mozetakmozenie 02.03.06, 11:45 Przypadkowo wpadłem na uroczą stronkę Mariusza Max Kolonko www.maxkolonko.com/ na której zajmuję się on głównie obroną własnej osoby i osoby Weroniki R. Dość płaskie to jest i dziwne. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anzelka Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 13:18 miazga straszna! no ale w koncu czego sie spodziewac po kims kto mieszka w pierścionku :p cytuję: Mariusz Max Kolonko nie mógł, niestety, przybyć na tegoroczny pokaz mody Teresy Rosati debiutujący kolekcję Weronika Style. Mariusz Max Kolonko: "Trzymałem kciuki za sukces Weroniki. Obecny byłem w jej pierścionku, który ona ściskała tego wieczoru na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 13:32 łeee, co za bełkot Maksiowi brak klasy Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 13:39 No, nudzę się chwilowo straszliwie i weszłam na tę stronę. Naprawdę cóś pięknego. Cudne to o pierścionku, pewnie dalej tak samo ładnie, ale już mi się nie chciało nic otwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
red_45 Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 13:53 Eee, Maks to jest gosc! Nie zapomne jak podczas relacjonowanie 9/11 bal sie wyjsc z pokoju i opowiadal tylko o tym co widzie przez okno [i w telewizorze pewnie tez]. No i ten jego ultra akcent, ktory nagle zgubil ;-) A strona idealnie pasuje do tegoz megareportera. Odpowiedz Link Zgłoś
jujuch Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 14:10 nie wiem skad takie zdziwienie jak ktos pisał by takie brednie o mojej kobiecie to osobiscie do#%$&*bał bym mu w ryło. tak wiec nie dziwie sie temu co pisze mariusz. widac ze szczerze kocha swoja dziewczyne co nie znaczy ze ze wszystkim co robi sie zgadzam przeginał troche z tym kartoflanym akcentem co zajefajnie wykorzystał maciej sztur Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 14:20 to niech mu da w ryło a tak miazgocze coś bez sensu, i w ten sposób zniza sie do poziomu tego pismaka Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 21:51 red_45 napisał(a): > No i ten jego ultra akcent, ktory nagle zgubil ;-) Chwila, to Maks zgubił swój akcent hamerykancki?! Kiedyż to się stało? Miłość do WR go uleczyła? Ejże, bez tego a k c ę t u to już nie ten sam Maks! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 15:50 kolonko cóż.....jego ciza beztalentna werka...cóż cóż....:/ ale ja od razu zwróciłam na cos uwage-na to że przy wyborze języka najpierw jest flaga amerykańska,cóż w koncu on jest bardzoo amerłykansky wiec niech tam sie on i jego lala promują:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 17:42 Maksiu jest też autorem strony Weroniki: www.weronikarosati.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
hulagula1 Re: strona Weroniki 02.03.06, 18:46 Cytat: "WERONIKA ROSATI: W Twoim Imperium przeczytałam pod tym zdjęciem: "Roman Polanski na premierze Tańca Wampirów najdłużej rozmawiał z Weroniką Rosati i to po francusku." Po czym reporterka rezolutnie dodaje: Tylko o czym? Proszę Pani: rozmawiałam o Obywatelu Cane, Scorsese, moich studiach w Lee Strasbergu, i francuskiej Nowej Fali. Nie, ta fala nie ma z surfingiem nic wspólnego.Vous etes impoli." Taak. O francuskiej Nowej Fali można się dowiedzieć z podręcznika do nauki francuskiego dla śreniozaawansowanych :)ale ten etap raczej jeszcze przed panną Weroniką skoro zwracając się do dziennikarki pisze "vous êtes impoli" - jest pan niegrzeczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 18:59 takiej strony to mozna sie spodziewac po jakims poczatkujacym aktorze ,który chce za wszelka cenę sie sprzedac, ale Max ... myślałam że ma klasę. A lansowanie na swojej stronie lubej, to drugie przegiecie. I ten kiczowaty fragment o pierścionku.... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 20:18 O Chryste Panie, bezrobotny Maxio nudzi się , może któraś telewizja go w końcu zatrudni bo kolo do reszty zwariuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 20:34 nie wiem jak dlugo sa razem,ale jakies 2 lata temu czytalam w jakims kolorowym magazynie obszerny wywiad z nim i poprzednia kobitka i tam tez milosc jak z bajki.Plany na zycie,gadki o przeznaczeniu,jednosci dusz.Wielki patos i co? Dalej to samo tylko panna sie zmienila?Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mag1111 strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 20:51 cytat ze strony: "(...) Mariusz Max Kolonko jest dotąd jedynym dziennikarzem, któremu zezwolono na własnoręczne odlanie Oskara. Max zrobił to dwukrotnie, pierwszy raz w 2000 roku, drugi, w 2004. Pierwszy odlany przez niego Oskar ( na zdjęciach poniżej ) powędrował na ręce reżysera Andrzeja Wajdy, kiedy otrzymał tę nagrodę za całokształt twórczości. Drugi Oskar odlany w przedstawionym materiale filmowym powędrował na półkę właściciela fabryki Oskarów Scotta Siegalla, ...który powiedział Maxowi: przekażę go Weronice Rosati , kiedy przyjdzie na nią czas... (...)" koniec cytatu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 21:12 BUAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: strona Mariusza Max Kolonki 02.03.06, 21:23 Weronika szaleje na imprezach najczęściej.... sama, albo w towarzystwie mamy. A ja nie mogę oprzeć się wrażeniu że dla Maxa Weronika jest niezłym dodatkiem do jego.... wizerunku.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maranty Re: strona Mariusza Max Kolonki 17.03.06, 22:27 po lekturze tej strony całkowicie zmieniłam zdanie na temat maxa kolonko jak kiedyś go lubiłam tak teraz wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: strona Mariusza Max Kolonki 17.03.06, 22:48 No tak,Max szuka dupy bo mu sie nudzi w tej "Hameryce".Bylam tam i wiem jak goscie szukaja lasek...Buhahhahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: strona Mariusza Max Kolonki 18.03.06, 00:22 To niemożliwe, żeby istota ludzka mogła być aż takim bucem. Tak więc: 1) Pan Kolonko jest kosmitą albo 2) stronę założył mu zazdrosny o akcent i materac Lis. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Cholerka, miałem wrażenie, że jestem na stronie 18.03.06, 13:21 Edyty Górniak. Ten sam poziom infantylizmu. Edytka na swej stronce ongiś wypisywała, w identycznym niemal stylu, że na skutek tego, co pisze o niej kolorowa prasa, straciła w piersiach pokarm i teraz musi karmić swego potomka z butelki, co może bardzo niekorzystnie odbić sie na jego rozwoju... Maks, jak mogłeś mi to zrobić...!!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Re: strona Mariusza Max Kolonki 19.03.06, 14:47 Zajrzałem i ja. No cóż, Kolonko wytrwale poleruje swój wizerunek małomiasteczkowego kabotyna. Co do Rosati, to czekam kiedy da pooglądać swoje krocze w którymś z magazynów. Ale w Polsce to chyba niemożliwe niestety. W Polsce nawet na najbardziej "ryzykownych" sesjach "gwiazdy" występują w majtach. Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: strona Mariusza Max Kolonki 21.03.06, 12:17 Specjalnie dla tych którym Mariusz swoimi tekstami poprawia humor: wirtualnemedia.pl/document,,849887,Mariusz_Max_Kolonko.html Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Strona Weroniki R. 22.03.06, 00:40 Weszlam na te strone i troche poczytalam. Reklame zrobil jej niezla, ale najbardziej rozwalilo mnie to zdjecie: www.weronikarosati.com/c/premieres/htmls/miramax.html Pojawilo sie na linku "Parties" www.weronikarosati.com/c/parties/weronika_rosati_parties.html a podpis pod nim brzmi "Weronika and Martin Scorsese". Na zdjeciu sa oboje, ale jesli ma to byc dowod na ich zazylosc, dlaczego on siedzi do niej plecami, a w dodatku kolo mezczyzny?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: Strona Weroniki R. 22.03.06, 01:34 Przegiecie pałki, co ten facet - majacy juz chyba swoje lata bylo nie bylo - wypisuje... bardziej pasuje mi to na pamietniczek rozgoryczonej atakami rowiesnikow nastolatki. I ta nachalnie pojawiajaca sie co krok osoba WR! Totalne nieporozumienie, tylko czekac na doniesienia kolorowcow jaka to byla dmuchana lipa z tym calym ,,zwiazkiem''! Nie zebym komus zle zyczyl, ale to mi wyglada na polukrowany pasztet wysmazony w spolce Rosati&Kolonko Company. Odpowiedz Link Zgłoś