Gość: Czyżor IP: *.chello.pl 24.10.01, 13:42 Jest brzydka, ma chujową warge górną, zadaje się z Kubą (pedałem) Ma chjowy strój pod prysznic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Anka ma kłopoty z wymową! 24.10.01, 13:44 Acha... Jeszcze coś czego nie zauważyliśmy? gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 13:54 gale napisał(a): > Acha... Jeszcze coś czego nie zauważyliśmy? > > gale > ---- > gale.blog.pl Cześć ! Nie wiem czy spostrzegłeś, ale pod adresem >chello< kryje się bardzo dużo "ciekawych" post'ów ??? Trochę to dziwne. Pozdrawiam ciebie i Inę ! Ina, gdzie się podziałaś ? Odezwij się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.10.01, 13:59 Jestem! Ale ostatnio trwa tu tylko walka na wyzwiska. Wielbiciele Irka sie odkrywaja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyżor Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.chello.pl 24.10.01, 14:00 Masz coś do Irka to wypierdalaj stąd ty kurwo niedokurwiona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.10.01, 14:03 Drogi cwelu (a moze wolisz parówo?) nikt juz cie nie czyta. Nawet nie zauwazy nikt jak skonczy sie tobie slowotok. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Anka ma kłopoty z wymową! 24.10.01, 15:23 Boże, ten cieniasek nawet kląć nie potrafi porządnie... gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.chello.pl 24.10.01, 16:45 Gość portalu: Nala napisał(a): > gale napisał(a): > > > Acha... Jeszcze coś czego nie zauważyliśmy? > > > > gale > > ---- > > gale.blog.pl > > > Cześć ! > Nie wiem czy spostrzegłeś, ale pod adresem >chello< kryje się bardzo > dużo "ciekawych" post'ów ??? Trochę to dziwne. > Pozdrawiam ciebie i Inę ! > Ina, gdzie się podziałaś ? Odezwij się ! > Wypraszam sobie przytyki pod adresem chello! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:15 O, cześć, nareszcie ! Nie wiem czy zwróciłaś uwagę na adres (>chello<), pod nim kryje się chyba jednak tylko jedna osoba. Zresztą nie wiem czy to coś, na miano osoby zasługuje. To chyba rodzina Irka. Tak, na pewno ! Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 14:42 odpierdol sie od rodziny irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:48 Gość portalu: jaro napisał(a): > odpierdol sie od rodziny irka Bo co ??? To twój wujek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 14:52 nie, stryjek... jeszcze raz ponawiam apel o odpierdolenie się od rodziny irka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.10.01, 14:56 Apel wysluchany. Oni w koncu nie sa winni, ze on... Ale o rolniku juz bylo dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:57 Gość portalu: jaro napisał(a): > nie, stryjek... > > jeszcze raz ponawiam apel o odpierdolenie się od rodziny irka Hmmm, stryjek. No to gratuluję rodzinki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 14:58 Ina, na dzisiaj dość !!! Idę sobie, pa, pa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.01, 15:02 idz sobie papa Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Anka ma kłopoty z wymową! 24.10.01, 15:25 Buuu, akurat teraz jak udało mi się zalogować :((( gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CocaCola Re: Anka ma kłopoty z wymową! IP: *.cm-upc.chello.se 24.10.01, 16:48 Gość portalu: Nala napisał(a): > O, cześć, nareszcie ! > Nie wiem czy zwróciłaś uwagę na adres (>chello<), pod nim kryje się chyba > > jednak tylko jedna osoba. Zresztą nie wiem czy to coś, na miano osoby zasługuje > . > To chyba rodzina Irka. Tak, na pewno ! > Pozdrawiam !!! Tak jedna osoba i bardzo szybko sie przemieszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Prysznic IP: *.demon.nl 24.10.01, 16:38 Ja tu czegos nie rozumiem. Anka myje sie pod prysznicem w stroju kapielowym. A potem co? Nie zdejmuje tego mokrego trykotu i chodzi tak przez caly dzien w mokrym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Prysznic IP: *.demon.nl 24.10.01, 16:39 Ja tu czegos nie rozumiem. Anka myje sie pod prysznicem w stroju kapielowym. A potem co? Nie zdejmuje tego mokrego trykotu i chodzi tak przez caly dzien w mokrym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Prysznic IP: *.srkch.pik-net.pl 24.10.01, 17:01 Nie wiem czego tu nie rozumieć, przebiera sie potem w czystą bieliznę "suchą" i tyle, bo to SKROMNA DZIECZYNKA I PORZĄDNA Odpowiedz Link Zgłoś