Dodaj do ulubionych

Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 01:36
Ilonce rura zmiękła totalnie! Carlos wykonał mistrzostwo świata! Ilonka, taka
hop! do przodu, wymiękła . Gość ją zgasił w pół sekundy. Po odrobince
alkoholu , nie ukrywając , że zwyczajnie na Niego leci , myślała naiwna , że Go
onieśmieli bądź zawstydzi... A On jednym zdaniem zgasił niewiastę uważającą sie
za druga Chylińską... Zazwyczaj po kilku piwkach prawda wychodzi jak szydło i
taki kozak jak Ilonka jest tego przykładem najlepszym. "Pokozaczyła" sobie
przez jeden dzień a gdy kac minął, wpadła w deprechę ,odsłaniając się
bezwstydnie. A teraz myślała , że kilkoma piwami odważnie znokautuje
Witczaka... Błąd! Kto mieczem wojuje(w tym wypadku wojuje o serce i
przychylność Carlosa) ten od miecza ginie( bynajmniej On na nią nie ma ochoty ,
co wyraził dobitnie). Brawo Carlos! Czasem jednak coś ciekawego zrobisz!
Obserwuj wątek
    • Gość: Balbina Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cm-upc.chello.se 12.10.01, 02:13
      czesc Saymon,
      slowko wyjasnienia -to ze jestesmy na forum BB nie znaczy ze wszyscy sledza
      codziennie,jakbys mogl w paru slowach co sie takiego wydarzylo konkretnie,jakis
      cytat moze?
      dzieki
      • Gość: saymon Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 02:32
        Mniej więcej wyglądało to tak . Wczoraj ,nie wiem z jakiej paki ,mieli
        popijawkę , winka , piwka takie tam. Wszyscy dobrze się bawią , Ilonka ma
        nieźle w "czubie ", siedzi z malowaną Agusią i kokietuje Witczaka :"Witczak ,
        no chodź tu (że niby na sofę , obok niej) , no , nie wstydź się(ciągnie dalej).
        Podobno kilka dni wcześniej zwierzyła się w konfesjonale u WB , jak to Witczak
        robi na niej wrażenie gościa wrażliwego , ciekawego etc. etc. Po kilku
        głębszych nabrała odwagi i szła na całego. Odeszli gdzieś na bok a Witczak do
        niej: "...wiesz, ja wiele w życiu widziałem , wiele przeżyłem , ty wchodzisz w
        dorosłe życie....bla bla bla..nie zaczynaj tej dyskusji , bo powiem ci
        coś ,czego byś zapewne nie chciała a jutro będziesz tego żałować , że mnie do
        tego sprowokowałaś , i takie tam. Ona brnie nadal "no powiedz, chcę tego" a
        on "na początku udawałaś pewną siebie , nikt ci nie podskoczył a potem masz
        dół , nikt nie wie o co chodzi , już taka mocna nie jesteś , co się dzieje, nie
        możesz sobie z samą sobą poradzić, o co chodzi?". Ta spuściła główkę i ...
        zaprzestała gierkę uwodzenia męża dzieciom...
    • Gość: Wielki_B Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 02:31
      Zgadzam się z tobą w 100%. Wojtek obnażył w kilku słowach mały rozumek i
      infantylizm Ilony. Zrobił to jeszcze lepiej niż ona sama w codziennych talk
      show'ach. Rozjechał ją jak TIR żabę.
      • Gość: ariel Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 194.181.0.* 14.10.01, 09:48
        taa, rozjechal ja i co jeszcze? wszystko.. takie gadki z domoroslej psychologi
        o czym swiadcza? To tak, jak matka mowi do dzieckas: nigdy nie bedziesz dla
        mnie partnerem bo jestes mlodszy i mniej przezyles, etc.
        Co jej niby udowodnil, ze jest starszy i zaliczyl pare zjazdow na dupe i ze
        wie, ze glupio sie wyglada jak sie jest mloda po piwku dziewczyna i ze on moze
        mial 5 takich a moze tylko chcial.

Z czego tu zrywac boki? Po prostu ja odrzucil; zadne zaloty czy sroty; a ona
        juz taka fajna jest ze ogladajac bb w tv zakochala sie w ww i juz taaak?

Dla mnie wojtek nie jest zadnym autorytetem i nie sadze zeby byl dla ilony. po
        prostu, bardziej niz inni podoba sie jej (moze) to jeszcze 2 mce izolacji,
        dobrze miec tam 'przyjaciol', ma siedziec sama? chciala 'adorowac' irka, ale
        ona ja odrzuca, boze troszke luzu.. to nie opera z brazylii
    • Gość: aga Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.chello.pl 12.10.01, 07:53
      Ku_wa jak ja się pomyliłam co do niej!!!
      • Gość: Maja Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 08:32
        Nie wiem czy pamiętacie, ale on już kiedyś powiedziała, że lubi starszych od
        siebie facetów i jest jej wszystko jedno, czy to rozwodnik, czy facet żonaty
        i "dzieciaty". Rozwodnik - w porządu, ale mąż i ojciec ? Ja wiem że są rózne
        sytuacje, ale tak "na chama" ??? Dobrze jej tak, a Wojtek i tak był bardzo
        delikatny. Od początku był moim faworytem, a po tej sytuacji tym bardziej.
        • Gość: ryba Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.server.ntl.com 12.10.01, 08:46
          To nie bylo "na chama" - mnie sie podobalo, nie uwazam ze Ilona sie zblaznila,
          oni po prostu podpuszczali siebie nawzajem hehehe
          • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 08:54
            Ryba zgadzam się z Tobą mnie też sie podobało zwłaszcza że lubie Ilonę. "Na
            chama" to by było gdyby ładowała mu sie na kolana, albo coś w tym stylu.Podoba
            jej się Wojtek ok , wygłupiali się. A Wojtek ma u mnie ogromnego plusiora, bo
            bardzo ładnie to załatwił.Żona może byc z niego dumna.A co do Ilony to ona jest
            młoda i się bawi jej sprawa. Gdyby wszyscy żonaci faceci zachowywali sie jak
            Wojtek, to może i ona zainetresowałaby się innymi facetami.
            • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:01
              Gość portalu: gacek napisał(a):

> Ryba zgadzam się z Tobą mnie też sie podobało zwłaszcza że lubie Ilonę. "Na
              > chama" to by było gdyby ładowała mu sie na kolana, albo coś w tym stylu.Podoba
              > jej się Wojtek ok , wygłupiali się. A Wojtek ma u mnie ogromnego plusiora, bo
              > bardzo ładnie to załatwił.Żona może byc z niego dumna.A co do Ilony to ona jest
              >
              > młoda i się bawi jej sprawa. Gdyby wszyscy żonaci faceci zachowywali sie jak
              > Wojtek, to może i ona zainetresowałaby się innymi facetami.

hejka gacek
              kurcze szkoda, że tego nie widziałem. zobaczyłem jednak wczoraj coś innego. Kuba
              Cioteusz probował sie określić - najpierw pierwszy raz w zyciu zobaczył kobiecy
              tyłek, zerkając na kapiaca sie Ilone, a pózniej piał z zachwytu czekając na
              chwile, kedy zniker-wegeta Klaudiusz zdejmie pory.
              pozdra

• Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 09:06
                hejka Euzebio!
                Szkoda że nie widziałeś, tak go bajerowała, ma skubana tupet, ale fajnie
                przynajmniej cos sie wczoraj działo!!!
                Fajna też była zabawa z jedzeniem którą użądzili sobie Klaudio , Irek i Ilona
                reszta w tym czasie oglądała film - nudziarze!!!!!
                Rany ! dawno tam nie było tak wesoło!
                • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:10

> hejka Euzebio!
                  > Szkoda że nie widziałeś, tak go bajerowała, ma skubana tupet, ale fajnie
                  > przynajmniej cos sie wczoraj działo!!!
                  > Fajna też była zabawa z jedzeniem którą użądzili sobie Klaudio , Irek i Ilona
                  > reszta w tym czasie oglądała film - nudziarze!!!!!
                  > Rany ! dawno tam nie było tak wesoło!

i wszycho byłoby w porzo, gdyby niepotrzebna i nieudolna promocja plyty boskiego
                  Klaudio. po jaki ch... to było.

• Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 09:12
                    właśnie ! Z tą płytą to przesadził!
                    • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:16

> właśnie ! Z tą płytą to przesadził!

słuchaj gacek, jak myslisz TFN pokaże kłótnie Dejwida z Irasem. na stronce
                      www.bigbrother.vid.pl mozna sobie zobaczyc filmiki z tej akcji, ale jakośc jest
                      fatalna i ja, niestety, nie mam w kompie dźwieku.
                      • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 09:21
                        Myślę,że nic z tego nie będzie .A na te stronkę to ja wchodzę , ale filmiku
                        obejrzeć nie mogę , cholera a głośniczki mam !!!
                        • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:25

> Myślę,że nic z tego nie będzie .A na te stronkę to ja wchodzę , ale filmiku
                          > obejrzeć nie mogę , cholera a głośniczki mam !!!

łaj not, wystarczy windows media player.

• Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 09:33
                            aj dont noł! pisze mi cos tam coś tam hi,hi
              • Gość: Majka Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:26
                Gość portalu: euzebio napisał(a):

> Gość portalu: gacek napisał(a):
                >
                > > Ryba zgadzam się z Tobą mnie też sie podobało zwłaszcza że lubie Ilonę. "N
                > a
                > > chama" to by było gdyby ładowała mu sie na kolana, albo coś w tym stylu.Po
                > doba

> > jej się Wojtek ok , wygłupiali się. A Wojtek ma u mnie ogromnego plusiora,
                > bo
                > > bardzo ładnie to załatwił.Żona może byc z niego dumna.A co do Ilony to ona
                > jest
                > >
                > > młoda i się bawi jej sprawa. Gdyby wszyscy żonaci faceci zachowywali sie j
                > ak

Euzebio !!!
                Chyba największym "pedałem" jesteś ty sam !
                Już nie pierwszy raz na tym forum określasz któregoś z uczestników. A podobno
                swój swojego pozna nawet na końcu świata !

> > Wojtek, to może i ona zainetresowałaby się innymi facetami.
                >
                > hejka gacek
                > kurcze szkoda, że tego nie widziałem. zobaczyłem jednak wczoraj coś innego. Kub
                > a
                > Cioteusz probował sie określić - najpierw pierwszy raz w zyciu zobaczył kobiecy
                >
                > tyłek, zerkając na kapiaca sie Ilone, a pózniej piał z zachwytu czekając na
                > chwile, kedy zniker-wegeta Klaudiusz zdejmie pory.
                > pozdra
                >

• Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:29
                  dlaczego pedałem piszesz w cudzysłowiu?
                  • Gość: aga Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.chello.pl 12.10.01, 09:40
                    hehe właśnie kogo cytujesz?
                    • Gość: JARO Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 09:54
                      HEJ EUZEBIO I TE INNE GACKI
                      PISAŁEM WAM, ŻE ILONA TO...(DZISIAJ NIE PISZE KTO, BO MAM DOBRY HUMOR)
                      TO NIE WIERZYLIŚCIE. I CO. WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA JAK TYLKO POCZUŁA BROWAR
                      • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 09:58
                        Gość portalu: JARO napisał(a):

> HEJ EUZEBIO I TE INNE GACKI
                        > PISAŁEM WAM, ŻE ILONA TO...(DZISIAJ NIE PISZE KTO, BO MAM DOBRY HUMOR)
                        > TO NIE WIERZYLIŚCIE. I CO. WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA JAK TYLKO POCZUŁA BROWAR

witaj JARO!!!
                        mysle, że to nie kwestia wiary, ale przekonania, ja nie widziałem scenki, wie
                        sie nie wypowiadam. postukamy jutro, jak zobacze
                        pozdrawiam

• Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 10:05
                        Czołówka wszystkim, eee tam wyszło szydło, przecież ona od początku nie
                        ukrywała jak jest, poza tym jest młoda, wolna, to się może bawić, a czy któryś
                        żonaty samiec na nią poleci to już jego sprawa
                        • Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 10:06
                          a problem jego żony
                          • Gość: M Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 10:23
                            Ciekawe co byś powiedziała na miejscu takiej żony ???
                            "Kozaczyć" i teoretyzować każdy potrafi.
                            W takim razie wszystkim przyszłym żonom i mężom życzę dużo miłych zdrad w
                            małżeństwie (oczywiście z tej drugiej strony).
                            A Wojtek jest wspaniały !!!
                            • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 10:29
                              jak dla mnie to mona ma rację, a ty... hmm...widzę, że nie znasz życia:), bo
                              łatwo to sie tylko gada
                              • Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 10:32
                                cze marzenko i jak było wczoraj?
                                • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 10:34
                                  cześć, to dzisiaj dopiero:)
                                • Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 10:35
                                  drogie M, to nie koniecznie teoria, ja niepolemizuję żę Wojtek zachował sie w
                                  porzo (ciekawe jakby sie zachwał gdyby nie było kamer hi,hi), tylko jakby
                                  rozgrzeszam Ilone. W koncu to sprawa jej sumienia
                                  • Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 10:36
                                    u mnie też miało być dzisiaj (a właściwie od dzisiaj), ale stchórzyłam :)
                                    • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 10:49
                                      hihi, a jestes mężatką?
                                      • Gość: KAKTUS DO MARZENKI MEZATKI !!! IP: *.*.*.* 17.10.01, 10:45
                                        Marzena, tak caly czas podkreslasz - zonata, zonaty....kurde a jakie to ma
                                        znaczenie w dzisiejszym swiecie. Raz sie zyje i trzeba wg mnie to zycie przezyc
                                        jak najlepiej i najciekawiej. Malzenstwo to papier - liczy sie czy istnieje
                                        uczucie. A seks to tylko przyjemnosc. Wspolczuje wszystkim tym ktorzy bzykaja
                                        sie cale zycie z jedna tylko osoba - o raaaaaaannnnnnnnnnyyyyyyyyyy! - wizja
                                        horroru. Najlepiej jak sie malzenstwo dogada i uczciwie zycie urozmaica :-))))
                                        Pozdorwionka Marzenko
                              • Gość: M Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 10:36
                                Gość portalu: marzena napisał(a):

> jak dla mnie to mona ma rację, a ty... hmm...widzę, że nie znasz życia:), bo
                                > łatwo to sie tylko gada

No właśnie, łatwo się gada, "młoda, wolna, może się bawić". A jak facet na nią
                                poleci, to już problem jego żony. Ciekawe, na dodatek twierdzisz że ty znasz
                                życie ???
                                Dziecinko, pożyjesz dłużej to sama zobaczysz jakie to jest zabawne. Ty i Mona.
                                Chciałabym was "zobaczyć" za ileś tam lat.
                                • Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 10:38
                                  a skąd Ty możesz wiedzieć ile my mamy lat i jakie doświadczenie, a może właśnie
                                  obydwie jesteśmy po przejściach (sorki marzena ze wypowiadam sie jakby też w
                                  Twoim imieniu)
                                  • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 11:03
                                    sorki mona, a Ty jesteś po?
                                • Gość: JARO Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 10:46
                                  01.01 200X MŁODA WOLNA MOŻE SIĘ BAWIĆ
                                  01.02 200X SLUB
                                  01.03 TILL THE END - ZAMĘZNA. NIE MOZE SIĘ BAWIC
                                  WY NAPRAWDE WIERZYCIE, ZE ILONA PO SLUBIE NIE BEDZIE ZDRADZAC. PRZECIEZ ONA MA
                                  TO WE KRWI. NIECH SIE W KONCU WYPOWIE KTOS KTO ZNA TEN TYP KOBIET. JA ZNAM ICH
                                  SPORO, ALE OD RAZU UPRZEDZAM PSYCHOLOGOW KTORZY NADZORUJA DYSKUSJE, ZE NIE
                                  JESTEM ZONATY I NIE JESTEM ZDRADZANY
                                  • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:00
                                    kurde Jaro a skąd ty wiesz co Ilona ma we krwi?
                                    • Gość: JARO Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 11:09
                                      NA PODSTAWIE TEGO CO WIDZE I SLYSZE
                                      • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:13
                                        jest młoda i się bawi a że Tobie jej zabawa nie odpowida to juz Twój problem!
                                  • Gość: ja Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 12:32
                                    Gość portalu: JARO napisał(a):

> 01.01 200X MŁODA WOLNA MOŻE SIĘ BAWIĆ
                                    > 01.02 200X SLUB
                                    > 01.03 TILL THE END - ZAMĘZNA. NIE MOZE SIĘ BAWIC
                                    > WY NAPRAWDE WIERZYCIE, ZE ILONA PO SLUBIE NIE BEDZIE ZDRADZAC. PRZECIEZ ONA MA
                                    > TO WE KRWI. NIECH SIE W KONCU WYPOWIE KTOS KTO ZNA TEN TYP KOBIET. JA ZNAM ICH
                                    > SPORO, ALE OD RAZU UPRZEDZAM PSYCHOLOGOW KTORZY NADZORUJA DYSKUSJE, ZE NIE
                                    > JESTEM ZONATY I NIE JESTEM ZDRADZANY
                                    za to jesteś starym capem który się mądrzy

• Gość: nik Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.bakernet.com.pl 15.10.01, 20:18
                                      Ej, ludzie, CapsLock wam się zaciął?
                                • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 11:02
                                  słuchaj, nie będe ci opowiadała mojego zycia, ale... wiem nie jedno. Uwierz mi.
                                  Zycie nie układa sie tak jak tego chcemy, sa pokusy itd... jezeli ktoś
                                  ulegegnie musi liczyć sie z konsekwencjami i poradzic sobie jak najlepiej. Ja
                                  osobiście brzydze sie zdradą, jednak z rególy pojawia sie ona tam, gdzie cos
                                  jest nie tak. Tu są winne dwie strony zawsze. Wspólczuję zdradzanym,
                                  zdradzającym również, ponieważ czasami jest tak, ze nawet jeśli chcieliby
                                  ujawnic zdradę, to poprostu zwyczajnie nie mogą, ze względu na dzieci na
                                  przykład. pewnie powiesz, to po co zdradza? Sądzę, ze czasami człowiek
                                  potrzebuje zrozumienia, a jeśli nie znajduje go u poślubionej osoby, to szuka
                                  gdzie indziej...
                                  to skomplikowane bardzo jak sama zapewne wiesz, wiec nie bede pisała więcej, co
                                  o tym sadzę
                                  • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:12
                                    wszyscy krzycza o moralności itp.
                                    A tam nic sie nie zdarzyło i nic sie zdarzy.Ilona sie bawiła, Wojtek też,ładnie
                                    się facet zachował i oki, po co tyle o tym gadać.Niektórzy zachowują się tu
                                    jakby byli stróżami moralności, powiem tyle: łatwo jest gadać, a jak przychodzi
                                    co do czego to i takl robimy co czujemy w danej chwili nie zastanawiając się
                                    nad konsekwencjami.Przepraszam są wyjatki.
                                    • Gość: JARO Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 11:20
                                      GACEK, ALE NIE PATRZ TYLKO W SPOSOB: TU I TERAZ. PATRZ BARDZIJ OGOLNIE.
                                      WYCIAGAJ WNIOSKI. ILONA NIE JEST I NIE BEDZIE WZOREM WIERNOSCI.
                                      • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:28
                                        powiem Ci szczerze : nie wiem co będzie robiła Ilona jak będzie żoną nie znam
                                        jej na tyle.... w ogóle jej nie znam.Więc nie moge patrzeć w przyszłość, widzę
                                        to co jest tu i teraz i tylko na ten temat moge sie wypowiadać.Może jakbym ja
                                        poznał to bym zmienił zdanie.Pewnie powiesz jesteś młody nie znasz życia a ni
                                        ludzi. Może i tak jest , ale na razie całkiem nieźłe sobie radze nie chwaląc
                                        się oczywiście.Pozdrawiam
                                        • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 11:31
                                          kurde, czemu M i mona milczą?
                                        • Gość: jaro Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 11:33
                                          gratuluje, że sobie dobrze radzisz i tez pozdrawiam
                                          a co do ilony, to ty masz swoje zdaniem ja swoje i jest ok
                                          • Gość: the4h. Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 62.233.128.* 12.10.01, 11:37
                                            Witam wszystkich i sorka, że się wtrącam, ale JARO popsuł Ci się Caps Lock?
                                            ;)
                                            • Gość: jaro Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.10.01, 11:39
                                              sciszylem nieco glos bo i humor lepszy i weekend niedaleko
                                          • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 11:38
                                            hej jaro, co tak z małej literki?
                                            • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 11:46
                                              hihihihihi dobreee...
                                              • Gość: M=Majka Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:22
                                                No i do jakich konkluzji (wniosków) doszliście ???
                                                Jak to jest z tą zdradą, bo się trochę w tym pogubiłam ???!
                                                • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:26
                                                  kto mi powie coś milego?
                                                  • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 12:29
                                                    PROSZĘ BARDZO: coś miłego
                                                  • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 12:34

> PROSZĘ BARDZO: coś miłego

dobre, bardzo dobre gacek
                                                    wyrabiasz sie
                                                    senk ju

• Gość: ja Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 12:36
      podniecasz sie wiernością Witczaka ciekawe czy gdyby nie było kamer też by był
      taki niedostępny,wątpie!
      • Gość: mona Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 217.153.4.* 12.10.01, 13:11
        no wróciłam, czasami trzeba trochę popracować ;)
        Do marzenki: nie nie jestem po przejściach (jeszcze hi, hi)
        Do euzebia: coś miłego napiszę we wtorek, jak prosiłeś gdzieś tam, gdzieś tam..
        A wogóle to może byśmy zorganizowali urodziowe party na forum?
        • Gość: marzena Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.imp.gda.pl 12.10.01, 13:16
          mona, no nareszcie:)
        • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 13:30
          z tym party to niezły pomysł Euzebio gdzie jesteś? i co Ty na to?
        • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 13:33
          Gość portalu: mona napisał(a):

> no wróciłam, czasami trzeba trochę popracować ;)
          > Do marzenki: nie nie jestem po przejściach (jeszcze hi, hi)
          > Do euzebia: coś miłego napiszę we wtorek, jak prosiłeś gdzieś tam, gdzieś tam..
          > A wogóle to może byśmy zorganizowali urodziowe party na forum?

dzieki, jestem za
          • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 13:36
            no to ja szykujęna wtorek śmieszne czapeczki, konfetii i inne zabawowe gadzety
            (tylko trochę dziwnie będą na mnie patrzeć w pracy hi,hi)
            • Gość: euzebio Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 13:42

> no to ja szykujęna wtorek śmieszne czapeczki, konfetii i inne zabawowe gadzety
              > (tylko trochę dziwnie będą na mnie patrzeć w pracy hi,hi)

jestescie tacy wspaniali. ech, wzruszyłem sie jak juras przy rulecie.
              pozdrawiam i podziwiam, tam wojna, a tu ludzie sie jednoczą by mi biednemu
              zuczkowi zrobic party.
              megadzieki

• Gość: Yogi Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.10.01, 14:05
                Ilonka wczoraj poflirtowała trochę z Witczakiem, a tutaj gromy na nią się
                sypią! Podtatusiały playboy poczuł się trochę dowartościowany zainteresowaniem
                takiej młodej laski i na tym się sprawa kończy.
                • Gość: gacek Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 134.65.209.* 12.10.01, 14:15
                  heja Yogi fajnie że jesteś!
                  robia aferę nie ? a tu nie ma z czego !!pozdro
                  • Gość: Yogi Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 12.10.01, 14:22
                    No właśnie, burza w szklance wody ;-)))
    • do Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... 12.10.01, 17:11
      ktos tu kogos stara sie zmanipulowac.tak sie skalada ze widzialam ten moment-
      rozmowa ilonki i carlosa.i niestety ale temat tej rozmowy byl troche inny.
      podpuszczali sie,to fakt. niech mi tylko ktos powie gdzie w zdaniu:"ty jako
      starszy face powinienienes zachowywac sie troche inaczej.nie dbac tak o swoj
      wyglad zew."i odpowiedzi:"ilonka ty taka mloda wyzwolona i tolerancyjna osoba,a
      takie rzeczy mowisz" jest choc podteks erotyczny?zastanowcie sie. ttematyka
      sklania raczej do poklucenia sie a nie zalotow.zaznaczam ze lubie i carlosa i
      ilonke. a ilonka to niestety nie kurwa. kurwy zachowuja sie troszke inaczej.
      kolejna porcja zachowan do przemyslenia:czy osoba ktora placze dlatego ze ktos
      posadzil ja o ekshibicjonizm,ktora martwi sie ze co to bedzie jesli wylosuja ja
      w ruletce do striptisu a ona nie ma stanika,ktora jest niepewna reakcji
      wspolmieszkancow na jej "bezecne" kapiele moze miec cos wspolnego z
      mentalnoscia dziwki. ludzie,pomyslcie co mowicie. smieszni jestescie-potraficie
      jedynie obrazac bogu winnych ludzi
      • Gość: She Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.01, 20:01
        do napisał(a):

> ktos tu kogos stara sie zmanipulowac.tak sie skalada ze widzialam ten moment-
        > rozmowa ilonki i carlosa.i niestety ale temat tej rozmowy byl troche inny.
        > podpuszczali sie,to fakt. niech mi tylko ktos powie gdzie w zdaniu:"ty jako
        > starszy face powinienienes zachowywac sie troche inaczej.nie dbac tak o swoj
        > wyglad zew."i odpowiedzi:"ilonka ty taka mloda wyzwolona i tolerancyjna osoba,a
        >
        > takie rzeczy mowisz" jest choc podteks erotyczny?zastanowcie sie. ttematyka
        > sklania raczej do poklucenia sie a nie zalotow.zaznaczam ze lubie i carlosa i
        > ilonke. a ilonka to niestety nie kurwa. kurwy zachowuja sie troszke inaczej.
        > kolejna porcja zachowan do przemyslenia:czy osoba ktora placze dlatego ze ktos
        > posadzil ja o ekshibicjonizm,ktora martwi sie ze co to bedzie jesli wylosuja ja
        >
        > w ruletce do striptisu a ona nie ma stanika,ktora jest niepewna reakcji
        > wspolmieszkancow na jej "bezecne" kapiele moze miec cos wspolnego z
        > mentalnoscia dziwki. ludzie,pomyslcie co mowicie. smieszni jestescie-potraficie
        >
        > jedynie obrazac bogu winnych ludzi

B R A V O !!!!B R A V O!!!!! to sie nazywa miec racje!!!!!!!popieram w 100% ze
        tez takich ludzi jest tyle co na palcach zliczyć........pozdrawiam! :))))
        • Gość: do Re: Brawo Witczak! czyli jak to Ilonka sobie pokozaczyła... IP: *.icpnet.pl 12.10.01, 21:01
          rowniez pozdrawiam.ciesze sie ze chamstwo nie zwyciezylo.smutno jedynie ze na
          tym forum tAk jak w zyciu-ludzie bardzo latwo i bardzo nieprawdziwie wyciagaja
          wnioski na temat czyjegos charakteru.oj,zeby tym oceniajacym nikt
          podobnego "psikusa" nie zrobil w waznym momencie ich zycia.
          • Gość: WhatsMyN Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 10:25
            Wreszcie się -dzieki do- zorientowałem w rzeczywistości zdarzeń. Co do Ilony
            wydaje mi się, że jak ją jakiś facet zafascynuje to chce go poznać pod każdym
            względem, a żeby Ilonę zafascynować - trzeba trochę mieć poukładane w głowie
            lub być samorodkiem oryginałem.
            Natomiast Witczak jest bardzo przebiegłym chłopcem i to, że odżegnał się od
            Ilony może być spowodowane kamerami, zmęczeniem, a kolejny powód to że Witczak
            nie jest hazardzistą i nie ma zaufania do Ilony, bo za krótko ją zna. Wydaje mi
            się, że Witczak czułby się maestro mając romans z młodą laską, której imponuje,
            ale musiałby mieć obstukane wszysfko w sprawie sekretności układu.
            • Gość: ariel Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: 194.181.0.* 14.10.01, 09:50
              swietnie to ujales/elas zgadzam sie; nie zna jej, jest speszony bardziej niz
              jej mina przed kamera, co z nioego za cwaniaczek niby... buahah, ale mysle, ze
              bardzo mu ta laska schlebia
              • Gość: salsa Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 01:33
                Rzecz jasna , że mu schlebia , tego przecież nikt nie wyklucza w tym temacie.
                Mówi się jednak o niej , która to zwyczajnie ma na niego ogromną ochotę a ten
                gry nie podjął. A czy się speszył kamer czy jest tak moralny... Nie nam to
                oceniać. Fakt jest faktem , że żonę ma 1000 razy "wyrazistszą" i
                oryginalniejszą niż nasza młoda gwiazdka Ilonka. Nie sądzę więc, że nawet w
                atmosferze spisku chciałoby mu się zająć w/w panienką.
                • Gość: WhatsMyN Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 18:15
                  Żonę ma wyrazistszą??? Przecież to Wojtkowy klon...
                  Nie nam to oceniać? A komu? Apostołom? ( oni- to mają BB :-) )
                  ...Mnie jednak interesuje, czy ktoś przedstawia wartość moralną ostateczną, czy
                  tylko wysublimowaną dulszczyznę! Uważam, że Wojtek najlepiej pojął reguły gry
                  BB i ma wszelkie predyspozycje, by wygrać. Jednak uznanie go za szlachetnego i
                  niezłomnego jest raczej więcej niż ryzykowne. Wydaje mi się że Wojtek myśli o
                  Ilonie. Jeżeli da jej znak, to na pewno w sposób amedialny. Choć możliwe, że ku
                  jego zmartwieniu i spokojowi, spalił mosty. Pozdrawiam, Ariel, pozdrawiam,
                  Salsa!
                  • Gość: salsa Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 01:22
                    Czemu akurat apostołów w to mieszasz , nie wiem. Oceniać możemy wszystko ,ale
                    do tego, co ktoś sobie pomyślał lub miał na myśli - nigdy nie dotrzemy i
                    subiektywnie nie ocenimy( w tym wypadku nigdy nie dowiemy się czy Witczak miał
                    w głowie coś interesującego w tamtym momencie). I to właśnie miałam na myśli.
                    Bynajmniej nie uznałam go z tegoż powodu za , jak go okresliłeś," niezłomnego i
                    szlachetnego ".Stwierdziłam tylko prosty fakt. Nie dorabiałabym do tego żadnej
                    ideologii i na ołtarze bym go nie wynosiła. Bez przesady!
                    A żona i klon? Zwyczajnie , przynajmniej wizualno-estetycznie, się dobrali!
                    Też pozdrawiam.
                    • Gość: WhatsMyN Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 21:25
                      Apostolów zamieszałem w to dlatego, że Twe "nie nam to oceniać" zabrzmiało mi
                      pompatycznie. Inna rzecz, że wkrada się tu gradatywnośc określenia "oceniać".
                      Chodzi mi o ekwiwalent słowa "domniemywam". Fakt, ze Ilona była powiewem
                      prowokacji...ale w moich stadardach skupienia uwagi na płci przeciwnej
                      przestała się mieścić w sposób ujemny. Niemniej, oceniam, że Witczakowa jest w
                      iwelu istotnych kategoriach atrakcyjności żeńskiej o ładnych parę klas niżej.
                      Nick masz fascynujący, Salsa. Bardzo Cię dlatego pozdrawiam!
                      • Gość: salsa Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 01:38
                        Może dlatego , że jestem kobietą ,Witczakową "oceniam"(już jak bierzemy ten
                        wyraz na języki) kilka szczebli wyżej, jednak. Co innego mnie jednak ciekawi.
                        Jakie to szczególne kategorie atrakcyjności dostrzegasz w Ilonie? I nie pytam z
                        jakiejś złośliwości czy coś tam coś tam( idąc tropem Irasa) a z ciekawości
                        zwykłej. Bo dla mnie percepcja atrakcyjności to raczej delikatna granica i
                        szereg cech mających mało wspólnego z Iloną(zastrzegam , że bardzo ją lubię i
                        uważam , że osobowość ma b. interesującą), i dlatego w/g mnie atrakcyjną
                        kobietą wydaje się być Witczakowa właśnie. Zdjęcia w "Playboy'u" widziałam i...
                        tym bardziej się dziwię. Choć coś tam w sobie może miały...
                        P.S. Cieszę się , że podoba ci się mój nick. Tym bardziej-pozdrawiam!!!
                        • Gość: WhatsMyN Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 11:44
                          Ilona vs. Witczakowa ( w nawiasie domniemana ocena Witczaka)
                          Kategorie atrakcyjności płci przeciwnej:
                          Wiek 100 : 36 (100 : 75)
                          Świeżość 88 : 44 (90 : 01)
                          Figura 70 : 43 (=)
                          Jędrność 85 : 15 (=) Bogusia 00 :-)
                          Nadzieja na wspólny sex 95 : 09 (70 : 99)
                          Nieprzewidywalność-jako urok 85 : 05 (=)
                          Otwartośc na opis stanu ducha 100 : 03 (100 : 99)
                          Inspirowanie 80 : 25 ( 75 : 99)
                          Możliwość wspólnego szaleństwa 90 : 01 (10 : 51)
                          wybrałem te kategorie, w których ilona ma przewagę, tak na poczekaniu z głowy
                          ale cyfry intuicyjnorzetelne... trochę mam ochotę założyć taki wątek dla
                          wszystkich postaci? Jak myślisz? Wszyscy by się dopisywali? wątpię w
                          popularność i dyscyplinę :-(
                          jak Ci się podobają kategorie? ;-)
                          pozdrawiam
                          A Ty, co rozgryzłaś mego nicka też powiedz! :) pozdrawiam!
                          • Gość: salsa Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:14
                            Kategorie nawet mi się podobają , natomiast oceny są rzeczywiście głęboko , jak
                            to nazwałeś, intuicyjnorzetelne? Proszę o powtórne , jaśniejsze zestawienie ,
                            może być z rozszerzony opisem! Bo z tego raczej niewiele zrozumiałam , choć
                            wnoszę , że jakimś sposobem Ilonka podoba ci się wyraźniej... Nadal nie
                            rozumiem czemu? Oświeć mnie ponownie.
                            Twój nick brzmi dla mnie o ile nie zagadkowo to jednoznacznie > What's you mind?
                            czyli >co masz na myśli? Tak to zinterpretowałam ," patrząc" pierwszy raz na
                            ciebie. Podoba ci się? A może teraz w drugą stronę? Przecież oprócz tego , że
                            mój nick ci się spodobał , to nadal nie wiem , dlaczego?
                            • Gość: salsa Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 01:11
                              Aha , czy taki typ kobiet robi na tobie aż takie wrażenie? Kobiet raczej mało
                              kobiecych , wyrachowanie udających zimne i przebiegłe modliszki? Bo Ilona na
                              taką się kreuje(a może jest?). Zastrzegam , że moje pytanie nie są podszyte
                              złośliwością i jadem , bo 90% forumowiczów nie zna innych reakcji i czepia się
                              zawsze ,szukając w tego typu pytaniach jakiegoś drugiego dna.
                              Nie zmienia to faktu , że nadal chcę poznać twoje zdanie na temat genezy mojego
                              nicka. Pozdrawiam!
                              • Gość: WhatsMyN Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:31
                                Whats My Name? to rozwinięcie mego nicka,literak brak w polu Gość portalu :(
                                ja nie wiem jaka jest geneza Twego nicka...
                                podoba mi się dlatego, że jest nazwą tańca, kojarzę go z wdziękiem i
                                zręcznościa, dynamicznością.
                                Kobiety typu Ilona nie rozpatrywałem realistycznie. W BB mi się podoba, w
                                bezpośredniej relacji ze mną znacznie mniej. Aczkolwiek ma w sobie coś
                                wyzywającego, tzn. jest jakimś miłym wyzwaniem, partnerm bądź przeciwnikiem w
                                prowokacjach, w oddulszczyznowywaniu tych tam różnych. Wbrew wszystkim wydaje
                                mi się jednak kobieca.
                                • Gość: WhatsMyN Re: Brawo Witczak! ? czyżby? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:38
                                  Aha, a te kategorie to nie jest pełna lista możliwych zasług i atrakcji jakie
                                  mogą mnie i nas, M. spotkać od wredniejszej płci, a jedynie te, w których Ilona
                                  wygrywa z Witczakową! Te, dla których mr Witczak mógłby zmięknąć jeszce
                                  bardziej, a może raczej dzięki, którym zmężnieć i wykorzystać te -póki ono-
                                  młode ciałko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka