nurni 27.09.06, 00:56 Schetyna wyraznie dotrzymywal mu towarzystwa. Donek i Bronek trzezwi. Konferencja PO w TVN24 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm Re: Stefan pil 27.09.06, 01:00 myślałem że żartujesz aż poszedłem sprawdzić normalnie szok :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Chyba prawda-zaciskają usta-przydałby się alkomat 27.09.06, 01:02 nurni napisał: Stefan pil > Schetyna wyraznie dotrzymywal mu towarzystwa. > > Donek i Bronek trzezwi. > > Konferencja PO w TVN24 :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Replay ! :) 27.09.06, 01:08 Kiedy Rokita zabulgotal po raz drugi wlaczyl sie nerwowo Donek i powiedzial ze to koniec konferencji. Polecam Rokite! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Replay ! :) 27.09.06, 01:09 no ja na pewno widziałem ze Schetyna i Niesiołowski byli tryknięci.. Rokita też ?? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Dlugo sie panowie zbierali na tą konferencje 27.09.06, 01:10 z melanżu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
splkm ooops..skasowali mi wątek 27.09.06, 01:12 Nocna zmiana po pijaku. Ciekawe czy ten nie zniknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu Czy w IV RP picie alkoholu jest już zabronione? 27.09.06, 01:12 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Czy w IV RP picie alkoholu jest już zabronion 27.09.06, 01:15 Alez skad! Nie ma sie czego wstydzic! Musze to sobie nagrac zanim potna jak rozmowe Lipinskiego. Chco...jest jeszcze rezimowa TVP3 ktora wystepu podchmielonych patriotow nie wytnie raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
el.wesoly Re: Czy w IV RP picie alkoholu jest już zabronion 27.09.06, 01:16 nie nie jest zabronione ale PO-waikom wyborcow z tej przyczyny ubedzie i tak trzymac :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Teraz juz wiem skąd ten niedowład umyslowy 27.09.06, 01:19 panów z PO :-)) ostro grzeją :D Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: poruszony emocjonalnie Rokita na TVP3 27.09.06, 01:22 No dajesz dajesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu łapówkarzu z PiS a nagraliście łże- 27.09.06, 01:23 Mojżesowicza , który wcześniej rżnął głupa.... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 UWAGA 27.09.06, 01:23 równiez "lewica" szykuje sie na konferencję probują trzeźwieć ktory tam u nich nie pije? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: UWAGA 27.09.06, 01:24 reakcjonista1 napisał: > równiez "lewica" szykuje sie na konferencję > probują trzeźwieć > ktory tam u nich nie pije? Tam nawet buty pija. Alez nam sie szykuje kolacja. Pardon koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:25 I jakoś tak dziwnie powoli mówi Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:27 artsg napisał: > I jakoś tak dziwnie powoli mówi A tam. Klamiesz. On tak zawsze........ :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alcane Re: A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:29 He,he,he platforma pijakow Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:31 alcane napisała: > He,he,he platforma pijakow A Ty bys nie pil gdybys zyl w takim faszystowskim kraju? Chlaja bo to wrazliwi ludzie, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:33 nurni napisał: > alcane napisała: > > > He,he,he platforma pijakow > > A Ty bys nie pil gdybys zyl w takim faszystowskim kraju? > > Chlaja bo to wrazliwi ludzie, ot co! Chyba za wcześnie opili sukces Odpowiedz Link Zgłoś
alcane Re: A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:36 nurni napisał: > alcane napisała: > > > He,he,he platforma pijakow > > A Ty bys nie pil gdybys zyl w takim faszystowskim kraju? > > Chlaja bo to wrazliwi ludzie, ot co! mysle,ze od jutra beda mieli prawdziwe powody do picia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A Rokita to ledwo na nogach stoi 27.09.06, 01:30 nurni napisał: > artsg napisał: > > > I jakoś tak dziwnie powoli mówi > > A tam. Klamiesz. > > On tak zawsze........ :))))))))))))) Spcjalnie do telewizora poleciałem Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu A gdzie Edgar i dwa konusy? Już zalani w trupa? 27.09.06, 01:30 jakoś ich nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski dyskutują...pod kołderką z kociakami... 27.09.06, 01:31 ...wyniki jutro rano... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Po nich nie widać.Słyną z mocnych głów-zaprawieni 27.09.06, 01:39 reakcjonista1 napisał: No i są opijusy z SLD ---> ... w bojach. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni ale wstyd ! 27.09.06, 01:33 Szmajdziski szelesci jakby sie z kierownictwem Platformy zadawal. A towarzysz Borowski (poki co zmilkniety) trzyma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
alleluja_i_do_przodu A gdzie Edgar i dwa konusy? 27.09.06, 01:34 jakoś się nie ujawniają... Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: A gdzie Edgar i dwa konusy? 27.09.06, 01:35 no własnie.. taka impreza w sejmie ich mija. chyba w sejmowym barze dziś rekord obrotów będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: ale wstyd ! 27.09.06, 01:35 nurni napisał: > A towarzysz Borowski (poki co zmilkniety) trzyma poziom. Czar prysl ! :) Przemowil. Eh Borwoski pijaku... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski oj coś poziomo dajesz.... 27.09.06, 01:35 ...na floorze czy w kiblu?... Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Stefan pil 27.09.06, 01:38 o! odezwała sie posłanka SLD z najbardziej trzeźwym głosem :] Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Stefan pil 27.09.06, 01:41 splkm napisał: > o! odezwała sie posłanka SLD z najbardziej trzeźwym głosem :] To jest spore zaskoczenie tego wieczora. Poslanka Ostrowska dala sie akurat poznac z tego ze ostra jest w tych sprawach. Moze po prostu sie zaszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm a może to my jesteśmy pijani.. 27.09.06, 01:43 według GW konferencja wyglądała tak: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3646355.html sam tusk :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: a może to my jesteśmy pijani.. 27.09.06, 01:45 Zapewne. Jestem pewien ze zadne media nie odnotuja ze Rokita wraz z Borowskim i Szmajdzinskim belkotali po wodce. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: I to jest wg Ciebie news dnia? 27.09.06, 01:58 basia.basia napisała: > Żałosne Nurni:( No jasne ze zalosne. Zalosne jest to ze widze jak Rokita belkocze w pijackim widzie. Gdybym mial twoja wrazliwosc - to bym wiedzial ze nie wypada widziec. A co jest newsem dnia? na czym polega korupcja - pytam bo Janek nie byl w stanie wybelkotac. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: I to jest wg Ciebie news dnia? 27.09.06, 02:04 nurni napisał: > basia.basia napisała: > > > Żałosne Nurni:( > > No jasne ze zalosne. > Zalosne jest to ze widze jak Rokita belkocze w pijackim widzie. > Gdybym mial twoja wrazliwosc - to bym wiedzial ze nie wypada widziec. Ja jestem po butelce doskonałego czerwonego i mam się jako tako i co z tego? > > A co jest newsem dnia? > na czym polega korupcja - pytam bo Janek nie byl w stanie wybelkotac. Dalej nie wiesz? Napisałam Ci gdzie indziej ale kopiuję:) Już wiesz Nurni? Autor: basia.basia Data: 27.09.06, 01:47 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz czerwony pasek na TVN24 nurni 26.09.06, 23:25 + odpowiedz Adam Lipinski proponowal Renacie beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w zamian za przejscie do PIS. Zglupieli? A co niby w PIS mialaby robic Renata Beger? -------------------------------------------------------------------------- Miałaby być sekretarzem stanu w ministerstwie rolnictwa, bo ma dużą wiedzę o małych miasteczkach i wsiach. Jeśliby Lepper wezwał do zapłaty weksli tych, która ona z SO wyciągnie i przyprowadzi do PiS to znajdą się w Sejmie pieniądze, by za te weksle zapłacić a na kłopoty z prawem tych czy owych przymknie się oko. Pierwszy zgłosił się do niej Mojzesowicz (był w towarzystwie Tchórzewskiego), potem Lipiński a sprawę zaklepała znowuż z Mojzesowiczem. To on zapewnił ją, że sekretarzem stanu ostanie tylko premier oczeka 2-3 tygodnie od jej przejścia do PiS i wtedy. Ja niestety nie wierzę w to, żeby ci dwaj robili to na własną rękę. Nic tam się nie może dziać bez wiedzy wodza:( Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: I to jest wg Ciebie news dnia? 27.09.06, 02:14 basia.basia napisała: > nurni napisał: > > > basia.basia napisała: > > > > > Żałosne Nurni:( > > > > No jasne ze zalosne. > > Zalosne jest to ze widze jak Rokita belkocze w pijackim widzie. > > Gdybym mial twoja wrazliwosc - to bym wiedzial ze nie wypada widziec. > > Ja jestem po butelce doskonałego czerwonego i mam się jako tako i co z tego? Ano nic. Nie musisz odgrywac rozdzierajacych scen ktore staly sie udzialem podcietych towarzyszy z POSLD. Zreszta o tym sza! Administracja podziela Twa opinie ze ochlejstwo oburzonych korupcja nie powinno byc zadnym newsem. Ten watek juz wylecial: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49314810&v=2&s=0 Nie chce by wylecial i ten. Choc moze bylby to stan ze wszechmiar pozadany przez pijakow z POSLD. Wszak szeba sie nam kohrupcja zajmowac - prawdaz? > > A co jest newsem dnia? > > na czym polega korupcja - pytam bo Janek nie byl w stanie wybelkotac. > Dalej nie wiesz? Napisałam Ci gdzie indziej ale kopiuję:) > > Już wiesz Nurni? > Autor: basia.basia > Data: 27.09.06, 01:47 > > + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz cytując + odpowiedz > czerwony pasek na TVN24 > nurni 26.09.06, 23:25 + odpowiedz > > Adam Lipinski proponowal Renacie beger stanowisko w ministerstwie rolnictwa w > zamian za przejscie do PIS. > > Zglupieli? > A co niby w PIS mialaby robic Renata Beger? > > -------------------------------------------------------------------------- > > Miałaby być sekretarzem stanu w ministerstwie rolnictwa, bo ma dużą wiedzę > o małych miasteczkach i wsiach. Jeśliby Lepper wezwał do zapłaty weksli > tych, która ona z SO wyciągnie i przyprowadzi do PiS to znajdą się w Sejmie > pieniądze, by za te weksle zapłacić a na kłopoty z prawem tych czy owych > przymknie się oko. No i co? jakie to klopoty z prawem na ktore PIS przykmnie oko? Przekupi sedziego? Juz wie ze sedzia wezmie? Czy moze przymknie oko na to ze akcja Leppera nie postawi od razu tych poslow w kregu przestepcow? > Pierwszy zgłosił się do niej Mojzesowicz (był w towarzystwie Tchórzewskiego), > potem Lipiński a sprawę zaklepała znowuż z Mojzesowiczem. Klam troche bardziej udolnie. Sama Begerowa przyznaje ze wszystkie rozmowy sprokurowala. Wiec nie przyszedl co sama o nie zabiegala. To on zapewnił ją, > że sekretarzem stanu ostanie tylko premier oczeka 2-3 tygodnie od jej przejścia > do PiS i wtedy. Ja czytalem i slyszalem jak powiedzial ze Kaczynski (a to on zdaje sie decyduje) jest na nie. > Ja niestety nie wierzę w to, żeby ci dwaj robili to na własną rękę. Nic tam się > nie może dziać bez wiedzy wodza:( To ze nie wierzysz to wiem od dawna bo na wierze w co innego wciaz budujesz. Aha... Zartowalem Basiu. Rokita byl oczywiscie trzezwy. Jak swinia. Czego my z PISu nie wymyslimy..... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Stefan pil 27.09.06, 02:07 Ja też. Nie co noc takie rzeczy się zdarzają. Wcześniej rozmawiał przez telefon, był trzeźwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Brawo dla tego pana (premiera) ! 27.09.06, 02:16 haen1950 napisał: > Wcześniej rozmawiał przez > telefon, był trzeźwy. No prosze! Wczesniej byl trzezwy! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski raczej Mojzesowicz pił... 27.09.06, 02:11 ... w trakcie "nagrania" dla courage'u....czy jakoś tak. Chrypiał komicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Chcialbym Donkowi oddac co nalezne 27.09.06, 07:03 nurni napisał: > Donek i Bronek trzezwi. Donek byl bez najmniejszych watpliwosci trzezwy, nie chwial sie na nogach, nos mial normalny a nie czerwony jak u Niesiola i mowil takim samym jezykiem jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Chcialbym Donkowi oddac co nalezne 27.09.06, 08:21 nurni napisał: > nurni napisał: > > > Donek i Bronek trzezwi. > > Donek byl bez najmniejszych watpliwosci trzezwy, nie chwial sie na nogach, nos > mial normalny a nie czerwony jak u Niesiola i mowil takim samym jezykiem jak > zawsze. No i Nurni trzeźwy. Oddychamy z ulgą. Donek, Bronek, Stefan - ze wszystkimi na ty. Znajomi czy idole? F. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Chcialbym Donkowi oddac co nalezne 27.09.06, 08:23 felicia napisała: > nurni napisał: > > > nurni napisał: > > > > > Donek i Bronek trzezwi. > > > > Donek byl bez najmniejszych watpliwosci trzezwy, nie chwial sie na nogach > , > nos > > mial normalny a nie czerwony jak u Niesiola i mowil takim samym jezykiem > jak > > zawsze. > > No i Nurni trzeźwy. Oddychamy z ulgą. Oddychajcie. Paszcza. Donek, Bronek, Stefan - ze wszystkimi na > ty. Znajomi czy idole? Wylosuj sobie. W Twoim wypadku kulki czerwone i oczywiscie znow czerwone. > F. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Chcialbym Donkowi oddac co nalezne 27.09.06, 08:49 nurni pisze na okrągło: Donek, Bronek, Stefan. Z losowania (ojej, kulka czerwona wypadła!) wyszło, że idole. Gdy jest się ze swoimi gwiazdami na ty, człowiek się czuje ważniejszy, o to chodzi? F. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Chcialbym Donkowi oddac co nalezne 27.09.06, 08:51 felicia napisała: > nurni pisze na okrągło: > Donek, Bronek, Stefan. Z losowania (ojej, kulka czerwona wypadła!) wyszło, że > idole. Gdy jest się ze swoimi gwiazdami na ty, człowiek się czuje ważniejszy, o > > to chodzi? > F. Niezupelnie. Ale jesli wlasnie nabierasz takiego poczucia - to cala nieprzyjemnosc po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Czy Stefan już wytrzeźwiał ?? 27.09.06, 08:37 A możebytak jakiegoś klinika z rana? zawsze jakaś konferencja sie może trafić a co tak na trzeźwo będą stali :) Odpowiedz Link Zgłoś
abe.be Nie jestem zaskoczona 27.09.06, 09:10 Kiedy Titanic tonął to tez orkiestra grała. Nuren kapelmistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Stefan pil 27.09.06, 09:12 Czy można to co się dzieje ocenić na trzeżwo? Sprzedaż trunków wzrośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Stefan pil 27.09.06, 09:13 Wczoraj do sejmu zamówiono podwójną dostawę.. Przepili wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Konferencja SLD 27.09.06, 11:24 Olejarski wygląda na trzeźwego... Ciekawe jak Napierniczak.. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Tak troche poza tematem.. 30.09.06, 01:32 Czy Stefan dziś pił z okazji zlikwidowania WSI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Pewnie tak 30.09.06, 10:22 Ale czy z radości czy z rozpaczy, wie tylko on sam... I jego psychoanalityk. Odpowiedz Link Zgłoś