megi102 13.01.03, 10:20 Za co????????? Już wole Ninkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Normals Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 195.94.207.* 13.01.03, 11:46 Porażająca argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 149.156.213.* 13.01.03, 12:23 Nie rozumiem dalczego? Bardzo ciekawie relacjonuja rajd. W porownianiu z tym, co zrobil TVN, z calym szacunkiem dla Martyny, po raz kolejny stacja publiczna pokazala wyzszy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 13.01.03, 14:09 Gość portalu: Kama napisał(a): > po raz kolejny stacja publiczna pokazala wyzszy poziom. Gdzie ten poziom bo jakoś nie zauważyłam. Teksty Panów są żenująco-beznadziejno-gupie, pomysły i kreatywność na poziomie przedszkolaka, a całość okraszona maksymalną sztucznością, brrrr. Na szczęście można przełączyć, choc nie zawsze zdążam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ain Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 19:26 Wszystko zależy od twojego poziomu.Program jest super, dopiero teraz widac czego nie bylo widać kiedy w rajdzie jechała Martyna.Akurat Kamel ma u mnie same plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 20:43 Gość portalu: Ain napisał(a): > Wszystko zależy od twojego poziomu.Program jest super, dopiero teraz widac > czego nie bylo widać kiedy w rajdzie jechała Martyna.Akurat Kamel ma u mnie > same plusy. Akurat u mnie Krasko ma > same plusy. Pomijam brak r. Program jest w porzadku. Nie interesuja mnie rajdy, ale ogladam dla komentarzy, zdjec i pokazanie jak taka impreza wyglada od zaplecza. Martyna byla tez dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 212.87.3.* 14.01.03, 11:23 Tak sa swieeeeetni, dowiedzialam sie ze na pustyni bywa goraco i nie pada i samochody sie psuja i ze ciezko sie po piasku biega. Rewelacja!!. Szkoda ze nie ma z nimi Durczoka (podobno tez mial jechac) pewnie by bylo jeszcze ciekawiej. Krasko+Kamel+Durczok tylko po co jeszcze ten rajd, wystarczy cos z kraju tez by bylo fajnie, oni sa tacy uroczy! Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 14.01.03, 11:34 Tak Dupczok pasowałby idealnie do tej dwójki, faktycznie szkoda że go tam nie ma. Chyba napiszę do TV, by do też dali na ten Rajd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernesto Paryż - Dakar = Kamel - Kraśko IP: proxy / 195.245.213.* 16.01.03, 13:18 powinni się trzymać za ręce i całować w policzek na dowidzenia bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: proxy / 217.153.35.* 18.01.03, 12:43 Gość portalu: Kama napisał(a): > Nie rozumiem dalczego? > Bardzo ciekawie relacjonuja rajd. W porownianiu z tym, co zrobil TVN, z calym > szacunkiem dla Martyny, po raz kolejny stacja publiczna pokazala wyzszy poziom. zwracam dyskretnie uwage, ze Martyna sama startowala w rajdzie i go ukonczyla, natomiast koledzy z TVP po prostu towarzysza innej ekipie i ich jedynym problemem moze byc brak wody do umycia. Wspoluczestniczenie telewizyjne w przygodzie Martyny i panow K. przynajmniej dla mnie to olbrzymia roznica jakosciowa i emocjonalna. pozdrawiam qbat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 15:03 no i jeszcze nie zapominajmy o Pinkowskiej,która powinna nimi dowodzic w tej wyprawie Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 16.01.03, 15:50 Tak, tak za ręce, świetny pomysł. A w tle powinna przebiegać w stroju kąpielowym Ninka Terentiew. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa1 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 16.01.03, 19:38 Moi poprzednicy kpia z bohaterow TVP1, ja bardziej serio: TVN moze sobie wyslac na dowolny rajd kogo tylko zechce. To stacja prywatna, utrzymujaca sie z wlasnych pieniedzy. Jesli ja na to stac, to niech sobie Martyna Wojciechowska czy Tomasz Lis jada na Antarktyde ogladac pingwiny. I niech robia z tego godzinne programy. Jak sie TVN z tego utrzyma, to tylko dobrze swiadczy o autorach relacji. Z publiczna TV, z ktorej pojechali Krasko i Kamel jest inaczej. To w koncu my wszyscy placimy za wyjazd dwoch gwiazd na Sahare. Za wyjazd, czyli: przejazd i pobyt calej ekipy ale tez za ich honoraria (w tym owych gwiazd). Dodatkowo za koszty przeslania codziennych bezcennych materialow. Pytanie tylko: czy ten program jest na tyle wartosciowy, ze mozna nan wydac moje i wasze pieniadze? Czy taka jest "misja" TV publicznej? I czy obecnosc niezle oplacanych "misjonarzy" na Saharze to rzecz niezbedna, w chwili gdy TVP1 powtarza wszysko i w kolo, by wypelnic ramowke? Niezorientowanym chacilbym zwrocic uwage na fakt, ze najpiekniejsze zdjecia (np. zdjecia z helikoptera)i tak sa robione przez wyspecjalizowane ekipy i zapewne kupowane do codziennych relacji (mozna je kupic lub nawet otrzymac za darmo w Warszawie). Tylko wejscia naszych gwiazd robi polski operator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.spomasz / 10.10.10.* 17.01.03, 08:10 całkowicie popieram powyższe słowa. jak wyglada pustynia-kazdy wie. A do przypomnienia jej wyglądu nei trzeba wyjazdu dwóch gwiazdorów, I TO ZA NASZE DRODZY PAŃSTWO PIENIĄDZE Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 17.01.03, 09:36 To już urok TVP - Młynarska, której wszyscy nienawidzą za nasze pieniądze od lat jest gwiazdą TVP. Co za kraj???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Was zdjąć natychmiast!!! IP: 195.94.207.* 17.01.03, 09:42 Ja kocham Młynarską. Po co pieprzysz takie farmazony? Nie wszyscy mają tak samo poroniony gust jak ty. Ja uwielbiam Waldka Goszcza i Młynarską i Terentiew i Kamela. Uważam też, że Babiarz Przemciu jest męski i pasuje do redakcji sportowej. Narzekacie i narzekacie aż się przykro robi. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Was zdjąć natychmiast!!! 17.01.03, 10:46 Przykro to się robi na twój widok. ps. też cię kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: proxy / 217.153.35.* 18.01.03, 12:37 malinowa1 napisała: > : TVN moze sobie > wyslac na dowolny rajd kogo tylko zechce. To stacja prywatna, utrzymujaca sie z > > wlasnych pieniedzy. Z publiczna TV, z ktorej pojechali Krasko i Kamel jest inaczej. To w koncu my > wszyscy placimy za wyjazd dwoch gwiazd na Sahare. Za wyjazd, czyli: przejazd i > pobyt calej ekipy ale tez za ich honoraria (w tym owych gwiazd). z tego co wiem za pobyt relacje i tak dalej w tego typu przypadkach placi ORLEN, czyli sponsor a nie podatnicy z publicznych pieniedzy. Fakt obaj koledzy wygladaja na pustyni lekko dziwacznie, ale na pewno maja sporo zabawy i ja im tylko zazdroszcze. qbat Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa1 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 18.01.03, 15:14 Gość portalu: gosc napisał(a): > z tego co wiem za pobyt relacje i tak dalej w tego typu przypadkach placi > ORLEN, czyli sponsor a nie podatnicy z publicznych pieniedzy. Fakt obaj koledzy wygladaja na pustyni lekko dziwacznie, ale na pewno maja sporo zabawy i ja im tylko zazdroszcze. > qbat Czyzbys pisal z serwera publicznej... telewizji? Coz, nie bedziemy Cie posadzac o nadmierny obiektywizm. A "koledzy" bawia sie dobrze tylko czesciowo za pieniadze Orlenu. Moze mozesz udowodnic, ze bajeczne comiesieczne kontrakty "gwiazd" sa oplacane przez sponsora? Ze sponsor placi za czas emisji w najwiekszej stacji w Polsce? Ze informacja, ze kolega X za dolara kupl pamiatke w Egipcie w czasie rajdu to jest wypelnianie misji TV publicznej, za ktora ma ona prawo pobierac pieniadze z abonamentu od milionow ludzi w Polsce? Ale w jednym sie z Toba zgadzam. Ja tez chcialabym szalec po pustyni i jeszcze na tym zarbiac. Rzecz w tym, ze nie wiem jakie kryterium musi wypelnic "bezrozumny chlopiec" (to trafne okreslenie, to juz nie cytat z Ciebie, drogi Gosciu qbat) by znalezc sie na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: proxy / 217.153.35.* 19.01.03, 16:16 malinowa1 napisała: > > A "koledzy" bawia sie dobrze tylko czesciowo za pieniadze Orlenu. Moze mozesz > udowodnic, ze bajeczne comiesieczne kontrakty "gwiazd" sa oplacane przez > sponsora? Ze sponsor placi za czas emisji w najwiekszej stacji w Polsce? Ze > informacja, ze kolega X za dolara kupl pamiatke w Egipcie w czasie rajdu > to jest wypelnianie misji TV publicznej, za ktora ma ona prawo pobierac > pieniadze z abonamentu od milionow ludzi w Polsce? Dlaczego tak sie zaperzasz? kontraktu Orlenu z TVP nie widzialem, ale wiem z wlasnego doswiadczenia, ze za wszystko zazwyczaj placi ORLEN przy tym rajdzie, czasem nawet lacznie z kieszonkowym i wynagrodzeniem za czas pracy w afryce. nie wiem jak tu bylo dokladnie, nie wiem ile zarabiaja krasko z kamelem, malo mnie to obchodzi. ale tu akurat publiczny pieniadz nie jest wydawany. jesli juz to szczatkowo > > Ale w jednym sie z Toba zgadzam. Ja tez chcialabym szalec po pustyni i jeszcze > na tym zarbiac. Rzecz w tym, ze nie wiem jakie kryterium musi > wypelnic "bezrozumny chlopiec" (to trafne okreslenie, to juz nie cytat z > Ciebie, drogi Gosciu qbat) by znalezc sie na wizji. ja tez nie wiem. ale dlatego ze nie chce. mnie praca tam nie interesuje. przynajmniej na razie. pozdrawiam qbat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 212.87.3.* 17.01.03, 14:29 O tym czy ktos jest gwiazda, a wiec czy prowadzi wszystie programy jakie tylko ma ochote prowadzic, niezaleznie czy na nich sie zna czy nie, na pewno nie decyduje widz. Tak moze sie dzieje w prywatnych telewizjach gdzie preferencje telewidza oznaczaja pieniadze, ale nie w panstwowej telewizji. Zapewne decyduje tu gust jakiegos dyrektora/dyrektorki w TV. Ostatnio tymi gwiazdami zostaja ladni bezrozumni chlopcy. ewa ps Jak juz mam gdzies ogladac tego Kraske to wole na pustyni. Prawdziwy to byl jednak Krasko ' w Uni Europejskiej' ze swym wstrzasajacym opisem zmeczonej twarzy ukochanego premiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Rece precz od Niny! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 13:18 Nina i Agata to moje idealy mezczyzny, a Krasko i Kamel to moje idealy kobiety! I nikt mi tego nie odbierze. A zreszta juz niedlugo w pasmie nocnym zobaczycie jak sie ze soba parza. I bynajmniej nie bedzie to program o kawie i herbacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek niech tam zostaną IP: *.ruczaj.pl 18.01.03, 21:03 Niech te dwie gwiazdeczki tam zostaną i niech Agatka i Ninka do nich dołączą. Może przyjdzie jakaś burza piaskowa, albo porwą ich miejscowi beduini i odetchniemy troszkę od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Niech tam zostaną! 20.01.03, 09:25 Tak właściwie to dobry pomysł, niech zostana na zawsze, skończy się kasa, skończą się relacji i nie będziemy ich widzieć na naszych ekranach już nigdy. A Ninka zrobi sobie operację płciową, odchudzi się i zastąpi Kamela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Niestety... IP: 212.87.3.* 21.01.03, 16:23 Nawet jak tych dwu pogrzebia piaski pustyni to i tak pojawia sie inni Krasko i Kamelo-podobni. Taki jest gust obecnego kierownictwa TVP. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Rece precz od Niny! IP: 205.189.176.* 10.02.03, 21:48 Nina-Kocham Cie!,Kamel-kocham Cie!Kooooooooooooooocham zbokow telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyteck Re: Rece precz od Niny! IP: *.nat.siec.anax.pl 11.02.03, 11:24 Ech... Jak to ładnie teraz widać, że zawiść ludzka nie zna granic. Co, też byście sobie pojechali z kamerą na wycieczkę na pustynię, nie? No, ale to niestey nie was wysłali, tylko Kamela i Kraśko. Ja widziałem może ze 3 odcinki tego programu i uważam, że był dobrze zrobiony. Fakt, do Kraśko ten luz trochę mniej pasował niż do Kamela. No, ale rozumiem, że każdy z wypowiadających się tutaj zrobiłby taki program nie dość że lepiej, to jeszcze za darmo, co nie? Pozdrawiam wszystkich - popatrzcie na siebie, ramole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Zielinski? IP: 212.87.3.* 12.02.03, 16:43 Jako ze K&K to faworyci szefa jedynki a ich szef jest faworytem Kwiatkowskiego, a ten ma spore klopoty wiec jest pewna szansa ze zdjecia z pustyni jakie ogladales beda ostatnimi w TV z udzialem K&K ;-) ewa Ps Bywam nawet w bardziej egzotycznych miejscach ale za wlasne pieniadze i tego K&K zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zielinski? IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 16:50 Gość portalu: ewa napisał(a): > Jako ze K&K to faworyci szefa jedynki a ich szef jest faworytem Kwiatkowskiego > , a ten ma spore > klopoty wiec jest pewna szansa ze zdjecia z pustyni jakie ogladales beda ostat > nimi w TV z > udzialem K&K ;-) > ewa > Ps Bywam nawet w bardziej egzotycznych miejscach ale za wlasne pieniadze i tego > K&K zycze. Szanowna Pani Ewo Jeżeli uważa Pani, ze nasi gwiazdorzy są w stanie opłacić za swoje pieniądze wycieczkę w bardziej egzotycznych miejsca to grubo sie pani myli. Poza tym prosze pamietam, ze ci panowie sa udzialowcami kilku przedsięwzięć pt. Domy Publiczne i nie po inwestowali kase w takie przedsięwzięcia by teraz płacić za nabór nowych pracowniczek. Nie zawracaj pani głowy pierdołami bo my tutaj w prywatnym folawrku SLD jakim jest TVP mamy wieksze problemy. Pieprzony oszust pomylil sie i zamiast dać łapówkę oczekiwał łapówki. Pozdrawiam Zieliński ps. Jakby chciala pani być ciągnięta za dwa grzeski, jaszczurzona i dawać po rajtuzach z Kamelem albo z Kraśką to niech pani napisze to TVP. Potrzebujemy świeżego mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Zielinski? IP: 205.189.176.* 12.02.03, 22:37 Ja chce do telewizji!JAK ONI POTRZEBUJA SWIEZEGO MIESA TO POLECAM SIEBIE.WAZE 142 KG.MOGE JESZCZE PRZYBRAC NA WADZE DEBILE! Odpowiedz Link Zgłoś