Dodaj do ulubionych

Reality Show - z Katowic na TVP1

31.01.06, 23:09
31.stycznia po godz 23.
Czarno bialy obraz z amatorskiego urzadzenia rejestrujacego.
Ktos kiedy zastanawial sie kiedy w telewizji pojawi sie reality ze smiercia.
Wlasnie bylo.
Obserwuj wątek
    • mali_bu Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 14:39
      Aczkolwiek jeśli się pojawi, nie oprzesz się obejrzeć a potem bulwersować się na
      forum, że coś takiego w telewizji puszczają.
    • chomsky mp3 01.02.06, 15:12
      a co powiecie o zamieszcaniu na większości głównych portali mp3 z
      zarejestrowanymi odgłosami tragedii [jak mniemam, bo NIE, nie słuchałam]? Czy
      to nie jest niezdrowa i, co gorsza, zwyczajnie nieelegancka epatacja śmiercią?
      Po co komu takie rzeczy?
      • ja-czyli-nie-ty Re: mp3 01.02.06, 22:32
        dziś w Uwadze były nagrania udzi dzwoniących na pogotowie i zglaszających że
        wydarzyła sie tragedia. w tle krzyki poszkodowanych, jeki itp...
        przerażające...
        a swoja drogą tez mi się to nie podoba co wyrabiają media ;((((((
    • bajsarka Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 15:39
      To, że telewizja nadaje coś takiego nie oznacza, że musisz to oglądać. Ja wiem,
      że leciał materiał i do tego z drastycznymi scenami, więc nie oglądałam. Nie
      umiem się zmusić, żeby oglądać cudze tragedie...

A tv pokazała materaiał w myśl zasady, że "pokazuje rzeczywistość". Bez
      komentarza.
      • setorika Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 17:14
        A z jakim trójkącikiem? Czy może z czerwona kropką?
        • michal_82 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:54
          setorika napisała:

> A z jakim trójkącikiem? Czy może z czerwona kropką?

Trójkąt 16.
      • m824 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:00
        drastycznych scen racezj tam nie było. natomiast "ścieżka dźwiękowa" tego
        filmiku była przerażająca....
        • jollcia86 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:13
          wogóle to co dzieje sie w telewizji jest jedna wielką porażką... caly czas trwa
          show! jak mozna bez przerwy powtarzac te same rzeczy! troche szacunku! a
          nie: "hura! mamy polski 11 wrzesnia!" :/

wszyscy juz wiedzą co się stało, ogrom zniszczen i cierpienia jest
          niewyobrazalny!
        • anda8 [...] 01.02.06, 19:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • smoktasmanski Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:47
      Mnie zbulwersowała(o filmiku nie wiedziałem): wczoraj jakiś reporter stał przy
      hali i prowadził stamtąd relaceję. Na razie jest wszystko w normie, nieprawdaż?
      Ale ten reporter stoi przy zastawce(element scenografii telewizyjnej, w tym
      wypadku przeźroczysty z POTRÓJNYM logo TVP 1.
      Myślałem że mnie poszarpie z wściekłości. To było na poziomie malutkiej
      agresywnej komercyjnej stacyjki z USA. Dodajmy do tego koncert Eurowizji...
      Gdzie, pytam, gdzie jest ta misja telewizji publicznej?
      • rossane1 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 20:06
        Wydarzyła się wielka tragedia to jest fakt.Ale codziennie ginie wiele osób
        tragicznie nie tylko w wypadkach komunikacyjnych.Codziennie giną ludzie przez
        nasze zaniedbania przez brak pieniędzy.Jak mało się o tym mówi.Codziennie
        również tysiące ludzi umiera z głodu ale to już nie u nas to za granicą więc to
        nas tak nie porusza na tym nie zrobi TV showu.Choć w końcu to tacy sami ludzie
        jak my.
    • lukasgld Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:56
      przecież to jest reality show telewizja mogłaby dać wzmianke o tej tragedii i
      zrobić jakiś reportaż a to co sie dzieje w tvp to jest właśnie reality show
      pokazują konferencje prasowe i w ogóle wszystko co jest z tym związane
      • mamadu1 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 02.02.06, 01:17
        No bo w nas, ludziach, jest jakiaś chora ciekawość, JAK TO JEST... Akurat
        należę do tych wrazliwszych jednostek, którym po takich wrażeniach wzrokowo-
        słuchowych odmawia posłuszeństwa żołądek... No niestety obejrzałam, ale jak
        ktoś wczesniej wspomniał, nie wizja, a fonia była przerażająca. Tam nic nie
        było widac, ale te potworne krzyki...:( Krzyki człowieka, który walczy o
        przezycie...
        I w sumie nie wiem (może o tym mówili), czy ten człowiek przeżył? Czy go
        uratowali? Ten, który przeklinał i krzyczał, nie ten, co filmował.

Dziś chodziłam po jakimś sklepie w podobnej hali i ciągle patrzyłam się w górę,
        czy dach nie leci. Tak jak po 11. września do dzisiaj śnią mi się samoloty
        wbijające się w mój blok.
        Czasem myslę, że żeby być w 100% "normalnym", bez jakichś absurdalnych lęków,
        należałoby w ogóle nie oglądać tv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka