Dodaj do ulubionych

Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!!

13.01.03, 10:20
Za co????????? Już wole Ninkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Normals Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 195.94.207.* 13.01.03, 11:46
      Porażająca argumentacja.
    • Gość: Kama Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 149.156.213.* 13.01.03, 12:23
      Nie rozumiem dalczego?
      Bardzo ciekawie relacjonuja rajd. W porownianiu z tym, co zrobil TVN, z calym
      szacunkiem dla Martyny, po raz kolejny stacja publiczna pokazala wyzszy poziom.
      • megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 13.01.03, 14:09
        Gość portalu: Kama napisał(a):

> po raz kolejny stacja publiczna pokazala wyzszy poziom.

Gdzie ten poziom bo jakoś nie zauważyłam.
        Teksty Panów są żenująco-beznadziejno-gupie, pomysły i kreatywność na poziomie
        przedszkolaka, a całość okraszona maksymalną sztucznością, brrrr.
        Na szczęście można przełączyć, choc nie zawsze zdążam.
        • Gość: Ain Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 19:26
          Wszystko zależy od twojego poziomu.Program jest super, dopiero teraz widac
          czego nie bylo widać kiedy w rajdzie jechała Martyna.Akurat Kamel ma u mnie
          same plusy.
          • Gość: Anka Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 20:43
            Gość portalu: Ain napisał(a):

> Wszystko zależy od twojego poziomu.Program jest super, dopiero teraz widac
            > czego nie bylo widać kiedy w rajdzie jechała Martyna.Akurat Kamel ma u mnie
            > same plusy.
            Akurat u mnie Krasko ma > same plusy. Pomijam brak r.
            Program jest w porzadku. Nie interesuja mnie rajdy, ale ogladam dla komentarzy,
            zdjec i pokazanie jak taka impreza wyglada od zaplecza.
            Martyna byla tez dobra.

• Gość: ela Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 212.87.3.* 14.01.03, 11:23
              Tak sa swieeeeetni, dowiedzialam sie ze na pustyni bywa goraco i nie pada i samochody sie
              psuja i ze ciezko sie po piasku biega. Rewelacja!!. Szkoda ze nie ma z nimi Durczoka (podobno
              tez mial jechac) pewnie by bylo jeszcze ciekawiej. Krasko+Kamel+Durczok tylko po co jeszcze
              ten rajd, wystarczy cos z kraju tez by bylo fajnie, oni sa tacy uroczy!
              • megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 14.01.03, 11:34
                Tak Dupczok pasowałby idealnie do tej dwójki, faktycznie szkoda że go tam nie
                ma.
                Chyba napiszę do TV, by do też dali na ten Rajd.
                • Gość: mondry megi jest gupia IP: 195.94.207.* 14.01.03, 13:15
                  gupia
                  • megi102 NieNormals też cię kocham! 14.01.03, 15:49
                    • Gość: Ernesto Paryż - Dakar = Kamel - Kraśko IP: proxy / 195.245.213.* 16.01.03, 13:18
                      powinni się trzymać za ręce i całować w policzek na dowidzenia

bleeeeee
      • Gość: gosc Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: proxy / 217.153.35.* 18.01.03, 12:43
        Gość portalu: Kama napisał(a):

> Nie rozumiem dalczego?
        > Bardzo ciekawie relacjonuja rajd. W porownianiu z tym, co zrobil TVN, z calym
        > szacunkiem dla Martyny, po raz kolejny stacja publiczna pokazala wyzszy
        poziom.

zwracam dyskretnie uwage, ze Martyna sama startowala w rajdzie i go ukonczyla,
        natomiast koledzy z TVP po prostu towarzysza innej ekipie i ich jedynym
        problemem moze byc brak wody do umycia. Wspoluczestniczenie telewizyjne w
        przygodzie Martyny i panow K. przynajmniej dla mnie to olbrzymia roznica
        jakosciowa i emocjonalna. pozdrawiam qbat
    • Gość: jk Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 15:03
      no i jeszcze nie zapominajmy o Pinkowskiej,która powinna nimi dowodzic w tej
      wyprawie
      • megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 16.01.03, 15:50
        Tak, tak za ręce, świetny pomysł.
        A w tle powinna przebiegać w stroju kąpielowym Ninka Terentiew.
    • malinowa1 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 16.01.03, 19:38
      Moi poprzednicy kpia z bohaterow TVP1, ja bardziej serio: TVN moze sobie
      wyslac na dowolny rajd kogo tylko zechce. To stacja prywatna, utrzymujaca sie z
      wlasnych pieniedzy. Jesli ja na to stac, to niech sobie Martyna Wojciechowska
      czy Tomasz Lis jada na Antarktyde ogladac pingwiny. I niech robia z tego
      godzinne programy. Jak sie TVN z tego utrzyma, to tylko dobrze swiadczy o
      autorach relacji.
      Z publiczna TV, z ktorej pojechali Krasko i Kamel jest inaczej. To w koncu my
      wszyscy placimy za wyjazd dwoch gwiazd na Sahare. Za wyjazd, czyli: przejazd i
      pobyt calej ekipy ale tez za ich honoraria (w tym owych gwiazd). Dodatkowo za
      koszty przeslania codziennych bezcennych materialow. Pytanie tylko: czy ten
      program jest na tyle wartosciowy, ze mozna nan wydac moje i wasze pieniadze?
      Czy taka jest "misja" TV publicznej? I czy obecnosc niezle
      oplacanych "misjonarzy" na Saharze to rzecz niezbedna, w chwili gdy TVP1
      powtarza wszysko i w kolo, by wypelnic ramowke?
      Niezorientowanym chacilbym zwrocic uwage na fakt, ze najpiekniejsze zdjecia
      (np. zdjecia z helikoptera)i tak sa robione przez wyspecjalizowane ekipy i
      zapewne kupowane do codziennych relacji (mozna je kupic lub nawet otrzymac za
      darmo w Warszawie). Tylko wejscia naszych gwiazd robi polski operator.
      • Gość: mgrinz Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: *.spomasz / 10.10.10.* 17.01.03, 08:10
        całkowicie popieram powyższe słowa.
        jak wyglada pustynia-kazdy wie. A do przypomnienia jej wyglądu nei trzeba
        wyjazdu dwóch gwiazdorów, I TO ZA NASZE DRODZY PAŃSTWO PIENIĄDZE
        • megi102 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 17.01.03, 09:36
          To już urok TVP - Młynarska, której wszyscy nienawidzą za nasze pieniądze od
          lat jest gwiazdą TVP. Co za kraj????
          • Gość: Normals Was zdjąć natychmiast!!! IP: 195.94.207.* 17.01.03, 09:42
            Ja kocham Młynarską. Po co pieprzysz takie farmazony? Nie wszyscy mają tak samo
            poroniony gust jak ty. Ja uwielbiam Waldka Goszcza i Młynarską i Terentiew i
            Kamela. Uważam też, że Babiarz Przemciu jest męski i pasuje do redakcji
            sportowej.
            Narzekacie i narzekacie aż się przykro robi.
            • megi102 Re: Was zdjąć natychmiast!!! 17.01.03, 10:46
              Przykro to się robi na twój widok.

ps. też cię kocham
      • Gość: gosc Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: proxy / 217.153.35.* 18.01.03, 12:37
        malinowa1 napisała:

> : TVN moze sobie
        > wyslac na dowolny rajd kogo tylko zechce. To stacja prywatna, utrzymujaca sie
        z
        >
        > wlasnych pieniedzy. Z publiczna TV, z ktorej pojechali Krasko i Kamel jest
        inaczej. To w koncu my
        > wszyscy placimy za wyjazd dwoch gwiazd na Sahare. Za wyjazd, czyli: przejazd
        i
        > pobyt calej ekipy ale tez za ich honoraria (w tym owych gwiazd).

z tego co wiem za pobyt relacje i tak dalej w tego typu przypadkach placi
        ORLEN, czyli sponsor a nie podatnicy z publicznych pieniedzy. Fakt obaj koledzy
        wygladaja na pustyni lekko dziwacznie, ale na pewno maja sporo zabawy i ja im
        tylko zazdroszcze.
        qbat
        • malinowa1 Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! 18.01.03, 15:14
          Gość portalu: gosc napisał(a):
          > z tego co wiem za pobyt relacje i tak dalej w tego typu przypadkach placi
          > ORLEN, czyli sponsor a nie podatnicy z publicznych pieniedzy. Fakt obaj
          koledzy wygladaja na pustyni lekko dziwacznie, ale na pewno maja sporo zabawy i
          ja im tylko zazdroszcze.
          > qbat

Czyzbys pisal z serwera publicznej... telewizji? Coz, nie bedziemy Cie posadzac
          o nadmierny obiektywizm.

A "koledzy" bawia sie dobrze tylko czesciowo za pieniadze Orlenu. Moze mozesz
          udowodnic, ze bajeczne comiesieczne kontrakty "gwiazd" sa oplacane przez
          sponsora? Ze sponsor placi za czas emisji w najwiekszej stacji w Polsce? Ze
          informacja, ze kolega X za dolara kupl pamiatke w Egipcie w czasie rajdu
          to jest wypelnianie misji TV publicznej, za ktora ma ona prawo pobierac
          pieniadze z abonamentu od milionow ludzi w Polsce?

Ale w jednym sie z Toba zgadzam. Ja tez chcialabym szalec po pustyni i jeszcze
          na tym zarbiac. Rzecz w tym, ze nie wiem jakie kryterium musi
          wypelnic "bezrozumny chlopiec" (to trafne okreslenie, to juz nie cytat z
          Ciebie, drogi Gosciu qbat) by znalezc sie na wizji.

• Gość: gosc Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: proxy / 217.153.35.* 19.01.03, 16:16
            malinowa1 napisała:

>
            > A "koledzy" bawia sie dobrze tylko czesciowo za pieniadze Orlenu. Moze mozesz
            > udowodnic, ze bajeczne comiesieczne kontrakty "gwiazd" sa oplacane przez
            > sponsora? Ze sponsor placi za czas emisji w najwiekszej stacji w Polsce? Ze
            > informacja, ze kolega X za dolara kupl pamiatke w Egipcie w czasie rajdu
            > to jest wypelnianie misji TV publicznej, za ktora ma ona prawo pobierac
            > pieniadze z abonamentu od milionow ludzi w Polsce?

Dlaczego tak sie zaperzasz? kontraktu Orlenu z TVP nie widzialem, ale wiem z
            wlasnego doswiadczenia, ze za wszystko zazwyczaj placi ORLEN przy tym rajdzie,
            czasem nawet lacznie z kieszonkowym i wynagrodzeniem za czas pracy w afryce.
            nie wiem jak tu bylo dokladnie, nie wiem ile zarabiaja krasko z kamelem, malo
            mnie to obchodzi. ale tu akurat publiczny pieniadz nie jest wydawany. jesli juz
            to szczatkowo
            >
            > Ale w jednym sie z Toba zgadzam. Ja tez chcialabym szalec po pustyni i
            jeszcze
            > na tym zarbiac. Rzecz w tym, ze nie wiem jakie kryterium musi
            > wypelnic "bezrozumny chlopiec" (to trafne okreslenie, to juz nie cytat z
            > Ciebie, drogi Gosciu qbat) by znalezc sie na wizji.

ja tez nie wiem. ale dlatego ze nie chce. mnie praca tam nie interesuje.
            przynajmniej na razie. pozdrawiam
            qbat
    • Gość: ewa Re: Kraśko i Kamel - zdjąć ich natychmiast!!! IP: 212.87.3.* 17.01.03, 14:29
      O tym czy ktos jest gwiazda, a wiec czy prowadzi wszystie programy jakie tylko ma ochote
      prowadzic, niezaleznie czy na nich sie zna czy nie, na pewno nie decyduje widz. Tak moze sie
      dzieje w prywatnych telewizjach gdzie preferencje telewidza oznaczaja pieniadze, ale nie
      w panstwowej telewizji. Zapewne decyduje tu gust jakiegos dyrektora/dyrektorki w TV. Ostatnio
      tymi gwiazdami zostaja ladni bezrozumni chlopcy.
      ewa
      ps Jak juz mam gdzies ogladac tego Kraske to wole na pustyni. Prawdziwy to byl jednak Krasko '
      w Uni Europejskiej' ze swym wstrzasajacym opisem zmeczonej twarzy ukochanego premiera...
      • Gość: Niech Rece precz od Niny! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 13:18
        Nina i Agata to moje idealy mezczyzny, a Krasko i Kamel to moje idealy kobiety!
        I nikt mi tego nie odbierze. A zreszta juz niedlugo w pasmie nocnym zobaczycie
        jak sie ze soba parza. I bynajmniej nie bedzie to program o kawie i herbacie.
        • Gość: Tomaszek niech tam zostaną IP: *.ruczaj.pl 18.01.03, 21:03
          Niech te dwie gwiazdeczki tam zostaną i niech Agatka i Ninka do nich dołączą.
          Może przyjdzie jakaś burza piaskowa, albo porwą ich miejscowi beduini i
          odetchniemy troszkę od nich.
          • megi102 Niech tam zostaną! 20.01.03, 09:25
            Tak właściwie to dobry pomysł, niech zostana na zawsze, skończy się kasa,
            skończą się relacji i nie będziemy ich widzieć na naszych ekranach już nigdy.

A Ninka zrobi sobie operację płciową, odchudzi się i zastąpi Kamela!
            • Gość: ewa Niestety... IP: 212.87.3.* 21.01.03, 16:23
              Nawet jak tych dwu pogrzebia piaski pustyni to i tak pojawia sie inni Krasko i Kamelo-podobni.
              Taki jest gust obecnego kierownictwa TVP.
              ewa
        • Gość: Robert Re: Rece precz od Niny! IP: 205.189.176.* 10.02.03, 21:48
          Nina-Kocham Cie!,Kamel-kocham Cie!Kooooooooooooooocham zbokow telewizyjnych.
          • Gość: voyteck Re: Rece precz od Niny! IP: *.nat.siec.anax.pl 11.02.03, 11:24
            Ech... Jak to ładnie teraz widać, że zawiść ludzka nie zna granic. Co, też
            byście sobie pojechali z kamerą na wycieczkę na pustynię, nie? No, ale to
            niestey nie was wysłali, tylko Kamela i Kraśko. Ja widziałem może ze 3 odcinki
            tego programu i uważam, że był dobrze zrobiony. Fakt, do Kraśko ten luz trochę
            mniej pasował niż do Kamela. No, ale rozumiem, że każdy z wypowiadających się
            tutaj zrobiłby taki program nie dość że lepiej, to jeszcze za darmo, co nie?
            Pozdrawiam wszystkich - popatrzcie na siebie, ramole:)
            • Gość: ewa Zielinski? IP: 212.87.3.* 12.02.03, 16:43
              Jako ze K&K to faworyci szefa jedynki a ich szef jest faworytem Kwiatkowskiego, a ten ma spore
              klopoty wiec jest pewna szansa ze zdjecia z pustyni jakie ogladales beda ostatnimi w TV z
              udzialem K&K ;-)
              ewa
              Ps Bywam nawet w bardziej egzotycznych miejscach ale za wlasne pieniadze i tego K&K zycze.
              • Gość: :) Re: Zielinski? IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 16:50
                Gość portalu: ewa napisał(a):

> Jako ze K&K to faworyci szefa jedynki a ich szef jest faworytem
                Kwiatkowskiego
                > , a ten ma spore
                > klopoty wiec jest pewna szansa ze zdjecia z pustyni jakie ogladales beda
                ostat
                > nimi w TV z
                > udzialem K&K ;-)
                > ewa
                > Ps Bywam nawet w bardziej egzotycznych miejscach ale za wlasne pieniadze i
                tego
                > K&K zycze.
                Szanowna Pani Ewo
                Jeżeli uważa Pani, ze nasi gwiazdorzy są w stanie opłacić za swoje pieniądze
                wycieczkę w bardziej egzotycznych miejsca to grubo sie pani myli. Poza tym
                prosze pamietam, ze ci panowie sa udzialowcami kilku przedsięwzięć pt. Domy
                Publiczne i nie po inwestowali kase w takie przedsięwzięcia by teraz płacić za
                nabór nowych pracowniczek. Nie zawracaj pani głowy pierdołami bo my tutaj w
                prywatnym folawrku SLD jakim jest TVP mamy wieksze problemy. Pieprzony oszust
                pomylil sie i zamiast dać łapówkę oczekiwał łapówki. Pozdrawiam Zieliński
                ps. Jakby chciala pani być ciągnięta za dwa grzeski, jaszczurzona i dawać po
                rajtuzach z Kamelem albo z Kraśką to niech pani napisze to TVP. Potrzebujemy
                świeżego mięsa
                • Gość: Robert Re: Zielinski? IP: 205.189.176.* 12.02.03, 22:37
                  Ja chce do telewizji!JAK ONI POTRZEBUJA SWIEZEGO MIESA TO POLECAM SIEBIE.WAZE 142 KG.MOGE JESZCZE
                  PRZYBRAC NA WADZE DEBILE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka