09.01.06, 23:50
Kto jeszcze umiera ze śmiechu podczas reklam totolotka z kulami w fotelach?

Czy można skądś ściągnąć te filmiki???
Obserwuj wątek
    • kubissimo Re: kule 09.01.06, 23:52
      swietne sa
      bardzo fajna jest z kula, ktora leciala do swiatla
      i ta z kulą-gejem

tez chetnie bym sobie ściągnął
      • paul_ina Re: kule 10.01.06, 00:13
        Te kule przywracają moją wiarę w sztukę reklamy. Że filmiki mogą być małymi dziełami sztuki.

Dziś jak po raz pierwszy zobaczyłam ten z drogą do światła to nie oddychałam :)
      • paul_ina Re: kule 10.01.06, 00:13
        Te kule przywracają moją wiarę w sztukę reklamy. Że filmiki mogą być małymi dziełami sztuki.

Dziś jak po raz pierwszy zobaczyłam ten z drogą do światła to nie oddychałam :)
    • michal_82 Re: kule 10.01.06, 00:18
      Reklamy z kulami już były emitowane wcześniej, ale reklamę z wirem widziałem
      wtedy tylko raz i potem już nie mogłem trafić. Puszczali inne. A ta podobała mi
      się najbardziej. Z kolei w tej kampanii właśnie ona jest puszczana najczęściej.

Tych reklam wydaje mi się, że jest około pięciu, ale nie mam pewności.
    • bazyliszek4 Re: kule 10.01.06, 00:42
      reklamy sa genialne. nie tylko sam pomysł, ale także wykonanie, czyli głosy.
      takiego "dubbingu" mogą pozazdrosić dystrybutorzy filmowi...
    • hulagula1 Re: kule - LINK do SPOTÓW!! 11.01.06, 01:19
      serwis.lotto.pl/183-41dd4ae610689.htm
      • michal_82 Re: kule - LINK do SPOTÓW!! 11.01.06, 15:56
        Dzięki za link.

Wcześniej pisałem, że jest ich 5 i chyba to się zgadza. Na stronie jest jednak
        6 spotów, ale tego pt. "Przeminęło" z Szykulską nigdy nie widziałem. Poza tym
        mniejszy jest rozmiar tego filmu w oknie od pozostałych i na końcu
        hasło "Wygrana pada od kul" czyta inny lektor (Zieliński jak w Lechu?). Więc
        możliwe, że będą jeszcze kolejne.
      • paul_ina Re: kule - LINK do SPOTÓW!! 11.01.06, 21:28
        Wielkie dzięki!! Roześlę tego linka znajomym, niech się też pośmieją. "Przeminęło" też nie widziałam dotąd, czyżby e-prapremiera??? :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka