Dodaj do ulubionych

DLACZEGO ODPADŁA ILONA

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 23:04
Dlaczego odpadła Ilona. Bo była "zbyt' oryginalna, odważna i naturalna jak na
gówno typu Big Brother. TVN woli by zostały tam takie ciepłe kluchy jak Jurek,
który gra człowieka bez wad gdy tymczasem jest najbardziej antypatycznym
członkiem ( również w tym drugim znaczeniu) tego przedstawienia
Obserwuj wątek
    • nadja Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA 21.10.01, 23:21
      Lubilam Ilone. Tak, jak w pierwszej edycji Picie. Od samego poczatku.
      Wszyscy mowili:nudny, brzdaka, a potem nagle sie zakochali ...
      Nie od dzis wiadomo - u nas oryginalnosc nie jest przez ogol ceniona.
      Ludzie wola mase bez wyrazu, ktora dla mnie jest reszta mieszkancow
      domu /poza Irkiem i Agnieszka/.Coz, moim zdaniem szkoda. Strata dla programu.

pozdrawiam

n.
      • Gość: blondie Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.toya.net.pl 21.10.01, 23:35
        A moim zdaniem Ilona nie jest jakos szczegolnie oryginalna osoba. Sama znam
        mnostwo takich ludzi , wsrod studentow to chyba normalka. Inna sprawa ,ze
        ludzie ktorym chce sie wywalac kase na sms-y do tvn sa zwykle na poziomie ...
        Jureczka. Dlaczego Ila odpadla ? IMO bo byla szczera. A tego to juz nasze
        spoleczenstwo nie bedzie tolerowac !
        • Gość: robbeb Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.chello.pl 21.10.01, 23:55
          Dodałbym do tego jeszcze, czujne oko samego Wielkiego Brata. Najpierw
          Kuba "wykręcił" sobie wspaniałą nagrode, a dzisiaj w Ringu Janusz Dzięcioł
          odpowiednio to skomentował. Komuś chyba zależało na odejściu Ilony.
          • Gość: blondie Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 00:05
            Ja tez odnioslam takie wrazenie ! Po prostu nie moglam uwierzyc ,ze to ona
            wychodzi. Nawet w internecie nikt nie twierdzil ,ze bedzie na nia glosowal !
            Wyglada to tak jakby wpuscili ja dla podniesienia ogladalnosci i wywalili , bo
            okazala sie niewygodna dla tej mieszczansko poprawnej wersji BB.
            • Gość: dżastina Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 00:09
              Do tej pory sondy na tym portalu były bardzo zblizone do wyników Ringu (w
              przeciwieństwie do onetowskich).
              Dziś stało się całkowicie odwrotnie.
              Moze stanie się cud (kolejny nad Wisłą) - i jutro Ilona wróci jak Klaudiusz z I
              edycji.
        • Gość: nadja Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: 213.77.115.* 22.10.01, 00:20
          To racja.
          Ale sposrod mieszkancow sie wyrozniala, co by nie powiedziec...

n.
          • Gość: blondie Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 00:24
            Pewnie teraz to stadko kwok odetchnelo z ulga.
            • nadja Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA 22.10.01, 16:56
              To chyba odpowiednie okreslenie ...
              :)

n.
    • Gość: Wi3SI3K Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.etob1.on.wave.home.com 22.10.01, 06:19
      Wyrozniala sie glownie pod tym wzgledem ze potrafila dogadac
      sie z Irkiem ktorego reszta nieakceptuje i niecierpi, to ich draznilo bo niebyla
      wazeliniara jak reszta... i to ze sie kapala jak przystalo na normalna
      czynnosc domowa wywalalo u takiej sw.Anny Vel Zmijka straszna niechec.
      Dobrze powiedziala na chatcie ze Anula Vel zmijka jest dwulicowa.
      A z drugiej strony Marzena tez sie kapala nago i teraz w majtkach jakos
      to nikogo nie drazni... jedank wazelina szkodzi na mozg.... PO PROSTU SZARA
      MASA W TYM BB ZOSTALA oprocz Irka,Wojtka i Agi
      ktorzy jeszcze wygladaja na ludzi...
      Ewentualnie Marzeny ktora stracila w moich oczach glosujac na Ilone...
      Z drugiej strony cieszy mnie to ze Irek chociaz przez dwa tygodnie mial kogos
      komu mogl zaufac w jakims tam stopni, ktos kto go niezbywal tylko potrafil
      wysluchac i dac od siebie, chyba zauwazyliscie jak to go podnieslo na duchu
      ze w koncu ktos go docenil. A nagroda za to wszystko byla kolacja, ktora Irek
      zapieczetowal swoja wdziecznosc i spedzil z Ilona caly wieczor a potem noc i
      nawet zrobil sniadanie... Coz czar prysnal jak w bajce... tyle ze smutnym
      zakonczeniem... smutnym i przygnebiajacym... bo ten program nabral barw jak
      tylko weszla, cos sie dzialo.............!
      Ilona powiedziala ze napewno zechce sie z nim spotkac po programie.
      Powiedziala ze go lubi i ze jest jednym z najbardziej
      inteligentych osob w programie oprocz Agi i Wojtka.
      • Gość: blondie Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 17:22
        Piszesz o Marzenie , lubilam ja na poczatku ale teraz... Nie chce sie
        wypowiadac na zaden temat , nie ma wlasnego zdania albo udaje ,ze nie ma ,zeby
        sie nie narazic. Kiedy slyszy pytanie w poplochu oglada sie na innych w nadziei
        ,ze ktos ja wyreczy. A pozniej tradycyjnie :" Ja nic nie wiem, nie mam
        zdania"...
        • Gość: CocaCola Re: DLACZEGO ODPADŁA ILONA IP: *.cm-upc.chello.se 25.10.01, 17:09
          Marzena nominowala Ilone "no bo sie malo znamy",potem w tok show po jej
          odejsciu, bredzila cos ze chcialaby ja blizej poznac, a potem na pytanie kogo
          nie wpuscilabys z powrotem do domu mowi, ze Ilony.Tej Pani juz podziekujemy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka