umfana 21.01.06, 23:07 Ja stawiam na "Jaka to melodia" Emitowany jest w najlepszych godzinach programu, więc czasami muszę ze zgrozą przerzucać kanały :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_kidler Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 21.01.06, 23:09 'Załóż się' jest gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 21.01.06, 23:16 Hm... nie znam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 21.01.06, 23:42 W jaka to melodia najbardziej wieśniacki jest ten prowadzący gdy śpiewa po jednej zwrotce plus refrenik niektórych piosenek. Żeby jeszcze tylko gadał, prowadził teleturniej, ale nie, musi się zaprezentować wokalnie w każdym odcinku, galancik jeden z piórkiem w dupce. Ponadto: załóż się, ciao darwin oraz wszystkie te wykręć numer z pannami podniecającymi się tym, jak bardzo pragną mi i to włąśnie mnie, podarować tysiaca albo parę stówek. Jak można przez dwie godziny nawijać o niczym, to trzeba mieć dar. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 21.01.06, 23:48 O tak! Prowadzący to wieśniacki debeściak, ale i inni "piosenkarze" też są mocni... Wieś tańczy, wieś spiewa :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 21.01.06, 23:49 He he, dla mnie bardziej załosne jest, jak panienka nic nie mówi, gapi sie w ekran z mega powazną miną, w tle leci muzyka jak z horroru, a obok niej lezy telefon... I wtłacza ci do mózgu swiadomość, ze wygrana moze być twoja! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Tylko publiczna w grę wchodzi? 21.01.06, 23:57 No to całe Ninunowo (biesiady drzewiej, teraz "Załóż się", "Bezludna wyspa", "Europa da się lubić", B E N E F I S Y !!!, tok szoł Pospieszalskiego, Debata Durczoka, MakMiłość i temu podobne durnoty). W niepublicznej - "Ciao Darwin"!!! Bezkonkurencyjne w swej dziadowskiej klasie. No i ewentualnie wszystkie Chajzerowe_Idź_na_całoście. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Tylko publiczna w grę wchodzi? 22.01.06, 00:11 Pośpieszalski to wieśniak nr 1! Europa da się*** to debesciak czereśniactwa, gdzie kretyny pogania kretyna :o) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 21.01.06, 23:59 Skoki komentowane przez Szaranowicza. Przełączam na Eurosport. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 00:08 "Zaloz sie" bezapelacyjnie i program Jacka Fedorowicza Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Ja po całości Dwójki 22.01.06, 11:46 bym nie skreślała. W większości tak, oczywiście. Ale bez Dwójki nie miałabym co jakiś czas fajnych akurat powtórek fajnych seriali (40latek, Alternatywy4, Zmiennicy, Wojna Domowa itp.). Poza tym, to nie Dwójka jest do wywalenia. Do wywalenia jest Ninunia z całą świtą, przyległościami, bratankami, dowborami, mullerami, kożuchowskimi itd. <!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Ja po całości Dwójki 22.01.06, 14:30 Dobrze, koryguję więc - nie po całości ale pomimo tych kwiatków do kożucha, które wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Te kfiatki czasem 22.01.06, 14:38 inne kanały powtarzają. Więc w sumie, aż tak bardzo szkoda nie byłoby mię tej wywalonej Dwójki. Nawet razem z tymi kfiatkami. Na poświęcenie gotowa jestem, byleby złotej Niny nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
orald Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 09:09 "Jaka to głupota/melodia" bezapelacyjnie. Pospieszalski ciut za nim. Fortepiany podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 20:28 o tak... Fortepiany to też kretyństwo do potępi :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 09:44 Załóż się, Familiada (ten todopiero burak!!) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 09:46 nie wiem, czy jeszcze jest - "Smiechu warte" - faktycznie, warte... "Familiada", "Jaka to melodia" i "Randka w ciemno" Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: "Tydzień" 22.01.06, 14:31 Istnieje różnica między "wieśniackim" i "wiejskim". "Tydzień" jest wiejski - i nie ma w tym niczego złego. Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 11:01 "Śmiechu warte" "Biesiada w Kopydłowie" Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 13:51 fajny temat postu..;)) a ja odruchow wymiotnych dostaje na widok: - Familiada - Jaka to melodia - Smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 14:19 Jaka to melodia! A szczególnie Janowski przybiegajacy z zadyszką i w podskokach do pulpitu (plus 'cudny' grymasik na usteczkach a'la Joker) po jarmarcznym wykonaniu zwroteczki i refreniku dowolnej pieśniczki, o bosheeeeee Takze biesiada w Kopydłowie (czy jakos podobnie brzmi tytuł programu) - to dopiero jest buractwo! Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 15:03 Biesiady, Kopydłowo, ZAłóż się(polecam oryginał "Wetten das" w najbliższą sobotę w ZDF!!!), SMiechu warte, Jaka to melodia, Familiada Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 15:05 A tu linka a propos najbliższego "wetten das..?": www.zdf.de/ZDFde/inhalt/27/0,1872,1001627,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia99222 Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 15:37 a pan janowski , który teraz takie piekne przyspiewki odwala i faktycznie takim " galancikiem " sie stał był naprawdę fajnym Janem w "metrze "- co prawda x lat temu, ale po tamtej roli i po mozliwosciach wokalnych- bo on jakby nie patrzec jest "muzyczny " - w życiu nie pomyslałabym ,ze tak się "sprzeda "...Duża rodzina wymaga pieniędzy, ale ...nie moja rzecz, ale takie przeobrażenie to dla mnie total " wiesniak" Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka_ra Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 22.01.06, 15:50 Janowskiego rodzina potrzebuje kasy,a w Familiadzie Pan prowadzący chwalił się że mógł za prowadzenie tej szmiry wybudować dom. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 'Mój pierwszy raz' i "Załóż się' 22.01.06, 16:15 Mogłem pomylić tytuły, ale widziałem w sumie pół godziny obu programów. W przypadku pierwszego programu wstydzę się za prowadzącego i jego wieśniackie dowcipy, w przypadku drugiego - za prowadzącego i wieśniackie pomysły na zakłady i tą całą prowizorkę. I dlatego czekam na zniesienie abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw "Spotkanie z balladą" i "Święta wojna"... 22.01.06, 19:05 ...mało śmieszne,wręcz prostackie umacnianie (i eksploatowanie) stereotypów o polskiej wsi oraz równie prymitywny serialik o przygłupim Ślązaku i jego koleżce z Warszawy- taka sama eksploatacja i afirmacja stereotypów, tyle że śląskich. Jedno i drugie przynosi wstyd środowiskom, które przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt To "Spotkanie z balladą" jeszcze 22.01.06, 20:33 emitują?! Że się tak, pozwolisz Jedzoslawie, zdziwię z głupia frant.. Buożesz.. ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: To "Spotkanie z balladą" jeszcze 22.01.06, 21:22 A juści! Emitują, chociaż w godzinach mało atrakcyjnych, bo między 12 a 15h. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Łojezzu. Ale e m i t u j o m !! 22.01.06, 21:34 Żesz normalnie... Nawet, żeby z nerw wyjść, człowiek nie ma siły. ;-/// Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Najbardziej wieśniacki program TVP 23.01.06, 12:12 Familiada - najgłupszy program, jaki jst w TVP, ale na komercyjnych to są dopiero rodzynki Odpowiedz Link Zgłoś