Gość: krytyczna IP: 193.0.110.* 18.11.02, 12:52 mam wrazenie ze cesazowa dwojki jeszcze przez dlugi okres czasu bedzie katowac nas festiwalami piosenki biesiadnej lub kresowej, prowadzonych oczywizda przez Torbicka...Bleeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ART Re: NINA TERENTIEW IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 19.11.02, 13:58 Do Grażyny Torbickiej nic nie mam. Może trochę za dużo chałturzy. Choć wolałem ją kiedy pokazywała się jako gospodarz programu, niż na przeróżnych festynach, piknikach i biesiadach. Natomiast dla Pani Terentiew czas minął i dla dobra programu 2 powinna ustąpić. Myślę, że byłoby lepiej gdyby ktoś z zewnątrz objął stanowisko dyrektora zarówno Jedynki jak i Dwójki. Chociaż na układy i nagrody sobie przyznawane nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedynka Re: NINA TERENTIEW IP: 62.233.139.* 19.11.02, 17:50 Ciekawa jestem jak ona doszła do tego stanowiska??? Oglądając jej marne programy, wątpię żeby dzięki talentowi. Przez łóżko? Eeeee, chyba nieeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: NINA TERENTIEW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 23:45 ponoc to przez jej lozko sie przechodzi, niewazne-niestety chyba predzej w korei zmienia ustroj niz w tvp kierownictwo-prl rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: NINA TERENTIEW IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 01:02 TVP2 i pani Terntiew walcza o widza Polsatu i TVN. NIestety nie wychodzi im to najelpepiej, ale wole TVP 2. Mimo, ze ogladam czesto Polsat i nie wtydze sie tego w konfrontacji z TNV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: NINA TERENTIEW IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 21.11.02, 20:02 Moze przez lozko! Bo to byl facet z duzym fiutem Odpowiedz Link Zgłoś