annele 29.01.06, 09:43 Zdjąć tą panią, jest beznadziejna! Zamiast rozmawiać z goścmi gapi się w dokumenty i sprawdza co dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harriet24 Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 10:35 Dziś to bym ją trochę spróbowała wytłumaczyć, bo jednak stała się tragedia i program na żywo trzeba było nieco zmienić. Widocznie przygotowywali się w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek11 Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 10:38 a ten goguś przy boku nie lepszy. Dodatkowo po kazdym słowie jest 5 sek. nieartykuowanego "yyyyyy" :). Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 10:53 A dajcie wy im święty spokój. Poprowadźcie sami program na żywo praktycznie bez przygotowania, gdy stała się taka tragedia. Ja uważam, że wcale źle nie wypadli. Ciekawe za to jakby się Olivier zachował. Bo tam tego niertykuowanego 'yyyy' byłoby ze 3 razy tyle. Albo wogóle bo pewnie by się nie odezwał. U mnie Kinga i Marcin mają dużego 'plusa'. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 11:47 Ja dziś oglądałem ten program i Kinga akurat ma u mnie też dużego plusa. Bardzo dobrze prowadziła, była stonowana, spokojna, bez paniki (wyobrażacie sobie tę atmosferę gdyby program prowadziła Pochanke?) i sami się przyznali, że program jest improwizowany, bo mieli co innego zaplanowane. To samo Marcin, też dobrze, jednak jedna rzecz mi sie nie podobała. Chodzi o głupi rechot Marcina kiedy wchodzili sobie z Kingą w słowo albo przy jakichś innych problemach technicznych. Zaraz potem poważna mina, bo mowa o poważnych rzeczach. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kornilus Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 11:50 Bez przygotowania? przeciez wszystkie telewizje - nawet te na świecie - o niczym innym od wczoraj nie trąbią!!! Ta tragedia nie wydarzyła się o ósmej rano tylko prawie dobę wcześniej! Wystarczyło to oglądać. Dziwie sie TVN-owi , że pozwala na to by w programie o plotach pozwala na podejmowanie takich tematów - to z gory wiadomo, że będzie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 15:41 Tak, tylko trzeba zauważyć, że program ten nie jest serwisem informacyjnym. Trudno w takiej sytuacji zaprosić kogoś do studia, gdyż większość ludzi idzie właśnie do programów informacyjnych. Improwizacja była całkiem wskazana. Moim zdaniem wcale nie był niewypałem. Tym bardziej, że do tej pory miał on dosyć luźną formułę. A tu nagle taka tragedia, temat trudny, przykry. Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 15:53 Według mnie Kinga i Marcin stanęli na wysokości zadania. Oboje wyglądali poważnie i starali się jak mogli. W końcu wczoraj wieczorem nie były do końca znane rozmiary tragedii, a program zaczynał się dośc wczesnie rano. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia47 Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 16:16 wyglądali poważnie i jeszcze próbowali, no to genialnie. Rewelacja. I nie było chicgotów? No to profeska. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Kinga Rusin TVN 29.01.06, 19:45 Rusin i Meller są tysiąc razy lepsi niż ta druga para - Mołek i ten mydłek co z nią występuje. Odpowiedz Link Zgłoś