Dodaj do ulubionych

Sołtysik kretyn

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 14:17
Ten gościu przeraża mnie swoją głupotą, brakiem profesjonalizmu, wyczucia i
taktu. Trzeba być kretynem żeby zapytać Basię czy może wyszła z domu bo
przytyła 5 kilo. W ogóle jego pytania są debilne (zazwyczaj coś w rodzaju "Czy
myśli pani że XY opuści dziś dom WB?")a najgorszy jest jego śmiech w najmniej
odpowiednich momentach- taki luzacki i amerykaski. No i ta mina po każdych
reklamach jak gdyby relacjonował bombardowanie w Kabulu.
Obserwuj wątek
    • Gość: euzebio Re: Sołtysik kretyn IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 14:30
      Gość portalu: milo napisał(a):

> Ten gościu przeraża mnie swoją głupotą, brakiem profesjonalizmu, wyczucia i
      > taktu. Trzeba być kretynem żeby zapytać Basię czy może wyszła z domu bo
      > przytyła 5 kilo. W ogóle jego pytania są debilne (zazwyczaj coś w rodzaju "Czy
      > myśli pani że XY opuści dziś dom WB?")a najgorszy jest jego śmiech w najmniej
      > odpowiednich momentach- taki luzacki i amerykaski. No i ta mina po każdych
      > reklamach jak gdyby relacjonował bombardowanie w Kabulu.

w tym sedno sprawy. zamienili Miecugowa-konia na Sołtysika-konika
      pozdrófka

• Gość: EuroNews Re: Sołtysik kretyn IP: 155.158.213.* 09.10.01, 14:45
        Zdecydowanie złamała mnie jego wypowiedz w którymś z programów BB kiedy
        stwierdził,że po ataku na WTC każdy z nas poczuł się na 5 minut nowojorczykiem.
        Takiej głupoty nie słyszałem od dawna.
        • Gość: EuroNews Re: Sołtysik kretyn IP: 155.158.213.* 09.10.01, 14:47
          Idąc dalej rozumowaniem p. Sołtysika wczoraj każdy z nas przez 10 minut
          powinien poczuć się kabulczykiem-Walter gdzie jesteś?
          • Gość: milo Re: Sołtysik kretyn IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 17:19
            W dodatku jest cholernie arogancki nie zwracając zazwyczaj najmniejszej uwagi
            na swojego rozmówcę. Wszystkich traktuje jak plebs niewiele się interesując
            daną osobą. Ma też pan soltysik skłonność do idiotycznych komentarzy: :"Gdyby
            irek wiedzial co tam sie wyprawia to by wyszedł, ale nie wyjdzie bo oczywiście
            nie wie". Strasznie mnie wnerwia sztuczne podgrzewanie atmosfery przez gośćia.
            Nawet z nominowanymi nie potrafił przeprowadzić sensownej rozmowy( Kuba witam,
            nie powiem ci czy dobrze wyglądasz, bo nie widze cie teraz jak wyglądasz, ale
            pewnie nieźle). Jak to jest że Martyna przy Miecugowie była tylko pustogłową
            lalą a przy sołtysiku jest królową dowcipu i erudycji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka