Gość: ali IP: proxy / *.pekao.com.pl 03.01.03, 12:22 Tylko błagam, żadnej Kasi Kowalskiej czy innej Stryczkowskiej na rozgrzewkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hennos Re: Andrew Belew. Instrument to narzędzie IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 23:53 Ten genialny muzyk nazywal sie do niedawna ADRIAN Belew, czyzby znowu zmienil sobie imie? Smiem watpic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deja Re: Andrew Belew. Instrument to narzędzie IP: *.biaman.pl 04.01.03, 00:42 HAHAHA Rzeczywiście, być może Adrian zmieni swoje imię jescze kilkakrotnie. Będzie to drugi (po Frippie) muzyk, który żongluje składami :) Tym razem oczywiście nazwiskiem, np. Bleive. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partizan Re: Andrew Belew. Instrument to narzędzie IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 08:49 Pytanie: z kim tak naprawdę rozmawiał Pan Paweł ;) Iwicki? Zauważcie, że zwraca się do swego rozmówcy po imieniu (Andrew!), a ten nie prostuje! Czekam z niecierpliwością na kolejne demaskatorskie wywiady Pana Pawła: na początek proponuję Rogera Frippa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Pan Belew ma na imię Adrian.. ale to szczegół... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 11:34 przecież wszyscy wiemy, o kogo chodzi.. Nędza. Taka gazeta i taki byk. I pewnie wytną mój komentarz.. Nawet, jak w google wpisze się: andrew belew, to pierwszym trafieniem jest The Official Adrian Belew Web Site. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simplex Re: Pan Belew ma na imię Adrian.. ale to szczegół IP: *.abacus.sanok.pl / 169.254.10.* 10.01.03, 18:47 Gość portalu: marek napisał(a): > przecież wszyscy wiemy, o kogo chodzi.. > Nędza. Taka gazeta i taki byk. > I pewnie wytną mój komentarz.. > No widzisz, nie wycieli :) Masz az tak zle zdanie o Gazecie? Pod artykulami sa niekiedy takie komentarze sluchaczy Radia Maryja (w rodzaju "Michnik to zyd!!!!") ze sam bym je wycial ;) > Nawet, jak w google wpisze się: andrew belew, to pierwszym > trafieniem jest The Official Adrian Belew Web Site. > To byl byk - zgoda, ale po moim interwencyjnym mailu zmienili na Adrian. BTW. W ostatnim newsweeku anime "Ghost In The Shell" zostalo przetlumaczone "Duch w muszelce" - przy tym andrew belew sie chowa!!! Pzdr, Simplex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Pan Belew ma na imię Adrian.. ale to szczegół IP: *.core.net.pl 17.01.03, 12:52 Gość portalu: Simplex napisał(a): > No widzisz, nie wycieli :) > Masz az tak zle zdanie o Gazecie? Pod artykulami sa niekiedy > takie komentarze sluchaczy Radia Maryja (w rodzaju "Michnik to > zyd!!!!") ze sam bym je wycial ;) Nie rozumiem o co ci chodzi, przeciez Michnik jest Zydem i tego nie ukrywa. Pare lat temu dostal nawet tytul "Zyda roku". Ma sie tego wstydzic ? Czy tez nie mozna tego mowic glosno ? > > Nawet, jak w google wpisze się: andrew belew, to pierwszym > > trafieniem jest The Official Adrian Belew Web Site. > > > To byl byk - zgoda, ale po moim interwencyjnym mailu zmienili na > Adrian. > > BTW. W ostatnim newsweeku anime "Ghost In The Shell" zostalo > przetlumaczone "Duch w muszelce" - przy tym andrew belew sie > chowa!!! > > Pzdr, > Simplex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simplex Re: Pan Belew ma na imię Adrian.. ale to szczegół IP: *.cisn.pl 08.06.03, 21:01 Gość portalu: klip napisał(a): > Gość portalu: Simplex napisał(a): > Nie rozumiem o co ci chodzi, przeciez Michnik jest Zydem i tego nie ukrywa. > Pare lat temu dostal nawet tytul "Zyda roku". Ma sie tego wstydzic ? Czy tez > nie mozna tego mowic glosno ? > Skoro wszyscy wiedza ze Michnik to Zyda i skoro tego nie ukrywa, to po co pisac to na forum? A o tym, ze dostal tytul Zyda roku, to nie slyszalem... :P Simplex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teo The power to believe? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 12:32 Kurczę, pomijając temat Andrew, najbardziej niepokoi mnie fakt, że rozmowa toczy się o płycie, której nie znam. W sklepach The power to believe nie uświadczysz, a na oficjalnej stronie King Crimson piszą że płyta ma ukazać się w lutym 2003. Obawiam się, że zyję w gorszej części świata. A może chodziło o EPkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinekk Re: The power to believe? IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 19:01 Kurcze o kogo chodzi ? to ktos a Pink Floyd? Bo nic nie wiem. Moze ni sie cos myli? Tak , cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deja Re: The power to believe? IP: *.biaman.pl 11.01.03, 15:48 Gość portalu: Teo napisał(a): > Kurczę, pomijając temat Andrew, najbardziej niepokoi mnie fakt, że rozmowa > toczy się o płycie, której nie znam. W sklepach The power to believe nie > uświadczysz, a na oficjalnej stronie King Crimson piszą że płyta ma ukazać się > w lutym 2003. Obawiam się, że zyję w gorszej części świata. A może chodziło o > EPkę? Chyba nie.... mam w ręku płytę z mp3 "King Crimson - Power To Believe (Promo 2003 Prerelease)" - nie wiem co o tym myśleć, ale brzmi jak (lol) King Crimson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimsoid Re: The power to believe? IP: *.pbk.pl / 10.0.98.* 12.03.03, 14:33 od 24 lutego płyta jest dostępna we wszystkich poważnych sklepach muzycznych. Niektóre oferują nawet ostatnią płytę KC w promocyjnych cenach. (Empik. Media Markt) Odpowiedz Link Zgłoś