzeba pokazac tę bliskość, jakies intymne spojrzenie swiadczace że ich coś
      łączy. a ibisz patrzy w oddal jakby był nieobecny myślą.
      Nie mam nic przeciwko zdjęciom pań w ciąży, ale niech to na Boga bedzie
      wysmakowane!
      zdjecie nie ma klimatu a miec powinno, bo zamysłem napewno bylo
    • paul_ina Niesmaczne!! 02.12.05, 16:12
      Za karę nie kupię Vivy, tylko przeczytam w Empiku :/
      • paul_ina Re: Niesmaczne!! 02.12.05, 16:14
        ...i jeszcze - ta Pani przypomina z twarzy Johna Portera... dziwne
        • iwa47 Re: Niesmaczne!! 02.12.05, 17:10
          A zdjęcia w środku sa jeszcze "ciekawsze". Te suknie z odkrytym brzuchem??? To
          tak jakbym wyszła na ulicę z odkrytym tyłkiem / sorry/ Elegancka suknia z
          dziurą na... A w ogóle te zdjecia nie maja NIC!!! z dobrego smaku, klimatu,
          ciepła i intymności. Upadek totalny Ibisza!!!
    • listyznod Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 17:19
      Miękną wam giczały na widok podstarzałego Ibisza a ja się zastanawiam ile
      Krzysiu kaski wybulił by załapać się i szurnąć sobie takie lansowe odkurzanie.
      • feminasapiens Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 17:34
        listyznod napisał:

> Miękną wam giczały na widok podstarzałego Ibisza a ja się zastanawiam ile
        > Krzysiu kaski wybulił by załapać się i szurnąć sobie takie lansowe odkurzanie.

