annakrystyna 29.05.06, 11:07 Ile jeszcze programów musi odwiedzić Dudek, by wypłakać się, jak niesłusznie nie jedzie na MŚ? Kto jeszcze jest w stanie wysłuchiwać jego żalów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowiczka.to.ja Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 11:23 Ale może wcale nie będzie się wypłakiwał? Bo jeśli ma zamiar u Szymona znowu się zalić, to istotnie będzie to już duże przegięcie. Ble.A tak go lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 16:58 zapowiada sie ciekawie bo w rozmowach w tloku bedzie janas:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 17:07 pewnie będą żale:/ Janas nieźle nawiązał do sytuacji w wypowiedzi dla "ŻW" '- Reakcja niepowołanych była mocna. Czy się tego spodziewałem? Nie czytam gazet, ale ktoś mi opowiadał, że Jurek Dudek miał powiedzieć, że gdy układałem listę kadrowiczów, byłem jakby nieprzytomny. Mam bawić się w tej samej konwencji i głośno pytać, czy podczas pewnego zgrupowania w Świerklańcu Dudek był nie całkiem przytomny? – zakończył Janas.' mundial.onet.pl/65902,1247843,1330455,wiadomosc.html kto mieczem wojuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 17:07 a w jakich program sie wyplakiwal? ja sie wcale nie dziwie, ze odczuwa zal i w sumie dlaczego ma o tym nie mowic? ma udawac, ze go to nie poruszylo? mi to "wyplakiwanie sie" nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka.to.ja Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 18:26 W każdej gazecie, każdego wywiadu, jakiego udziela, wyraża swą bezkresną rozpacz. Mnie generalnie też nie przeszkadza, natomiast drażni mnie takie zachowanie. Dobrze wie, dlaczego nie został powołany, więc powinien dać krótki komentarz i po sprawie, a nie zachowywać się jak rozkapryszona panna. Zna to środowisko nie od dziś. Nawet jeśli nie powołał go Janas nie za to, ż ostatnio mało grał a za tzw. układy, to Jurek tym bardziej powinien być świadomy bezsensu swojego narzekania. Tak ja uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 19:04 no zrobil z siebie ofiare i tyle. ja tam decyzje janasa popieram. alleluja i do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 19:51 Własnie słusznie,ni wiadomo o co te płacze,u Lisa powiedział ze moglby jechac nawet jako drugi bramkarz i siedziec na ławie.To jezeli ponad 30 letni zawodnik ma jechac zeby popatrzec na MŚ z bliska to lepiej zeby wlasnie pojechał młody Fabianski. BTW-Dudek i Frankowski maja byc ekspertami w publicznej na MS i oceniac Janasa,ciekawe czy liczą na to ze ten kto bedzie na bramce czy w ataku popełni jakis błąd zeby mogli mu to wypomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 21:37 Błękitna Ostryga była bezbłędna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Jurek Dudek u Szymona 29.05.06, 22:48 Wierzejski i Bosak w tancu-cudo!!!:-)))...I "za Dudka oddam sutka" H.Gronkiewicz-Waltz tez...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 00:48 Majewski jest de besciak , Jansa był zrobiony na 150% reszta tez niczego sobie , a Dudek jeszcze raz udowodnił że jest cienki bolo ni etylk w bramce.Rusin na luzie spox. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Przygłupek 30.05.06, 05:04 Jeżeli dla kogoś zawodnik który zdobywa Ligę Mistrzów jest cienkim bolo to ja takiego przygłupka mogę kpnąć w dupala...ale nie ma nic za darmo więc najpierw musi taki przygłupek zapłacić bo potem nie będę wysyłał firmy windykacyjnej do toruńskiej sekty radiowo-telewizyjnej. A co do sierżanta Janasa to ciekawy jestem ile reprezentacja polskich menedżerów piłkarskich strzeli bramek na MŚ? Pewnie jedną jak Mila wpadnie do bramki a sędzia go pomyli z piłką.... Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Przygłupek 30.05.06, 08:38 "Ale ona jest normalna, i nie jednojajowa:))" Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Przygłupek 30.05.06, 11:52 3 mecze i do domu,jeszcze się dobiorą Janasowi do dupska,trener to najbardziej niestabilny zawód na świecie Szkoda ze Dudek nie wspomniał o Rasiaku,on nie jedzie bo nie strzelił gola,Rasiak też nie strzelił chociaż jest napastnikiem a jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 11:56 niestety ale Jerzy D. okazał się człowiekiem bez klasy - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 12:49 Nie mieliście wrażenia, że Jurek "leciał" troszkę na Kingę? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 13:27 Nie wiem o co Wam chodzi z Jurkiem. Moim zdaniem zachowywał się w porządku, jeśli chodzi o wykluczenie go z reprezentacji, to Jurek nie chciał tego komentować, za to Szymon bez przerwy wracał do tego tematu i ciągnął go za język. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka.to.ja Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 15:00 Tak, też to zauważyłam. I to dość zauważalnie, nie można tego wytłumaczyć zwykłym kumpelskim byciem miłym Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 18:57 Kinga już prawie wolna,Jurek niby żonaty i dzieciaty,tylko jego rodziny nikt na oczy nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 18:59 rodziny Dudka nie widziałaś/łeś?? żonki i synka, a córcia mała jest, to jeszcze jej światu nie pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Jurek Dudek u Szymona 30.05.06, 23:11 > rodziny Dudka nie widziałaś/łeś?? > żonki i synka, a córcia mała jest, to jeszcze jej światu nie pokazał jakoś się złożyło że nie widziałem,już myślałem że to zakamuflowany gej ;) Odpowiedz Link Zgłoś