Dodaj do ulubionych

Wygrał Angol

10.12.05, 23:09
i prawidłowo !
Nie znosiłem ALEXA.
Thomas był zdecydowanym faworytem od samego początku a pozostałym burakom
mówimy kategoryczne NIE!
Obserwuj wątek
    • Gość: erem Re: Wygrał Angol IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.12.05, 23:51
      I bardzo dobrze!
      I jeszcze sobie na koniec chłopak pofakował:)
      I super, że nie wygrał ten "raz kotek, raz lew", ale tak naprawdę to ani przez
      chwilę nie myslałem powaznie, że on może wygrać. Bez szans był.
      • Gość: Mika Re: Wygrał Angol IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:55
        Ja też się cieszę, przynajmniej Thomas był naturaly i według mnie o wieeeele
        bardziej męski niż Ryszard hihihi czyli ALEX...
    • maea1 Re: Wygrał Angol 12.12.05, 12:20
      Ja tez trzymałam za Thomasa kciuki :) Ciekawe czy kupi mieszkanie we
      Wrocławiu... i ciekawe kto z barowiczów przyjdzie do niego po pożyczkę!
      • speer Re: Wygrał Angol 13.12.05, 11:19
        Ja tez glosowalem za Thomasem!
        A nie wiecie w jakiej proporcji glosow wygral z tym burakiem Alexem? (Mam
        nadzieje, ze w duzej!)
        • Gość: erem Re: Wygrał Angol IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.12.05, 15:15
          Dużej, dużej:) Zdaje się 76
          :24
          • Gość: ewa Re: Wygrał Angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:47
            A tak to chamidło Alex-Rysio był pewien wygranej,Nawet na koniec mocno się
            napracował,żeby przedstawić się jako trochę mniej prostego chłopa.Nic z
            tego.Inteligencja to cecha wrodzona.Jak się chemem urodził to chamem
            będzie.Straszna kanalia z tego typa.Jak śmiał powiedzieć,że Tomasa wszadzi do
            bagażnika i wywiezie do lasu.To cep i prostak taki sam jak ta Afganka.Tyle
            chamstwa i agresji nie widziałam przez całe swoje dorosłe życie.
    • gregpatter4 dzizas, co za poracha... 13.12.05, 17:49
      ludzie, czy wy jestescie naprawde tacy ciemni... nie widzieliscie, jaki z tego
      angolka cwaniaczek... glosowac na niego, to jak oddac glos na Kaczynskiego...
      nic dziwnego, jak tak sie w Polsze porobilo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka