agula2006 25.05.06, 09:47 nie oglądałam tego regularnie, tylko kilka odcinków ale akurat na finale mi sie przysneło. kto wygrał?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mizzi1 Re: Kto wygrał Runway Project?? 25.05.06, 09:52 Jay - gruby gej. [rymuje się ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
chomsky Re: Kto wygrał Runway Project?? 25.05.06, 21:46 Szkoda, ze nie ten dandysowaty...podobaly mi sie jego pomysly;) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kto wygrał Runway Project?? 26.05.06, 07:53 Cały program był odjazdowy. Tę Murzynkę, co przepadła w finale widziałam kilka razy, jak kręci się przy pokazach mody. Swoją drogą mogliby dać jakąś informację, co się teraz z nimi dzieje.Leci też podobne reality o modelkach w W. Brytanii, ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Kto wygrał Runway Project?? 26.05.06, 13:16 Jay nie przyjął 100 tysięcy, ale w Banana Republic pracował (pracuje?), Wendy porzucił mąż (ale biznesik u siebie na prowincji rozkręciła i zatrudnia dwie osoby;), Murzynka Kara Saun robi to co robiła, tylko na większą skalę (ona już przed PR była osadzona w show biznesie, np. ubrała Queen Latifah na Oskary ze 2- 3 lata temu), przegięta ciota Austin Scarlett tez robi swoje:) Generalnie wszyscy mają swoje stronki w internecie i wszyscy wyszli na tym programie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
cameron85 Re: Kto wygrał Runway Project?? 26.05.06, 17:17 moim zdaniem najlepsza byla Kara Saun,śliczne ciuszki szyla:) Odpowiedz Link Zgłoś