Wiesz co? Chyba efekt został osiągnięty, bo coraz bardziej mam ochotę zakupić
        egzemplarzyk tytułowego periodyku. Zdjęcie jest kontrowersyjne, więc chyba się
        opłaciło.
        • don.fekallo Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 18:01
          Ja lubie Vive za to ze jak patrze na zdjecie Maryli Rodowicz na okladce to
          wyglada na 30 lat..
    • dziedzicznacytadelafinansjery A czy p.Ibisz... 02.12.05, 18:44
      to jeszcze funkcjonuje gdzieś na szklanym ekranie? Bo przyznam szczerze, od
      czasu niezapomnianego "Czaru Par" jakoś nie natrafiam zbyt często na niego
      podczas moich wędrówek pilotem po (bez)dennych zasobach mojego operatora tv
      kablowej...
      • piotr7777 Re: A czy p.Ibisz... 06.12.05, 14:20
        > to jeszcze funkcjonuje gdzieś na szklanym ekranie?
        Tak - w Polsacie - prowadzi reality show "Bar" i jakiś teleturniej.
    • kaye Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 02.12.05, 19:15
      Jest pewna kategoria ludzi, którzy po kawałku sprzedają swoje życie. Ibisz do
      nich należy
    • ajtb żenada???/? 03.12.05, 22:18
      Jeju jakbym czytała opinie po zebraniu kółka gospodyń wiejskich...żenada i
      żenada...może i nowa pani Ibisz nie jest cud pieknością ale w żadnym wypadku
      fotografowanie kobiety w ciąży nie jest żenadą...nie jestem fanką Ibisza, jest
      ok prezenterem i robi sobie to co uważa za stosowne.
    • miss-pink-vomit Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 18:14
      moim zdaniem zdjecia wewnatrz numeru sa bardzo udane.podoba mi sie taka
      zartobliwa stylizacja.
      niestety strasznie wkurza mnie wywiad z Ibiszem.rozumiem ze skoro jest juz po
      rozwodzie to chce sobie na nowo ulozyc zycie ale dlaczego sie odcina od zony i
      synka?tam bylo jakies pytanie o zachcianki jego nowej zony a on odpowiedzial ze
      nie,ona nie ma,ze nawet sie pytal swoich kolegow czy ich zony maja.w tym
      momencie nasuwa sie pytanie:ale przeciez juz raz przygotowywal sie do roli ojca
      dlaczego wiec o takie rzeczy musi pytac sie kolegow a nie wspomni o swoim
      pierwszym porodzie syna?
      ok niech zyje jak chce ale niech nie naraza sie na smiesznosc:/
      • lojalna_jola Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 18:54
        Znam Ankę Nowak z czasów szkolnych, to była naprawdę fajna dziewczyna. Nic
        wtedy nie wskazywało, że chajtnie się z takim kabotynem i że weźmie udział w
        takiej żenadzie. Same zdjęcia mi się podobają (oprocz dziur w sukienkach:),
        Anka fajnie wygląda, natomiast sam wywiad i idea sesji są do d...
        Co do "będziemy mieć syna" to nei bardzo rozumiem problem - czy rozwiedziony
        facet, który już ma syna, nie może spłodzić drugiego syna czy jak? Że się
        odcina od pierwszej żony to mu się akurat wcale nie dziwię...
        • dublin2 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 19:55
          dlaczego sie nie dziwisz, ze sie odcina od pierwszej zony? Mowiac szczerze ja
          tez sie nie dziwie, ale ciekawi mnie opinia innych:)
    • eilean_donan Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 04.12.05, 19:56
      Faktycznie - koszmar. Ale cóż, ani ta pani to nie Demi Moore, ani autor tych
      zdjęć to nie Annie Leibovitz! Patrząc na oblubienicę Ibisza trudno uwierzyć,że
      ona gdzieś na świecie (chyba w Niemczech) robi karierę. Ciekawe, że niemal
      wszystkie zdjęcia z tym wyciętym brzuchem plus wytrzeszcz oczu - może to
      przejaw jakiegoś kompleksu na tle późnego macierzyństwa czy coś.
      • cyyrkiel Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 10:12
        Uważam ,że Ibiszowa w tej ciąży wygląda rewelacyjnie. Nie jest przecież goła.
        Zdumiewa mnie fakt, że w kraju gdzie tak sie walczy o życie poczęte,
        obrzydzenie może wzbudzać goły brzuch kobiety ciężarnej. Ten Brzuch to życie.
        Kobita wyglada lepiej niż niejedna rozlazła dwudziestoparolatka. Akurat sesje
        zdjęciowe Ibiszów, te przedślubne i potem takie niestylizowane w Pani albo w
        jakims innym miesięczniku i te teraz, są dowodem na poczucie humoru chyba nawet
        bardziej Ibiszowej niż Ibisza. Odwalcie sie . Kobieta jest w ciąży.
        • hulagula1 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 10:39
          Człowieku, ale tu nie chodzi o ten brzuch! Wiele takich można zobaczyć w lecie
          na plaży - nawet, a może zwłaszcza u panów :)) - i z pewnością tamte brzuchy to
          tez życie :)
          • the_dzidka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 12:02
            Dokładnie. Tu nie o brzuch chodzi... i dziwię się, że po przeczytaniu
            czterdziestu paru wypowiedzi nadal można tego nie rozumieć :)
      • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 10:50
        Oj już nie przesadzajcie, Demi Moore to znowu wielka "piękność" hehe. Nowak
        wyglada fajnie, jest imo o wiele fajniejsza od pierwszej Ibiszowej i jakoś w
        tym przypadku łatwiej mi uwierzyć w milość (a raczej przyjaźń, jeśli plotki o
        jego uspodobaniach seksualnych to prawda) z Krzychem Ibiszem niż w przypadku
        tamtej dziumdzi. A z tym późnym macierzyństwem to też nie przeadzajcie, kobieta
        ma 38 czy 39 lat, a żyjemy nie w XVIII a w XXI wieku.
        A w Niemczech Nowak nie jest "gwiazdą" i nigdy tak nie twierdzila, tylko gra od
        lat w najpopularniejszym serialu typu "Klan" i jest po prostu znana.
        • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 11:03
          www.anna-nowak.de/index.htm
          • eilean_donan Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 05.12.05, 15:59
            Drogi serku.topiony nie chodzi mi wcale o sam fakt ciąży co zdjęcia eksponujące
            goły brzuch (trzy na cztery plus jedno na okładce),które - w pełni zgadzam się
            z osobą, która zaczęła ten wątek - są wyrazem ekshibicjonizmu w najgorszym
            wydaniu. Sorry, tak sądzę. Przecież oni musieli autoryzować wywiad i wybierać
            zdjęcia, nie? To, że ona się cieszy pierwszym dzieckiem to mogę zrozumieć (38
            czy 39 lat to - bez względu na to czy kobieta żyje w XVIII czy w XXI wieku -
            spóźnienie zegara biologicznego),ale on oblewający się mlekiem dla
            swojego "Pitulka" jest żałosny...
        • marcepanka87 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 12:54
          Od czasu jak Demi Moore dała sobie zrobić zdjęcie gołego brzucha to wszystkie
          cizie i cipuchny natychmiast chcą tak samo. Jakaś gwiazda będzie pozować do
          fotografii pchając kupę i na okładkach zaraz pojawią się zdjęcia jakiś tam
          serialowych pindulek robiących to samo, a kochający mąż obok stoi i podaje papier.
          • lojalna_jola Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:04
            Nowak to taki Steffen Moeller na odwrót, tyle, że ładniejszy, byla nawet na
            okladce niemieckiego Playboya.
            cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6986520622&category=23241#ebayphotohosting
            • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:39
              Nie wiem, może to jest jakiś układ korzystny dla obojga? Ibisz wciąż, od lat,
              jest pomawiany o homoseksualizm, mimo, że ma niby już jedno dziecko. Może
              tamtej żonie się znudziła ta gra?
              W kazdym razie sesja dla Vivy była chyba wymuszona przez Ibisza, zwazywszy na
              wypowiedź Anny Nowak z czatu (z fanami serialu Lindenstrasse):
              14:16] <Bommel> Anna, warum bist Du eigentlich nie in deutschen Talkshows oder
              warum steht über Dich so gut wie nie was in den Zeitungen? Meidest Du die
              Öffentlichkeit bewußt und magst Du keine Homestories?
              [14:19] <anna_nowak> ich gehöre nicht zu den menschen, die in der presse und
              zeitschriften zeigen , wen sie geheiratet haben, wie ihre kinder aussehen,
              wohin sie in den urlaub fahren und mit wem sie gerne zusammen kochen.
              Tja...
              • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:42
                serek.topiony napisała:

> 14:16] <Bommel> Anna, warum bist Du eigentlich nie in deutschen Talksho
                > ws oder
                > warum steht über Dich so gut wie nie was in den Zeitungen? Meidest Du die
                > Öffentlichkeit bewußt und magst Du keine Homestories?

Anno czemu nie ma cię w talk showach, nie pisze się o tobie w gazetach? Unikasz
                celowo mediów czy nie lubisz artykułów o życiu prywatnym?

> [14:19] <anna_nowak> ich gehöre nicht zu den menschen, die in der press
                > e und
                > zeitschriften zeigen , wen sie geheiratet haben, wie ihre kinder aussehen,
                > wohin sie in den urlaub fahren und mit wem sie gerne zusammen kochen.

Nie należę do ludzi, którzy pokazują w prasie swoje sluby, swoje dzieci, ktorzy
                opowiadają, gdzie jadą na urlop i z kim chetnie gotują
    • iwa47 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 14:36
      Myślałam, że spadnę z krzesła ze śmiechu. Już wiem skąd u niej te skłonności do
      ekshibicjonizmu. To zdjęcie ma być erotyczne???!!!! Toż to wychudzona , brzydka
      bidula epatująca obwisłym biustem. Kogo to ma podniecić. Jeszcze raz żenada!!!
      Czy ona już nic wiecej nie potrafi oprócz pokazywania swojego ciała?
      • baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 20:51
        Chuda to sie zgodze, ale biust jest oki
        • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 06.12.05, 23:13
          ale ale , pierwsza zona byla duzo brzydsza,a i ozenek raczej oparty na
          biznesie niz milosci , a teraz podobno jest inaczej:))))
          • paero123 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 12:43
            Co Wy z tą urodą ex-zony KI?! To ladna kobieta, kupcie sobie Shape i jest tam
            jej zdjecia jako naczelnej.
            Nie sadze, ze jest duzo i brzydsza od obecnej AN-I
            • kaprysia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 12:48
              paero123 napisał:

> Co Wy z tą urodą ex-zony KI?! To ladna kobieta, kupcie sobie Shape i jest tam
              > jej zdjecia jako naczelnej.
              > Nie sadze, ze jest duzo i brzydsza od obecnej AN-I

Nie rozśmieszaj mnie, tamto zdjecie jest na maxa obrobione w photoshopie, w
              rzeczywistości to paskuda, a naczelna z niej taka jak z koziej dupy Reisentasche.
          • kaprysia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 12:45
            ksas napisała:

> ale ale , pierwsza zona byla duzo brzydsza,

Oj tak, paskudne babsko, widuję ja na zywo
            • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 13:46
              no ta pierwsza naprawde jest brzydka, tez ja znam , i to widzialam pare razy
              bez makijazu , paskudna, serio ,a w shapie jakladnie zrobili i tyle... no a
              przed operacja nosa , zanim zostala Pania Ibiszowa, to dopiero wygladala...
        • dona.a Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 10:20
          ten biust jest ok.??? Dla mnie o krok od anoreksji
          • baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 19:33
            zamienilabym sie z nia natychmiast(na biusty, nie meza :-)
    • lunatica Anna Ibisz #1 na zdjęciu 07.12.05, 14:11
      www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/82/04_file.jpg
      • yaponka Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 15:01
        Z linka wnioskuję, że pierwsza żona Ibisza jest dużo ładniejsza od obecnej o
        kościstej twarzy i zapadłych oczkach.
        I rzeczywiście - wypisz, wymaluj John Porter.:)
        • aga_malutka Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 16:42
          A ja z linka wnioskuję, że pierwsza żona Ibisza to dopiero był pasztet, matko
          jedyna. Druga może nie piekna, ale jednak duzy postęp. Co tamta ma z nosem? I
          jakieś te usta paskudne, fuuuj.
          • michal_82 Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 17:01
            i.wp.pl/a/f/pjpeg/8223/hubert_urba,_adnna_ibisz.jpg
            • miss.hyde Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 17:48
              Ło matko, była żona dużo ładniejsza, nie wiem czemu żeście się tak jej
              przyczepili. Za to obecna ma twarz jak koń.
              • michal_82 Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 17:58
                Też tak uważam. Dlatego dałem drugie zdjęcie. Bo na tym pierwszym faktycznie
                jakoś dziwnie wyszedł jej nochal, a poza tym ma tam nieciekawy fryz.
            • serek.topiony Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 09.12.05, 20:36
              michal_82 napisał:

> i.wp.pl/a/f/pjpeg/8223/hubert_urba,_adnna_ibisz.jpg

Matko boska, człowieku, ja kolację jem:)
              Co za końska szczęka!
          • yaponka Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 08.12.05, 20:56
            Nie wiem gdzie niektórzy maja oczy. Obecna Ibiszowa to dopiero pasztet, ta
            poprzednia to całkiem do rzeczy kobieta.
            • ania_2000 moda 09.12.05, 06:22
              chyba w Polsce nastala moda na takie zdjecia
              sex.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?626953
              • ma.li.1993 Re: moda 01.09.13, 15:23
                Robię zakupy tylko w zaufanych sklepach internetowych - między innymi w sklepie z bielizną www.4lejdi.pl.
            • ksas Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 09.12.05, 13:20
              byla zona to z rak chirurga nie wychodzila swego czasu ,a bez makijazu wyglada
              poprostu jak szara zwykla mysz, nie mowiac o tym jak wyglada na plazy , kiedy
              widac koszmar jej cery,/ widzialam to osobiscie/,a ta druga to nie jakas
              peiknosc ,ale ma w sobie cos ciekawego, intrygujacego...,
              • miss.hyde Re: Anna Ibisz #1 na zdjęciu 09.12.05, 14:03
                Ta druga bez makijażu musi wyglądać koszmarnie. A jedyne co ma w sobie
                intrygującego to to, że wygląda dziwacznie.
    • kade82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 18:10
      Też mi się ta baba nie podoba! (W przeciwieństwie do byłej żony K. Ibisza.)
      Moja koleżanka, kiedy zobaczyła tą okładkę, w pierwszym momencie pomyślała,że
      to John Porter:)
      • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 19:04
        uscislijmy , tzn pierwsz zona Ci sie podobala, a druga nie???? bo my tu
        pisalysmy ,ze ta pierwsza jest smoczyca
    • michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 21:16
      Obecna żona Ibisza jest mało urodziwa. Na tym zdjęciu z okładki wyszła
      fatalnie. Ta poprzednie żonka Ibisza była zdecydowanie ładniejsza, a
      przynajmniej taką ją zapamiętałem. Odbierało się ją z fotek jako osobę
      pozytywną i ciepłą. Obecną wręcz przeciwnie. A na zdjęciu, które ktoś
      przywołał, wyszła bardzo niekorzystnie.
      • dublin2 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 07.12.05, 21:52
        No, z fotek to faktycznie ciepla byla i sympatyczna. Tez tak myslalem...
      • lilith76 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 10:16
        dla mnie obie wyglądają identycznie (wiem, diabeł tkwii w szczegółach) - ten
        sam typ urody, to samo imię - Ibisz może nawet nie zauważył, że żyję już z kimś
        innym?

PS: biorąc pod uwagę, że ta obecna, to Wielka Miłość z lat młodości, to potem
        Krzysztof I. tylko kopii szukał.
        • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 11:03
          no troche podobienstw jest ,ale w toffaszystwie sie mowi,ze pierwsza zona to
          kupila sobie Krzysia, by medialna sie stac, a ze bogata z domu , to Krzysio
          sie skusil...,a ta to niby wielka milosc z mlodzienczych lat , wiec pewnie masz
          racje ,ze szukal kopii ,a teraz wrocil do oryginalu:)
          • pani.gienia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.12.05, 13:54
            Może to i prawda, bo starzy tej pierwszej Ibiszowej to są nadziani, a Krzychu z
            domu bidny.

Ja jakoś kilka lat temu miałam takie zezowate szczescie, że gdzie nie poszłam,
            tam Ibisze (to znaczy on i pierwsza). W Galerii Mokotów - są, na promocji
            perfum - są, no dosłownie jakby mnie śledzili:) I nie zauważyłam między nimi
            ŻADNEGO cieplejszego gestu, usmiechu - ba, oni nawet ze sobą nie rozmawiali! W
            GM byli z dzieckiem i starsza kobietą, pewnie matką owej pierwszej żony - panie
            sobie plotkowały, dziecko coś tam gaworzyło, a Ibisz zamyślony popijał kawkę.
            Na promocjach i premierach - ożywiali się tylko na widok paparazzich, brali za
            ręce i pozowali z uśmiechami. Gdy paparazzich nie było w zasięgu wzroku,
            uśmiechy znikały, odwracali się do siebie plecami i zachowywali jak obcy.

A co do drugiej żony to tak sobie brzydko może myślę, że może ona - znana w
            Niemczech a u nas ani trochę - też chce się stać "medialna"? Ale może ja wredna
            Gienia jestem:D i miłości prawdziwej nie doceniam.
      • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 13:22
        wiesz co MIchal, jak to media oszukuja, no wszystko mozna o niej powiedzeic,
        tylko nie to ,ze jest ciepla i mila, wierz mi!
    • kahor Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 10:31
      uważam, że zdjęcia są obleśne. na wszystkich Ibisz ma oczy jakby się właśnie
      zadławił. a ten biały sweterek...koszmar, że nie wspomnę już o ogórku i jaiejś
      niezydentyfikowanej mazi...dramat. Pani żona powinna oszczędzić widoków sojego
      brzucha w tych wydekoltowanych czy może podartych suknaich, szczególnie, że
      pępek ma nie najpięknieszy...
      • piroksena Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 12:53
        Nie podoba mi sie ani pierwsza ani druga zona (choc media lansowaly ta pierwsza
        na pieknosc...). Ale najgorszy sam bohater ,,skandali'' - przeokropny ciptok,
        fryzjerczyna-gej i co kto jeszcze chce... Z takim miec dziecko, brrr. Czego nie
        robi sie dla kariery i tych okladek w Vivie.
        • kaprysia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:01
          Dżizas, nie oceniajcie tych dwóch kobiet na podstawie zdjęć! Ja widziałam
          obydwie na żywo i mogę was zapewnić, ze pierwsza jest antypatyczna i strasznie
          brzydka, a druga niezła (typ kobiety, która, przy odpowiednim makijażu,
          fryzurze może być śliczna,a jak ma zły dzień - brzydka).
          EOT
          • baba67 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:19
            Jezeli Ibiszowa nr 1 jest w realu brzydka, to ja chce tego fotografa, ktory jej
            to drugie zdjecie robil !!!! Natychmiast !!! Bede cud pieknoscia na jego
            zdjeciach :-)))
            Ta druga nie jest brzydka-w zadnym razie- ma w sobie to cos, co mozna wydobyc
            bez makijazu a la Doda.Nie jest klasyczna pieknoscia, ale...wiele
            interesujacych, seksownych kobiet nie jest pieknosciami-popatrzcie na Rene
            Zellweger chocby.
          • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:29
            wiesz Kaprysiu , ludzie sie naczytali,ze ta pierwsza taka sliczna, sama
            pamietam artykuly o slicznej zonie Krzysztofa Ibisza i juz! wierzyc sie nie
            chce ,ze to taki pasztet, a jednak...
    • yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 14:41
      Jak czytam słowa krytyki na temat Ibiszowej nr. 1 i zachwyty nad Ibiszową nr. 2
      to wydaje mi się, że teraz jest taka moda, że co ładne to brzydkie a co
      brzydkie to ładne, turpizm jest na topie czy co? A może kobiecość wyszła z mody
      i teraz podobają się męskie babki o końskich szczękach?
      • michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 15:22
        Ja mam inne wytłumaczenie. Ibiszowa nr 1 jako naczelna dwóch pism wygryzła inne
        kandydatki na to stanowisko oraz pewnie zrobiła reorganizację w redakcjach.
        Kilka panien wyleciało i do dziś jej nie mogą wybaczyć :)
        • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 15:50
          ja akurat poznalam ja prywatnie , ja i jej kolezanki , to zlosliwe , bogate
          majatkiem rodzicow,a nie wlasnorecznie zarobionym, zadufane w sobie panny , aco
          do kariery Ani jako naczelnej to chyba wszysycy wiedza ,ze to nie z powodu
          kompetencji dostala ta prace:)))

takze michal, pudlo!!! a ze jest niesympatyczna po pracy , to pewnie i w pracy
          nie nalezy do najmilszych , w to akurat wierze:)))
          • yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 16:47
            Ale my tu o wyglądzie a nie o miłym bądź niemiłym usposobieniu.
            • michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 17:00
              Ależ skąd! Dyskusja o charakterze i argumenty, że to jednak wredne babsko też
              się co jakiś czas przewijają.
              • eilean_donan Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 17:30
                A jaka się z tego tematu dyskusja zrobiła!!!!! VIVA z Ibiszami była już tydzień
                temu a tu ciagle gorąco. Może dajmy już spokój, bo jeszcze Pitulek wcześniej na
                świat przyjdzie i znowu Ibisze będą na pierwszych stronach. Dosyć już mają tej
                popularności, nie?
              • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:24
                michal_82 napisał:

> Ależ skąd! Dyskusja o charakterze i argumenty, że to jednak wredne babsko też
                > się co jakiś czas przewijają.

Bo też i najwieksza uroda nie pomoże, jak ktoś ma paskudny charakter, nie sądzisz?
            • ksas Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 17:44
              Droga Yaponko , zacznij czytac ze zrozumieniem , wiemm,ze to nielatwe,ale
              wart... po pierwsze nikt tu sie nie zachwycal uroda drugiej pani Ibisz, jak
              stweirdzilas w jednej ze swoich wypowiedzi. po drugie moj komentarz co do
              wygladu pierwszej Anny I. wynika z etgo ,ze znam ja i widuje w realu , i to
              najczesciej nie na bankietach , tylko na zakupach , w sklepie , czy wakacjach /
              bywamy w tym samym miesjcu i mamy wspolnych znajomych/ wiec wiem,ze bez
              makijazu , fryzjera i ubrana codziennie wyglada tak ,ze mozna sie przestraszyc,
              natomiast co do drugiej PAni Ibisz widzialam ja tylko dwa razy na zywo i
              wygladala ciekawie, miala w sobie cos co sprawialo,ze sie zwracalo na nia
              uwage... oczywiscie o gustach nie ma co dyskutowac, bo to gorzej niz o polityce
              czy religii,ale.... pierwsz zona Ibisza to produkt chirurgiczno - kosmetyczny,
              a makijaz czyni cuda i tyle:)...

• alto.mare Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 19:24
                Ale tak mówiac między nami to najładniejsza była Zosia(chyba z nazwiska
                panieńskiego Rogankiewicz albo podobnie) pierwsza narzeczona Ibisza, którą
                zostawił w mało elegancki sposób i zemściło sie to na nim powójnie, co z reszta
                sam ostatnio w wywiadzie przyznał, dobre i to ,ze chłop przynajmniej umie
                przyznac się do porażki.
                • michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 19:35
                  Poszukałem. Zofia RAgankiewicz. I to jest teraz żona Roberta Smoktunowicza.

Tu jakiś link, ale nie wiem czy to ona.
                  www.supermodelki.pl/strona/show_models.php?returnto=index&baza=models&pr=1&id=481&tt=1
                  • piroksena Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:07
                    zgadzam sie - Ragankiewicz bardzo ladna, delikatna blondynka.
                  • alto.mare Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:16
                    No niewiele sie pomyliłam;)tak, to obecna żona Roberta Smoktunowicza,mają zdaje
                    się synka, oboje po przejsciach, oboje podobne i nienajlepsze doświadczenia,
                    skądinąd świetna para, a Zosię pamietam, jako bardzo sympatyczną i urodziwą
                    kobietę, szkoda mi jej było jak Ibisz potraktował ją z pozycji podkutego buta,
                    bez słow ,po kilku latach narzeczeństwa wniósł do ich wspólnego mieszkania
                    rzeczy swej byłej już o ironio żony...Zosia została postawiona w niezręcznej
                    mówiąc delikatnie sytuacji...jakim skur.... trzeba byc, by tak postąpić,
                    szkoda gadać, było , minęło, moze się zmienił z naciskiem na "może".
              • yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:13
                Może przesadziłam z tym zachwycaniem się, ale jednak druga żona jest określana
                jako ciekawa a pierwsza jako pasztet co wydaje mi sie dziwne.

> bez makijazu , fryzjera i ubrana codziennie wyglada tak ,ze mozna sie
                > przestraszyc

Nie wyglada na taką u której byłoby aż tak źle. Poza tym niewiele kobiet
                wygląda naprawdę dobrze bez makijażu.;)
          • kade82 ksas 09.12.05, 20:50
            Cóż za kompetencja! Jaka drobiazgowość! Profesja i rzeczowość w jednym! A do
            tego obraca się wśród medialnych osób! Fiu, fiu!!!
            • ksas Re: ksas 10.12.05, 16:09
              ciekawe dlaczego WAm sie wydaje,ze zeby znac osoby z gazet czy Tv , to trzeba
              sie obracac w towarzystwie medialnym... , uwazacie ,ze te osoby nie maja innych
              znajomych , kolezanek ze szkoly, studiow , czy kursu angielskiego??? ja akurat
              chodzilam do szkoly z kilkoma osobami , ktore teraz sa medialne i stad wspolne
              imprezy, znajomi itd.. zreszta niewazne... nic juz nie bede pisala na ww
              temat , a i zadna wieslawa jakas tam nie jestem:) przykro mi:)
        • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:35
          michal_82 napisał:

> Ja mam inne wytłumaczenie. Ibiszowa nr 1 jako naczelna dwóch pism wygryzła inne
          >
          > kandydatki na to stanowisko oraz pewnie zrobiła reorganizację w redakcjach.
          > Kilka panien wyleciało i do dziś jej nie mogą wybaczyć :)

Hm, zaczynam podejrzewać, że to sama Anna Exibisz się tu zalogowała jako Michał.
          Dziewczyno, kup sobie lusterko i przestań p...
          A jeśli Michał jest autentykiem, to dowiedz się Michałku, że Anna Ibisz nie ma
          takiej mozliwości, żeby kogokolwiek zwolnić:) Taka z niej naczelna.
          • michal_82 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 21:13
            > Hm, zaczynam podejrzewać, że to sama Anna Exibisz się tu zalogowała jako
            Michał.
            > Dziewczyno, kup sobie lusterko i przestań p...

A ja podejrzewam, że Siemiankowska przyszła na stare śmieci. Ten sam styl.
            Powinna jednak mnie choć trochę kojarzyć.
            • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 14:19
              michal_82 napisał:

> > Hm, zaczynam podejrzewać, że to sama Anna Exibisz się tu zalogowała jako
              > Michał.
              > > Dziewczyno, kup sobie lusterko i przestań p...
              >
              > A ja podejrzewam, że Siemiankowska przyszła na stare śmieci. Ten sam styl.
              > Powinna jednak mnie choć trochę kojarzyć.

Czyżbyś Aniu miała także innych adwersarzy an forum? Jakie to przykre.
          • dublin2 Pierwsza Ibiszowa 09.12.05, 21:17
            Zapewniam Cie serku topiony, ze ma mozliwosci by wyrzucic kogos na bruk, zrobila
            to w najbardziej ohydny sposob...
      • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:23
        yaponka napisała:

> Jak czytam słowa krytyki na temat Ibiszowej nr. 1 i zachwyty nad Ibiszową nr. 2
        >
        > to wydaje mi się, że teraz jest taka moda, że co ładne to brzydkie a co
        > brzydkie to ładne, turpizm jest na topie czy co? A może kobiecość wyszła z mody
        >
        > i teraz podobają się męskie babki o końskich szczękach?

Czyli twoim zdaniem ta pierwsza żona jest "kobieca"? Przecież ona jest jeszcze
        chudsza od Anny Nowak, ma wielgachnego nochala na dodatek jak się spojrzy z
        profilu to tworzy on z czołem linię prostą, jak u człekokształtnych:) Może ci
        się nie podobac druga żona Ibisza, ale na litośc boską, sama sie nie zapedzaj w
        kozi róg.
        • yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:42
          Na pewno jest bardziej kobieca niż żona numer 2. Nie patrzylam aż tak dokładnie
          żeby dojrzeć "wielgachnego nochala który tworzy z czołem linię prostą, jak u
          człekokształtnych". Może nie oglądałam jej zdjęć przez lupę albo nie zwracam
          uwagi na takie detale. Bo to się tak nie rzuca w oczy, a szczęka żony numer 2
          przeciwnie.:)
          Z postów wnioskuję, że pierwsza żona nie jest lubiana i nie jest uważana za
          osobę sympatyczną. Pewnie stąd ta krytyka.
          • yaponka Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 09.12.05, 20:43
            Aha - w mojej opini opieram się na zdjęciach z wątku i z vivy bo poprzednio obu
            pań z wyglądu raczej nie kojarzyłam.
            • kamuii2 Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 00:51
              Zdjęcie na okładce żenujące... a w srodku jeszcze bardziej. Sczególnie to z dziurą w sukience szkoda ze jszecze se na tylku i cyckach nie wycięła...
              Nie chodzi mi tu o to że ona mi sie nie podoba. Ale ogólnie o to ze nie widze powodu obnoszenia się z tym ze jest w ciąży... ogólnie jest teraz taka tendencja ze kobiety w ciąży chodza w biodrówkach i topach powyżej pempka... Żenujące i ochydne. Czy ona nie mogła być ubrana ??? myśli ze w ubraniu nie widać ze w ciąży ? Zero uczucia i intymności na tych fotkach...
              W Japonii koiety w 5 miesiącu mają zawiązaną na brzuchu kokarde i nie mogą wychodzić z domu i się pokazywać aż do porodu...
              Nie uważam by tak miało być w szędzie ale sa jakieś granice dobrego smaku...
              To nie dziecko czy była żona Ibisza powinni się wstydzić ale Ibisz że sprzedaje żonę i ona że kupczy nie tylko swoim brzuchem ale i dzieckiem. Ciekawe co bedzie cuzło po latach widząc te fotki...
              • piroksena Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 02:01
                a tak a propos - pierwsza zona ma jakiegis faceta? Ktos z tv?
          • serek.topiony Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 10.12.05, 14:18
            A to ciekawe, bo mi jakoś bardziej się rzucają w oczy zaciśnięte szczęki żony
            nr 1, czy ona nigdy nie pokazuje zębow uśmiechając się? No i ten nochal też
            trudno przeoczyć, bo zajmuje 3/4 zdjęć. A szczęki zony nr 2 z kolei ja jakoś
            nie widzę, jest IMO zupełnie normalnych rozmiarów.
            • strawberryfields Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 11.12.05, 09:30
              Hehe, mój kolega twierdził że widział w kiosku okładkę Vivy na której Krzysztof
              Ibisz ściska ciężarnego Johna Portera za cyce. Powiedizałam żeby nie jarał
              wiecej tego swiństwa, a tu się okazuje że miał rację :))))))
              • pani_gienia Re: K.Ibisz z żoną w VIVIE!!! 08.03.06, 21:54
                No i po idylli buhehehehe:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka