onetowiec 10.12.05, 23:09 i prawidłowo ! Nie znosiłem ALEXA. Thomas był zdecydowanym faworytem od samego początku a pozostałym burakom mówimy kategoryczne NIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erem Re: Wygrał Angol IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.12.05, 23:51 I bardzo dobrze! I jeszcze sobie na koniec chłopak pofakował:) I super, że nie wygrał ten "raz kotek, raz lew", ale tak naprawdę to ani przez chwilę nie myslałem powaznie, że on może wygrać. Bez szans był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Wygrał Angol IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:55 Ja też się cieszę, przynajmniej Thomas był naturaly i według mnie o wieeeele bardziej męski niż Ryszard hihihi czyli ALEX... Odpowiedz Link Zgłoś
maea1 Re: Wygrał Angol 12.12.05, 12:20 Ja tez trzymałam za Thomasa kciuki :) Ciekawe czy kupi mieszkanie we Wrocławiu... i ciekawe kto z barowiczów przyjdzie do niego po pożyczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: Wygrał Angol 13.12.05, 11:19 Ja tez glosowalem za Thomasem! A nie wiecie w jakiej proporcji glosow wygral z tym burakiem Alexem? (Mam nadzieje, ze w duzej!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erem Re: Wygrał Angol IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.12.05, 15:15 Dużej, dużej:) Zdaje się 76 :24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wygrał Angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:47 A tak to chamidło Alex-Rysio był pewien wygranej,Nawet na koniec mocno się napracował,żeby przedstawić się jako trochę mniej prostego chłopa.Nic z tego.Inteligencja to cecha wrodzona.Jak się chemem urodził to chamem będzie.Straszna kanalia z tego typa.Jak śmiał powiedzieć,że Tomasa wszadzi do bagażnika i wywiezie do lasu.To cep i prostak taki sam jak ta Afganka.Tyle chamstwa i agresji nie widziałam przez całe swoje dorosłe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 dzizas, co za poracha... 13.12.05, 17:49 ludzie, czy wy jestescie naprawde tacy ciemni... nie widzieliscie, jaki z tego angolka cwaniaczek... glosowac na niego, to jak oddac glos na Kaczynskiego... nic dziwnego, jak tak sie w Polsze porobilo... Odpowiedz Link Zgłoś