Gość: soldo IP: *.tpnet.pl 24.12.02, 00:21 Drobne pytanko - zauważył ktoś w świątecznym programie TV tzw. (za przeproszeniem) publicznej jakąś pozycję filmową która nie byłaby wielokrotnie uprzednio pokazywana ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: kotlet odgrzewany IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 00:40 Hrabia Monte Christo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: kotlet odgrzewany IP: OSET:* / 192.168.0.* 24.12.02, 01:05 Chyba trzeci raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: kotlet odgrzewany IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 14:06 Tej wersji sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kotlet odgrzewany IP: *.toya.net.pl 25.12.02, 15:45 Byla pare miesiecy temu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: kotlet odgrzewany IP: 62.233.163.* 24.12.02, 00:41 Gość portalu: soldo napisał(a): > Drobne pytanko - zauważył ktoś w świątecznym programie > TV tzw. (za przeproszeniem) publicznej jakąś pozycję > filmową która nie byłaby wielokrotnie uprzednio > pokazywana ? Nie ma takowej i nigdy nie było.Tzn. było ale tylko za czarnej komuny. Wtedy puszczali naprawdę niezłe filmy np. w trakcie gdy była pasterka, żeby ludzie na nią nie poszli.A teraz cóż, komercja,syf, eeehh...... Odpowiedz Link Zgłoś
slodki Re: kotlet odgrzewany 24.12.02, 15:01 Ja z niecierpliwością czekam na emisję programu w TVN, w którym znane postaci tej telewizji będą śpiewać kolędy. Z tego co widziałem w zapowiedzi, będzie to prawdopodobnie powtórka tego samego programu sprzed roku, w którym nieźle się wygłupił Urbański. Rozumiem powtórki filmów, ale powtarzanie programów rozrywkowych??? (o ile rzecz jasna się potwierdzi ;) No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: kotlet odgrzewany IP: 62.233.163.* 24.12.02, 19:17 Ciekawe czy będzie "Żądło".Powtarzają to każdego roku na święta. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
otto_1 Re: kotlet odgrzewany 26.12.02, 15:58 Żądło na pewno będzie na Sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: kotlet odgrzewany IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 22:28 Był to kotlet odgrany i mało atrakcyjny. Tradycyjnie wolę Santor i Krawczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kotlet odgrzewany IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 23:21 Potwierdziło się o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: kotlet odgrzewany IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 07:51 Świąteczny klan był chyba nowy. Nie oglądam tej chały także może ktoś potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: kotlet odgrzewany IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 15:13 A ja chyba wyślę specjalne podziękowania do wszystkich polskich telewizji - po raz pierwszy odebrali nam możliwość obejrzenia zmagań Kevina w domu i Nowym Yorku ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: kotlet odgrzewany IP: OSET:* / 192.168.0.* 28.12.02, 10:50 Nie było, niestety, "Potopu". A przecież zaczyna się i kończy zimą, że o obronie Jasnej Góry w Boże Narodzenie nie wspomnę. Film, jak znalazł na Święta. Wolałabym to od opowieści o świętej Jolancie K. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soldo Re: kotlet odgrzewany IP: *.tpnet.pl 27.12.02, 12:40 O Boże ! Widziałem przypadkiem fragment jakiegoś programu w którym Urbański strojąc idiotyczne miny miotał się po scenie przy wtórze kolędy i jeszcze udawał że śpiewa. Nie podejrzewałem go o taki brak dobrego smaku. To było to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: kotlet odgrzewany IP: *.lodz.gazeta.pl 27.12.02, 11:06 Aaaa, czy "Sami swoi" byli jeszcze śmieszniejsi, bo kolorowi? Czy w wersji mniej smiesznej - czarnobiałej? Nie oglądałem, wybaczcie.... :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: break Re: kotlet odgrzewany IP: *.visp.energis.pl 27.12.02, 14:24 najwiekszym hitem (wg tvp?) sa obydwie czesci "mlodych wilkow" - puszczono je nieomal w tych samych dniach i w tym samym czasie w tv regionalnej i tv polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOREK. Kicha total. IP: *.lot.pl 28.12.02, 07:34 To już nie chodzi nawet o powtórki powtórek ale o jakość programu, myślenie o widzu i sensowne pomysły. TVP wpędziła się w komercje i ściga się ze stacjami komercyjnymi pod względem oglądalności. Jest to z gruntu błędne założenie, bo nie taka jest misja telewizji publicznej. Ma rzetelnie informować, kształtować gusty wysokim poziomem programów i inteligentną rozrywką. Nawet wtedy, gdy nie przynosi to zysku finansowego. Ale przynosi zysk w postaci mądrzejszego i rozwijającego się społeczeństwa. TVP ma wychowywać widza. A tymczasem dostosowuje się poziomem do stacji komercyjnych, które nie muszą podejmować ambitnych wyzwań społecznych (chociaż niektóre to robią całkiem nieźle) i mogą pozwalać sobie na robienie programów pod tzw. masowego widza. TVP nie wygra z nimi nigdy, bo nie ma sposobu na odciągnięcie fanów "bigbraderów" i innych dupereli. Próbuje walczyć inaczej, czyli przez zmiany ustaw, zaniżanie cen reklam, itp. No bo przecież ma ABONAMENT !!! - czyli czysty zysk bez kiwnięcia palcem. Nawet jakby co tydzień powtarzała te same programy. A stacje komercyjne tego bonusa nie mają. Po co więc inwestować w ambitne przedsięwzięcia i wymyślać sposoby na mądrą rozrywkę? No, po co? Dlatego program naszej TVP wygląda czasem jakby go ustalał bezmyślny komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kicha total. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.12.02, 09:10 a na dodatek abonament za rtv od 01 01 2003 ma wynosić coś koło 19 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Kicha total. IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 11:53 Była jedna premiera "W szponach korupcji" z Wahlbergiem(TVP1). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Kicha total. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 16:55 Program na wszystkich stacjach był koszmarny. Tyle filmów i programów rocznie powstaje na całym świecie a w naszej telewizji non stop to samo. Cóż, pojechałam do wypożyczalni w pierwszy i drugi dzień świąt i co? tłumy ludzi, kolejka. Nie byłam zdziwiona. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kicha total. IP: *.toya.net.pl 28.12.02, 22:31 Gość portalu: alina1 napisał(a): > Program na wszystkich stacjach był koszmarny. Tyle filmów i programów rocznie > powstaje na całym świecie a w naszej telewizji non stop to samo. > Cóż, pojechałam do wypożyczalni w pierwszy i drugi dzień świąt i co? tłumy > ludzi, kolejka. Nie byłam zdziwiona. A szkoda. U mnie to samo :(( Ale pani w wypozyczalni byla szczesliwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: kotlet odgrzewany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 19:26 Były filmy jeszcze nie pokazywane w polskiej TV. Mianowicie dwa filmy o doktorze Fu Manchu z wytwórni Hammer Films tj. "Twarz Fu Manchu" oraz "Narzeczone Fu Manchu".Oba nadano w późnych godzinach nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: kotlet odgrzewany 28.12.02, 20:22 Przede wszystkim: "Sami Swoi". Ludzie, na następne Święta będę miała siekierę pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: kotlet odgrzewany 28.12.02, 21:03 Nie ma Kevina samego w domu, ale jest za to Alex sam w domu pzdrv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: kotlet odgrzewany IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 17:42 anx napisała: > Nie ma Kevina samego w domu, ale jest za to Alex sam w domu > pzdrv I będzie "I kto to mówi 2"! Sprawdzie kiedy, żeby nie przegapić! Odpowiedz Link Zgłoś