veeto1 23.01.06, 22:15 Boziuniu, kto ją wkleił do tych Telekamer. Dno i 3 metry mułu, nawet nie umiała odczytać wyników i otworzyć koperty. A poza tym ten wygląd 40-letniej pudernicy! Stara malutka. ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3wiek Re: Weronika Rosati 23.01.06, 22:50 A chcesz zarobić za "40-letnią pudernicę???" Owszem panna R. wygląda jak pudernica, na własne życzenie, bo w odpowiednich ciuchach i makijażu byłaby zupełnie milutką dziewczynką. Trudno sobie wyobrazić, jak będzie wyglądało w moim wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Weronika Rosati 23.01.06, 23:50 veeto1 napisała: > Boziuniu, kto ją wkleił do tych Telekamer. Dno i 3 metry mułu, nawet nie > umiała odczytać wyników i otworzyć koperty. A poza tym ten wygląd 40-letniej > pudernicy! Stara malutka. ŻENADA! Taaak?To może pokaż swojego ryja.Ocenimy. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Weronika Rosati 24.01.06, 08:28 dr.verte napisał: > > pudernicy! Stara malutka. ŻENADA! > > > Taaak?To może pokaż swojego ryja.Ocenimy. doktorze przecież każdy wie, że w ten sposób na necie wyżywają się pasztety i laski "odmienne kosmetycznie", założę się, że nie ma co oceniać Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: Weronika Rosati 24.01.06, 08:47 kiedys miala sesje w vivie. wygladala naturalnie i pieknie. taka "odkryta" była naprawdę sliczną dziewczyną. Szkoda, ze tak sie psuje swoimi "dodatkami"...mała stara. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Weronika Rosati 26.01.06, 21:09 okropna jest solaris z niej..a chuda jak szkielet:( Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Weronika Rosati 24.01.06, 10:50 Jest bardzo atrakcyjna, moim zdaniem, ale wczoraj wypadła niekorzystnie, stremowana, spięta, jakaś taka bez sensu. W dodatku co to za gwiazda? Epizod w serialu i reklama :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bananahamak Re: Weronika Rosati 24.01.06, 16:53 Z ust mi to wyjęłaś! Moja reakcja na osobę pani R. była wczoraj identyczna. Nazywanie jej gwiazdą zakrawa na marny dowcip. Ale jak widać TVP potrafi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Weronika Rosati 24.01.06, 17:37 szołbyznes rządzi sie swoimi prawami, małą Julię z "Tylko mnie kochaj" też już okrzyknięto gwiazdą, poświęcono jej nawet program "Kulisy sławy" czego chyba nie doświadczyła jeszcze Weronika Rosati. Odpowiedz Link Zgłoś
bananahamak Re: Weronika Rosati 24.01.06, 17:44 Smutny ten szołbyznes. A nawet żałosny. Cóż...w takich czasach przyszło nam żyć. Toniemy w papce medialnej. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Weronika Rosati 25.01.06, 19:26 weronika rosati = kobieta tapir Korzyść z takiego image? Jak się naprawdę zestarzeje, to nikt nie zauważy.. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Weronika Rosati 25.01.06, 19:28 tym razem nieźle wyglądała, ale zgadzam się niepotrzebnie się postarza młodość jest tylko jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaw Re: Weronika Rosati 26.01.06, 08:51 veeto1 napisała: > Boziuniu, kto ją wkleił do tych Telekamer. Dno i 3 metry mułu, nawet nie > umiała odczytać wyników i otworzyć koperty. A poza tym ten wygląd 40-letniej > pudernicy! Stara malutka. ŻENADA! Niestety muszę się zgodzić ..... no i ten wąsik w reklamie szamponu ..cudo:( Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_chrum_chrum Re: Weronika Rosati 26.01.06, 23:03 Kimże jest ta pani? Nazwisko skądś znane Znałem z mediów jej tatę, znałem i mamę Oni ciężkeij pracy nie ważyli lekce Czy można to samo rzec o ich córeczce? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Weronika Rosati 27.01.06, 17:14 a mnie się wydaje, że ktoś tu jest zazdrosny.. ładna dziewczyna-ot co!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala3211 Re: Weronika Rosati 30.01.06, 06:43 nie widziałam jak wygladała ale znalazłam ją w internecie. Dobrze zrobiona: www.weronikarosati.com/d/weronika_rosati_gallery.html Odpowiedz Link Zgłoś