Dodaj do ulubionych

Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie

02.02.06, 10:00
Kim jest ten debilny gość co prowadzi dziś Pytanie na Śniadanie???? Z
kontekstu wnioskuje, że jakiś radiowiec, ale jest żenujący. Prowadząca z nim
dziewczyna o imieniu Dorota całkiem sympatyczna.
Obserwuj wątek
    • melaska1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:05
      baba-dorota,corka grocholi-grafomanki.potoczna elokwencja.
      chlop-kin tomek rodem z antyradia.
    • pojade_po_wszystkich Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:11
      Kin - idiota jakich mało - rozdanie Latkowskiego
      Szelągowska-Hartlieb-Sztaba (jak widać kochliwe dziewczę) - córka Grocholi ,
      redaktora prowadzącego "PnŚ" Jakuba Zańczaka przyjaciółeczka . Dla mnie obie
      postacie mar-niu-śkie .

można by napisać - rzenua.
      • mozetakmozenie Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:13
        To co, że beznadziejna? Ważne, że córka takiej "osobowości" jak Grochola.
        • fokaszara1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:18
          serio to córka Grocholi???? Ale jaja, to już wiem czemu ten blondasek, a nie
          ona z nią miał rozmowę...szkoda, że znowu zrobił z siebie delikatnie
          mówiąc "gwiazdora-debila" w tej rozmowie, natomiast Grochola jak najlepsze
          wrażenie robi. Hymmmm kiedy się skończy to kumoterstwo...ja też bym mogła
          poprowadzić takie Pytanie na Śniadanie...tylko nie jestem córką żadnej znanej
          osoby :-/
          • melaska1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:20
            powiem wam wiecej-kin jest facetem iwony kutyny z wydarzen polsatowskich.to tak
            czarnulka o tepym spojrzeniu.bezbarwna jakich malo.z nim chyba troche lepiej
          • zla_krolowa Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:21
            prowadząca- partnerka Sztaby
            prowadzący - o zgrozo! - partner Iwony Kutyny, o której było tu ostatnio głośno
            Moim zdaniem chyba są za bardzo luźni do prowadzenia programu. Luźni- w sensie
            chyba bardzo chcą, a nie bardzo im wychodzi. Chociaż muszę przyznać, że laska
            bardziej mi się podoba, niż ten bałwan
            • fokaszara1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:37
              ...no właśnie określenie "chcą bardzo chcą" jest wyjątkowo trafne. Zwłaszcza
              on "chce bardzo chce", bo nie potrafi trzymać werwy na wodzy i wchodzi w słowo
              rozmówcom, czy też swojej partnerce w programie. Luz jest jak najbardziej
              wskazany, ale nie taki, jaki oni prezentują. Mam nadzieje, że te doświadczenia
              z nowymi ludźmi w PnŚ wkrótce się skończą. :-/

A co do ich partnerów życiowych, to chyba nie ma większego znaczenie, no chyba,
              że takie, że przez tzw kontakty sa teraz tam i prowdzą program.
              Pozdr
            • mozetakmozenie Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:42
              Ojej to ten Kin to ten Kin od Kutyny co to nich ciągle piszemy. O matko kochana. Co się w tym kraju dzieje.
              • lolek333 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:48
                Koles jest beznadziejny z onanistycznym podejsciem do swojej osoby i nieznosna maniera w glosie,
                dziewczyna sympatyczna. Czy ten kretyn potrafi mowic po polsku nie uzywajac co chwile "lajcik" albo "cos
                nie halo" ? Widac, ze jest trendy ale dlaczego publiczna katuje nas tym beztalenciem i
                bezozosobowosciowa papka ? Dziewczynka sie wyrobi, karierowiczowi nic juz nie pomoze.
                • pojade_po_wszystkich Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:53
                  >lolek333 napisał:
                  >Dziewczynka sie wyrobi

z tego , co mnie ma pamięć nie myli dziewczę miało już swoją szansę
                  prowadząc "Rower Błażeja" przez dobrych kilka lat (wylatując co czas jakiś za
                  potworność na antenie) . Jak widać nie pomogło :[
                • fiona83 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:54
                  Nie wspomne o podejsciu do powaznego tematu.
                  Jako osoba chora na depresje uwazam, ze nie maja w ogole wyczucia.
                  Poza tym zgadzam sie z przedmowcami
              • ankas4 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 10:53

To teraz kilka słow ode mnie:

Powiem szczerze,że nie wiem czemu każdy młody prowadzący sili się aby być takim
                na luzie , takim trendi itd....
                Ta Prowadząca( córka Grocholi) doprowadza mnie do rozpaczy swoim wyluzowanym,
                ciągle zawodzącym głosem... nie wiem czemu ona w ogóle prowadzi ten program,
                ciągle mam wrażenie,że chce się przypodobać swoim gościom, ciągle jest słodko-
                pierdząca, i z daleka wygląda jak Ewa Drzyzga.
                Pan prowadzący jest również lekko niestrawny, chce być fajny a wychodzi
                odwrotnie, poza tym mamy juz jednych prowadzących w takim stylu ( prokop i Jego
                partnerka)
                Na chwilę obecną tyle...
                Ps. i też nie mogę oprzeć się wrażeniu, że prowadzący to po znajomości się tam
                znalezli... a przynajmniej Pani Dorota! i przegięciem było zapraszanie Grocholi
                do programu , który prowadzi Jej córka,,,

Pozdrawiam
                • ikutyna1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 12:12
                  A mi się podobało

• tomekkin Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 12:16
                    Dzieki kochanie, ty jedna znasz sie na rzeczy :)
                    • ikutyna1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 12:18
                      Maluszku....:):):)
                      • dona.a Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 13:17
                        a mnie i tak najbardziej rozbawił C.Harasimowicz mówiąc, że scenariusz pisał
                        dla Danuty Stenki.
    • barbasia1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 13:39
      Naprawde cięzko, bardzo cieżko oglądało się dzisiejsze Pytania na Śniadanie!
      Niestety przychylam się do opinii większości wina prowadzących!
      Prowadzący chyba nie za bardzo zdawali sobie sprawę, że nie prowadzą programu
      (tylko) dla nastolatków (choc pewnie tez jest sporo takich widzów)stąd luzacki
      styl i wypowiedzi w stylu - "Halo, halo! "Dobry wieczór" i inne takie ble ble
      (np. do pani Grocholi).
      Poza tym gonitwa myśli u obojga,czasami bełkot! W programie (majacym określony
      temat!) trwającym 2 godziny trudne do zniesienia!
      Osobiście nie lubie, jak prowadzący sobie dogadują głupio!

Prowadzący rozmowę z Grocholą, nagadal się strasznie (do siebie?), nagadał a
      dopiero potem zadawał pytanie, na dodatek coś tam próbował jej wmówić z czym
      się biedaczka nie zgadzała,choć uśmiechała się dobrotliwie i z wyrozumiałością.
      A potem wyłączyłam TV.

Może powinni byli dostać LŻEJSZY TEMAT????????????????????????????????????
    • ann2 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 14:23
      Dzisiejsze "Pytanie na sniadanie" to pelna porazka!!!! :(
      Jesli oni zostana na stale to w czwratki chyba nie bede ogladala bo mnie
      straszniue drazni to ich wyluzowanie na sile i przekrzykiwanie sie! Nie nadaja
      sie do tego programu!!!
      Kogo nie bedzie?? Kogo oni usiluja zastepowac??
      • krzys00 z którego rocznika jest Kin??? 02.02.06, 14:37
        • ankas4 Re: z którego rocznika jest Kin??? 02.02.06, 16:09

Polecam wywiad:)

www.gala.pl/gala2/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=39&news_id=4984&layout=1&page=text

• selffar Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 16:31
        No jak to kogo. Nielubianą Annę Popek i Romana Czejarka.
        • ikutyna1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 16:48
          I na tym powinniśmy juz skończyć dzisiejszą dyskusję!!!!!
          • dona.a Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 17:04
            pamiętam rozgrzane forum, gdy w Mieście kobiet pojawiła się Paulina Młynarska,
            z czasem ucichło i zapewne podobnie będzie w tym przypadku. Ja na miejscu
            dzisiejszej prowadzącej chętnie zobaczyłabym Katarzynę Obarę, która kiedyś
            pojawiła się na krótko w programie, a szkoda
      • asik49 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 18:10
        ann2 napisała:
        > Dzisiejsze "Pytanie na sniadanie" to pelna porazka!!!! :(
        > Jesli oni zostana na stale to w czwratki chyba nie bede ogladala bo mnie
        > straszniue drazni to ich wyluzowanie na sile i przekrzykiwanie sie! Nie nadaja
        > sie do tego programu!!!
        Podpisuję się pod tym,poza tym temat wymagał powagi w głosie,z depresji nie
        należy drwić?Nie do śmiechu tym,którzy na nią cierpią.A te "cholery",to w jakim
        celu były rzucane w zdaniu co chwilę,przez młodziana?
        • fokaszara1 Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 21:00
          Zgadzam się, że Katarzyna Obara to miłe dziewczę, szkoda tylko, że w
          poprzedniej edycji programu za partnera miała Macieja Dowbora...kolejnego
          kolesia "z telewizyjnej rodziny". A Anna Popek i Roman Czejarek byli o wieeele
          fajniejsi, a już najfajniejsi byli Tomasz Raczek z Moniką Richardson no i choć
          nie przepadam za Agatą Młynarską to w duecie z Welmanową obie były zjadliwe. Bo
          jakoś Welmanowa z Prokopem to mi nijak nie pasują...ni z zgruchy ni z pietruchy
          czyli dosłownie grucha i pietrucha buahahahaha...ups to taki żarcik sytuacyjny
          miła być, bo tak poza tym to ich lubię, ale każde z osobna, nie w duecie! uffff
          • dona.a Re: Nowe twarze w Pytaniu na Śniadanie 02.02.06, 21:14
            też nie trawiłam Dowbora u boku K. Obary, ale duet Obara - Raczek byłby o.k.
            Dzisiejsi prowadzący niech przejdą do pyskatych małolatów / Duże dzieci/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka