theagata 06.01.06, 16:35 Six Feet Under. Uwielbiam ten serial. Jedyny który oglądam w TV. Długo czekałam na kolejną część. Szkoda, że to już ostatnia. have fun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukka12 Re: Coś dla cyników 08.01.06, 22:36 A ja przestałem go ogladać w połowie trzeciej serii. Początek był świetny (kto pamięta znakomite parodie "branżowych reklam", m.in. dozownika garści ziemi?), ale odkąd zrobił się z tego serial "Sercowe perypetie rodziny Fisherów i ich znajomych", to dałem sobie spokój. Jeden "Friends" już jest, po co oglądać naśladownictwa, w dodatku słabiutkie? Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Coś dla cyników 09.01.06, 11:56 Hmmm, porówanie SFU do Friend chyba jest średnio trafione:/ SFU stoi chyba o kilka klas wyżej i ma diametralnie rózny klimat. Natomiast gorąco polecam drugi z seriali opisanych w artykule- widziałam pierwsze dwie serie "Little Britain" i muszę przyznać, że od czasu Monty Pythona nic mnei tak nie rozbawiło. Lucas i Walliams śmieją się ze wszytkiego, z czego absolutnie śmiać się nie wypada i robią w ten sposób najzabawniejszy i najbardziej niepoprawny politycznie show w dziejach telewizji.Niestety, przyszły takie czasy ze żartów o gejach, religii, zboczeniach, otyłych ludziach itp.raczej w polskiej telewizji nie ujrzymy, a z takich żartów skłąda się "Little Britain". Odpowiedz Link Zgłoś
docent.chleb Re: Coś dla cyników 23.01.06, 10:30 Little Britain rządzi. Już w Shooting Stars czułem że koleżka ma zarąbisty potencjał, ale w tym show przeszedł samego siebie... Sądzę, że ciężko w TV o coś równie pojechanego. Odpowiedz Link Zgłoś