Dodaj do ulubionych

07 u Wojewódzkiego

18.12.05, 22:51
Sympatyczny dziadek... Tylko po co?
Obserwuj wątek
    • apollo440 <a href="http://rhx.neostrada.pl/borewicz[www.DEA.gensys.pl" targe 18.12.05, 23:19
      Polecam, inne spojrzenie na Porucznika:)

rhx.neostrada.pl/borewicz[www.DEA.gensys.pl].zip
      • jowita81 Porucznik Borewicz u Wojewódzkiego 18.12.05, 23:24
        Ogladałam.I powiem,że bardzo lubię porucznika Borewicza.A prywatnie,to miły
        ,kulturalny gość.
    • biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 18.12.05, 23:24
      Hmm ty pewnie wolalbys Mandaryne albo jakas Dode, ja mimo swojej mlodosci wole
      tego, jak go nazwales "dziadka" niz produkt marketingowy. Pan Bronislaw Cieslak
      to bardzo bardzo trafny wybor na goscia, problemem jest Kuba, ktory nie potrafi
      rozmawiac o rzeczach innych jak seks. Borewicza mozna pytac o jego miejsce w
      polityce, o "pomrocznosc jasna", o odbieranie jego osoby w dzisiejszym swiecie,
      a widac, ze facet mialby ciekawe rzeczy do powiedzenia, gdyby nie
      Kuba..........
      • biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 18.12.05, 23:42
        Po obejrzeniu calego programu, moge dodac, ze 07 zaskoczyl mnie kultura
        osobista i spokojem. Tylko dlaczego startowal z list SLD ?!? Ehh pamietam tutaj
        na forum temat o Borewiczu pobil chyba rekord liczby wpisow, w pelni
        zasluzenie......
      • szuwarek_wodnik Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 09:31
        Idealnym gościem dla Wojewódzkiego byłby wujek Staszek - mistrz ciętej
        riposty :)
      • kalikurambo Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 11:22
        Po pierwsze: Mandaryna i Doda juz byly
        Po drugie: Od czasu do czasu chcialbym zobaczyc jakiegos mlodego i zdolnego a nie zaprzeproszeniem w kolko ludzi, którzy swoj debiut to mieli przed wojna i to nie ta w Iraku. Ja ich szanuje, ja ich - zwykle jako aktorow bardzo lubie - ale ile mozna na tym samym. Nie wierze zeby u nas byklo juz tak zlem ze w mlodym pokoleniu nie ma juz nic ciekawego. Przyznaje moga byc malo znani ale wlasnie pokazywanie takich "przyszlych" jest jedna z rol tego programu chyba?
        • biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 11:55
          Wojewodzki dla mlodych "przyszlych" zostawil koncowke programu ( wystep ),
          program sie jednak musi sprzedac dlatego sa starzy "przeszli", ktorych ludzie
          na pewno obejrza.
          • kalikurambo Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 12:35
            A Szyc, a Dorociński, a Sistars. Oni wszyscy u Kuby byli i to był krok w slusznym kierunku...
            • biegajacy_po_pagorkach Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 13:04
              No wlasnie oni juz byli...........a wiecej mlodych zdolnych, a przede wszystkim
              ZNANYCH w Polsce nie ma. No chyba, ze Tonio Tajner....
              • jwoj Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 14:10
                nie oglądałem programu,czy Kuba pytał go o jazde po pijaku w Krakowie?
              • kalikurambo Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 15:15
                Ale zawsze mozna NIEZNANEGO zamienic w ZNANEGO korzystajac z sily programu, nieprawdaz. Mozna tez laczyc w pary ZNANY/NIEZNANY.
                No bo jezeli nikt nic nie chce zmienic to niby jak do zmiany ma dojsc?
                • billy.the.kid Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 19:18
                  można likwidować ten kretyński program.
                • dzika_rzeka Re: 07 u Wojewódzkiego 19.12.05, 22:41
                  kalikurambo napisał:

> Ale zawsze mozna NIEZNANEGO zamienic w ZNANEGO korzystajac z sily programu,
                  nie
                  > prawdaz. Mozna tez laczyc w pary ZNANY/NIEZNANY.
                  > No bo jezeli nikt nic nie chce zmienic to niby jak do zmiany ma dojsc?

No, ale przecież w tym samym programie wystąpiła również Monika Pyrek, czyż
                  nie? Młoda, zdolna i utytułowana - mam nadzieję, że zrównoważyła Twoją potrzebę
                  oglądania li tylko młodych. Żeby tak mieli jeszcze tyle ciekawego do
                  powiedzenia, co niektórzy "starzy"...
                  • iza331 Re: 07 u Wojewódzkiego 20.12.05, 13:10
                    Moim zdaniem KW rewitalizował sflaczały brand Cieślaka. O7 dawał radę...
                    A pani z tyczką - idont care...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka