lunatica 09.04.06, 20:50 4 pary za nami... Aneta i Rafał Mroczek - czapki z głów! Joanna Jabłczyńska z Pioterem też dobrze, ale bez ognia... reszta letnia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinazkalinowa Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 20:51 Asia miała świetny makijaż Mroczek i jego partnerka jak zwykle rewelacyjnie z Koroniewskiej bardzo sympatyczna dziewczyna lubię ją Odpowiedz Link Zgłoś
ausoff Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 21:03 niech ktoś z obsługi poda Hubertowi chusteczkę-lub sam go wytrze i wypudruje- przecież nie mozna się na niego patrzeć!!pro-szę!!!!a konlurs?~Kwaśniewska perfecto!tal dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 21:24 naprawdę wysoki poziom dziś :) na każdą parę patrzyło się z przyjemnością. kto odpadnie? mam tylko nadzieję, że nie Kochanek i Koroniewska-jak zawsze nie do końca sprawiedliwie oceniani i lekceważeni przez widzów-niestety :/ świetna para. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica łee... 09.04.06, 21:25 ...Renata Dancewicz wirujące kołek drewna... okazuje się, że warunki to nie wszystko :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: łee... 09.04.06, 21:41 a zwróciłaś(łeś) uwagę jaką muzykę miała Dancewicz a jaką np Kwaśniewska..??!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 21:37 Wrrr... odpadła Kręglicka:/ A tak chciałam, żeby odpadła Koroniewska... Odpowiedz Link Zgłoś
inna_beti Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 21:42 Z przyjemnoscią patrzyłam na Jabłczyńską, Mroczka, Rozmusa (tak się pisze?)i oczywiście na ich partnerów. Niestety, Dancewicz zatańczyła jak zwykle fatalnie, chociaż świetnie wygląda i jest sympatyczna, ale - sorry... Szkoda, że odpadła Kręglicka, według mnie powinna poleciec Dancewicz albo Koroniewska (niby efekt fajny, ale mam wrażenie, że bardzo się męczy, zeby taniec dobrze wyszedł). Ola Kwaśniewska tak sobie, mogło być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 21:48 racja przy GK chyba każdy dałby z siebie wszystko :) same nogi tańczą to tak a propos Oli K. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 21:48 szkoda strasznie Anety i jej partnera co prawda podejrzewalem, ze dla niej samba bedzie problemem, bo albo sie ma nieskazitelna figure modelki, albo ma sie tylek do krecenia ;) niemniej dla mnie to byla najbardziej stylowa para, ktora bardziej skupiala sie na tancu, niz na robieniu show i kokietowaniu publiki wychodzi na to, ze z Renata Dancewicz bedzie to samo co z Kuba Wesolowskim. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
skafandra Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:00 Według mnie dziś zdecydowanie najlepsi byli Joasia Jabłczyńska i Piotruś Kiszka. Rewelacyjny pomysł z tym kluczem. W ogóle mi się nie podobał taniec Joasi Koroniewskiej, wydawała mi się strasznie spięta. A co sądzicie o "kłótni" Ani z Iwoną? p.s. dajcie Renacie szansę! wczesniej wszyscy mowili, ze jej nie lubia, bo niesympatyczna. Nie widzicie jak sie zaczęła starac? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:02 choć osobiście za Anią nie przepadam uważam , że miała rację zwracając Iwonie uwagę, tym bardziej, że nie mieli muzyki stricte w rytmie samby , a raczej powiedziałabym w rytmie disco lat 70-tych Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:05 bardzo ale to bardzo nie lubie jabłczyńskiej wrrr:[ na rozmusa i głogowska od początku nie moge patrzec, reszta ok:) szczegolnie mroczek ze swoja partnerka- swietni są, mam nadzieje ze wygrają. dobrze ze dnacewicz została bo ten jej partner jest taki smieszny:) ola i maserak ok:) koroniewska normlanie, bez rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:07 a w ogole to zapowiedzieli tzg na natsepna niedziele, b4edzie ten program? przeciez sa swieta. gwiazdy nie swietuja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna_beti Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:06 No właśnie jest całkiem sympatyczna, tylko z tańcem na bakier. I tu sie pojawia odwieczny dylemat - czy w tym programie chodzi o taniec czy o konkurs popularności. Ciężko to rozdzielić. mimo wszystko szkoda Kręglickiej - jakoś wolę jej wdzięk i lekki dystans do całej zabawy niż głupawe miny i jeszcze głupsze teksty co niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:06 Sorry ale Mroczek rusza się jak wóz z węglem. To, że musi wygrać napisane jest w scenariuszu ale nie muszą mu wmawiać, że dobrze tańczy. Ta babka od Rozmusa niezłej siary narobiła "jurorce" wymieniając jakie elementy zrobili, chociaż ona mówiła, że "mało było samby". Wyraźnie chciała pani jurorka upupić Rozmusa i sie nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:08 Najlepsi: Mroczek i Kwasniewska Najslabiej: Dancewicz (niestety) Jablczynska nie robi na mnie wrazenia. Calkiem OK Koroniewska. Rozmusa nie lubie i nie podoba mi sie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:08 Jabłczyńska ma świetne nogi, to moje pierwsze wrażenie :). Wszyscy w zasadzie zatańczyli nieźle, jakkolwiek jedni lepiej - Jabłczyńska (jak zwykle dobra), Kwaśniewska (dziś wyjątkowo dobra), inni gorzej. Coraz bardziej drażni mnie Rozmus, którego ogólnie wyjątkowo nie lubię. W programie w sumie sprawdza się nieźle, bo ma facet świetne wyczucie rytmu i dobrą kontrolę nad własnym ciałem, ale zaczyna mnie nużyć kolejnymi "show" na jedno kopyto. No i jego partnerka ma zwykle paskudne kreacje. Dancewicz, której też do tej pory wyjątkowo nie lubiłam, robi coraz milsze wrażenie. Jej taniec z programu na program jest coraz lepszy i cieszę się że dziś nie odpadła (jakkolwiek jej dni w programie niewątpliwie są policzone). Natomiast Kręglickiej zupełnie mi nie żal. Swoim tańcem nigdy mnie nie porwała, za to coraz bardziej przeraża mnie jej potworna chudość. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 22:12 Tylko co mógł zrobić Rozmus z muzyką klubową, która tak się ma do samby jak jeździectwo do świni? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 23:10 Szkoda mi Kręglickiej, bo nikt nie miał tam takiego dystansu do siebie i tego całego show jak ona właśnie. Poza tym to naprawdę bardzo, bardzo piękna kobieta. Kiedyś przeczytałam w wywiadzie z nią, że każdy dzień zaczyna od 45 min ćwiczeń na siłowni - no i to widać. Najbardziej podobała mi się Aneta i inż. Mroczek. Tematycznie, z poczuciem humoru, naturalnie. Ten strusi tył wyglądał bardzo efektownie. Koroniewska żałośnie ubrana, ale na codzień też nie ma polotu w swoich strojach. Pomysł z kluczem mi nie podpadł, Jabłczyńska ma coś dziwnego z oczami czy mi się wydaje? Ola Kwasniewska jak na kobietę ma zdecydowanie nieładną twarz. Za to figurę o dużo lepszą, niż się wcześniej wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 09.04.06, 23:12 ...a żeby powiedzieć cokolwiek o tańcu, a nie tylko złośliwie komentować wygląd ;) 1. Mroczek, długo długo nic, 2. cała reszta Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 w sumie starają się 10.04.06, 00:20 Rzezc pewna dzis lepszy poziom, mieli 14 dni na przygotowanie, dla mnie mimo wszystko Kręglicka była lepsza niz Dancewicz, która dzis starała się jak mogła aby nie odpaśc, ale mam wrażenie że małolaty głosowały na jej partnera a nie na nią, kreglicka z dystanesm ale faktycznie tyłkim mogła lepiej zamieśc, szkoda mi jej bo klase ma jestem jej fanem. Natomiast o ile tej pierwszej (Jabłczyńskiej?) nie lubie to kurde pokazała troche sexapealu dzis w tej sambie. Kwasniewska od początk dla mnie dramat w tańcu, dziś troche mniej spieta ale czym miała diś krecic jak bioder kurna to ona nie ma, talii zreszta też , przestańcie mówic że ma figurę bo pekne ze smiechu, koroniewska tex cienko, rozmus spox mnie sie podobało - głownie robi show ta jego partnerka bez cycków ale miła. Mroczek ok, młoda tez sie stara więc =dla mnie najbardziej równa para nikt nikogo nie holuje maja fanów więc trudno z nimi bedzie wygrac. Mam uwage do jurorów by sie bardziej staralioceniac a nie nie narazac, tyczy tej parki aktorsko-wokalnej w srodku, dali by se spokój z tymi ósemkami i dziewiątkami za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: w sumie starają się 10.04.06, 08:49 Tak , to prawda Kręglicka była lepsza , ale chyba Dancewicz uratował jej partner , kóry może się podobać oraz, przecież ostatnio zemdlał. Najlepsza para w tym tygodniu to Mroczek i Anetka ( bardzo piękna i super zgrabna ). Ola też się starała ,ale niestety nie ma tzw wyglądu ( fatalny makijaż i , mimo że na chwilę ten kostium czerwony okropny -> to wszystko ją postarza). Maserak jak zwykle bez zarzutu i z wielką pasją, tylko rzeczywiście mógłyby być bardziej poważny ( wizerunek macho się kłania). Nadal trzymam za niego kciuki . Najlepszy kostium miały dwie Anetki , najgorszy Ania G. i Koroniewska. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: w sumie starają się 12.04.06, 18:23 Dancewicz uratowal moj maz, ktory wyslal decydujcego SMS-a, ktory to SMS uratowal tylek Renaty.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 19:35 Gdybyż Ola Kwaśniewska była podobna do mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Re: Taniec z gwiazdami - z innej beczki 10.04.06, 08:35 Męczy mnie, co to był za utwór muzyczny, który wykonano przed ogłoszeniem wyników. Wiem, że znany, a do tego kojarzy mi się ze starą ramówką sportową w TVP;) Kto zna tytuł?:) Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: Taniec z gwiazdami - z innej beczki 10.04.06, 08:50 A czy to nie była melodia z pierwszej czołówki 5-10-15 ? Też mi chodzi po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
melissa79 Re: Taniec z gwiazdami - z innej beczki 10.04.06, 08:52 kojarzy Ci się pewnie z dzieciństwem, to muzyka z 5-10-15 :) ale tytułu nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Skoro tak 10.04.06, 09:15 to już wiem Kombi - "Bez ograniczeń" Dzięki bardzo za podpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 08:58 To był specyficzny konkurs, bo wszystkie pary wykonywały ten sam taniec. Wreszcie łatwo było je porównać. Najlepiej moim zdaniem wypadły pary z Mroczkiem i Jabłczyńską. Bardzo dobra stylizacja i taniec w porządku. Poprawnie wypadła Kwaśniewska (chyba wcześniejsze trenowanie salsy tu się przydało), choć jak zwykle Maserak masakrował ;-) ją swoją ekspresją. Koroniewska jako tako, choć strój nietrafiony. Jeśli chodzi o A. Kręglicką to niestety samba nie jest jej tańcem. Wyglądała świetnie, ale zabrakło sambowego szaleństwa. Dancewicz wypadła marnie, a zupełnie denny był Rozmus. Stylizacja fajna, ale samba żałosna w zestawieniu z jego fenomenalną partnerką. Para ta jest wyraźnie faworyzowana przez sędziów od początku. Myślę, że to zasługa p. Ani, która skupia prawie całą uwagę na sobie. Bardzo żałuję, że odpadła Aneta Kręglicka. Jest to niebywale estetyczna kobieta. Chyba nieprędko będziemy mieli okazję podziwiać kogoś równie pięknego i zgrabnego w TzG. Miała ewidentny talent do tańcow standartowych i szkoda, że nie nie miała okazji zaprezentować wszystkich. Poza tym sposób, w jaki się zachowywała, nienaganne maniery, styl - to wszystko wyróżniało ją bardzo pozytywnie spośród uczestników programu. Wielka szkoda i wielkie podziękowania dla p. Anety za całość. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 19:05 > wypadła marnie, a zupełnie denny był Rozmus. Stylizacja fajna, ale samba > żałosna w zestawieniu z jego fenomenalną partnerką. Para ta jest wyraźnie > faworyzowana przez sędziów od początku. Myślę, że to zasługa p. Ani, która > skupia prawie całą uwagę na sobie. Ciężko mi się zgodzić. Jakkolwiek Ania jest niewątpliwie świetną tancerką (chyba najlepszą spośród występujących, choć Soszyńskiej i Anecie wiele do niej nie brakuje) to Rozmus bynajmniej nie ginie na jej tle. Facet świetnie się rusza, ma genialne poczucie rytmu i - choć zdecydowanie go nie lubię - po prostu dryg do tańca. Dla mnie problemem tej pary jest przerost formy nad treścią, zupełnie zachwiana równowaga pomiędzy tanim show a tańcem. > Bardzo żałuję, że odpadła Aneta Kręglicka. Jest to niebywale estetyczna > kobieta. Ja nie potrafię zrozumieć tych zachwytów nad Kręglicką :(. Twarz zgoda, nie uważam że piękna, ale niewątpliwie "szlachetna". Natomiast jej przeraźliwa chudość odbierała mi całą przyjemność oglądania jej występów. W szczególności wczoraj, z tymi sznurkami na brzuchu... brr... > Poza tym sposób, w jaki się > zachowywała, nienaganne maniery, styl - to wszystko wyróżniało ją bardzo > pozytywnie spośród uczestników programu. Niewątpliwie pokazała pewną klasę, lecz do mnie o wiele bardziej przemawia równie stylowa, a jednak cieplejsza i milsza Dancewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 20:35 jakos ciezko mi bylo do tej pory uchwycic klasę u Dancewicz świetnie ją ukrywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 20:46 Mnie równie ciężko uchwycić wspaniałą figurę Kręglickiej, choć nie wiem pod czym ją ukrywa w tych skąpych strojach :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 21:09 w swietle wymogow swiata mody figure ma idealna :) tez wolalbym, zeby miala kilka kilogramow wiecej, ale byc moze to nie jest kwestia jakichs durnych diet, tylko problematycznej przemiany materii. znam kilka osob, ktore bardzo chcialby utyc, a nie moga Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 21:37 > w swietle wymogow swiata mody figure ma idealna :) Świata mody być może, on zwykle bywa na bakier z estetyką. Ile widziałeś tancerek o takiej figurze? Do tańca trzeba mieć czym pomachać i pokręcić :). > tez wolalbym, zeby miala kilka kilogramow wiecej, ale byc moze to nie jest > kwestia jakichs durnych diet, tylko problematycznej przemiany materii. znam > kilka osob, ktore bardzo chcialby utyc, a nie moga Nie wchodzę w przyczyny jej wyglądu, po prostu go oceniam. I nadziwić się nie mogę zachwytom nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 21:39 A co do damskich figur w TzG... Zgodzisz się ze mną, że Jabłczyńska ma rewelacyjne nogi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 11.04.06, 10:27 szczerze mowiac nie zwrocilem uwagi, wiec chyba nie sa jakies obledne Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 11.04.06, 10:28 to przyjmij do wiadomosci, ze niektorzy sie zachwycaja i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
skafandra Kręglicka 11.04.06, 13:36 Odnośnie "kłótni" xtrin i kubissimo na temat figury Kręglickiej: czytałam w jakimś brukowcu, że Aneta bardzo dba o swoją "chudość" i pilnuje diety, żeby nie przytyć, jedząc sałatki, zero słodyczy itp. Więc "chudośc" jest tylko i wyłącznie z jej wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 11.04.06, 23:52 Przyjąć przyjmuję, cóż mam zrobić, ale zrozumieć nijak nie zrozumiem. Przyjrzyj się nogom Jabłczyńskiej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan zero słodyczy?? 12.04.06, 18:36 a pamiętam któryś z odcinków, kiedy Robert (chyba tak miał na imię jej partner) przyniósł tort i była zachwycona, i opowiadała, że wcinali go na spółkę hahaha ale czegóż się nie robi do/dla kamery... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 09:27 Dancewicz była tragiczna, zero poczucia rytmu:|Wypadła śmiesznie poprostu i drewnianie:|Aczkolwiek cieszę się,że odpadła Kręglicka:) Mroczek z Anetą The best:) Jabłczyńska wcale nie zachwyciła... reszta tak sobie; Odpowiedz Link Zgłoś
tiffi1 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 10:20 Niweatpliwei Mroczek i Aneta najlepiej, Jablczynska tez mi sie podobala. Reszta średnio. Rozmus i Ania (Ania jak zwykle powalala tancem)-ale ciekzo tanczyc do takiej muzyki. A jestem zdziwiona,ze to nei oni wybieraja taka muzyke, wiec nie am sie co dziwic inni maja latwiej by zmierzyc sie z sambą w sambie, a innni musza szukać samby w czyms zupelnie innym. Maserak przycmil Olę-taniec sredni, stylizacja fatalna. Najgorzej ubrana byla Koroniewska i zdecydowanie taniec jej nie poszedl-na poczatku nie mogla trafic w rytm i za malo bylo samby w sambie. dancewicz-duzo uroku osobistego, ale jednak nie abrdzo udaje jej sie taniec - troche pokracznie. Kreglicka,dużo wdzieku, mniej krecenia pupą, szkoda. jednak to Dancewicz powinna opuscic program Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 10:24 "Taniec z gwiazdami" na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 10:28 Bardzo sie ciesze, ze pani Kreglicka pozegnala sie z programem - byla nadeta do granic mozliwosci i wysilki, zeby jeszcze udowodnic, ze jest super - byly tak widoczne ze az przykro bylo patrzec. Wg mnie Rozmus powinien odpasc - szoł szołem, ale tanca w tym raczej nie ma - pomijajac fakt, ze jako osoba mi nie odpowiada. mam nieprzyjemnie wrazenien, ze wiekim fartem przesliznela sie Renata Dancewicz - ta samba byla taka sobie, ale ja caly czas mam nadzieje, ze bedzie lepiej... fajny ten jej partner :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 11:01 Zaczynam doceniać Kochanka;) niezłe ma biodra nawet nawet;) A wracajac do innych: Nieprzepadalam za Dancewicz teraz ją lubię -milo mnie zaskoczyla swoją osobą:) partner piękne błekitne oczy:)- reasumujac chcialabym zeby zostali jak najdluzej mimo ze Dancewicz niezabardzo ma talent ale stara się to widać. Jablczynskiej nie zdazylam zobaczyc ale cos mi sie wydaje ze poluje na najwyzsze trofeum w koncu stawka jest spoora:) (wywiady , sława, twarz na pierwszysch stronach gazet) Co do Maseraka to zawsze dla mnie bedzie super tancerzem z programu na program utwierdzam sie w tym . A co do "szolmeństwa " to dla mnie to zabawne i interesujace wiec mi nieprzeszkadza wrecz przeciwnie:)Panna Kwasniewska bardzo staro wygladala w tym makijazu , nie pomyslalabym ze tak staro moze taka mloda dziewczyna wygladać. Figury podobno tez nie ma - tak mi mowią moi znajomi faceci:) Mroczek -ok ale ma szczescie ze dostal taką partnerkę - dziewczyna emanuje sexem przy czym jest bardzo sympatyczna :) Duzy plus:) Kreglicka choć ładnie wyglada an swoje lata to w polaczeniu z partnerem najmniej mi bylo ich szkoda. Partner jakis nijaki, nawet zdania nie potrafil powiedzieć , mialam wrazenie ze zacznie plakac jak Urbanski odczytal wyniki (chyba sie tego nie spodziewał) Koroniewska tanczyla gorzej niż poprzednio, Kochanek jak zawsze super;) I na koncu Rozmus - zaczynam mieć dosc tego faceta choc wydaje sie sympatyczny ale ile mozna patrzec na ich SHOW :) Juz mam dość zwlaszcza po ostatnich parasolkach i wczorajszych Eltonach ... brak słow.. A zwlaszcza mi sie nie podobalo jak kazdy tanczyl jakby sobie .. Az sie boje ze w nastepnym odcinku zatanczą YMCA ..:) Partnerke ma super -wybitnie zdolna jednak co do makijazu i kreacji to chyba ją najbardziej zaniedbują . Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 19:19 > Nieprzepadalam za Dancewicz teraz ją lubię -milo mnie zaskoczyla swoją osobą:) U mnie dokładnie to samo :). Reagowałam na nią do tej pory wręcz alergicznie, a z programu na program coraz bardziej ją lubię. > partner piękne błekitne oczy:) Mrrr... :) > reasumujac chcialabym zeby zostali jak > najdluzej mimo ze Dancewicz niezabardzo ma talent ale stara się to widać. Pozostaje mi się wyłącznie podpisać pod powyższym. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 11:39 Kręglicka nadęta?? dziewczyno, po Ci oczy, skoro Ty patrzysz i nie widzisz??? to byla jedna z ciekawszych osób w tym programie ze zdrowym dystansem (zarowno do programu jak i do siebie) i takim fajnym, nienachalnym poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 12:23 Dla mnie nadeta. Wczoraj myslalam, ze sie rozplacze przez to zaplatanie w kiecke. Na poczatku cieszylam sie, ze wystapi, kibicowalam nawet przed tv, ale pozniej widzialam jak bardzo i coraz bardziej sie wysila, nie mogac sprostać to wiedzialam, ze nic z tego nie bedzie. moge chyba wyrazic na ten temat swoje zdanie? a co inni mysla na temat mojego zdania, tym bardziej w tak malo waznej kwestii jak pani Kreglicka w TzG, jest, mysle, malo wazne :-)to luzna gadka na temat tego komu sie co podobalo a nie spor w kwestii rozwiazania problemu np: glodu na swiecie.. wszak to program rozrywkowy, nie trzeba sie AZ tak przejmowac... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 12:39 na mnie też zrobiła wrażenie "nadętej" i cieszę się ze to ona odpadła... no i przynajmniej teraz nie będe sie tak denerwować ,czy się nie połamie w tym tańcu:P Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 brak mi słów... 10.04.06, 13:01 ... . Wiem, że każdy ma swoje zdanie, ale jak ktoś mi pisze, że Dancewicz jest sympatyczna i tańczy z każdym programem coraz lepiej no to przepraszam... . Dla mnie to co pokazała wczaoraj było straszne i upokarzające. To jej machanie biustem i pupą - poprostu do bani. A jakież ona miny przy tym robi?! Zastanawiałam się dlaczego nie odpadli i doszłam do wniosku, że tylko dlatego, że publika lubi jej partnera. Nie oglądałam może całego programu, dlatego dodam jeszcze że podobała mi się Kwaśniewska, choć na początku miałam wrażenie, że pomylili sambę z pasadoble (nie SALSĄ!). dr Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 13:26 Nie rozumiem zachwytow nad Jablczynska.Dla mnie bez rewelacji. Zbyt rozreklamowani Mroczek z partnerka ale tancza dobrze i to trzeba im oddac. Koroniewska mi sie podobala.Kwasniewska niespecjalnie,bez rewelacji. Lubie patrzec na Rozmusa i Glogowska bo ladnie i plynnie tancza choc jak przyznali poprzednicy powinni odpuscic sobie to cale show! Zbyteczene! Dancewicz fajna babka,lubie ja za jej postawe zyciowa i filozofie i szkoda,ze sie przeslizguje ale nie ma co sie oszukiwac taniec nie jest jej mocna strona. I kilka slow na temat Kreglickiej.£Osobiscie bardzo zaluje,ze odpadla bo kazdy jej taniec ogladalam z przyjemnoscia. Moze i bywala malo gietka w tancach latynoamerykanskich ale tanczy z gracja,lekkoscia,wdziekiem i klasa.Ogromna przyjemnosc dla oka. Niestety ten program to nie dokonca konkurs tanca li i jedynie.A w conajmniej 70% konkurs popularnosci i wdzieczenia sie do widzow i sprawiania dobrego wrazenia.Kreglicka jest postrzegana za sztywniare,wyniosla i dumna dlatego,ze nie wdzieczyla sie do widzow. Fakt,oceny sa za calosc i kilka usmiechow byloby jak najbardziej wskazanych. Tyle tylko,ze takie cieplo wenetrzne pochodzi od osoby. Ona tego nie potrafila lub nie chciala.Blad Pani Aneto,prosze zrezygnowac z roli Krolowej Sniegu i poddac sie troszke emocjom. Odpowiedz Link Zgłoś
skafandra Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 13:43 Nie krytykujcie tak Oli za wygląd. Przecież Soszyńska też nie miała rewelacyjnej twarzy, a była świetną tancerką. A - według mnie - Ola to całkiem ładna dziewczyna i stara się jak moze. Zrobiła duże postępy w tańcu.Jeżeli chodzi o Mroczka to chyba oczywiste, że wygra, bo jest najbardziej popularny i świetnie tańczy, chociaz - moim zdaniem - Jabłczyńska mu nie ustępuje. Chciałabym w następnej edycji zobaczyć Marcina Mroczka. Czy oni się czymś różnią z wyglądu? dla mnie są jak dwie krople wody. Co do Rafała Mroczka, to lubię patrzyć, jakie śmieszne miny robi w tańcu; fajnie się wczuwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
skafandra Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 13:45 a swoją drogą ciekawa jestem, kto by wygrał, gdyby w jednej edycji brali udział i Rafał Mroczek i Kaśka Cichopek; wg mnie Kaśka i tak była lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 14:46 Szkoda ze odpadla Kreglicka-na tak piekna kobiete, z taka klasa i gracja zawsze milo bylo popatrzec, a tak zostaja nasze "gwiazdki" serialowe, ktore ani to piekne, ani utalentowane. Z dziewczyn bede chyba teraz kibicowal Kwasniewskiej, ktora jakos najbardziej mi podchodzi. Bardzo lubie partnerke Mroczka, ale na niego nie moge patrzec:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 19:17 > Nie krytykujcie tak Oli za wygląd. Przecież Soszyńska też nie miała > rewelacyjnej twarzy, a była świetną tancerką. Jak to gusta się różnią... Dla mnie Soszyńska jest piękną kobietą, chyba najpiękniejszą z wszystkich jakie pojawiły się na parkiecie TzG :). Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 19:46 Szkoda mi Kręglickiej, byli gorsi od niej. Jej odejście odczułam jako niesprawiedliwość. Jest to bardzo piękna kobieta, godna podziwu i bardzo ładnie się znalazła na koniec, dziękując partnerowi i kolegom. Mroczkowi robi połowę roboty jego niewiarygodna partnerka,podobnie jak Rozmusowi. Kwaśniewska miała nietrafiony ten biały kostium, biel nie pasuje do samby. Natomiast u Jabłczyńskiej pociągający jest luz i radośc życia. Zupełnie odwrotnie jest z Dancewicz, stwarza wrażenie jakby się meczyła całą tą imprezą i jurorzy powinni ukrócić jej męki. Odpowiedz Link Zgłoś
skafandra do xtrin 10.04.06, 20:00 piękniejszą od kręglickiej?? no cóż, de gustibus...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: do xtrin 10.04.06, 20:25 Oj, bez dwóch zdań. Międzie Soszyńską a Kręglicką sytuuje się moim zdaniem mniej więcej połowa uczestniczek :). Jak pisałam już wyżej - Kręglicka ma twarz szlachetną, ale w żaden sposób (mnie) nie porywającą ani nie intrygującą, do tego uważam że jest po prostu zbyt koścista. Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 21:06 Partnerka Rozmusa przesympatyczna, podobała mi się jej kreacja mimo, że nieco tandetna.:) A sama dziewczyna nie jest pięknością, ale ma dużo uroku. Spośród pań tańczy najlepiej, zaraz za nią jest partnerka Mroczka. Ola Kwaśniewska bardzo źle wygląda z upiętymi/związanymi włosami, kolor szminki również do bani. Zatańczyła wczoraj całkiem ok. Koroniewska i Jabłczyńska super figury, druga ma również całkiem sympatyczną buzię. I fajnie tańczy, ma wsobie naturalność i dużo młodzieńczego luzu. W parze Mroczka tancerka była świetna, za to jej partner nie zrobił na mnie wrażenia. Kręglicka nie zatańczyła tak źle żeby odpaść. Za to Dancewicz - o matko! Co to było? Atak drgawek? I jeszcze ta "drewnianość" Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 11.04.06, 00:29 > Partnerka Rozmusa przesympatyczna, podobała mi się jej kreacja mimo, że nieco > tandetna.:) A sama dziewczyna nie jest pięknością, ale ma dużo uroku. nie wiem, czy wiecie, ale tej dziewczynie niedługo stuknie czterdziestka :] w każdym razie-tym większy respect dla Ani G. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 11.04.06, 14:02 Tak ? A ja slyszalam, ze ona ma 27 lat. Jesli to nieprawda, to jestem pelna podziwu dla jej kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 11.04.06, 23:37 Ania Głogowska napewno jest przed trzydziestką, tańczy od dziecka- to jej wielka życiowa pasja. Jako nastolatka tańczyła w dziecięcej formacji latynoamerykanskiej, potrafi trenować do upadłego, stąd taka kondycja. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 13.04.06, 22:56 hmm... to trochę dziwne :P nie wiem, skąd macie te informacje, ale mi moja znajoma, która tańczy turniejowo (a tym samym-proste, że w środowisku ludzie wiedzą o sobie nawzajem-nie mówiąc już o czołowych postaciach-a taką w świecie tańca niewątpiwie jest Ania Głogowska)mówiła, że A.G ma lat 35. Wątpię, by się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 14.04.06, 09:56 www.taniec.wwl.pl/teksty/onas.htm "Oboje trenują taniec towarzyski od 1990 roku," www.taniec.wwl.pl/teksty/wycprzetanczyc.htm "Anna zaczęła tańczyć mając dziesięć lat w klubie tańca "Kamionek". " Nie będę się upierać, ale ja raczej stawiam na to, że ona ma 26-27 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 14.04.06, 16:29 Ja sie tez zdziwilam, kiedy przeczytalam o tych 27-ona wyglada powazniej mimo swietnej figury i niesamowitej energii.No ale przeciez ludzie roznie wygladaja. Bardzo ja lubie, podejrzewam, ze ma talent do uczenia, choc dostaje parnerow z jakims ocykaniem tanecznym.Ale prawa szolbiznesu sa takie, ze sie oszukuje dla lepszej ogladalnosci.Choc ja tego nie rozumiem- sama bym byla dumna, ze mimo takiego wieku jestem tak swietna tancerka. Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 10.04.06, 21:39 Jak dobrze, że odpadła Kręglicka. Wręcz nie można patrzeć na jej chorobliwą chudość. Może koniec treningów pozwoli jej przytyć? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 "atak drgawek" - tego określenia mi brakowało 12.04.06, 13:00 a w pełni oddaje to, co pokazała Dancewicz. A wypowiedzi w stylu, że RD pokazuje klasę, że jest sympatyczna?! No, ja jakoś tych cech nie widzę. Dla mnie ona sprawia wrażenie obrażonej na cały świat, że inaczej wyobrażała sobie swój występ. Myślała, że będzie gwiazdą programu, a tymczasem ciągnie się gdzieś na końcu! Cudem przechodzi do następnego odcinka - dla mnie powinna odpaść w drugim, góra trzecim. DR Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: "atak drgawek" - tego określenia mi brakowało 12.04.06, 18:27 Moim zdaniem nalepsza byla Jablczynska z Piotrem i Mroczek z Aneta. Na trzecim miejscu Ania i Rozmus. Jak dotad to ta para wyglada tak jakby sie swietnie bawili. Lubie Anie. Wymiana zdan z Iwonka - brawo Ania. Oli Kwasniewskiej notorycznie zawyzaja noty, chociaz ostatnio calkiem ladnie zatanczyla. Wedlug moich szacunkow w nastepnych programach odadna Koroniwska i Dancewicz, ale nie wiem ktora pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m7 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 13.04.06, 00:16 Wg mnie Ola jest forowana, co to u licha - jakis uklad z TVN ? Rusza sie jak miotla. Ze jako-tako tanczy,to tylko zasluga jej partnera. Szkoda Kreglickiej to babka z klasa i jak sie rusza ... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa2 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 13.04.06, 20:03 Dobrze że Kręglicka odpadła:)) Nie chciałam już dłużej patrzeć na tę anorektyczke! Mam nadzieje że Maserak dojdzie daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 14.04.06, 13:34 Od dawna kraza plotki, ze program jest ustawiony. Ma wygrac Aleksandra Kwasniewska. Sami sprawdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 14.04.06, 15:07 a na pewno będzie w finale Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Taniec z gwiazdami - na gorąco - jakie wrażen 15.04.06, 14:56 partner Kręglickiej mniam ;) świetnie wyglądał w stroju pilota Odpowiedz Link Zgłoś