reklamka 31.01.06, 23:09 31.stycznia po godz 23. Czarno bialy obraz z amatorskiego urzadzenia rejestrujacego. Ktos kiedy zastanawial sie kiedy w telewizji pojawi sie reality ze smiercia. Wlasnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mali_bu Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 14:39 Aczkolwiek jeśli się pojawi, nie oprzesz się obejrzeć a potem bulwersować się na forum, że coś takiego w telewizji puszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky mp3 01.02.06, 15:12 a co powiecie o zamieszcaniu na większości głównych portali mp3 z zarejestrowanymi odgłosami tragedii [jak mniemam, bo NIE, nie słuchałam]? Czy to nie jest niezdrowa i, co gorsza, zwyczajnie nieelegancka epatacja śmiercią? Po co komu takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: mp3 01.02.06, 22:32 dziś w Uwadze były nagrania udzi dzwoniących na pogotowie i zglaszających że wydarzyła sie tragedia. w tle krzyki poszkodowanych, jeki itp... przerażające... a swoja drogą tez mi się to nie podoba co wyrabiają media ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 15:39 To, że telewizja nadaje coś takiego nie oznacza, że musisz to oglądać. Ja wiem, że leciał materiał i do tego z drastycznymi scenami, więc nie oglądałam. Nie umiem się zmusić, żeby oglądać cudze tragedie... A tv pokazała materaiał w myśl zasady, że "pokazuje rzeczywistość". Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 17:14 A z jakim trójkącikiem? Czy może z czerwona kropką? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:54 setorika napisała: > A z jakim trójkącikiem? Czy może z czerwona kropką? Trójkąt 16. Odpowiedz Link Zgłoś
m824 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:00 drastycznych scen racezj tam nie było. natomiast "ścieżka dźwiękowa" tego filmiku była przerażająca.... Odpowiedz Link Zgłoś
jollcia86 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:13 wogóle to co dzieje sie w telewizji jest jedna wielką porażką... caly czas trwa show! jak mozna bez przerwy powtarzac te same rzeczy! troche szacunku! a nie: "hura! mamy polski 11 wrzesnia!" :/ wszyscy juz wiedzą co się stało, ogrom zniszczen i cierpienia jest niewyobrazalny! Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 [...] 01.02.06, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smoktasmanski Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:47 Mnie zbulwersowała(o filmiku nie wiedziałem): wczoraj jakiś reporter stał przy hali i prowadził stamtąd relaceję. Na razie jest wszystko w normie, nieprawdaż? Ale ten reporter stoi przy zastawce(element scenografii telewizyjnej, w tym wypadku przeźroczysty z POTRÓJNYM logo TVP 1. Myślałem że mnie poszarpie z wściekłości. To było na poziomie malutkiej agresywnej komercyjnej stacyjki z USA. Dodajmy do tego koncert Eurowizji... Gdzie, pytam, gdzie jest ta misja telewizji publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
rossane1 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 20:06 Wydarzyła się wielka tragedia to jest fakt.Ale codziennie ginie wiele osób tragicznie nie tylko w wypadkach komunikacyjnych.Codziennie giną ludzie przez nasze zaniedbania przez brak pieniędzy.Jak mało się o tym mówi.Codziennie również tysiące ludzi umiera z głodu ale to już nie u nas to za granicą więc to nas tak nie porusza na tym nie zrobi TV showu.Choć w końcu to tacy sami ludzie jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasgld Reality Show - z Katowic na TVP1 01.02.06, 19:56 przecież to jest reality show telewizja mogłaby dać wzmianke o tej tragedii i zrobić jakiś reportaż a to co sie dzieje w tvp to jest właśnie reality show pokazują konferencje prasowe i w ogóle wszystko co jest z tym związane Odpowiedz Link Zgłoś
mamadu1 Re: Reality Show - z Katowic na TVP1 02.02.06, 01:17 No bo w nas, ludziach, jest jakiaś chora ciekawość, JAK TO JEST... Akurat należę do tych wrazliwszych jednostek, którym po takich wrażeniach wzrokowo- słuchowych odmawia posłuszeństwa żołądek... No niestety obejrzałam, ale jak ktoś wczesniej wspomniał, nie wizja, a fonia była przerażająca. Tam nic nie było widac, ale te potworne krzyki...:( Krzyki człowieka, który walczy o przezycie... I w sumie nie wiem (może o tym mówili), czy ten człowiek przeżył? Czy go uratowali? Ten, który przeklinał i krzyczał, nie ten, co filmował. Dziś chodziłam po jakimś sklepie w podobnej hali i ciągle patrzyłam się w górę, czy dach nie leci. Tak jak po 11. września do dzisiaj śnią mi się samoloty wbijające się w mój blok. Czasem myslę, że żeby być w 100% "normalnym", bez jakichś absurdalnych lęków, należałoby w ogóle nie oglądać tv. Odpowiedz Link Zgłoś