kalikurambo 18.12.05, 22:51 Sympatyczny dziadek... Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apollo440 <a href="http://rhx.neostrada.pl/borewicz[www.DEA.gensys.pl" targe 18.12.05, 23:19 Polecam, inne spojrzenie na Porucznika:) rhx.neostrada.pl/borewicz[www.DEA.gensys.pl].zip Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Porucznik Borewicz u Wojewódzkiego 18.12.05, 23:24 Ogladałam.I powiem,że bardzo lubię porucznika Borewicza.A prywatnie,to miły ,kulturalny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 18.12.05, 23:24 Hmm ty pewnie wolalbys Mandaryne albo jakas Dode, ja mimo swojej mlodosci wole tego, jak go nazwales "dziadka" niz produkt marketingowy. Pan Bronislaw Cieslak to bardzo bardzo trafny wybor na goscia, problemem jest Kuba, ktory nie potrafi rozmawiac o rzeczach innych jak seks. Borewicza mozna pytac o jego miejsce w polityce, o "pomrocznosc jasna", o odbieranie jego osoby w dzisiejszym swiecie, a widac, ze facet mialby ciekawe rzeczy do powiedzenia, gdyby nie Kuba.......... Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 18.12.05, 23:42 Po obejrzeniu calego programu, moge dodac, ze 07 zaskoczyl mnie kultura osobista i spokojem. Tylko dlaczego startowal z list SLD ?!? Ehh pamietam tutaj na forum temat o Borewiczu pobil chyba rekord liczby wpisow, w pelni zasluzenie...... Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek_wodnik Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 09:31 Idealnym gościem dla Wojewódzkiego byłby wujek Staszek - mistrz ciętej riposty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalikurambo Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 11:22 Po pierwsze: Mandaryna i Doda juz byly Po drugie: Od czasu do czasu chcialbym zobaczyc jakiegos mlodego i zdolnego a nie zaprzeproszeniem w kolko ludzi, którzy swoj debiut to mieli przed wojna i to nie ta w Iraku. Ja ich szanuje, ja ich - zwykle jako aktorow bardzo lubie - ale ile mozna na tym samym. Nie wierze zeby u nas byklo juz tak zlem ze w mlodym pokoleniu nie ma juz nic ciekawego. Przyznaje moga byc malo znani ale wlasnie pokazywanie takich "przyszlych" jest jedna z rol tego programu chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 11:55 Wojewodzki dla mlodych "przyszlych" zostawil koncowke programu ( wystep ), program sie jednak musi sprzedac dlatego sa starzy "przeszli", ktorych ludzie na pewno obejrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kalikurambo Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 12:35 A Szyc, a Dorociński, a Sistars. Oni wszyscy u Kuby byli i to był krok w slusznym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 13:04 No wlasnie oni juz byli...........a wiecej mlodych zdolnych, a przede wszystkim ZNANYCH w Polsce nie ma. No chyba, ze Tonio Tajner.... Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 14:10 nie oglądałem programu,czy Kuba pytał go o jazde po pijaku w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalikurambo Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 15:15 Ale zawsze mozna NIEZNANEGO zamienic w ZNANEGO korzystajac z sily programu, nieprawdaz. Mozna tez laczyc w pary ZNANY/NIEZNANY. No bo jezeli nikt nic nie chce zmienic to niby jak do zmiany ma dojsc? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 19:18 można likwidować ten kretyński program. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 22:41 kalikurambo napisał: > Ale zawsze mozna NIEZNANEGO zamienic w ZNANEGO korzystajac z sily programu, nie > prawdaz. Mozna tez laczyc w pary ZNANY/NIEZNANY. > No bo jezeli nikt nic nie chce zmienic to niby jak do zmiany ma dojsc? No, ale przecież w tym samym programie wystąpiła również Monika Pyrek, czyż nie? Młoda, zdolna i utytułowana - mam nadzieję, że zrównoważyła Twoją potrzebę oglądania li tylko młodych. Żeby tak mieli jeszcze tyle ciekawego do powiedzenia, co niektórzy "starzy"... Odpowiedz Link Zgłoś
iza331 Re: 07 u Wojewódzkiego 20.12.05, 13:10 Moim zdaniem KW rewitalizował sflaczały brand Cieślaka. O7 dawał radę... A pani z tyczką - idont care... Odpowiedz Link Zgłoś