Gość: Ania IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 21:24 Bez Ilony nie oglądam Big Brothera - znowu została w większości banda takich samych ludzi bez wyrazu. Koniec!! Niech sobie sami z TVN-u oglądają takie g... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Protest. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 21:42 Mój protest trwa - nie oglądam BB o 5 dni i zupełm=nie mnie nie obchodzi co ci nudziarze tam robią. PS. Zagładnęłam tu tylko po to aby obwieścić co powyżej. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Protest. IP: *.chello.pl 26.10.01, 22:12 Pozdrowienia dla Ani ze Slaska. Robie prawie dokladnie co Ty. Ilona ozywiala ten smetny program buzka ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Protest. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 22:37 obawiam, że WB to lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falcon Re: Protest. IP: *.cvx3-mal.ppp.netlink.se 26.10.01, 22:39 Iga, spac nie mozesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Protest. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 23:01 Ty chyba też. A w ogóle co z nowu nie tak? Ztwierdziłam tylko, WB sam nie wie co zrobic, żeby uatrakcyjnić ten cyrk Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Protest. 29.10.01, 11:18 Pewną nadzieję stwarza bimberek, który pędzą w ramach tygodnia naukowego (chemia). Może jak się popiją to się trochę rozrusza. Póki co program jest fascynujący jak wyścigi katatonicznych ślimaków :( gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Protest. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.10.01, 11:31 wyścig czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Protest. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 11:39 Gość portalu: jaro napisał(a): > wyścig czego??? Jaro, poszukaj sobie w słowniku (najlepiej medycznym) co to znaczy katatonia ! Może zrozumiesz ???!!! Wysil trochę ten swój "intelekcik" ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Protest. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.10.01, 11:44 wolałbym dyskutować na forum nie obłożony słownikami nala, bądź dobrą siostrą i powiedz mi co znaczy to słowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Protest. 29.10.01, 11:54 Czy ja mogę być dobrą siostrą? Katatonia to choroba psychiczna, która objawia się m.in. zahamowaniem aktywności ruchowej czyli osłupieniem. Katatonik potrafi bardzo długo trwać w bezruchu, zero działania. Acha, nie jestem psychiatrą ani neurologiem :) gale PieSek ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Protest. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.10.01, 11:57 ta straszna choroba dotyka też ślimaki - biedaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Protest. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 11:37 gale napisał(a): > Pewną nadzieję stwarza bimberek, który pędzą w ramach tygodnia naukowego > (chemia). Może jak się popiją to się trochę rozrusza. Póki co program jest > fascynujący jak wyścigi katatonicznych ślimaków :( > > gale PieSek Otóż to !!! Cały czas (jeszcze !!!) czekam z nadzieją, że w końcu coś zacznie się dziać ! Powoli jednak tracę zainteresowanie tym co się tam dzieje, a raczej co się nie dzieje ! Nudy, nudy, nudy !!! Zdenerwowała mnie natomiast jedna rzecz. Mianowicie to, że jedyną ukaraną osobą jest Wojtek ! Dlaczego WB nie ukarał Irka ??? Kto mi to może wytłumaczyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
vogti Re: Protest. 31.10.01, 14:42 Gość portalu: Nala napisał(a): > gale napisał(a): > > > Pewną nadzieję stwarza bimberek, który pędzą w ramach tygodnia naukowego > > (chemia). Może jak się popiją to się trochę rozrusza. Póki co program jest > > > fascynujący jak wyścigi katatonicznych ślimaków :( > > > > gale PieSek > > Otóż to !!! > Cały czas (jeszcze !!!) czekam z nadzieją, że w końcu coś zacznie się dziać ! > Powoli jednak tracę zainteresowanie tym co się tam dzieje, a raczej co się nie > dzieje ! Nudy, nudy, nudy !!! > Zdenerwowała mnie natomiast jedna rzecz. Mianowicie to, że jedyną ukaraną osobą > > jest Wojtek ! Dlaczego WB nie ukarał Irka ??? Kto mi to może wytłumaczyć ??? > Alez sie czepilas tego Irka!!! jak, powiedzmy, Dawid nie spusci wody w toalecie to tez bedzie jego wina? A najgorsze jest to, ze nie do konca potrafisz uzasadnic te swoja nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Protest. IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 11:40 Też uważam , że Ilona nadawała rytm w domu BB. Bardzo inteligentna i nie zakłamana. Jej wyjście spowodowało,że z kim rozmawiam to słyszę , że przestał już oglądać BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Protest. IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 11:43 Ilona nadawała sens programowi BB. Jej wyjście spowodowało, że kogo pytam ze znajmych , to przestał już oglądać BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Protest. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 21:46 Gość portalu: Andy napisał(a): > Ilona nadawała sens programowi BB. Jej wyjście spowodowało, że kogo pytam ze > znajmych , to przestał już oglądać BB. po dwukroć : Masz rację! A dalej nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś