czy.ja.wiem 05.01.06, 14:17 Dlaczego ta intyligentna, piekna kobieta nie prowadzi juz głowne wydania Panoramy tylko zostala zeslana na poranki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati29 Re: Racewicz - co sie dzieje 05.01.06, 14:41 ludzie, co wy ogladacie ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fufu-dilla Re: Racewicz - co sie dzieje 06.01.06, 15:34 Racewicz piękna?? Ja na nia nie moglam w panoramie patrzec!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Racewicz - co sie dzieje 06.01.06, 15:38 fatalna jest wczoraj ja widzialam przez przypadek w panoramie co ona miala za wlosy na czubku zolte a na koncach platynowe poza tym jaki przedzial na srodku i loooki :-)))) gruba jak szafa 3-drzwiowa, potezna dwie tony zle dobranego kolorystycznie bialego pudru bleeee poza tym ona wyglada dla mnie jak facet co to zalozyl peruge i szpanuje no sory ale cos z tego jest powiedzcie sami? tak samo wyglada dla mnie kozidrakowa - normalnie facet z perugą i staro jak wyglada jakby miala z 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Racewicz - co sie dzieje 06.01.06, 15:36 moze najpierw wpadla komus w oko wiec trafila do wieczornej panoramy a teraz wypadla juz z tego oka??? Odpowiedz Link Zgłoś