paul_ina 09.01.06, 23:50 Kto jeszcze umiera ze śmiechu podczas reklam totolotka z kulami w fotelach? Czy można skądś ściągnąć te filmiki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: kule 09.01.06, 23:52 swietne sa bardzo fajna jest z kula, ktora leciala do swiatla i ta z kulą-gejem tez chetnie bym sobie ściągnął Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kule 10.01.06, 00:13 Te kule przywracają moją wiarę w sztukę reklamy. Że filmiki mogą być małymi dziełami sztuki. Dziś jak po raz pierwszy zobaczyłam ten z drogą do światła to nie oddychałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kule 10.01.06, 00:13 Te kule przywracają moją wiarę w sztukę reklamy. Że filmiki mogą być małymi dziełami sztuki. Dziś jak po raz pierwszy zobaczyłam ten z drogą do światła to nie oddychałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: kule 10.01.06, 00:18 Reklamy z kulami już były emitowane wcześniej, ale reklamę z wirem widziałem wtedy tylko raz i potem już nie mogłem trafić. Puszczali inne. A ta podobała mi się najbardziej. Z kolei w tej kampanii właśnie ona jest puszczana najczęściej. Tych reklam wydaje mi się, że jest około pięciu, ale nie mam pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: kule 10.01.06, 00:42 reklamy sa genialne. nie tylko sam pomysł, ale także wykonanie, czyli głosy. takiego "dubbingu" mogą pozazdrosić dystrybutorzy filmowi... Odpowiedz Link Zgłoś
hulagula1 Re: kule - LINK do SPOTÓW!! 11.01.06, 01:19 serwis.lotto.pl/183-41dd4ae610689.htm Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: kule - LINK do SPOTÓW!! 11.01.06, 15:56 Dzięki za link. Wcześniej pisałem, że jest ich 5 i chyba to się zgadza. Na stronie jest jednak 6 spotów, ale tego pt. "Przeminęło" z Szykulską nigdy nie widziałem. Poza tym mniejszy jest rozmiar tego filmu w oknie od pozostałych i na końcu hasło "Wygrana pada od kul" czyta inny lektor (Zieliński jak w Lechu?). Więc możliwe, że będą jeszcze kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: kule - LINK do SPOTÓW!! 11.01.06, 21:28 Wielkie dzięki!! Roześlę tego linka znajomym, niech się też pośmieją. "Przeminęło" też nie widziałam dotąd, czyżby e-prapremiera??? :] Odpowiedz Link Zgłoś